Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ti hasznaltok egerpadot? 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Az agyad egy darabig kompenzálja, de ha terepen rallizol ez UAZ seggében akkor az kicsit több mint amit az agyad kompenzálni tud. 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

kikapcsolom, csak hülyeségnek tartom a létét. Az agyad ezt kompenzálja. Lõjek pontatlanul egy teherautóról, de ne legyek tengeri beteg. :-)
wardogzombie
Miért nem kapcsolod ki?

milyen mod ez vala?
nagyon sín autó, de mondjuk én a head bob-tól is agyf@szt kapok, valahogy ezt nem tudják jól megcsinálni. Lõjön pontatlanul, de a fejem ne ugráljon már.
Hogthar
Szentséges jánosbogár, te nem tudtad hogy a genfi egyezmény szerint nem lehet lõni jármûrõl? <#buck><#banplz>
2035-ben járunk, a nájki ilyen cipõt biztosít mindenkinek.

repvez
Ezt olyan nehéz már vagy 10 éve megoldani (biztos a genfi egyezmény rejtett passzusa 😄)? egyébként meg marha jó stabilizátora van a katonának,mert semmit nem lehet érezni abból, hogy alatta ugy imbolyog az autó.

Köszi a választ,kár hogy nincs Spé része.
Hogthar
Régi verziókat próbáltam, nem jött be annyira mint az arma.
Sajnos a BF 2 es motor miatt rengeteg betegségtõl vérzik, viszont ráveszi a játékmenet, hogy mindenki összejátszón.
Online mindenki olyan komolyan veszi mint itt az Shacktac csapat.
Egyébként készült arma 2 OA hoz is PR de nagyon alap verzió.
A pálya típusokat hozták át és egy alap sérülés rendszert, tehát voltaképp nem sokat változtat.
BF 2 ben viszont szinte mindent, még a repülési fizikát is.
naaaa...
Gyerünk Töki... nem szabad elfojtani az érzelmeket. Engedd ki. Jobb lesz, majd meglátod. 8-|

Nem akarok senkit megbántani, meg különben is ízlések és pofonok. 😊 Inkább hallgatok... 😊

www.smart-bus.hu

miért utálod ennyire a déjzit?
Nem lehet rossz,valaki tapasztalat esetleg?:

Hogthar
Sajnos ez a hiba jelenleg is áll, mert ugyebár a barátaid hullájáról feltudod venni a ruhákat, még akkor is ha telibe lõttek egy ágyúval.
Nem irreális. Az izraelieket nem egyszer megszívatták az arabok, hogy sötétben a szétbontakozott századba két szakasz közé beállt egy arab szakasz az õ egyenruhájukban. Szép szívatás, mert nem mersz senkire lõni. :-(

@30827: <#worship>
Ezt nem értem. NEm a OFP1-bõl lett a VBS1? Eladták a komplett szoftvert, meg az arma1,2,3-ét? Mert az lehet hogy külön cég, de meglepõdnék ha más tulajdonába lenne a két cég. Mert akkor hogykerülnek vissza a VBS-bõl dolgok?
😉

www.smart-bus.hu

Arról nem is beszélve, hogy a való életben ugye nem mindenkinek azonos a ruhamérete, ráadásul a lövedék ütötte lyukakra és persze a vérre is kéne figyelni. Akit megsoroz egy M134, annak valószínûleg már nem akarnád felvenni a ruháját. 😄

DancZer
Régebben volt egy prezentáció ahol mondták, hogy nem kapcsolják be a releasere mert nagyon bugos. Szerintem nem is illene a játékba.
Képzeld el, hogy egy szakasz elkap egy ellenséges szakaszt és mindenki áttöltözik. :-D Irreális.

Ugy tudnám elkepzelni, hogy egy küldetés keretén belül lehetne engedélyezni.

Lenovo y510p

Hogthar
Szerintem ez most is mûködik csak sriptelve.
Nyilván lesznek olyan küldetések ahol ügynökösködni kell.
Egyébként én annyira nem támogatom, rengeteg dologra kell figyelni, hogy élményt is nyújtson.
Egykét példával:
Biztos ismeritek a commandos sorozatot vagy akár a hitmant.
Na most hogy megfelelõen mûködjön a ellenfélnek feltûnhet hogy te nem az a haver vagy akivel éjjel nappal egy mûszakban gályázol, tehát legyen esély rá hogy kiszúrnak.
Commandosban és Hitmanben is ha valaki egy rangú volt veled vagy magasabb rangot képviselt gyanakodott rád.
Másrészt ha átöltözöl a csapat társaid addig tekintsenek ellenek.
Ezeket akár meg is oldhatnák, de õszíntén, nem fogják.
Köszi
GaBika6
Az Altis map Seize 10 seize edoris missiont honnan tudnám megszerezni? Kicsit belenéznék, de nemtom hol lehet. Gyári mission!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Azt PH-n bármikor megkapod annyiért! Kérdezz rá ITT Délelõtt elutalod neki a lóvét, délután nálad a kód.

www.smart-bus.hu

nem támogatott azt írja ki,ets2 kieg lett volna 1500forintért
És miért hisztizik? Én vásároltam már vagy 3-4 féle kártyával onnan, de még nem volt gondom.

www.smart-bus.hu

Mastero vagy mi a fene
<#vigyor2>
😄DD marha...

www.smart-bus.hu

Miután leírtad ezt, izgatottan kisiettél a nappaliba, mert hívott az asszony:

"Zsolti, ajándékbontáááááás"

- Úúúú melyik az enyém!? Melyik az enyém!?!
- Az a rózsaszín-
- Jujj, ez egy mûködõképes TrackIR lesz, vagy egy versenyzongora - motyogja áhitattal, közben bõszen szaggatja a makacs karton és szalagakadályt -, a csomag alján azonban csak egy kisebb, téglalap alakú valami lapul.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Milyen kártyád van?

www.smart-bus.hu

Pont nem tudok a sztímen fizetni a kártyafajtámmal,hogy basznák meg...
GaBika6
Lehet akkor nem is annyira szar? <#nevetes1>

Janáj nem akartalak megsérteni <#integet2> , gondolom nem is sértõdtél meg, de igen már öreg rókának számítasz 30-tól, mint sokan mások zenész... <#wave><#worship>
Jól látod ezt a kijelzõs dolgot, de akkor összeköthették volna a taktikai szemüveggel és mondjuk a gps-nek is lehetett volna több funkciója helymeghatározás terén, pl idõ, gyorsaság. Bár az öreg rókák térkép alapján elõbb belövik a koordinátákat mint a gps! <#nevetes2> És ha sokan mondjuk a piti dolgokat, amitõl jobb lesz a játék, elõbb utóbb csak eljut a fejlesztõkhöz. Csak elõbb itt ki kell vesézni, mert akik ide látogatnak csak játszanak, vagy érdekli õket a téma. Én így látom!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Egy raklap játék 50-80%-l olcsóbban kapható steam-n, de még így is az a nyamvadék fos vezeti az eladási listát. Sírni tudnék baszki...

www.smart-bus.hu

A VBS-t nem õk csinálják, hanem a BISim. Egyedül a motor amire épülnek az a közös, azért is lehet különféle dolgokat átpakolászni egyikbõl a másikba. A cseh fiúk szerintem nem látnak sok pénzt a VBS eladásokból, mivel nem õk dolgoznak rajta. Arma mellett még a DayZ az, ami jól tejel nekik.

Ezt gondolom nekem. :-) Nem mondtam senkire, hogy trollkodik. Az általam látogatott fórumok közül messze ennek a legmagasabb a színvonala. :-)
Csak jeleztem, hogy nekik (BIS) is céljuk, hogy a többségnek megfeleljen a játék. Én nem értem, hogy ma az ARMA hogy adható el a COD, meg mittudomén mik között. Továbbra is úgy gondolom, hogy a VBS-bõl élnek, ez (Arma sorozat) csak talált pénz.
Másik oldalról nézzük ugyan azt a problémát. Én örülök, hogy van ilyen játék, meg tudom venni. Te jogosan mondod, hogy ha már pénzt adsz érte, akár lehetne használható is. ;-)

Szerintem az armában inkább az a szimuláció, hogy szinte mindenbe beleülhetsz, kvázi öszfegyvernemi. Ezt a sérülésmodellt verte a rainbow six már kr.e 2-ben is. :-) Ezért mondtam, hogy a jövõ nem is jött rosszul, mert végre a játékban található "csalások" életszerûek lettek. Pl hogy a térképre nézve mindenkit látok. Tudom ezek letilthatóak, de a többség ne mteszi.

Ezek szerint már koros vagyok. :-( (30)

macleody
El kéne hívni az Arma meg a DCS csapatot Pestre, összekötözni öket és belökni a Dunába.
GaBika6
Ne érts félre, de ezzel inkább korosabb emberek játszanak, nem pedig ovisok, mert maga a játék életszerûbbre lett kialakítva, mint a hasonló arcade társai. A katonai szimulátorok sem adják vissza a teljes valóságot csak megközelítik azt! Azokkal spórolni lehet, nem szórakozni. Ez pedig ami nekünk készül szórakozásra van kitalálva. Nem trolkodom, hanem élvezném a játékot amit nem hozzám vágtak, hanem pénzt adtam érte. Amiket leírtam azok engem zavarnak és más is így van vele. Ennek ellenére játszom vele, de nem törõdöm bele, hogy nem azt kaptam amit ígértek és ha nem adok, adunk hangot ennek sztem nem is nagyon fog változni. Még 1x írom nem kötekedem, hanem véleményt formálok, vagy legalábbis megpróbálom azt. <#nevetes1>
Itt a video amirõl szó volt egyébként!

A genfi egyezményt értem, de ha valami a jövõben játszódik nem lehet szimulátor. Ezt jegyeztem meg viccesen ha értesz. <#nevetes2>

Track IR-ezek és ki is próbálom. De pl az összes többi heliben azt nem látom ki szált be, mert általában csak balra hátra látsz. A ACE-es megoldás buli, ha van hátul valaki. Mondjuk tény hogy nem véletlenül 3-an repülik a közepes heliket. :-)
Az viszont végre benne van, hogy a másodpilóta is vezethet. :-)
Track IR el pld ki lehet hajolni az AH6 ból...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Sokkal jobban zavar, hogy pl még mindig nem tudok külsõ nézet és/vagy ACE nélkül normálisan jármûvet használni. Némelyik vason már van tükör. De pl egy kurva helivel nem tudok rendesen leszállni, mert nem tudom a testem mozgatni, csak a fejem.
Srácok, kezdtek eltolódni a trolkodás irányába. Tény, hogy van egy csomó hiányosság, de gondolom BIS-ék nem azon agyalnak h. mivel lehet szivatni a vevõt.
A Genfi egyezmény több mint száz éves, gondolom nem a következõ 10-20 évben szûnik meg. Az egyenruhának egyik fõ feladata, hogy meg tudd különböztetni az ellent a baráttól. A játékban az AI eddig is tudta, hogy ki kicsoda, nem ezen múlott. A mostani szervereken úgy is kiírja ki van veled, ami mondjuk már 10 év múlva is reális lehet a technikát ismerve.

A jövõ szerintem tök jól lett megalkotva. Az új vasak többnyire következetesek (M2-es tank az M1 után) a régi vasak (amik most a király kategória) meg tuningolták (Leopard 2, Puma IFV). Az oszama lepukkantásából bele tették a helit. Az arma 2-ben meg F-35 volt.

A jövöben lévõségben annyi poén van, hogy végre elhihetem, hogy tudom hogy még 23 lõszerem és 6 táram van, hogy láthatom, hogy merre kell még mennem 12,7 km-et hogy elérjem a célt és stb.

GaBika6
Karácsonyozok, filmet nézek, csak felnézek néha... <#nevetes2>

macleody
Öcsike te meg mit keresel itt? Az arma univerzum meg üres 😄
repvez
Az addig rendbe is van, hogy a genfi egyezmény tiltja , hogy igy használják az ellenálló felek, de mi a helyzet a kémekkel és az egyéb olyan eszközzel amivel megtéveszted vagy épp "láthatatlanná" teszed magad elölük? (giliruha, lopakodógépek, tökéletesebb terepszinü ruha ami jobban rejt) Ezek is ugyan olyan célt szolgálnak mintha átvenném az ellen ruháját. Persze mint irtam nem tömegesen,de beszivárgáshoz hirszerzéshez miért nem lehet?

DE ez huszadrandú probléma , addig nem is érdekel, mig a fizikai, Ai, parancsnoki lánc és sérülés dolgok nincsenek rendbetéve.
Ezt egy fejlesztõ írta a fórumra még anno...

GaBika6
Ez most vicc ugye? Csak, mert nem láttam smile-t. Amúgy ha a jövõben játszódik mi köze lenne a genfi egyezményhez? Ha már szimulátor az arma3-is, mit szimulál a jövõben??? Hoppá... <#nevetes1><#taps>