35054
  • tpM
    Rólad meg mindenki azt hitte először, hogy lány vagy, olyan magas hangod volt. :D Még 12 vagy mennyi lehettél. xD
  • Neoncsoves
    tpM? ... tudtommal régen így volt becézve teamspeaken
  • DancZer
    Van valaki aki ellenzi, hogy tpM legyen a házigazda? Viccet most tegyük félre, mert az admin meg fogja nézni a topikot és csak utána cserélnek csak házigazdát.
  • DancZer
    Hogy egyhangú legyen, mert csak úgy cserélik le a házigazdát, én is tpM re szavazok nem pedig magamra.
  • Scottt
    +1
  • Paladin
    Hát, ez a minimum, ha már egyebekben alig fejlődött :) Szinte csak átskinezés, de legalább csúnya win8-as formájú, és lassú ;)
  • DrRadon
    ki az a tempi?
  • a.carkey
    Engem is zavar, de meg lehet szokni.
  • a.carkey
    Egyetlen dolog van, ami nekem, aki sosem voltam VIP új: lehet szerkeszteni bizonyos időn belül a hozzászólásod. :)
  • tpM
    Ez az új design amúgy nem feltétlen teszi jobbá. Olyan nyomi Win8 kinézete van, mint mindennek manapság. Előtte legalább egyedi volt...
  • Solt
    tpM hűvös leheletével a nyakamon nem tehetek mást... + 1 tpM-re.
  • tpM
    Solt, ha megint cserbenhagysz kinyírlak!
  • Neoncsoves
    tempi! tempi! tempi!
  • Hogthar
    vote up: DancZer
    Egyébként miért kellett megváltoztatni az Sg fórumot nem tudjátok?
    Miben jobb az új a designen kívül?
  • marja
    Danczer, én rád szavazok, ha vállalod!
  • DancZer
    Kéne másik házigazdát választani, mert mici már régóta nem elérhető. Mindenki írja ide a voksát! Én szívesen vállalom!
  • GaBika6
  • marja
    :)
  • DancZer
    Igen figyelek. A kiemelt részre válaszoltam:

Ott már láttam sérült ellenséget sántikálni és nem visszalõni ha eltaláltam .DE azért ez is ?! :

A katona vérzik ha eltalálod a lábát, csak ez a termalon nem látszik. Az egyetlen dolog ami hiányzik az a láb húzós animáció amit valószínűleg azért vettek ki(A2-ben van), mert többféle módon lehet állni és ezt beleszámítva már nem tudták megoldani. De erről már esett szó pár hete. Arma 3 ban egyelőre nincs, ezt el kell fogadni. Van helyette elég sok féle karakter beállás.

Ez egy másik játék/termék, nem egy DLC vagy kiegészítő az Arma 2-höz. Hiába ugyan az a neve, nagyon sokmindent átcsináltak ami azzal jár, hogy fel kellett áldozni dolgokat, hogy meg tudjanak csinálni egy jobb alapot a későbbi fejlesztésekhez. Az ájulás is eltűnt pedig A2-ben az is volt.

A robbanás részt meg úgy értettem, hogy valószínűleg az a HIBA, hogy nincs megkülönböztetve, hogy az egyes járművek más más erővel robbanjanak fel. Egyébként a mai dev verzióban már javították, magam is leteszteltem. A gokart meg a quad csak kigyullad. A pickup az egy kicsit robban, de a tankot nem robbantja be.

Kis kaliberrel már nem tudsz megsebezni egy tankot. A 12.7-es ből is 300 kellet egy Ifritbe mire piros lett, de még így se robbant fel.
  • sirpalee
    Csak felhoztam példának, nem azt vártam el. :)
  • Amery
    Ki beszélt itt törésről???

nekem az is elég, ha elkezdi húzni a lábát, vagy érdekes módon A1-ben, ha lábon lőttek, véres lett a lábad és csak kúszni tudtál, és az AI is. Akárhogy is, de valami történjen :)

Ja, igen, Dayz. Vagy ACE. Lelkes "amatőrök" mod-jai. Mégis csak meg lehet oldani sok mindent, ugye! De mire ezeket összerakják, egy, másfél év és ezek a parasztok kiadják a következő részt. Természetesen előtte lehazudják a csillagokat az égről, majd megint jön a szopás, amit már 1x, 2x , ne adj isten már 3x átéltél. Van egy pont, amikor elfogy a türelem.

No, de nem rontom itt a levegőt, Nektek tetszik, játszódjatok.
    Jó szórakozást! ;)
  • repvez
    Igen teljes mértékben ezt gondoltam és nem azért fikázom hanem azért mert bosszant hogy mi minden lehetőség lenne benne ha az AI és sebzésrendszert rendbetennék.

Abban igaza van DanZernek, hogy sokmindent nem tudok a játék lelki világáról,de sztem nem is elvárható, hogy egy játékosnak programozó tudásának kell lenni és otthonosan mozogni a mod és script részeiben a játéknak, hogy normálisan játszhasson.

Azok a dolgok amiket a videon látható azok a gyári küldikben is jelen vannak, ezek szerint a készitők sem állitották át a careless értéket?

ÉS a robbanásnál nem is az a gondom, hogy minden ugyan ugy robban fel ,csak az, hogy egy quad bármekkorát is robban ne semmisitsen meg egy tankot , föleg ugy, hogy egy tankelhátitó rakéta 2x-i meglővésétől semmi baja nem volt.
    De sztem ha kellő kitartással lőnénk a tankot 5.56ossal akkor attól is felrobbanna, ami megint csak a mese kategoria.
  • sirpalee
    Te is sokat játszottál azzal a "szarkupaccal".

Amery, melyik játékban van normálisabb sebzésrendszer? Eddig dayz-ben láttam, hogy el lehet törni a célpont lábát / kezét a lövéssel.
  • GaBika6
    Egész jó kis vidi lett...

• Amery
    Te figyelsz is arra, amit Repvez leír, vagy csak csuklóból válaszolsz szeretett játékod védelmében???

A sebzésről van szó!!!
    Csak térden lövi a muksókat, de azok némi rántás után továbbmennek, mintha mi sem történt volna. Semmi vérzés, sántítás, esetleg kúszás, mert máskép nem tud már menni!
    Majd a 8-10-ik lövés után meghal, de miért is? Csak láblövést kapott.
    Persze a HP alapú sebzés elérte nullát, HALÁL!
    Ez így szar, pontosabban egy kalap szar!!

A jármű robbantós hiba...
    Beletol 2 rakétát, a szerkezetnek semmi baja!
    Majd felrobban előtte egy quad(az is igen érdekes) és attól felrobban a páncélos is. Hmmm... Na ezt meg nem is minősíteném...

Repvez, javíts ki, ha tévedek, de nekem ez jött le, mármint, hogy erre gondolsz.
  • DancZer
    Ez a videó semmit nem mutat, csak azt hogy meg lehet csinálni.

Beteszel egy AI-t és ha behavior-t careless-re teszed akkor így viselkeik. Leszar mindent. De ez nem a játékos hibája, hanem aki a pályát csinálja, mert ezt nem tudja. Szóval mielőtt kritizálsz, tedd magadban helyre a dolgokat.

A jármű robbantós hiba meg sztem annyi, hogy minden jármű ugyan azzal a robbanással robban. Nincs minden járműhöz külön robbanó erő téve.
  • repvez
    Épp ezt nem értem, hogy a Battlefield féle szarkupacban legalább ha rálövök egy ellenre akkor max 2 gólyó elég neki és egy rakéta a tankoknak, tehát egy arcadba ezekszerint valósabb a sebzés mint itt.

Ott már láttam sérült ellenséget sántikálni és nem visszalőni ha eltaláltam .DE azért ez is ?! :
  • DrRadon
    Az ionágyú egy elrugaszkodott dolog. Ionokat nem lehet csak úgy lövöldözni, max akkor ha a célnál rekombinálódni tudnak, ugyanis pl a pozitív ionok nem tudnák elhagyni a fegyvert, mert abban maradnak az elektronok, ami így negatív töltésü erőtérben fürdik.

Amúgy a szánalmas armás sebzésrendszerben vagy annak balfék konfigurálásában teljesen igazad van. Majd minden este játszunk Vehicle DM-et (pont ott, ahol az a video is készült), ahol véletlenszerű járművekkel lőjük egymást. Az élmények vegyesek, és majd minden patchnál változik az, hogy mibe mennyi kell.

Az szerintem elég gáz, hogy a 115-120-125-ös tank páncéltörőkkel MÁR NEM LEHET a heliket leradírozni az égről egy lövéssel. Biztos átrepül a kasztnin, mi?

Teljesen megy át az egész Battlefield játékmechanikájú szarkupaccá, hogy ne csak rétegjáték legyen, és a sok tiznéves vérpista ne ragequickeljen ha egy találattól meghal.

Na mindegy, talán egyszer majd tökéletes lesz, addig meg hadd csukljanak a BIS-es marharépák, mert szidjuk őket rendesen.
  • macleody
    Majd 2036-ban.
  • tpM
    Railgunos harckocsi volt benne, de kivették még kiadás előtt. :(
  • repvez
    Oké költöi kérdések:
    -Ha a jövöben járunk akkor hol vannak azok a megoldások a játékban mint a land warrior és a Felin rendszer?(Bár grafikailag szerepelnek a sisakon a szem elé helyezett kivetitők,de hasznát nem vettük sehogy)
    Egyből meg lenne oldva a tájoló kijelzése A feladatok olvasása térkép megjelenités kép a képben módszerrel stb..
    -Hol vannak a smart gránátok amik a fedezék mögött vagy az ablakon behatolva a szobába robban?
    -Hol vannak a robotjármüvek ? egy pöcsköszörü quadrokopter volt benne de sok vizet nem zavart.
    -Hol van az exoskeleton

ÉS ezek egyáltalán nem elrugaszkodott dolgok, nem lézerágyú,meg ionágyú.
  • tpM
    2035-öt írunk. Minden nukleáris meghajtású, nem csoda, hogy ilyen nagyot szól...
  • repvez
    No comment...
    hogy várunk akkor realisztikus sebzést bármivel is ?
  • DancZer
  • Razzer
    Gondoltam hogy ez lesz a válasz, csak reménykedtem addig tudok valamit csinálni:D
  • Paladin
    Várni pár órát.
  • Razzer
    Sziasztok!
    Ma amikor multizni akartam kb minden szerónál ez az üzenet fogad:
    "Bad version, server rejected connection"

Volt valami frissítés is, gondolom ahhoz van köze, a többi szerón még nem az új verzió fut?
    Mit tudok csinálni?
    Előre is köszi
  • repvez
    Na végigvittem ezt a nem tul hosszú prológot. Hát valahogy igy kellett volna a 3 kampányt is felépiteni.
    Itt legalább egymás után kapcsolódtak a küldetések és nem azon törted a fejed, hogy hogy is kerültél ide.
    Meg nem volt az az idegesitő bevezetés, hogy minden küldi elött találkozz egy emberrek aki elmondja, hogy menyj a fönökhöz mert eligazitást tart majd fegyverfelvétel majd gyülekező és egyszercsak megjelensz valahol a térképen.

LEgalább a kampányokban ki kellett volna használni a térkép adta lehetőségeket, hogy helikopterrel autóval repülővel szállitanak át egyik küldiből a másikra és ilyen átvezető animációkkal összekötve megtudni a történéseket.

A mostani kampányban semmi értelme nincs ekkora területnek minden küldi elött eligazitás egy küldetés egy kisebb falura vagy területre terjed ki kis létszámü egységgel majd a végén ujra megjelenunk a bázison, ezt tudja bármelyik FPS is sokkal jobb AI-val és részletesebb rombolható környezettel.

Tehát egyáltalán nincs mire fogniuk, hogy miért kell ekkora térkép és hogy a sok egység miatt nem lehet jobb a rombolhatóság és az AI.
  • Paladin
    ACE-re ki tudja, meddig kell várni, de az AGM egész ígéretes kis csomagnak látszik addig is.
  • tpM
    Nem tudom...

RHS-ék is főzőcskéznek keményen:

http://forums.bistudio.com/showthread.php?171580-RHS-Armed-Forces-of-the-Russian-Federation-A3-WIP-Thread&p=2724959&viewfull=1#post2724959

http://forums.bistudio.com/showthread.php?171580-RHS-Armed-Forces-of-the-Russian-Federation-A3-WIP-Thread&p=2722823&viewfull=1#post2722823

ACE is kijön majd valamikor, uram Isten, mi lesz itt...