1032
-
imbricus #752 Sziasztok! Felépítem tó/víz mellé a szivattyúházat, összekötöm a víztározóval és nem akarja azt vízzel megtölteni. Valamit kihagytam a működéséhez? Köszi előre is! imb -
#751 My computer, properties: Ott van leirva az XP típusa felül.
CSináld meg azt, amit leirtam, hátha neked is jó lesz. -
#750 windows xp service pack 3.. hát a bit.. dunsztom sincs.. de örülök h van aki reagál.. ;) -
#749 Nos.
Amikor legutóbb néztem a játékot, akkor az 64 bites windows alatt szénnéfagyta magát a lent említett hibával. A supportot is felhívtam és mondták, hogy igen, ez van. Akkor még nem volt javítás hozzá.
Most feltettem az 1.2-es patchet a DLH-ról (az én verziómhoz az US volt a jó, az EN-es kiirta, hogy rossz verzió), majd a Megagames-ről szedtem le a crack-et.
És meglepődtem. Elindult.
Tegyük hozzá, hogy belemolyolt a directx-embe is, meg a MySQL/ODBC-t is feltetettem vele. -
#748 Milyen windows-od van PONTOSAN!!!!!
(van egy elméletem, amit a support is alátámasztott nekem annó és lehet, hogy nálad is az lesz a gond) -
#747 nem hiszem.. nem tom mi baja van télleg.. :/ -
psanchez #746 hello,
Brundisiumban nem tudtam lerakni sehogy a trade postot! Mi lehet a megoldás? Igen megnyitottam a kereskedelmi útvonalat -
Vityuska #745 nem lehet h rossz a crack?? -
#744 patchel v anélkül.. sehogy se jo.. -
Vityuska #743 ne rakd fel a pathot mást nem tokk mondani!nekem sincs fenn patch és semmi bajom a játékkal.nekem is torrent oldalról van meg a magyar verzsön és semmi baja még egy bugot sem láttam -
Vityuska #742 Csaknekem nincs semmi bajom a játékkal?hibátlanul müxik -
#741 Üdv! Feltettem az eredeti, boltban vásárolt magyar játékot, és Securom védelmi hibát ír ki. Valami tipp a megoldásra? -
#740 már én is felattam és uninstall.. erre nincs megoldás.. hacsak vki aki naon okos nem tud vmit.. de ha nem ir senki ugy nem jutunk előbbre.. :/ -
#739 Nekem ugyanezt csinálta, 1/2 napos szenvedés,keresés, próbálkozás után uninstall :( -
#738 hát ugyfest már nem naon olvassák a topicot :s
DUD3-MAB2-WUF3-CEJ6-9323
WEW6-LYJ6-CAZ4-XYG7-6255
PES8-GAX5-ZAS4-WUL4-3322
JYR3-BER8-LYM6-JED5-5662
ezeket találtam neked.. jo játékot ha neked megy.. -
ebbolond #737 psl valaki megtudná adni a telepítőkódját?
Köszönöm. -
#736 ujbol kis runtime..
ha jol gondolom mindenki másnak is ez v hasonlo problémája lehetett mint ami most nekem van.. kicsit részletezem..
ami verzio megvan az egy torrent oldalrol került hozzám, volt hozzá egy 1.2es patch is ha jol idézem fel.. feltettem a géjmet, patcheltem, crackeltem.. elindult.. inditanék egy küldit erre visszadob a fömenübe egy aprocska hibával h a játékmentés nem érvényes + néhány sor köret.. okézok erre kilép.. ekkor jön a runtime error.. egy RegisterDLL.bat nevü fájllal ezt orvosolni lehet, ha lefuttatom megjavul és ujra belehet lépni, de megint csak ugyanaz jáccodik le, jön a kis ablak a játékmentésröl a többit ki lehet találni.. sehogy se tok rájönni mi lehet a gond, h lehet ezt fixálni.. patch nélkül vagy azzal tök mind1, ez a hiba mindig bejön.. nem a torrenttel van a gond mer a letöltök kb 85%ának semmi gondja nem volt.. hsz.eknél erre a hibára senki nem hivatkozott ezér ott se találtam semmit..
akinek bármi ötlete van, ha még persze nézegetitek a topicot, pls irjatok pár sort hátha bejön.. köcce -
#735 Hi! Nem tudja valaki, hogy mi a teendő, ha a governor's estate-ben és a forumokban nincsenek emberek? Kevés a patrícius? 23000 fős a városom, kb 90% plebs :) -
gabesz1114 #734 Sziasztok!
Nincs valakinek magyar végigjátszása, vagy valamilyen segítség? Brundisiumon nem tudok túljutni. -
netezos #733 Sziasztok, az a problémám van hogy, megvan a játék,magyar szinkron válozat, de nem eredeti!Feltelepítem és nem indul el, csak akkor ha az eredeti cd-t beteszem neki,az meg viszont nem az enyém, próbálkoztam több telepítéssel is minden meghajtómon a C,-n is!
Itt viszont a fórumon olvastam, hogy többen is, nem eredeti verzióval nyomulnak, hogyan csinálátok?
A segítséget előre is köszönöm, itt, vagy privátban! -
Hunor1 #732 Hi lacaaa2
Nekem is ez volt..aztán újratelepítettem a C: meghajtóra(oda ahol a Winfos van) és most fut. Tehát oda tedd ahová a windows van fel van rakva( gondolom particiód van vagy több vinyó)
Kérdéem is volna még .. a Filefrontos magyar patch-ra jó az 1.2 crack a gamecopyról??? ( már hogy nem magyar azért kérdezem..)
köcce -
lacaaa2 #731 Sziasztok nemindúl el a játék nekem azt írja ki hogy Effect compile error és hogy Draw movie.fx-re utal légyszi valaki ha tud segítsen köszi -
hupy #730 Sziasztok!
Én azt szeretném megtudni, hogy hogy lehet ezt hálóba játszani. Nem eredeti a játék :)
Köszi -
#729 Köszi, akkor nem volt igazam. :D -
bazsi0 #728 Én nem tok se harci szekeret se állatokat se gladiátort létre hozni nem visznek cuccot az épületbe ez miért van? tud valaki segíteni -
totya4 #727 -
#726 Hát én itt nemhogy magyar patch-et, de a simát sem találom, egyébként sztem magyar nyelvű nincs is, itt a link:
sierra.com -
stefan #725 Attól függetlenül kell a patch, mert sok bogarat kijavítottak: lefagyás, adomány romának, stb.....
http://www.sierra.com/uk/home/downloads.html -
totya4 #724 Nem az számít hogy hány éves a játék. A procidból egyetlen mag van csak használva a többit baszhatod. A grafikus kártya drivereket általában a legújabb játékokra optimalizálják (ill nvidiánál csalnak). -
#723 Hát ilyen gépen egy majdnem 2 éves game-nek nem igazán szabadna beszaggatnia. ;) -
#722 Nah, asszem meg van a probléma: a vezeték nélküli egér. Kipróbáltam a vezetékest, és avval nem szaggatott:P. Érdekes szvsz:P. -
totya4 #721 Vagy túl erős grafika beállításokat használsz :) -
#720 Ha tényleg létezik a magyar 1.2-es javítás, vki adhatna egy közvetlen linket hozzá, mert így elég bugos a game, vnnak legalábbis benne, nagy marhaságok. Illetve durva, hogy néha egy ilyen gépen is beszaggat: Core2 Duo E6750, 2GB Geil Ultra 800 Mhz, Gainward 8800GT Golden Sample. Elég durva a gépigénye. -
GHOST7 #719 én se hiszem -
#718 Geforce 7600 gtm van. Nem hiszem hogy az lenne a gond. Vagy igen?:P -
GHOST7 #717 videokari? -
#716 Leszedtem a játékot, magyar meg minden, tetszik is, csak az az egy gond van, hogy játék közben az egér, szaggat mint állat:P. Mármint az az egér, amivel az épületeket vélasztom ki stb. Tudjátok? Gondoltam, azért van, mert max felbontáson van, meg maxon van minden, levettem, mindent minimumra, de így se jó:P. Arra is gondoltam, hogy az internet miatt szaggat, megszakítottam a net kapcsolatot, úgy se jó. Maga a játék nem szaggat, csak az egér:P mi lehet a gond? -
laci1993 #715 már nem kell megtaláltam. -
laci1993 #714 hello
hogy kell a folyón átkelni vagy mit építsek hogy át tudjanak rajta menni a lakosok mert nem tudom hogy kell a hidat építeni vagy ami kell. thx -
stefan #713 http://www.sierra.com/uk/home/downloads.html
Itt van hozzá a hun patch (elvileg)