Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Sajnos a BF 2 es motor miatt rengeteg betegségtõl vérzik, viszont ráveszi a játékmenet, hogy mindenki összejátszón.
Online mindenki olyan komolyan veszi mint itt az Shacktac csapat.
Egyébként készült arma 2 OA hoz is PR de nagyon alap verzió.
A pálya típusokat hozták át és egy alap sérülés rendszert, tehát voltaképp nem sokat változtat.
BF 2 ben viszont szinte mindent, még a repülési fizikát is.
www.smart-bus.hu
@30827: <#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
Képzeld el, hogy egy szakasz elkap egy ellenséges szakaszt és mindenki áttöltözik. :-D Irreális.
Ugy tudnám elkepzelni, hogy egy küldetés keretén belül lehetne engedélyezni.
Lenovo y510p
Nyilván lesznek olyan küldetések ahol ügynökösködni kell.
Egyébként én annyira nem támogatom, rengeteg dologra kell figyelni, hogy élményt is nyújtson.
Egykét példával:
Biztos ismeritek a commandos sorozatot vagy akár a hitmant.
Na most hogy megfelelõen mûködjön a ellenfélnek feltûnhet hogy te nem az a haver vagy akivel éjjel nappal egy mûszakban gályázol, tehát legyen esély rá hogy kiszúrnak.
Commandosban és Hitmanben is ha valaki egy rangú volt veled vagy magasabb rangot képviselt gyanakodott rád.
Másrészt ha átöltözöl a csapat társaid addig tekintsenek ellenek.
Ezeket akár meg is oldhatnák, de õszíntén, nem fogják.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Zsolti, ajándékbontáááááás"
- Úúúú melyik az enyém!? Melyik az enyém!?!
- Az a rózsaszín-
- Jujj, ez egy mûködõképes TrackIR lesz, vagy egy versenyzongora - motyogja áhitattal, közben bõszen szaggatja a makacs karton és szalagakadályt -, a csomag alján azonban csak egy kisebb, téglalap alakú valami lapul.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

www.smart-bus.hu
Janáj nem akartalak megsérteni <#integet2>#integet2> , gondolom nem is sértõdtél meg, de igen már öreg rókának számítasz 30-tól, mint sokan mások zenész... <#wave>#wave><#worship>#worship>
Jól látod ezt a kijelzõs dolgot, de akkor összeköthették volna a taktikai szemüveggel és mondjuk a gps-nek is lehetett volna több funkciója helymeghatározás terén, pl idõ, gyorsaság. Bár az öreg rókák térkép alapján elõbb belövik a koordinátákat mint a gps! <#nevetes2>#nevetes2> És ha sokan mondjuk a piti dolgokat, amitõl jobb lesz a játék, elõbb utóbb csak eljut a fejlesztõkhöz. Csak elõbb itt ki kell vesézni, mert akik ide látogatnak csak játszanak, vagy érdekli õket a téma. Én így látom!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.smart-bus.hu
Csak jeleztem, hogy nekik (BIS) is céljuk, hogy a többségnek megfeleljen a játék. Én nem értem, hogy ma az ARMA hogy adható el a COD, meg mittudomén mik között. Továbbra is úgy gondolom, hogy a VBS-bõl élnek, ez (Arma sorozat) csak talált pénz.
Másik oldalról nézzük ugyan azt a problémát. Én örülök, hogy van ilyen játék, meg tudom venni. Te jogosan mondod, hogy ha már pénzt adsz érte, akár lehetne használható is. ;-)
Szerintem az armában inkább az a szimuláció, hogy szinte mindenbe beleülhetsz, kvázi öszfegyvernemi. Ezt a sérülésmodellt verte a rainbow six már kr.e 2-ben is. :-) Ezért mondtam, hogy a jövõ nem is jött rosszul, mert végre a játékban található "csalások" életszerûek lettek. Pl hogy a térképre nézve mindenkit látok. Tudom ezek letilthatóak, de a többség ne mteszi.
Ezek szerint már koros vagyok. :-( (30)
Itt a video amirõl szó volt egyébként!
A genfi egyezményt értem, de ha valami a jövõben játszódik nem lehet szimulátor. Ezt jegyeztem meg viccesen ha értesz. <#nevetes2>#nevetes2>
Az viszont végre benne van, hogy a másodpilóta is vezethet. :-)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A Genfi egyezmény több mint száz éves, gondolom nem a következõ 10-20 évben szûnik meg. Az egyenruhának egyik fõ feladata, hogy meg tudd különböztetni az ellent a baráttól. A játékban az AI eddig is tudta, hogy ki kicsoda, nem ezen múlott. A mostani szervereken úgy is kiírja ki van veled, ami mondjuk már 10 év múlva is reális lehet a technikát ismerve.
A jövõ szerintem tök jól lett megalkotva. Az új vasak többnyire következetesek (M2-es tank az M1 után) a régi vasak (amik most a király kategória) meg tuningolták (Leopard 2, Puma IFV). Az oszama lepukkantásából bele tették a helit. Az arma 2-ben meg F-35 volt.
A jövöben lévõségben annyi poén van, hogy végre elhihetem, hogy tudom hogy még 23 lõszerem és 6 táram van, hogy láthatom, hogy merre kell még mennem 12,7 km-et hogy elérjem a célt és stb.
DE ez huszadrandú probléma , addig nem is érdekel, mig a fizikai, Ai, parancsnoki lánc és sérülés dolgok nincsenek rendbetéve.