35066
-
JanáJ #32340 Köszi. Google nem volt a barátom. -
Van: Link
Elég jó kis oldal a lényeget felsorolja, mennyi a tömege, mennyi hely fér el a mellényben és mennyit véd. -
JanáJ #32338 Tudtok valami leírást arról hogy "működik" a felszerelés? Az tiszta, hogy a ruha, mellény és táska mind különböző kapacitásúak. De pl egy chestrig-el szemben egy lövedékálló tényleg fogja a lövedéket? Vagy miért számít a bepakolás sorrendje? -
JanáJ #32337 Nem támadólag írtam. Egy közép szar joyal és fél nap játékkal szerintem bárki. Már normál módban. Advancedben már nem. -
ÉN kérek elnézést!
-
JanáJ #32335 Igen, fast rope-ra. Kár:-( -
JanáJ #32334 Nem tartom magam, csak átlagos pilótának és csak másfél percig néztem a videót, de így én is repülök. :-) -
Nem olyan nehéz így repülni, pár nap alatt el lehet sajátítani. A landolás és a veszélyhelyzetre reagálás a nehéz. Új LZ keresés, ha az elsődleges veszélyes. Helyszín megközelítése. Célpont megközelítése. Ezek a nehéz dolgok!
Pl:
Itt az egész playlist.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.01.14. 13:24:56 -
Fast rope-ra gondolsz ahol az emberek lecsúsznak a kötélen? Olyan nincs sajnos, majd lehet egyszer vmikor.
FreddyHawk: Egyetértek, de kishelivel a város felett elhúzni öngyilkosság a pilótára nézve. Tudom, hogy azt aki kiugrik ezt nem érti meg mert ő(ha szerencséje van) biztonságban földetér. Pilóta meg a helivel együtt megy a lecsóba. Én ha veszek egy kishelit mindig csak landolok, mert sokkal gyorsabb és biztonságosabb. Legtöbbször az a baj, hogy a heli szélén ülők elfelejtik hogy miért is ülnek ott. Mióta van járműből lövős kb 1% az amikor valóban hasznos a kint ülő emberke.
Az esetek többségében véletlenszerűen lövöldöznek, gránátoznak ki be kapcsolják a lézert(éjszaka). Ezek a húzások pont nem segítik elő a biztonságos landolást, mert felhívják az ellenség figyelmét az érkező helire.
A másik dolog, hogy KotH stílusú játéknál, mikor veszélyzónába megy a heli a "touch and go" manőver az ideális. Persze nem kell mondanom, hogy vittem már vissza embert mert fél percel a landolás után sem volt hajlandó kiszálni.
Mikor szoktatok játszani? Melyik szervereken? HC vagy külső nézetben? -
Vannak akik nem gyengén űzik...
-
JanáJ #32330 Köteles kitevés van a játékban? Mert valahol kiírt ilyesmit és írták is coopban, hogy bugos. De azóta nem találom. -
FreddyHawk #32329 Nekem tetszik a rendszer, mert tényleg van tétje annak, hogy életben tudsz-e maradni, nem pedig ökör módon rohangászol befelé.
-
Gascan #32328 sztem egy, de inkabb tobb kozelibb respawn kene ahelyett, hogy 1 orabol 50 percet az utazassal toltok -
FreddyHawk #32327 Több lehetőséged is van KotH módban, nem kell várnod a helire. 100dolcsiért már lehet kapni egy quad-ot, és gó a frontra. A Heliket előszeretettel vadásszák
a TITAN MPLR AA rakétavetőt használó kollégák (én) úgyhogy tényleg csak profi pilótákkal érdemes menni, ezt meg kívülről
nem lehet látni sajnos. Gyakran azért nem érnek el az emberek a célterületre, mert a pilóta Tactical Insertion-t erőltet (letenni
az embereket a célterületen) ahelyett, hogy magasan elhúzna és engedné ugrani a katonákat.
-
Mióta eladtam az x52-t azóta csak nagyon ritkán repülök az advanced módban, mert billentyűzettel lehetetlen pontosan állítani a collective-t. Játékban meg nem akarok megölni 7-8 embert akit épp szállítok! :D
Editorban szoktam próbálni, meg a time trial-okban. Azt még kifelejtettem, hogy a kötéllel szállított teher is elég rendesen ingatja a helit és ha ledobod(úgy hogy feszül a kötél) ugyan az érvényes rá mint a kiszálló emberekre. -
JanáJ #32325 Nem gyengén tolod. És ez még nem is "igazi" repszim? -
Esetleg nem szállítottál embereket akik a leszállás után kiszálltak? Ha kiszáll 5-6 ember az már jelentős súlykülömbség és ilyenkor a heli anélkül is felszál, hogy növelnéd a tolóerőt. Ugyan ez érvényes a fegyverzetre is és az üzemanyagra is.
Ha nagyon ferde talajra szállsz le és a rotort a talajjal egyvonalba helyezet(elengeded a kart) az olyan, mintha oldalra húznád, mert a rotor felveszi a talaj ferdeségét. Ez elkezdheti oldalra húzni a helit, ami ha nagy nem biztos hogy elcsúszik a talajon azaz feldől.
Ilyenkor inkább lebegni szokta a talaj felett pár centivel, míg kiszállnak az emerek. Kiszállás közben folyamatosan csökkenteni kell a collective-t, hogy a heli ne ugorjon fel a súlycsökkenés miatt. :) -
Gascan #32323 melyik szerintetek a legnormalisabb Coop vagy PvP kuldetes?
... tegnap king of hilleztem, a celpont az kb. ugye 3 km-re van a bazistol, az elso 4 probalkozas helivel mind sikertelen, leszedtek .. ezzel elment ugy 20 percem mig vartam a helire, aztan fel ra .. 1km-re a celtol meg puff le, es ugyan ez meg 3x .. :)
-
Solt #32322 Főleg trackir mellett jön elő látványosan, amíg nem volt, nekem sem tűnt fel ennyire.
Mesterséges korlát a jelenlegi DX... az ilyen játékoknak nagyon jót tenne a DX12 vagy a Mantle. Ha a VR olyan ütemben terjed majd, mint ahogy arra számítani lehet, akkor hamar lépnie kell a BIS-nek is... -
JanáJ #32321 Nekem ez nem tűnt fel, csak olyan 20-25 fps-nél zavart.
Ja a CPU korlátnál valami mesterséges korlátra gondoltam. -
g2a.com, mi onnan vettük és megbízható, vagy haveromnak van eladó 4 db 29-30 euró körül, mert vettek, hogy jönnek velünk játszani, de végül meggondolátk magukat :) azok a példányok steamen lettek véve a sale alatt, ha érdekel írj egy privit. -
Solt #32319 Mert, ha nincs meg 60 fps, akkor ahogy forgatod a fejed, vagy ahogy az egérrel forgolódsz, akadozik a kép. Van aki erre nagyon érzékeny ( pl: én ), van akit nem annyira zavar. ITT elég jól van szemléltetve a jelenség.
Az online a sok júzer miatt cpu igényesebb... minél jobban van terhelve a cpu, annál kevésbé képes kiszolgálni a gpu-t. Az ArmA a nagy látótáv ( más játékban általában 1000m körül van ), a "fizika", plusz a kinézett miatt eleve cpu igényes, erre az onlány rátesz még egy lapáttal. -
Azért kell TrackIR-hez a 60FPS mert ha nincs meg akkor darabos a kép nézelődésnél. -
JanáJ #32317 A trackirhez minek a 60 fps? Mi ez az online cpu limit? Minek? Nekem is leakad 20-30 fps-re multiban. -
T800 #32316 Tudtok ajánlani valami olcsóbb helyet a steamnél ahol meg tudom vásárolni a játékot? Nézegettem külföldi oldalakat ahol volt olcsóbban de nem tudom melyik a megbízható és melyik nem.
Esetleg ha valaki tud valami tuti oldalt az írhatna!
Előre is köszönöm :)
-
Solt #32315 Ennél cudarabb is... :D -
Gascan #32314 becsuszik az ilyen ha ugy rakod ossze a gepet h a 1.5 eves fiad sikitva tepi a labad h o is lassa mit mukodsz az asztalon, az asszony meg a masik szobabol kiabal h hallgattassam el a gyereket :) -
lehet még abból 80-100 is, egy csomó parancs meg trükk van amivel én speciel a 40 fps helyett 60-80, olykor 100-al játszom... nemsokára csinálok egy leírást róla részletesen, mit miért honnan hova és akkor majd belinkelem :) -
Solt #32312 Tudod mit mondana erre tPM? :D -
Gascan #32311 problema megoldva, a CPU huto egyik csavarja nem volt megfeleloen rogzitve - furcsa is volt h tul csendes volt a gep - ... es igy nem ment fel az MHz 800 fele, rogzitettem ... 3.9GHz mellett van 50+ FPSem :) ... ezzel igy mar boldogulok :) -
Solt #32310 :) -
tpM #32309 Ez a rész már kiélte magát. Hamarosan jönnek majd a célozgatások valami "nagyra", aztán szép lassan bejelentik a négyet, aztán mindenki izgulni fog. -
Solt #32308 Passz... nekem a trackir miatt kéne a fix 60 fps, hogy ne akadjon, de online képtelen voltam ezt kicsikarni belőle, ( 4770K + GTX780 ) max akkor, ha ketten játszottunk tPM-l, úgyhogy én nem szenvedek vele... :) Offline is, ha 2500 méter fölé viszem a látótávot, már elkezd csökkenni a GPU kihasználtság, és minél feljebb viszem, annál durvább. :) Imádom (nám) ezt a játékot, de a korral a tolerancia szintem is csökken... bezzeg ArmA 1 idejében 25-30 fps-l is naponta órákat toltuk... :))
Ez tipikusan az a játék, ami DX12-ért, vagy Mantle-ért kiállt... szép grafika + "fizika" + nagy látótáv a jelenlegi DX alapokon nem megy... főleg nem nekik! :D
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.10. 21:59:18 -
Gascan #32307 igen, ez volt az elso gondolatom :)
na de akkor ki jatszik ezzel online? ennyi fuves van akiknek nem hullik ki a hajuk 20 FPStol? :)
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2015.01.10. 21:49:17 -
Solt #32306 Nem.
@Gascan: Online irdatlan CPU limit van. Próbáld ki offline, ott tuti érezni fogod a különbséget... A 4690K-t meg húzd fel 4GHz-re... -
JanáJ #32305 Ez tuti? Nekem most a 4 mag 8 szálából 5 "él" és akkor ellen még sehol. -
csanyigabor #32304 Az arma-nak az egyszálas teljesítmény számít amiben az az intel földbe gyalulja az amd-t : ) -
Az arma tudtommal inkább CPU igényes progi igy szinte mindegy milyen a VGA, proci terén meg nincs olyan nagy eltérés a két tipus között.
Csak példának okáért én az öreg géped speckójával játszom vele de 4850es 1gb Ram VGA-val. -
csanyigabor #32302 Én sa matra wasteland-ozni szoktam, az elég jól fut. -
Gascan #32301 nem teljesen ugyan az, de az uj gep minimum 3x gyorsabb mint az oreg .. szoval legalabb 40% tobb FPSre szamitottam :)
mit kell jatszani akkor?
.png)