Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még folyamatban van... 😞 Javítani ezeket nem lehet, vagy cserélik, vagy közlik velem, hogy haladjak tovább a halálnak a náthás nemi szervére... Ezen utóbbi esetben meglehetõsen feszült állapot fog eluralkodni rajtam! 😄

A tiéd milyen? Mond, hogy nem dadog úgy mint amit az enyémtõl láttál... 😊

www.smart-bus.hu

Szia Solt,TIR-ed hogy áll?Megjavították?

Ka-50

Insurgency 2 amit atneveztek insurgency-re. Az erdeti insurgency pedig moder infantry combat lett a neve. Az erdeti egy ingyenes half-life2 mod. Szerintem a legjobb counter-strike jellegu mod ami valaha megjelent, termeszetesen azok kozul amiben nincs jarmu hasznalat. Ez a masodik resz viszont mar fizetos onallo jatek. De sajnos a valtozasok nem csak a grafikat erintettek, jatek maga is teljesen mas lett. Cod + battlefild kevereke lenne. Nekem a regi jobban tetszett. Persze meg igy is nagyon hangulatos. Tobbfele jatek mod van. Altalaban terulet vedo jelleguek.
errol tudtok valamit? source enginere epulo taktikai lovolde, olyan red orchestra fele csak modernebb kornyezetben

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

V43 1105
Kösz father <#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ITT érdeklõdj, hátha. 😊

www.smart-bus.hu

V43 1105
Nincs valakinek egy eladó óccó Arma3 kulcsa..? 1-1,5k-t szánnék a dologra max <#vigyor0>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Egy heli AI-ja honnan tudja hogy mire lõjjön? Mert ha helivel cipelünk egy jármûvet, akkor az ellen harci helije a tankot lövi a levegõben a heli helyett.
rtfmZoli
Ha IOS-re van meg, akkor igen 😊

Kell valakinek az ARMA Tactics?

www.smart-bus.hu

Köszi Hog😮)
DancZer
Egyelõre a dev-es verzióban elérhetõ és abban még lehetnek hibák. Inkább csak teszt jelleggel javasolják.

Lenovo y510p

repvez
1$ ért BIS játékok
Ha valaki meg szeretné venni az elüzü részeket itt az alkalom rá.

Amugy az Uj kampányt ugy olvastam,mintha 21én akarták volna megjelentetni,hogyyhogy most már tölthetõ?
macleody
Lófasz. Elsõ lövés fejre, megroggyant. Második lövés fejre, nem történt semmi. Harmadiknál megdöglött.
Hogthar
Tûrhetõ, voltak benne jó ötletek, és persze sok olyan küldetés van ahol bemutatják az újdonságokat.
Arma 2 kampányánál sokkal jobb.
DancZer
Az lemaradt, hogy le tudná valaki tesztelni és véleményezné?

Lenovo y510p

DancZer
A mai devbuild changelogja:
Impacts of bullets cause soldiers to ragdoll a bit (flinch) even if they are fully absorbed by armor.
tpM: látod, hogy nem kell nekem szenvedni vele 😄 😄

Lenovo y510p

Az elsõ része milyen lett?
Hogthar
Megjött a 2. része a kampánynak.
Hogthar
Na igen, bár ne felejtsük el, hogy sok tálib képzetlen a harcászatban, kb úgy képzelik el a rakétavetõt mint mi a quake 3 ban 😄
Nem tudom, végül is egy irányított robbanás, ami ha nem feléd néz lehet hogy nem olyan durva. Pl nekem már a sima pisztoly lövés is durva csupasz füllel. Ez a BHD-ban volt viccesen kiparodizálva.
Ezt esetleg egy katona tudná megmondani, gondolom még mindig csak ezekkel lõnek. :-)
Hát, de ne mondd nekem, hogy a "sima" lövedék hozzá ilyen, hogy fél méterre sincsenek a becsapódástól, és semmi hatása nincs. Csak nyökögve elhajlonganak picit, aztán kész.

Jó az, csak fejet kell cserélni. De ha egy falat megküldenek vele, a túloldalt nem állnék a HEAT-nél sem. :-)

TBG-7V 105 mm Thermobaric warhead for anti-personnel and urban warfare.
OG-7V 40mm fragmentation warhead for anti-personnel warfare (warhead is within caliber due to limitations of international treaties).
GSh-7VT Anti-bunker warhead with cylindrical follow-through blast-fragmentation munition followed by explosively formed penetrator.<8>
Sosem értettem az ilyen filmekben, hogy mi értelme az RPG-t gyalogság ellen használni, mikor 20 centirõl egy karcolást sem ejt rajtuk. 😄

Hogthar
Megnéztem.

Spoiler:
Az egész nagyon emlékeztet engem a tipikus coop játékainkra, 4 en neki esünk az ellenek, a csapat nagy része elhal, majd jön egy heli amit leszednek. Jó tudni hogy valósághûen bénázunk 😄
Igaz történet alapján nem rossz film, kicsit meglepõdtem amikor a fõnök és az újonc egyszerû halált halnak, de hát gondolom ez a valóságot tükrözte
Csinálj egy sajátot. Belekényszeríted egy fekvõ animációba, letiltod a beszédet, elsötétíted a képernyõjét, aztán el van ájulva, kérem. 😄

Amúgy a mai changelog azt írja, hogy a DayZ-ben jelenlévõ fejlesztett ütközésvizsgálatot átemelték ide is, illetve a ballisztikai mellények és lövedékek változásokon estek át, mindjárt le ia csekkolom.

eszméletlen tuti nincs? Multiban cipelgetik az embereket, amikor már resp.-hatsz, de doki még fel tud nyomni.
A 100+ méter jogos. Nem azt észt akartam osztani. CSak a többség úgy gondolja a plate esély növelõ, miközben szinte bármi reális veszélyt megfog.
DancZer
Logikailag nem tartozik oda, mert ez lifeState. Viszont attól még meghagyhatták volna valami külön állapotjelzõben, hogy eszméleténél van vagy eszméletlen a unit. Így veszített a funkcionalitásából a program.

Lenovo y510p

Hogthar
Most nézem.... de az.
repvez
Bátyám elmondása alapján,nyilt lábtöréssel még továbbfutnak és többször leveszik gerinccel és fejjel a sziklát esés közbe nagyobb sérülés nélkül.

Csak nem az ARMA élõszereplõs verziója ? 😊
Plusz ahhoz nyamvadt dayz-hez az "élõhalott"! 😄

www.smart-bus.hu

repvez
Bár sztem 4 állapot kéne minimum: élõ, sérült,eszméletlen ,halott.
DancZer
Alapjában véve sztem ha vissza teszik az eszméletlen állapotot, amihez ragdoll társul egész egyszerûen megoldható a dolog. Még az is lehet, hogy õk teszik majd bele.

Lenovo y510p

Scottt
Még nem láttam,de annyira true storyn alapszik, hogy a 4 fõs célkijelölõ csapat egyetlen túlélõje végig ott volt a forgatáson,akkorát csak nem hantázott<#confused>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DancZer
Szerintem ott rontották el, hogy egy félkész sebzés modszert adtak az Arma 3-hoz. Nem tesztelték ki eléggé, nem nézték meg a hiányosságait.

Próbáltam lescriptelni, hogy nagy kaliber kiüsse az embert, de az elsõ lépésnél megakadtam és nem lehet kikerülni. Míg Arma 2-ben volt eszméletlen állapota egy egységnek addig Arma 3-ban már nincs, csak sérült állapot.
Túl egyszerû lett volna egy parancsot meghívni, hogy utána ragdollal összesen az ember. 😞

lifeState parancs doksi

Kíváncsi lennék melyik fejlesztõ gondolta úgy, hogy ekkora marhaságot csinál. :S

Lenovo y510p

repvez
De akkor dontsék el hogy katonai szimulátort készitenek vagy humánus árkád lövöldét,mert még az árkád COD és BF ben is realisztikusabb a sérülés mint itt ,mert ott legalább nem kell egy fél tár egy emberbe ahoz,hogy legalább lehasalva szimuláljon valami sérülés imitálást.
Hogthar
köszi meg van az esti program. <#wave>
ezt lattatok? erdemes megnezni .. ha mar arrol van szo kiben mennyi golyo fer el 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Egy dolog az esetleges túlélés, és egy másik, hogy az 1 méterrõl történõ arclövés után rezzenéstelenül áll elõtted a tag, majd morog valamit az orra alatt... 😄

A küldetés végén írja ki, hogy nem halt meg, csak súlyosan megsebesült, de azért egy arclövés után minimum essen össze... ha csúzlival lõlek képen 1 méterrõl akkor is összeesel! 😄

www.smart-bus.hu

Anno a Columbine gimi-béli lövöldözéskor azt hiszem 2 diák is volt, akiket közvetlen közelrõl fejbe lõttek 9mm-es valamivel, de a lövedék megállt a koponyacsontban és túlélték.

Tudom, azért emeltem ki, hogy az orosz besorolás szerint! 😊

Iraki videókon látni, hogy a draguval telibe csapott katona elesik, majd felugrik és elrohan

Na jó, de az egy lövés 100+ méterrõl. 😊 Ilyen közelrõl 2-3 találat, ráadásul pár centis különbségekkel, szerintem necces lenne... sérülne akkorát a mellény az elsõ találat után, hogy a következõkkel szemben már nem lenne olyan ellenálló.

Az lenne az ideális amit tpM is írt... essen el, zavarodjon össze, próbáljon meg fedezékbe menekülni, stb.

Kipróbáltam a dev verziót... arc lövésbõl ugyanúgy kettõ kell! 😊

www.smart-bus.hu

Hogthar
Ez tényleg botrányos, oké jövõben játszódik, bármit rálehet fogni, de a jövõben csak a védelem javul a lõszer fajták nem?
Az orosz és nyugati besorolás a mellényeknél nem azonos. A nyugati level IV-es mellények az AP-t is megfogják. Ha a hónaljánál belõnek, no azt nem. :-)

@tpM: A trauma lap miatt szvsz nem lenne semmi csont törése. Iraki videókon látni, hogy a draguval telibe csapott katona elesik, majd felugrik és elrohan. Célozni, vissza lõni szvsz nem tudna, de az adrenalin azért belõ a fedezékbe. A bordatörések a trauma lap nélküli pisztoly lõszer ellen védõknél van "csak".
repvez
Attól,hogy testre céloz,még egy kétszer látni kis vérnyomot a találat után és ahogy emlitették egy 5mrõl leadott lövés után ne legyen már kedve még forgolódni és lelõni és mintha mise történt volna továbbmenni.

Meg legalább lennye már leszimulálva,hogyha kéz vagy láblövést kap akkor azt a végtagját ne tudja használni,vagy essen ki a kezébõl a fegyve sántitson stb..Meg valami érzelmet mutassson arról,hogy neki mennyire fáj,nem hogy még rádiózgat a fél tár beleeresztése után.

Ezért nem tudom,hogy most végul is megint ott tartunk,hogy mit is fejlesztettek a grafikán kivül?Minden részben ugyan ez volt amirõl eddig mindig is panaszkodtunk és meg sem probálják kijavitani a dolgokat.
A grafikán kivûl még az OFP is jobb volt játékélménybe a kampány részben mint az elkövetkezõ részek,azóta csak romlott .
Mostanában nem követtem a dev verziót, köszi.

www.smart-bus.hu

DancZer
Hát, ACE-ben még a fõbb artériák is modellezve lesznek, kérdés, hogy kincsembincsem mikor lát napvilágot. 😄

http://forums.bistudio.com/showthread.php?164304-TPW-MODS-enhanced-realism-immersion-for-Arma-3-SP

Ennek a "FALL" összetevõje rendelkezik ilyen feature-rel, hogy találat esetén elesik a katona, de megmondom õszintén, még nem próbáltam.

DancZer
Ezek tényleg jók lennének, de fejlesztést igényelnek. Azt meg sztem most nem kapunk, max kiegészítésben.
Ilyen részletességben nem hinném, hogy megcsinálják pedig tényleg jó lenne. Alternatívaként az ACE tudja valamelyiket?

Az elvágódás tényleg jó lenne, mert volna visszatartó ereje. Nem futkároznának úgy az emberek, ha tudnák, hogy találatnál eltaknyolnak. 😄
Nem tudom a ragdoll, hogy van megoldva. Ha nincs a halálhoz kötve, csak ki be kapcsolható akkor elvileg meg lehetne azt csinálni, hogy bizonyos lövedék becsapódáskor elrepüljön(hangosan gondolkodtam).

Lenovo y510p

Akkor a jövõben van már kevlár arc is... király... 😄

www.smart-bus.hu