• repvez
    Egy kicsit már lejárt lemez miindig erre fogni , ha bele se kezdenek, sose lesz rá idejük.Meg rendbe ne egy DLC-be de az expansionban azért ilyen engine szintü változtatások is kellenének ugy mint az OA-ban , ha jól tudom ott jelent meg először a hökamera meg hasonlók.

Mert már olvastam pár hszt,, hogy egy DLC-be pénzért kicsit gyenge a 2 heli és legközelebb majd egy uj fegyver vagy skint kapunk csak majd DLC-ként pénzért. ?!

Egyébként a fejlesztőknek pont ez lenne a dolguk ,hogy ismerik a programjuk korlátait,de megprobálnak olyan dolgokat ktalálni amivel áthidalhatják ezt a határt.
    Ilyen lenne a linkelt csónakban guggolás vagy amit régebben én is linkeltem, hogy szabadon máskálhatnék a platon csónakban igy nem lenne gond a kitekeredett testhelyzettel.Csak azt kéne korlátozni, hogy ne tudjak kiesni a platóról csónakbol csak mondjuk egy gomb megnyomása után ,hogy leugorjak róla.Máshol ezek külödnek. Amugy is ez az action menű is egy katasztrófa máshol annyira gyorsan egyszerüen meg az akadájokon átugrás ajtónyitás pedig nincs mindenre külön gomb meg ikon .
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.09.25. 16:56:08