Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nekem is. 😄
Csak abban a kunyhóban AK helyett valami fejszének vagy kardnak kellett volna lennie az asztalon. 😊
Csak abban a kunyhóban AK helyett valami fejszének vagy kardnak kellett volna lennie az asztalon. 😊
na igen<#falbav>#falbav>
Inkább nem irom le amit most gondolok !!
Amit itt bemutattnak abban mi olyan van amit mi nem kaphatunk meg mert katonai célokat szolgál? Abban a kis faviskóban több berendezés van mint az egész A3as térképen a házakban .
Amit itt bemutattnak abban mi olyan van amit mi nem kaphatunk meg mert katonai célokat szolgál? Abban a kis faviskóban több berendezés van mint az egész A3as térképen a házakban .
Ezt a BIS leány vállalata csinálja katonai erõk részére.
Figyeljétek 3 perc körül a patakocskát...
ok se szeretnek ugy jatszani ha szaggat 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Reklámoznak egy eseményt a fejlesztõkkel lehet multizni és nevetséges 8vs8 küldetést. Nesze neked 200km2-es terület meg több 100 egységet megmozgató multi lehetõség.
zsír, az Arma 3 ban még nem :-(
ujdonsagkent mozgas kozben lehet fegyvert valtani 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Hát ezeken a VBS3 videokon nem is tudom hogy sirjak vagy nevessek. Ammiket itt bemutattak az kb 5 évvel ezelött már minden játék alapból tartalmazta ,sõt jobb kivitelben amit most mint fejlesztést próbálnak bemutatni ,hogy milyen jó.
Ezt a növekvõ gépigény pánikot sosem értettem. Azért sosincs sírás, hogy mennyibe kerül egy Ferrari és nekem csak Skodára telik. Tessék elfogadni, hogy nem a csóró kelet Eu.-i magyar a fõ vásárló erõ. Egy pl németnek nem gond a gépvásárlás. Ha ugyan olyan játék jönne ki több lehetõséggel, akkor meg arra menne a fikázás. Ha meg új/szebb grafika, az több erõforrást igényel. Mondhatod, hogy más játékok jobban optimalizáltabbak, de ott picit nagyobb studiók jóval kisebb falattal küzdenek. Én laikusként kb a GTA-t tudnám még ilyen játéknak felhozni.
Szerintem lehetne még kicsit a hard core felé tolni a játékot, de ez lehet nem tenne jót a bevételeknek.
Most akkor a VBS már nem BIS tulajdon?
Szerintem lehetne még kicsit a hard core felé tolni a játékot, de ez lehet nem tenne jót a bevételeknek.
Most akkor a VBS már nem BIS tulajdon?
Azt azért ne felejtsd el, hogy ha a BIS nem csinálná, akkor nem volna Arma.
Ahogy Radon is mondta ezt nem azok fejleszik akik az Arma-t. Más termék, más engine(vannak hasonlóságok, de az nem azt jelenti hogy ugyan az) más szempontok fontosak.
Nem azért linkeltem, hogy össze legyen hasonlítva az Armávan, hanem azért mert sokan figyelemmel követik a VBS-t is az Arma mellett.
Ahogy Radon is mondta ezt nem azok fejleszik akik az Arma-t. Más termék, más engine(vannak hasonlóságok, de az nem azt jelenti hogy ugyan az) más szempontok fontosak.
Nem azért linkeltem, hogy össze legyen hasonlítva az Armávan, hanem azért mert sokan figyelemmel követik a VBS-t is az Arma mellett.
Lenovo y510p
szerintem aki ezt a játékot elkezdi és "új" játékos, az fel van arra készülve hogy nem egy újabb cod rész az egész, hanem bizony ha kell, komolyabb rendszereket kell megtanulnia. most õszintén, ez a játék csak ismerõsökkel élvezhetõ, vagy legalább kommunikációval. akkor meg már mi akadályozza meg a bonyolultabb dolgok betanítását?
egyébként meg ez a "majd kiegészítõben" vagy "majd következõ részben" szöveg megy tudtommal évek óta, de valamiért van egy olyan sanda gyanúm, hogy az áhított dolgok 90%a soha nem fog bekerülni a játékba. a BIS azt csinálja, hogy kiad X évente egy új részt, amibe beleraknak egy ?új? grafikus motort ami miatt ismét újíthatnak az emberek gépet. de semmi érdemleges újítást nem raknak bele. most a vízalatti dolgoktól el kéne élveznem? hát... nem.
Szerény véleményem szerint az ArmA community többet tett a játékért az évek alatt, mint maguk a developerek...
egyébként meg ez a "majd kiegészítõben" vagy "majd következõ részben" szöveg megy tudtommal évek óta, de valamiért van egy olyan sanda gyanúm, hogy az áhított dolgok 90%a soha nem fog bekerülni a játékba. a BIS azt csinálja, hogy kiad X évente egy új részt, amibe beleraknak egy ?új? grafikus motort ami miatt ismét újíthatnak az emberek gépet. de semmi érdemleges újítást nem raknak bele. most a vízalatti dolgoktól el kéne élveznem? hát... nem.
Szerény véleményem szerint az ArmA community többet tett a játékért az évek alatt, mint maguk a developerek...
Ezeket nem az Arma3-hoz fejleszti a BIS, hanem a VBS-hez egy ausztrál-cseh-amerikai-stb fejlesztõkbõl álló csoport. Ahhoz, hogy ezek az Arma3-ban megjelenjenek, gondolom komoly pénzeket kellene a BIS-nek leszurkolnia.
Az infoért köszönet mlacixnak.
Az infoért köszönet mlacixnak.
Ezek most vannak fejlesztés alatt.
Érthetõ módon elsõsorban oda fejlesztenek ahol sok pénz van, de ezek szerintem belefognak kerülni egy esetleges A3 kiegészítõben, de a következõ részbe biztos.
VBS bõl azért elég sok elemet áthoznak, például az arrowheadba a lézert és a hõkamerákat.
Ahogy észrevettem a sérülés rendszert és bizonyos bonyolított rendszereket hagynak ki, amiknek mi persze örülnénk, de bonyolítaná a játékot és inkább arra mennek rá, hogy az új játékosok számára is játszható legyen.
Érthetõ módon elsõsorban oda fejlesztenek ahol sok pénz van, de ezek szerintem belefognak kerülni egy esetleges A3 kiegészítõben, de a következõ részbe biztos.
VBS bõl azért elég sok elemet áthoznak, például az arrowheadba a lézert és a hõkamerákat.
Ahogy észrevettem a sérülés rendszert és bizonyos bonyolított rendszereket hagynak ki, amiknek mi persze örülnénk, de bonyolítaná a játékot és inkább arra mennek rá, hogy az új játékosok számára is játszható legyen.
évek óta csak a lehúzás megy, mi megkapjuk az ilyen alpha verziónak megfelelõ bugos szart amiben semmi érdemre való feature nincs az elõzõ részhez képest, max annyi hogy még jobban elbasszák a netkódot. persze a gépigény folyamatosan nõ, csak nem látom és nem értem, hogy miért, amikor a grafikán kívül gyakorlatilag semmi nem változik részek óta, új szimulációk se nagyon kerülnek bele a játékba...
a hardcore fanbase-nek bojkottálnia kéne a következõ részt és a szar eladások után elgondolkozna a BIS, hogy megéri-e baszakodni még a júzerekkel...
a hardcore fanbase-nek bojkottálnia kéne a következõ részt és a szar eladások után elgondolkozna a BIS, hogy megéri-e baszakodni még a júzerekkel...
Azt nem értem, hogy amiket például a vehicle simulation-os videóban láthatunk, azt miért nem tudja az A3? Baromira jó, fõleg a sár...
VBS3 videók: http://www.youtube.com/user/bisimmedia/videos
Lenovo y510p
Hát, de kapnak ezek elég "tudást" meg információt így is.
Sztem simán arról van szó hogy ezzel begyüjtenek egy csomo ötletet és adatot a jelentkezõktõl és az elsõ 3nak fizetnek,de a befolyt tudás vagy információ többet fog érni nekik aztán majd egy kicsit átdolgozva mint sajátot adják tovább. Igy rövidebb idõ alatt nagyobb fejlesztést érnek el ugy hogy nem nekik kell vele megszenvedni.
Annak is fasság.
A modern (értsd: fizetõ képes) világ nagy részének nem téma venni egy olyan vasat amivel elmegy. Továbbá szerintem ez nekik talált pénz. Gondolom a VBS-bõl picit több lé folyik be. Tegyük hozzá, hogy sokkal nagyobb stúdiók sokkal több pénzbõl ehhez közelit sem hoznak.
Nem értem minek csinálnak ilyet, az emberek nagy része még mindig nem tud vele játszani mert olyan szarul van optimalizálva.(bár valószínûleg ezzel akkor sem tudnának mit kezdeni ha érdekelné õket, valami nagy gond lehet mélyen az engineben, ha megérné kijavítani akkor már megtették volna...)
Van ötletetek hogy lehet célozni a helikkel? Sisak display van. Ha elfordítom a fejem, nem tudom hova lövök.
Amúgy ebbõl a pénzbõl szerintetek mennyi illetve milyen új feature-öket vagy egységeket, jármûveket, fegyvereket tudna beleeszkábálni BIS?
ACSE.
Mert ott kevesebb ember közt kell majd elosztani. 8-)
Mert ott kevesebb ember közt kell majd elosztani. 8-)
A TS szerveren kell az Anti-Flood értéket magasabbra állítani, hogy a hibaüzenet megszûnjön.
köszi, egy TOH-re befizettem.
Fúú,nagyon köszi a segítséget! Így tényleg mûködik! 😊 Egyetlen idegesítõ dolog maradt,hogy a TeamSpeak változó idõközönként becrashel. Egy ilyen hibaüzenetet ismételget 1 másodpercenként: Action currently not possible due to spam protection. Please wait a few seconds and try again.
Közbe meg végig: error,error,error.....
Közbe meg végig: error,error,error.....
In space no one can hear you scream.
Nem rontottál el semmit, ez arcre hiba ami szerencsédre nálam is fenn áll.
Miután elindítottad az acret és a térhangzás mûködik, tedd le tálcára a játékot és a Teamspeak plugin ablakán belül kattints a reloaded all-ra.
Ezek után visszalépsz a játékba(2-3 másodperc míg újra tölti az addont nem lesz hang) és utána már mûködni fog a rádió is.
Miután elindítottad az acret és a térhangzás mûködik, tedd le tálcára a játékot és a Teamspeak plugin ablakán belül kattints a reloaded all-ra.
Ezek után visszalépsz a játékba(2-3 másodperc míg újra tölti az addont nem lesz hang) és utána már mûködni fog a rádió is.
Szevasztok!
Valaki tudna nekem segíteni az ACRE mod telepítésérõl lenne szó az ARMA3-hoz. Elvileg mindent megcsináltam,a játékba belépve a capslock lenyomása után meg is jelenik a jobb alsó sarokban a transmitting felirat mégsem lesz olyan a hang mintha rádióba beszélnénk... Mit ronthattam el?
Elõre is köszi a segítséget!
Valaki tudna nekem segíteni az ACRE mod telepítésérõl lenne szó az ARMA3-hoz. Elvileg mindent megcsináltam,a játékba belépve a capslock lenyomása után meg is jelenik a jobb alsó sarokban a transmitting felirat mégsem lesz olyan a hang mintha rádióba beszélnénk... Mit ronthattam el?
Elõre is köszi a segítséget!
In space no one can hear you scream.
Pár lehet már feltett kérdés, de nem találtam õket visszakeresve:
-heli rotor lapátai hogy mûködnek? ha fának/falnak csapom, akkor leesek, de pl felsõ vezetékbe nem akad
-a hídon át tud menni az ai? Nekem nem sikerült rávenni
-egy árkon vagy kõrakáson miért nem tudok átmenni egy 60+ tonnás 1000+ LE-s vassal <#falbav>#falbav>
-van rá bármi mód, hogy a karakterem fejmagasságát állítsam jármûvön belül? mod, patch, akármi?
-heli rotor lapátai hogy mûködnek? ha fának/falnak csapom, akkor leesek, de pl felsõ vezetékbe nem akad
-a hídon át tud menni az ai? Nekem nem sikerült rávenni
-egy árkon vagy kõrakáson miért nem tudok átmenni egy 60+ tonnás 1000+ LE-s vassal <#falbav>#falbav>
-van rá bármi mód, hogy a karakterem fejmagasságát állítsam jármûvön belül? mod, patch, akármi?
Lenovo y510p
Az a helyzet, hogy az árnyékot amúgy is legföljebb 200 méterig jeleníti meg, a távcsövet meg nem közeli célpontokhoz használja az ember...
Ez valóban jó lenne, de sztem nem lehet olyan Pip-et csinálni aminek a közepén van egy scope méretû lyuk. :S Bár kitudja, lehet ha olyan felületet re van téve ami lyukas akkor megeszi.
Lenovo y510p
aha de inkább a scope körül mint benne. 😄
Egyébként erre van 1-2 nagyon jó megoldás, pl az egyik hogy a Scopeot közelebb helyezni a szemhez így kevesebb látszik, másrészt rányomni egy blurt.
Ezzel a módszerrel csak az venné észre aki ért hozzá és keresi a hibát benne.
Egyébként erre van 1-2 nagyon jó megoldás, pl az egyik hogy a Scopeot közelebb helyezni a szemhez így kevesebb látszik, másrészt rányomni egy blurt.
Ezzel a módszerrel csak az venné észre aki ért hozzá és keresi a hibát benne.
A kommenteket olvasva sajnos vannak vele problémák.
Pl. Az arma engine a PiP-ben nem renderel árnyékot és a füst sem az igazi. Szóval amit a scopeban látnál az nem az amit jelenleg látni.
Esetleg úgy mûködhetne ahogy Hogthar is mondta, csak akkor meg nem volna túl szép a scope körüli rész. És persze ott sem volnának árnyékok és füst. :S
Pl. Az arma engine a PiP-ben nem renderel árnyékot és a füst sem az igazi. Szóval amit a scopeban látnál az nem az amit jelenleg látni.
Esetleg úgy mûködhetne ahogy Hogthar is mondta, csak akkor meg nem volna túl szép a scope körüli rész. És persze ott sem volnának árnyékok és füst. :S
Lenovo y510p
<#worship>#worship>
Ok, de a lõtér egy fix hely. Ezért mondtam, hogy szerintem valami katona embör kellene, aki változatosabb terepen durrogtat. :-)
Plusz rendszeresen jár lõtérre, ha jól tudom... 😊
www.smart-bus.hu
Eztet inkább valaki katonaembernek kellene megmutatni, aki lõtt már városi környezetben. Bár tény, hogy Cifu vadász(hat).