Axtros#32135
Én is szeretem az ARMA-t és nem arról van szó, hogy "nyavjagunk". De szerintem a fórumban azt is meg lehet beszélni, hogy kinek mi a baja a programmal. Akik itt vannak és akik ide írnak, vagy csak olvassák a hozzászólásokat azok mind játszanak az ARMA-val, de a témához hozzátartozik a hiányosságok és hibák megbeszélése is (És most épp egy ilyen szakasz van. :) ). Változtatni úgy sem tudunk rajta, ezt már megbeszéltük, te is sokszor hiába írsz a BIS bug tracker-jébe (vagy én is), nem foglalkoznak vele. De itt legalább "kiadhatjuk" magunkból a "nyavajgásunkat", és beszélgethetünk róla. Nem kell ezen ennyit rágódni, főleg mivel észrevettem, hogy te az ARMA nagy védelmezője vagy (ami nagyon helyes), mert szereted a játékot, de hidd el, én is sokat játszok vele (én is szeretem), de azért a többség a kritikát is megfogalmazza, akárcsak én.
Például: CH-67 Huron :)) miért nem lehet legalább a katonai típusjelöléseket és neveket használni, azok nem védett nevek. Ugyanis, ha 20 év múlva is repülni fog a Chinook (akár ilyen szögletes formában is), akkor sem lesz Huron a neve, csak legfeljebb új betűjelzést kap. Ezt például nagy hülyeségnek tartom, és ez már nem is a program hibája, hanem a fejlesztőké.