• tibor16
    szia, vagy nem találom ezeket a beállításokat, vagy már tényleg régen játszottál vele, vagy a 3-asban volt - a lényeg, itt csúszkákkal lehet termékenként beállítani, miből mennyi lehet az adott raktárban. A keresre kaptam fel a fejem, mert az jó lenne, de - én legalábbis nem találtam ilyent.
    A kereskedésre mondottak igaznak tűnnek - köszönöm - így ahogy végig gondoltam.

Hanem ,volna még egy gondom. Ez pedig a tűz. Most direkt előről kezdtem (Kartágó) és szépen szellősen építettem. Külön sávban a kiszolgáó, szórakoztató és külön sávban a lakóépületek. A legtöbb helyen 1 ház térközzel egymástól mindenfelé. Hajnalban, mikor az utólsó mentésem megcsináltam, gondoltam nézem 1 kicsit, mire jut ezekkel a kondíciókkal a város. Hát - kb 2 perc alatt leégett az egész, Minden hiába volt, egyszerre 8 helyen gyulladt ki, teljesen értelmetlenül. Hiába a vigyázó építkezés, a rendesen elég sűrűn levő pretorianusok, mindhiába.
    Kérdésem - ilyenkor, ha a környéken van kút, az segít valamit? Mert nekem víztározók vannak, meg az összekötő vízvezeték a szivatyúval meg a forrással és más semmi. Vagy ilyenkor a plussz lerakott pretoriánusokon kívűl van valami trükk? - vagy ez van és kész? - leég akármit csinálok?