Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tiéd milyen? Mond, hogy nem dadog úgy mint amit az enyémtõl láttál... 😊
www.smart-bus.hu
Ka-50
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Ha valaki meg szeretné venni az elüzü részeket itt az alkalom rá.
Amugy az Uj kampányt ugy olvastam,mintha 21én akarták volna megjelentetni,hogyyhogy most már tölthetõ?
Arma 2 kampányánál sokkal jobb.
Impacts of bullets cause soldiers to ragdoll a bit (flinch) even if they are fully absorbed by armor.
tpM: látod, hogy nem kell nekem szenvedni vele 😄 😄
Lenovo y510p
Ezt esetleg egy katona tudná megmondani, gondolom még mindig csak ezekkel lõnek. :-)
TBG-7V
OG-7V
GSh-7VT
Spoiler:
Az egész nagyon emlékeztet engem a tipikus coop játékainkra, 4 en neki esünk az ellenek, a csapat nagy része elhal, majd jön egy heli amit leszednek. Jó tudni hogy valósághûen bénázunk 😄
Igaz történet alapján nem rossz film, kicsit meglepõdtem amikor a fõnök és az újonc egyszerû halált halnak, de hát gondolom ez a valóságot tükrözte
Amúgy a mai changelog azt írja, hogy a DayZ-ben jelenlévõ fejlesztett ütközésvizsgálatot átemelték ide is, illetve a ballisztikai mellények és lövedékek változásokon estek át, mindjárt le ia csekkolom.
Lenovo y510p
Csak nem az ARMA élõszereplõs verziója ? 😊
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Próbáltam lescriptelni, hogy nagy kaliber kiüsse az embert, de az elsõ lépésnél megakadtam és nem lehet kikerülni. Míg Arma 2-ben volt eszméletlen állapota egy egységnek addig Arma 3-ban már nincs, csak sérült állapot.
Túl egyszerû lett volna egy parancsot meghívni, hogy utána ragdollal összesen az ember. 😞
lifeState parancs doksi
Kíváncsi lennék melyik fejlesztõ gondolta úgy, hogy ekkora marhaságot csinál. :S
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A küldetés végén írja ki, hogy nem halt meg, csak súlyosan megsebesült, de azért egy arclövés után minimum essen össze... ha csúzlival lõlek képen 1 méterrõl akkor is összeesel! 😄
www.smart-bus.hu
Iraki videókon látni, hogy a draguval telibe csapott katona elesik, majd felugrik és elrohan
Na jó, de az egy lövés 100+ méterrõl. 😊 Ilyen közelrõl 2-3 találat, ráadásul pár centis különbségekkel, szerintem necces lenne... sérülne akkorát a mellény az elsõ találat után, hogy a következõkkel szemben már nem lenne olyan ellenálló.
Az lenne az ideális amit tpM is írt... essen el, zavarodjon össze, próbáljon meg fedezékbe menekülni, stb.
Kipróbáltam a dev verziót... arc lövésbõl ugyanúgy kettõ kell! 😊
www.smart-bus.hu
@tpM: A trauma lap miatt szvsz nem lenne semmi csont törése. Iraki videókon látni, hogy a draguval telibe csapott katona elesik, majd felugrik és elrohan. Célozni, vissza lõni szvsz nem tudna, de az adrenalin azért belõ a fedezékbe. A bordatörések a trauma lap nélküli pisztoly lõszer ellen védõknél van "csak".
Meg legalább lennye már leszimulálva,hogyha kéz vagy láblövést kap akkor azt a végtagját ne tudja használni,vagy essen ki a kezébõl a fegyve sántitson stb..Meg valami érzelmet mutassson arról,hogy neki mennyire fáj,nem hogy még rádiózgat a fél tár beleeresztése után.
Ezért nem tudom,hogy most végul is megint ott tartunk,hogy mit is fejlesztettek a grafikán kivül?Minden részben ugyan ez volt amirõl eddig mindig is panaszkodtunk és meg sem probálják kijavitani a dolgokat.
A grafikán kivûl még az OFP is jobb volt játékélménybe a kampány részben mint az elkövetkezõ részek,azóta csak romlott .
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
http://forums.bistudio.com/showthread.php?164304-TPW-MODS-enhanced-realism-immersion-for-Arma-3-SP
Ennek a "FALL" összetevõje rendelkezik ilyen feature-rel, hogy találat esetén elesik a katona, de megmondom õszintén, még nem próbáltam.
Ilyen részletességben nem hinném, hogy megcsinálják pedig tényleg jó lenne. Alternatívaként az ACE tudja valamelyiket?
Az elvágódás tényleg jó lenne, mert volna visszatartó ereje. Nem futkároznának úgy az emberek, ha tudnák, hogy találatnál eltaknyolnak. 😄
Nem tudom a ragdoll, hogy van megoldva. Ha nincs a halálhoz kötve, csak ki be kapcsolható akkor elvileg meg lehetne azt csinálni, hogy bizonyos lövedék becsapódáskor elrepüljön(hangosan gondolkodtam).
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu