• sirpalee
    Én keveset toltam arma 2-vel (50-60 óra multiban, coop-ot főleg), de az arma 3 sokkal jobban bejön. Az is tetszik, hogy elsősorban a gyalogsági harcra koncentrálnak (ez persze személyes preferencia).

A jövő technikájával kapcsolatban... Design szempontból ez komoly probléma. 20 év múlva azért valószínűleg (remélhetőleg) meg fog változni a harc. Rengeteg technológia ami a katonát segíti, sok automatizálás, elsősorban azzal a céllal, hogy az emberi tényezőt kiemeljék, és mindent automatizáljanak. Egy egyszerű példa erre azok a vadászpuskák, amik a lövész helyett húzzák meg a ravaszt a megfelelő időben. Ennél 20 év múlva sokkal durvább cuccaink lesznek. Ha ezeket a segítségeket mind belerakják a játékba (mert az a reális), akkor hol marad a fun factor? Egy gombnyomás minden, és a lövedék eltalálja a célt. (mint azok a repülés közben irányítható 50es lövedékek amivel a darpa kísérletezik mostanában) Az uncsi lenne.

@Axtros
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Annak ellenére, hogy az arma gamerek magasabb iq-val rendelkeznek, úgy látszik mégsem tudod a különbséget az egyenlőre és egyelőre között. Pedig egyszerű. - Felesleges ide a BF véleményezése, teljesen más stílus. Én pl mindkettőt szeretem, mert tudom a helyén kezelni őket.