• Paladin
    Pár dolog:

- Task, stb - más dologról beszélsz. Az hogy egy küldiben rosszul lövik be a készítő a teljesülési feltételeket, az nem azt jelenti, hogy a küldetés szerkesztői task modul nem jó. Ugyanez a supportról, szintén küldetéskészítői kérdésről beszélsz, az újdonság a supportok elkészítésére vonatkozik. Mellesleg én olyat nem tapasztaltam, hogy ha megfelelő supportot megfelelő célpont ellen használok, az hatástalan lenne (nyilván nem kis kaliberű aknavetővel kell tankokra lövetni ;) stb).

-Adaptív kurzor van, csak az egész menürendszerrel együtt ócska. Ajánlom youtube-on Dyslexi füstölgését a témában (pedig ő nagy fan, a guide-jait a BIS a saját csatornáján tolja). Ez a sor inkább Danczernek szól :)

-Optika: már hogy a vérben ne tudnád bárkiét felhasználni? Nem tudom ezt honnan szeded, nem igaz.

-A penetrációs módszerben én sem tudom, mi az új, emlékeim szerint különböző anyagok átütése volt már korábban is, lehetett falon át lőni, úgy emlékszem (de csak halványan :) lehet tévedek ).

-Fatigue tegye is "lehetetlenné" a lövést. Ha kiköpöd a tüdőd, nem célzol pontosan, ezen nincs mit vitatni.

-Arcon lövés: Mostanában kifejezetten sokszor szórakoztam különböző modok tesztelése során, és bizony ha arcon lövöd a katonát, ahol nem védi sisak, fekszik rögtön. (Akár az armoury-ban is ki lehet próbálni)

-Nem tapasztaltam olyat, hogy kézifegyverrel szét lehetne lőni a tankot. (Bugok lehetnek, ahogy a múltkori videoban a nem sebződő tank pl, de nem ez a normális működés).

Ennek ellenére a sebzésmodell, meg repülők repmodellje iszonyatosan elnagyolt és szar, ebben egyetértünk (Hát igen, a gyalogsági szimulációs gyökerek, a járművek csak extrák, ahogy Danczer mondta korábban).