Akkor lehet , hogy félreértettem,de nem gondoltam, hogy a mission szerkesztő részre gondolt, azt valóban nem használom én csak a kész terméket probálom játszani ,mig fel nem b@ssza az agyam( max fél óra :D )
Amit leirtam az a win kampány végefelé történt artillery és légicsapás kérésével a leirt eredménnyel.
Az optika és egyéb kiegészitő cserét akkor leirhatná valaki, hogy kéne használni én nem jöttem rá, hogy tudom az ellenség avgy saját katonától leszedni a fegyverről az aknavetőt és az optikát. csak egybe tudtam áthúzni az enyém helyett.
És azt hogy lehet megoldani, hogy saját csapattárstól átvenni a páncéltörőt,mert rámegyek az katonára az egérrel open inventori ,de csak a lőszert tudom átvenni a fegyvert nem.
Fatique: valamilyen szinten igen,de hogy alig 50 m után ha a optikára ráközelitve célozni probálok is ugy jár mint a lófarok a bálban.Vizuális visszajelzés nincs , hogy mennyire gyors az elfáradás vagy,hogy mikor pihente ki magát.Vagy az az elhomályosodó képernyő lenne az , az a másik kedvencem benne :)
Amikor megjelent a virtuál rész akkor teszteltem akkor még pisztolyból 2 lövés az arcba azután halt meg ,de volt hogy a hiuzból is 2 kellett neki testre, hiába na jó páncélok vannak már