Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DancZer
Jövõben játszódik, szóval akkor lehet már megfogja 1-2 méterrõl is.

Lenovo y510p

Sóhaj...

www.smart-bus.hu

De A3-ban már nem pöcsöltek a fiúk azzal, hogy legyen külön szubszonikus lõszer, ugyan...

De a töltény amiket használnak hozzá az gyengébb nem?

www.smart-bus.hu

Fõleg, ha az elõzõ becsapódástól pár centire érkezik a következõ...

www.smart-bus.hu

A hangtompítók nem fogják vissza a lövedék sebességét, szerencsére pár napja ezt Armában is kijavították.

Én nem azt mondom, hogy haljon szörnyet, de ez, hogy egybõl pofánlõ, egyszerûen nem élethû, és gameplay szempontjából is pocsék. Az lenne a minimum, hogy elvágódik, esetleg el pillanatra el is veszti az eszméletét. Oké, hogy a lemezt nem üti át a lövedék, de azt a hatalmas energiát nem lehet lenullázni. Simán törhetnek el csontok (borda) a becsapódás helye mögött, ami belsõ vérzéshez meg egyéb súlyos sebesülésekhez vezethet.

Itt egy lövést adnak le 15 méterrõl, a videón meg 2-3 lövést kap gyakorlatilag ugyanoda 5 méterrõl... Az orosz mellény besorolás szerint a legnagyobb (V. osztály) besorolású mellények (20+ kiló) fogják fel a 7.62-s lövedéket, de 100%-ban azok is csak 15 méteren túlról.

Kéne csinálni egy tesztet hangtompító nélkül... Mondjuk azok után, hogy az 1 méterrõl leadott arc lövés nem halálos egy 9mm-s pisztolyból, túl sok optimizmust nem fûzök a dologhoz! 😊

www.smart-bus.hu

DancZer

Lenovo y510p

DancZer
Sztem ez nem gáz. Ne testre célozz ahol kevlar van.

Lenovo y510p

hanyadt*

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

fejloves utan mikor hanyattvagodunk akkor a beverzett szem miatt van ez a pirosas efektus ahelyett h minden elsotetulne 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ha jól látom, itt az ellennél 9 mm-es géppisztoly van. Nem sebez jobban, egyszerûen csak rutinból fejre céloz. 😄

Military Simulator...😄
repvez
Remélem ez elküldte a fejlesztõknek is és valamit alakitanak,mert ez tényleg ultragáz,vagy legalább lenne egyforma mindkét fél számára az esély,mert az ellenfélnek ugylátom jobban sebez a fegyvere.

Ebben a formában elég frusztráló lenne játszani.De eu mindegyik részére igaz volt eddig miért lett volna más az A3.
ultragáz

ArmA 3 CO-OP
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/watch?v=2X1shgvJt8k&list=UUzdMfqbn6hBBw4b3dcGSwlQ&feature=c4-overview
Hogthar
1.05?
Miért nem próbálod meg a véglegeset?
Az OA 1.62 nél tart, az alap pedig 1.11 nél.
Tudni kell, hogy 1-1 patch között hatalmas különbségek voltak.
Az A2 1.08 nál például emlékszem hogy hatalmas javulás volt nálam gépigény szempontjából, aztán jött az OA... 😄
Aborg
Ja bocsi, az ARMA 2-rol van szo.
Aborg
Van egy kis gondom a jatekka; a v1.02-es patch-al jatszottam, de az elso (harmadik?) misszioban , ahol az antennat kell felrobbantani, a dokit megmenteni es a sziklarol a lezeriranyzot haromszor celon tartani mig becsap a raketa, no azt a missziot valami bug miatt nem ismerte el teljesitettnek, mindent megcsinaltam de nem fejezte be, mar nem volt mit csinalnom.

Ezert levettem ezt a v1.05-os patchot. Nomost azzal a kuldetest be tudtam fejezni (eleirol kellet kezdeni, az elozo verzioju mentesek nem mukodtek), semmi gond nem volt. De az azt kovetoben gond van: mindjart az elejen ahogy kitor a lovoldozes lefagy a kep, beakad. A hangon hallom hogy zajlik a misszio, de a kep lefagy. Probaltam a helikopteres kampanyt is (ami a v1.5-os patch utan jelent meg a menuban), ott is repulhetek a celpontig, semmi baj, de ahogy lovoldozes van: lefagy.

Nem tudom miben lehet a hiba. 64 bites Win8-am van.
GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Hogthar
csak 280-al megy?
ÉS mihez viszonyítja a 700 méter magasságot? 😄
😄

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6

Ezzel összefügghet, hogy az egyik orosz szerveren a "függetlenekkel" (?) játszva a teherautó után ülõ pózban mennek sorban a karakterek, mintha lemaradtak volna?
hát az AA rakéta kezelés heli ellen nincs a csúcson
Igen, na én nem gondoltam, hogy lehet olyat manuálisan dobni.

(Ugye most a infrás rakéták elleni hõfejlesztõ fáklyákról beszélünk?)
Bocs, a kollégák az élõ fába is belekötnek. Hogy hogy nem jöttél rá? Asszem c vagy ctrl+c. Ami idegesít, hogy nem lehet a mennyiséget állítani, meg hogy az MD-500/AH-6-oson nincs.
Nem kötözködöm, lõni sem lehet. Vagy csak én nem jöttem rá eddig, hogy hogyan kell?

Most kötözködöl? :-) Akkor lõni, az úgy jó?
A pilóta helyérõl sem lehet flare-t dobni, na ez a vicc. 😄

ki lehet hajolni a helibõl, de ez csak bug kb, mert olyan mint amikor gyalog kihajolsz a sarok mögül :-(

Viszont szuper hogy a másodpilóta helyérõl is lehet vezetni, ellenben vicc, hogy se lõni, se flaret dobni nem lehet
DancZer
Azért gondolom hogy probléma leget, mert ezt csak hack megoldás. Nincs rá funkció ezért hogy szinkronban legyen, ahogy tpM is írta framenkent kell frissíteni.

A gyári "ülések" másképp mûködnek, van interpelláció is, meg nem scriptelt parancsoj futnak.

Azért remélem sikerül megoldaniuk.

Buék mindenkinek!

Lenovo y510p

Köszönöm és viszont
Boldog Újévet minden kedves fotelharcosnak! 😊

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

Itt arra gondol szerintem, hogy framenként frissíteni kell az egység pozícióját (a jármûre való "csatolás" helyét), majd ezt az infót elküldeni a többi kliensnek. Ez bizony problémás lehet.

Hogthar
Szerintem erre van már megfelelõ nettkódja az armának, evégre több olyan jármû is van ahol nem a sofõr tüzel.
Persze valószínû itt úgy lett megoldva hogy a játékos fickó leköveti a jármû mozgását, tehát nem a jármûhöz hozzárendelt egység, viszont valószínû hasonlóan mûködik, azzal az eltéréssel, hogy ha lag van a jármû után teleportálgatsz.
Bár lehet hülyeségeket írok, de én így tudnám elképzelni.
Rég volt de én úgy emlékszem hogy nagyon kellet kapaszkodni 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

nem értek egyet
DancZer
Zsír! Arra lennék még kiváncsi, hogy milyen multiban. Mert ha nagyon laggol a játékos, akkor használhatatlan lesz és megmarad sp-ben. 😞

Lenovo y510p

Hogthar
Utána néztem, jókat írnak róla, nem lettem nagyon átverve. <#vigyor5>
Hecker007
Nem feltétlen, egér függõ is, én a nem szövetesekkel csak szívtam, ezért nem is ajánlom senkinek.

Hogthar
Az enyém nem szövet, func industeries surface 1030, na most akkor az enyém vacak?
Hecker007
Ad, könnyebben, simábban gördül az egér rajta és sok esetben pontosabb is, ugye nincs tükrözõdõ felület ami megszórja a fényt, mint az asztalnál. Lényegében bármelyik jó, amelyik szövetes, a fényes gumi/mûanyag szarokat el kell kerülni messzire.

repvez
Nekem gyárilag adtak hozzá és igy sem volt drága és nagyon jól birja már vagy 5 éve .Egyetlen baja van az egérnek, hogy elkoptak a kis tappancsok belöle és igy már nem olyan könnyen suhan,mint ujkorába akkor viszont olyan volt mintha légpárnán menne. Amugy hogyan mivel lehetne potolni azokat?
Egyébként egy ilyenem van Point of View GL 1600XTR
ad valami pluszt az egerpad szerintetek? eddig nem hasznlatam, ugyh csak az iroasztal felulet van

Hogthar
Én is használok, gondoltam ha már veszek egy drága egeret megérdemel egy egér padot.
Igazából a boltban csak egy volt, amit akciósan kaptam meg de még így is jó drága volt, feleannyi mint maga az egér.
De szerintem nem nagy dolog, egy olcsóbb is ugyanúgy megteszi.
Hecker007
Yep, Razer Goliathus Controll-t, elõtte egy Speed volt, amin tényleg gyorsabban "siklott" a patkány, de a kora és az elhasználódottsága miatt cserére szorolt, kb 5-6 évet bírt ki, és rengeteget volt használva.