35054
  • repvez
    Alapjába véve nem rossz, hogy szétválasszák a dolgokat és igy probálják fejleszteni,de egyenlőre nem látom át a dolgokat és a részleteket sem tudjuk eddig. ÉS sajnos a BIS eddig ahogy előadta a dolgokat és megvalósitotta az 2 külön kategória.
    Mint irtam egyedül a heli rész tiszta.Aki nem vette meg az ugye ne használja azt,de hogy játék közbe reklámokat dobáljon annak aki nem vette meg az fura és Neki is meg kell kapnia a frissitést,csak annyi megkötéssel, hogy nem vezetheti,de a repmodellt és magát a 3d modellt ugyan ugy fel kell hogy telepitse, ha közös játékba akar játszani .

A marksmanDLC, mint a neve is mutatja lövész kieg lenne, annál mit keresne benne a jármü.Plusz küldetéseknek megint nem sok értelme lenne,mert végigjátszás után vagy multiba hogy használja fel?
    Ha jármüvek kerülnek is bele azoknak is jelentösen fejlődnie kellene, mind irányitás mind damadge és fizika modell terén.

DE ezektöl eltekintve A DLC és DLC nélküli játékosok interakciója még mindig homályos.

A DCSnél ezt a modulos dolgot egyszerübben meg tudják oldani, ott mindenki megkapja az összes modul külső modelljét és fizikai javitásait, viszont a vezethetőséget és a kabint csak akkor ha megvetted.
    DE itt ez nem járható ut, mert egy fegyvernél hogy korlátozod a használatát és egy autó vagy helikopterbe ha utasként ulsz is be akkor is látnod kell a kabint.
  • DancZer
    Nekem tetszik a DLC stratégiájuk. Aki sokat helizik az megveszi a heli DLC-t és nem kap értesítéseket meg reklámokat ha vezeti a DLC heliket.

Marksman DLC-hez szetem lesz pár új jármű, meg küldetés és ezek lesznek korlátozva. Nem hiszem, hogy a fegyverre is kiterjedne, bár ki tudja. :)

Szerintem jobb, hogy csak azzal játszhatsz amit megvettél. Így akik nem veszik meg a DLC-ket azoknak se "romlik" el a játék és lesz csúnya meg hiányos. Egységes marad mindenki számára, kevesebb bug.

Fejlesztőknek is könyebb tartani a minőséget, ha nem lesz ezer fajta tartalom.

GoKart meg poénnak indult(április 1), de aztán gondolták jó lesz a DLC teszteléshez, valamint a befolyt összeget a vöröskeresztnek adományozzák.
  • DancZer
    Használsz modokat esetleg valami indítási paramétert? Ha egyiksem akkor javaslom a hivatalos fórumot vagy a feedback trackert ahol nyiss egy topicot és csatold a DX-diag fájlt. Ha ezek semmit sem mondanak írj pirvátban és segítek.
  • 101per7Jani
    Sziasztok. Az Arma3 játékkal korábban semmi gondom nem volt. Tegnap újra játszani akartam vele. Minden rendben lévőnek tűnt, volt hang is amikor beléptem a játékba. Viszont ahogy multiban felléptem bármelyik szerverre, a hang eltünt. Visszaléptem single player módba és utána már ott sem volt hang.Újraindítás után megint van hang addig, amíg be nem lépek multiba. Újratelepítettem a játékot, a hangkártya drivert fissítettem de ez sem oldotta meg a problémát. A többi játékban nem fordult ez elő , csak itt csinálja.A játék automatikus frissítésre van állítva nem tudom ez bekavarhatott e . Ha valakinek lenne ötlete mi lehet a hiba azt nagyon megköszönném.
  • Fehercsoki
    Irányítható szerintem billentyűről is, nézd meg a beállításokat, lehet valami elállítódott.
  • Stief
    Sziasztok van valami jó cti-is építős mod a benny editionon kívűl? Előre is kösz a választ!
  • ColOnelMajoR
    Hi All!

Az ARMA 3 - Survive - Death Valley küldetésben a drone az klaviatúráról irányíthatatlan.Vagy csak nekem nem repül? Csak orra bukik, amikor felemelkedik. Ha csak gamepad-al lehet irányítani sietek és veszek egyet.
    Előre is köszi a segítséget !
  • repvez
    DE azért nem 12 évvel előzte meg, hogy még most se tudnák leutánozni.
    ÉS azokban az időkben hol voltak még a phisyx és egyéb célhardverek,meg egyáltalán az akkori teljesitménnyel mindenre volt erőforrás. A mai hardvereknek meg sem kottyanna ha most ugyan azt lemásolnák.
  • tpM
    Az első Mafia rengeteg dologban megelőzte a korát, baromira jó játék. A járműveknek is olyan fizikája meg sérülésrendszere volt, hogy Arma sírva elbújhat mögötte. :(
  • repvez
    félig off:

Ahogy mondani szokták a régi jó dolgokból nem maradt semmi.
    Ezek csak pár példa aminek a mostani játékokban már olyan alap és termélszetes dolgoknak kéne lennie, mint hogy trbe mozog a karakter.DE sajnos még az A3 ban sem lehet ezeket sem felfedezni a többi hasonloan alap dolgokat, amik a 2000es évek elején már megjelentek a játékokban.

@Paladin: Ha nem lesz valóságosabb a fegyverkezelés akkor mégis mi lesz egy marksman DLC tartalma/értelme ? ÉS ha mindenki ugyan ugy használhatja mint most . MErt ahogy régebben is irtam a helikopteres dolgot még megérti az ember, ha nem tudja mindenki használni akinek nem lesz meg a DLC, mivel a valóságban sem fordul meg a fejében senkinek sem, hogy lát egy helikoptert és csak ugy bepattan repülni egyet.
    Viszont ezt egy fegyver esetében nehezen tudom elképzelni,mert aki egy fegyvert fogott már a kezébe az mindegyikkel tud lőni, a pontosság már más kérdés ,de egyébként mi akadályozna meg hogy felvegyem az ellen fegyverét?
  • Paladin
    Beszállhatsz, azt hiszem pont ezt hozták példának. Annyi lesz, hogy ha sokszor találkozol vele így "külsősként" akkor sokszor fogsz kapni a menük alatt ilyen splash screent, mint a gokartnál.

(Olyan meg természetesen nem lesz, hogy valakinek valóságosabban fog működni a fegyvere, mert megvan egy dlc, de ez minden normális ember számára nyilvánvaló kell legyen, még akkor is, ha nem mondták volna el már többször.)
  • tpM
    A lényeg, hogy a feature-öket megkapja mindenki. Addigra úgyis lesz már ezerféle minőségi fegyverpakk...
  • tpM
    Ja, de én nem tudtam, hogy ilyen lesz, nem olvastam el azt a cikket, csak azt, hogy lesz helis meg mesterlövészes DLC. Fene sem gondolta, hogy ez lesz.
  • repvez
    Pont ezt vázoltam fel amikor kiderült a fejlesztési ütemterv.
    Illetve, hogy vagy elöny vagy hátrány lesz ha valakinek valóságosabban fog müködni a fegyvere. Értem ez alatt, hogy eddig "egyszerüen " becéloztad az ellent a távcsővel és lepuffantottad, a DLCS-ben,meg lehet már tekergetned kell mindent mint az ACE modnál, Mesterlövésznél még annyire nem is olyan vészes,de ha ez egy Rifle-nél is meglesz az már gondokat okozhat.

Bár azért ahogy néztem az árakkal annyira nem száltak el,de kérdés, hogy mekkora változás lesz a DLC-kben ezért a pénzért.

Mert kezdem azt érezni, hogy ők is a rőkabőr utjára léptek mint a DCS sorozat fejlesztői, hogy máűr 3x vetetik meg az emberrel ugyan azt a játékot,mert nem kompatibilis az előzoleg kiadottal.
  • elite
    Arma3-ról lenne szó.
  • elite
    Van arra mód hogy xbox controllerrel tudjam a repülőt is vezetni? Minden más járművet tudok vele, de a repülőt nem, és konfigurálnom se sikerült.
  • Hogthar
    Egyenlőre ez csak gokartal van.
    Ez azért nem fogjuk túl gyakran használni.
    A helikoptereknél lesz ez gond, ha nem szállhatsz be pl utasnak.
  • Solt
    Akkor egy mocskos áruló vagy, mert nincs meg az összes DLC!
  • tpM
    De gondold már el, hogy egy küldiben találkozol valami DLC tartalommal, amit nem vettél meg... pl egy adott fegyverrel. A tiédhez meg mondjuk nincs már lőszer (jó, kicsi az esélye, de csak egy példa), és fel akarnád venni azt, de nem tudod...
  • Hogthar
    Használható az, csak el kell nevezni pl sanyinak, a karakteredet initjébe pedig beírod a következőt:
    this moveindriver sanyi;
    Egyből a járműben éledsz, de ne szállj ki, mert már nem tudsz visszaszállni.
  • tpM
    Most akkor mégsem az lesz, mint A2 esetében, hogy ott vannak a DLC-s cuccok, amik, ha nem vetted meg, rondák, de használhatóak. Egyszerűen ott van a gokart, szépen néz ki, de ha be akarsz szállni, akkor kiírja, hogy ezt meg kell venned.
  • repvez
    Ez egy ujabb szerves része egy katonai taktikai szimulátornak?
    Nem hiszem el, hogy ne tudtak volna mást kitalálni arra hogy teszteljék a DLC terjesztést.DE ha már erre esett a választás akkor legalább a kocsik irányithatóságát és viselkedését felhozhatták volna egy realisztikusabb szintre.
  • Scottt
    Remény rabjaiban is bejött Dufresne bácsinak
  • repvez
    Egy próbát megér és pénzembe nem kerül. Ha mást nem is talán egy pontosabb választ kaphatok, hogy mit lehet várni a közeljövöben.
    Mert OFP ota egyiket sem akartam megvenni,mert mindig ugyan az maradt grafikai javitásokkal ,de 2k-ért mindig adtam neki egy esélyt.
  • tpM
    De miért gondolod, hogy érdekli őket? Azt hiszed, az ott dolgozóknak nincs jobb ötletük, vagy egyszerűen nem értenek hozzá? A legtöbb hiányzó dolog azért nincs benne, mert vagy így döntöttek ("design decision") vagy nincs rá erőforrásuk. Szvsz csak az időd pazarlod, ha irkálsz nekik. :)
  • repvez
    Nem semmi ilyet, csak próbáltam pár ötletet leirni nekik, hogy hátha az uj bascamp vagy infantry DLC-nél talán modosithatnának egy két dolgon.
    2oldal plusz egy PPT fájlt küldtem neki,de ezekszerint nem ő volt a megfelelő ember, Ami nyilvános email cimeket találtam azok,meg mint csak állás lehetőségre vagy PR-es kontactra mutattak, de aki esetleg a user visszajelzésekkel vagy egyéb dolgokkal foglalkozna olyat nem.
  • DancZer
    Kitartónak kell lenni, egyébkét mit írtál nekik ha nem titok? Visszakéred a játék árát?
  • DancZer
    Új NVIDIA driver, akár +10 FPS
  • repvez
    Hát nem valami User barát a official forumon a devtag, több mint 10 napja elküldtem az üzit,de még csak el sem olvasták ,pedig munkaidőben online jelez és naponta tölti fel a change logot a topicba a DNA :(
  • Scottt
    -Igen
    -Megtörtént,próbáltam úgyis,hibaüzivel feladja
    -Jó a fájl.

w7,és már újra se tudom rakni,kiírtam a boot dvd-t -elvileg úgy ahogy kell YT tutorial alapján.-,elindítom a masinát,kiválasztom, hogy a lemezről bootoljon,és bejön rendesen a windows mintha mi sem történt volna.
    Nem merek egy format C-t ráküldeni, mert mi van, ha a telepítő lemez a hibás,aztán nézhetek ki a fejemből gép nélkül..
    Ötletek, hogy hogyan hozhatnám be a telepítő menüt?
  • DancZer
    -Nézd meg a felhasználófiókokat, hogy létezik e admin csoport és tagja vagye.
    -Töröld le az előző drivert és próbáld meg az újad csökkentett módban.
    -Ellenőrizd a fájt(crc,md5,sha1) vagy töltsd le újra.

Milyen win?
  • Solt
    Win újrarakás... :)
  • Scottt
    Radeon topikból jövök,ott nem tudtak segíteni,hátha majd ti :D

Frissíteni akartam a videókártya driverét de mindig ezt a hibaüzenetet kapom:

Hibaüzenetek
    Illesztőprogram telepítés: a felhasználónak a Rendszergazda csoportba kell tartoznia

Természetesen jobb klikk- futtatás rendszergazdaként megtörtént,már minden jogosultságot megadtam a programnak,de mindig ezt írja ki.Ja és rendszergazda jogosultságú a felhasználóm,UAC kikapcsolva.

Ötletek?
  • Solt
    Semennyire, hála a jó égnek! :)
  • Carl Davies
    Nem tudom, hogy itt mennyire megy a Dayz téma, de most szedtem le, és szinte egy szerverre sem bírok csatlakozni, mert rossz verzióm van. (1.62)
    Mit csináljak ezzel, hogy tudjak rendesen szerverre menni?
  • Hogthar
    Igen, sokkal jobb, szinte sosincs vele gond.
  • DancZer
    Van ACRE, de a srácok az arma3.hu-n átálltak a Task Force rádió-ra, asszem azért mert az jobb.
  • Fehercsoki
    Steames adatlapon írja elvileg.
  • Carl Davies
    Helló! Steamon az Arma 2 hány giga? (amit letölt)
  • repvez
    ennek több értelmét látom