• repvez
    Nem egyből az egész ujrairásával kell kezdeni, hanem hogy a meglévővel milyen uj megközelitéssel más modon tudom megvalósitani azt amit szeretnék.
    Egyébként nem értem mitől olyan nagy gond ez a jármüből tüzelés.példán levezetve.
    Van egy katona megáll a plató elött megnyomjuk azu actio billt felkerül a platóra.Itt mi olyan különleges történik vele ami modnjuk egy első emeleti ház padlóján nem ?
    Mozog alatt a kocsi igen ,de nem fénysebességgel és nem olyan nagy kitéréssel, hogy ne lehetne lekövetni. Igy ha a fizika ugy hatna rá ahogy kell akkor a plató felületén maradna mozgás közben is és igy szabadon oda menne rajt ahova akar egyedül amit korlátozni kéne az a plató határain tuli mozgás megakadályozása,de ez is ha lenne ütközésmodell eleve adott lenne.
    Csak mig egy 10 tonnás teherautó métereket ugrat 50km/h-nál addig nem csodálkozok semmin.

Én is azt látom, hogy sok az egyezés a régi OFP-vel ugyan ez a helyzet a DCS szimulátorral is. Mert hiába irják, hogy phisixs meg ragdoll támogatás nem látom hatásást,sztem a ragdollnál, pont az volt a lényeg, hogy nincs előre leanimálva a mozgás hanem ahogy esik ugy puffan ezt nem látom sehol a játékban..A legelső videokban még benne volt azóta mintha visszatértek volna az előre definiált mozgásokra .A halottak meg mintha fixen odaszegezték volna öket nem mozdithatók odább se robbanás se a kocsi semmi .Ha ragdoll lenne akkor lenne ilyen mint a half-lifeban.