Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg néztem most egy prezentációt még az elején , a GM6ossal állva lött a kocsira, semmi hátrarugás nem volt, bezzeg a 7.62eseknél meg az 5.56osokkal meg nem lehet egy sorozatot leadni, hogy 1 m-en belülre menjen az összes lövés.
A cm-es pontosságu utkeresést sem nagyon vettem észre A2 ben meg a jobb csapatmunkát. Amikor errõl meséltek akkor pont egy ajton mentek be a katonák ugy hogy berugták az ajót és bedobtak egy gránátot mielött behatoltak, aztán kiderült, hogy ez nem valós csak a játékban egy lescriptelt átvezetõ animációs movie volt.
Már A2 megjelenés elött felvetettem, hogy az összes ilyen kijelentésüket vagy képet videot le kell menteni és megjelenés után odadugni az orruk alá, hogy ti ezt mondtátok nem ezt kaptuk.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ezek szerint kivették belõle .
A másik meg ezt nem szeretem még az arma sorozatban, hogy lövök és nem látom a hatását. mindegy az mivel lövök max por van ,de semmi egyéb és egyszercsak meghal vagy felrobban az adott tárgy,de a köztes idöben semmi, hogy sántitana húzná magát vagy ha tárgy akkor látványosan sérüölne ahogy lövöm.
Az árkád gamekban mért lehet megoldani hogy legalább az érzés megvan hogy az amit a kezedbe van pusztitást tudsz okozni?
És itt ne jöjjön senki mert a szimuláció meg a scriptek hiánya, mert ha script kell hozzá, hogy látványos és hihetõ rombolás legyen akkor tegyék tele scriptekkel ,lesz@rom a szimulációt már ha van.De a feelingje meglegyen , hogy egy csata részesei vagyunk és nem egy hétvégi vadászaton a srácokkal.
Amúgy pontosabban azt mondja, hogy "semmi komoly, de elég erõsen vérzem". 😄
Aki képviseli a céget kommentálta az eseményeket.
A Baka kap egy fejlövést, majd közli a kommentátor, hogy hát igen kaptunk egy fejlövést, semmi komoly csak egy karcolás.
Ez egy idõben elég nagy felháborodást keltett, készült is egy videó ahol arma 2 ben fejbe lövik a gyalogot, majd miután kiterül, a hulla még kommentálja, hogy csak egy fejlövés semmi komoly.
Na most ezek után az arma 3....
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nagyon remélem, hogy javítják, mert máshol is sírnak miatta, ha már szimulátornak van beállítva jogos is! Linkelek 2 videót hátha úgy jobban értjük egymást.
Ha kicsit indulatos voltam a játékra haragszom, SORRY! Remélem valaki tud segíteni valami moddal, vagy írja már le hogyan lehet állítani az életerõn, vagy bármi megoldás jó aztán kivesézzük.
THX!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BRI7u_oQEKc
http://www.youtube.com/watch?v=NFXgxBGcaak Sajnos eladták a románoknak... <#csodalk>#csodalk>
Az adrenalin meg csodákra képes, halálos sebekkel simán tovább mozognak.
Nem a motort mentem, az tényleg tragikus. Múltkor elgurult a gyógyszerem egy trolra egy orosz szerveren és a 3. tár után döglött meg. (Mondjuk ennyit, meg egy bant megért.)
Viszont amiben biztos vagyok hogy az editorben mindenféle scriptel lehet mókolni a sebzés erõsségét és a páncél védelmet is (tudom ezzel nem vagy kisegítve)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Szóval amíg nincs sérülésmodell, addig nekem jó lenne a páncél nélküli katona, de hol lehet ezt állítani?
Üdv!
In space no one can hear you scream.
Lenovo y510p
Lenovo y510p
"Legyen ez pisztolynál 4, de puskánál 2" Naaaaaa, ne kívánj árkádos elemeket.
Valaki tudna ebben segíteni, mert rohadtul idegesít páncél ide, vagy oda, hogy 4x kell meglõnöm 1 katonát mire meghal. Legyen ez pisztolynál 4, de puskánál 2 és mesterlövész mordállyal max 1 lövés a halál. "one shoot, one kill"
A jármû árnyéka is milyen érdekes lesz ezek után, mintha felszögelték volna valahova úgy visszahúz.
De hol vannak azok a modok amik megpróbálják az A3ban lévõ physixre alapozva javitani a fizikán? Már van kint tool meg akik értenek hozzá anélkül is beletudnak turni gondolom.
Mint már régebben irtam, hol vannak a régi játékokban már alap üvegtörés felrobbanó hordók ledõlõ felboritható tárgyak?Hol van olyan hangulat mintha háboruzna az ember? Most olyan mintha vadászaton járna az ember madárcsicsergés és minden patyolat a falvakban városokban csak néha a semmibõl valaki lelõ? Ennyi az eltérés.
Az irányitás katasztrófa, az ajtón vagy a lépcsõn alig lehet egymenetbe befordulni, a célzás szintén,A parancsnoki láncról meg inkább ne is bszéljünk.
A workshopban elérhetõ küldik sokkal jobbak, ráadásul coopban is játszhatók úgy meg azért élvezetesebb mint a buta ai-t irányítani ebbõl a borzalmas menübõl ami van hozzá.
A játék gyári kampánya nem játszható coopban, amit nem értek és nagyon sajnálok, pedig sokkal hangulatosabb lett volna úgy az egész.
Milyen lett az egyjátékos rész, az elõzõekkel egyáltalán nem játszottam, de tetszik a realisztikus FPS is. Akinek megvan írna róla, hogy esetleg vétel elõtt tudjam, köszi.
www.smart-bus.hu