35066
-
csanyigabor #32300 A koth mod legendásan szar fps terén (szerver oldalon lassú eleve), mindegy milyen géped van. -
JanáJ #32299 Nem vagom a két konfigot, de biztos azonos beállításokkal megy? -
Gascan #32298 vettem uj gepet annak remenyeben h majd tudok Armazni, es csak erdeklodni szeretnek hogy a retekbe lehet h ugyan ugy megy az Arma 3 mind a 2 gepen? :)
4 szervert probaltam, king of the hill, domination .. 15-20 FPS mar a startnal .. varosba be se jutottam :)
uj gep:
Intel i5 4690k 3.5GHz
Sapphire R9 280x 3GB Vapor-x
2x4 GB DDR3 1600Mhz
oreg gep:
AMD X4 965 3.5Ghz
Sapphire HD5850 1GB Toxic
2x4 GB DDR3 1600Mhz -
JanáJ #32297 Tudja valaki hogy a sima Arma 3ban hogy működnek a felszerelések. Néha befér két tár meg egy eü a rucimba, néha nem. Nyújt plusz védelmet vagy nagyobb kapacitást egy taktikai mellény egy chest righez képest? A sisak nyújt bármi védelmet? -
Hasonló igen. A weboldalon leírnak mindent, mi általában 2-3 csapattal használjuk, kis és nagy rádiót is a küldetések közben és még nem volt vele komolyabb problémánk. -
T800 #32295 Köszönöm a választ! Hasonlóképpen működik ez a Task Force Radio az acrehoz? -
A bugos sz*r acre-t felejtsd el szerintem, nekünk csak gond volt vele. A TFAR viszont tökéletesen működik és még frissíteni is szokták. -
T800 #32293 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy az ACRE az arma3-hoz már zökkenőmentesen működik? Vagy van esetleg valami más megoldás a rádiózásra?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv, T800 -
JanáJ #32292 Az a gond, hogy kamikázézva pik-pak összeszedted magad, oszt ennyi, de anno jól elbohóckodtunk vele. De ha pl lenne élővilág és gyengébb fegyverek lennének sniperek nélkül, azt bírnám. -
sajnos az pvp-vel is az :D szvsz se eleje se vége jelenleg -
JanáJ #32290 Á így nem az én világom. Nekem a Day Z is jó lenne pvp nélkül. De ilyen ugye nincs, meg hamar céltalan lenne. -
A kezdőhelyek meg traderek safe pointok ahol, nem tudod lelőni a másikat. De különben free for all. Amúgy bizonyos módon kilehet játszani a safe pointok biztonságát, mint például belekamikázni helivel, de ezek általában bant vonnak maguk után.
De ez szerver függő, mindenképpen olvasd el a szerver szabályait, mert valahol például csak a kezdőpontok biztonságosak vagy még azok sem.
Utoljára szerkesztette: Győri Devi, 2015.01.09. 18:53:41 -
JanáJ #32288 köszi. pvp? -
JanáJ #32287 Akkor fára tippelnék. Nekem 2x volt, hogy kidöntöttem a fát így, mert beleakadt, a bomba is robbant. Egyszer biztos hogy nem károsított semmit meg, szóval nem rombolt, pedig lett volna mit. -
FreddyHawk #32286 Rosszul fogalmaztam Devi, a container alatt mindent értek, amiben loot spawnol - szekrények, falon letakart szerszámtartó, kuka, szemétdomb, iratszekrény, miegymás...
-
Hát hétköznapi értelemben vett zombik nincsenek benne, de van ellenséges AI. Van a Sapper ami eléggé hasonlít egy zombira, de különbség az, hogy ez robban ha közel ér hozzád. A cultist csak éjjel jelenik meg és fekete köpenyt visel. Ez tudtommal csak a sztaminádat szívja le meg elvakít, sebezni nemtudom hogy tud-e. Meg van a drone, ami ha bemér három AI katonát küld utánad amik elég erősek. Illetve bizonyos küldetéseknél, mondjuk heli crash-nél vannak AI katonák akik őrzik a lootot.
Utoljára szerkesztette: Győri Devi, 2015.01.09. 16:59:22 -
sirpalee #32284 Az irány, sebesség, magasság és szög elvileg jó volt (érzésre olyan 200-250 méter, elég magasan, és 400-500 km/h körül, az orra picivel a célpont felett), csak utána azonnal kitértem és így nem láttam hova csapódott. Lehet csak tényleg megfogta valami, ahogy mondtad... Majd megpróbáljuk megint.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.09. 16:48:33 -
JanáJ #32283 Jól értem hogy az Epoch egy zombi mentes day z ahol építkezni is tudsz? -
JanáJ #32282 Nekem nem volt gondom vele. Van valami fizikai korlátja, hogy ha 20méterrel elötte 700 km/h-nál oldod akkor nem találod el, de amúgy igen. Néha a fa "megfogja" és a fát és egyebeket bombázod. Meg zuhanó bombázóként mellé megy. -
sirpalee #32281 Egy másik kérdés. Tegnap este kicsit repültem CAS-al, és squadtárs lézerezte a célokat és adta az infokat, csak baromi nehezen akarta befogni a bomba a lézerezett célt. (sima coop szerver, komolyabb modok nélkül) Amikor meg be is fogtam a célt, pittyegett és ráállt a bomba akkor is mellément... A CAS maradéka megy, de ez nem akart még összejönni.
Tud erre valaki valami guidet, hogy is működik a lézerrel megjelölt célok bombázása?
Nézegettem, de nem egyszerű rákeresni, ami videót meg találtam az olyan szerveren volt, ahol a lézerezett cél 3d-ben megjelent a pilótának... -
sirpalee #32280 Megpróbálom, köszi a tippeket.
DCS-t én is jobban szeretem, de nincs meg egyik helikopteres modul sem. Ami zavar arma-ban, hogy a CAS gépek szimulációja egy vicc. Jöhetne ahhoz is egy hasonló update mint a helikopterekhez, akkor nagyobb fun lenne repülni. :)
Repvez, lehet a vortex ring volt. Megindult nagyon kicsit felfelé a gép (csak alig és nem vettem észre), és mivel nem egyenes talajon voltam oldalra dőlt, beakadt a propeller és bumm. Ma jött meg az új hotas-om, majd nekilódulok megint este. :) Remélem a gázkart rendesen megeszi az arma, mert most tolóerőt állítani billentyűzettel egyszerűen rémálom... legalábbis nekem. -
Na játszottam egy kicsit ezen a szerón. Loot nem csak konténerekben található, de sokkal ritkább, mint más szervereken. Amúgy lootoltam két konténert is és nagyon rossz volt a lootjuk... egyikben két táska meg egy jerry can másik meg 1 táska meg 2 építő anyag... azt jött egy gyerek kocsival és elütött :D Alapvetően a szerver jól fut, csak szerintem nem altison kéne futnia, mert ahhoz nincs meg a játékosbázis. -
Majd ma meglesem. Viszont az, hogy csak konténerekben van loot első hangzásra nem tetszik. De majd meglátjuk, egy próbát mindenképp megér. -
FreddyHawk #32277 Én egy Arma3 Epoch magyar szerveren játszom, ennek az írásnak az a célja, hogy népszerűsítsem kicsit a szervert, mert egyelőre alacsony a népesség, általában 5-10 ember van rajta. A szervert az UMF csapat bérli egy német hosting szolgáltatótól, nekem Digis vonallal 20 körül van a pingem. Nincs szarrá scriptelve a szerver, eléggé hardcore-ok a beállítások (nincs 3rd person nézetben célkereszt és a loot is keményebben megszerezhető, mert csak containerekben található, nincs dynamic loot) de ezek a beállítások nekem így tetszenek. Altis térkép, hatalmas terep, nagyon sok még beépítésre váró bázishely található a szerveren. A szerverüzemeltetést SeaQR végzi, neki már egész komoly tapasztalata van Arma2 szervert is üzemeltetett már.
A szerver ip címe : 144.76.5.7:9302
A Teamspeak server : TS3: ruby.voic.in:8000
u.i.: Semmi közöm a szervert üzemeltető csapathoz, csak egy játékos vagyok, aki egy jó szervert talált, és aki szeretné, hogy ez a szerver mihamarabb egy magyar közösségi bázissá válhasson. Tegyetek egy próbát. -
Bocs hogy kicsit beleszólok,de mi az hogy propeller és trimmer meg hogy egyenetlenül csapja a levegőt? meg mi csapja vissza?
Ha m,ár a földön van a gép és csökkented a fordulatszámot attól mitől dől oldalra?
Mert ha felszállásnál növekvő forduatszámnál akkor még csak megérteném. Meg ugye leszimulálták az örvénygyűrű(vortex ring) effectet is,de ez is még a levegőben közel a földhöz kis sebességü repülésnél jön elő. -
Lehet nem pontos adat de ahogy tudom a csökkenő tolóerővel és földközelbe változik a trimmer iránya, így elhúz egy irányba, mivel ilyenkor ferde a propeller egyenletlenül csapja a levegőt így a dőlő gépet még hátulról megcsapja a visszacsapódó levegő is.
Általában ha alaphelyzetbe állítod leszállás előtt vagy feloldod az segít valamit, bár a legjobban úgy megy ha útközben állítgatod, de hogy kiismerd sok gyakorlás kell hozzá.
Amúgy szerény véleményem szerint a DCS:BS jobb volt fizikában azzal szívesebben szimulátorozok még mindig. -
JanáJ #32274 Nekem még azt alkotja, hogy 30-40%-on leszállás után fél perc-perc után felemelkedik. :-) -
sirpalee #32273 Nem. Leraktam, kb 30-40%on volt a motor (ghost hawk), elkezdtem átkapcsolni nullára és oldalra dőlt. Jah igen, advanced módot használok.
Ha valaki felvilágosítana, annak örülnék... Mindig is a merevszárnyúak vonzottak, nem vagyok nagy helikopteres. De majd este még megpróbálom...
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.08. 13:08:51 -
JanáJ #32272 Nem ért bele a forgó szárny semmibe? Én csak úgy tudtam ilyet alkotni.
Nekem a CH-67 (?)-el csinálja hogy ha rádrótozok valamit, akkor a rögzítés közben el kezd balra - hátra bedöntve tolatni. Még nem tudom hogy én vagyok vagy bug, de megőrjít. -
sirpalee #32271 Visszatérve erre a gifre egy picit... Nekem pont ugyanez volt tegnap, leszálltam, egy helyben volt a gép, keztem lefelé tolni a tolóerőt és oldalra fordult. (kb négyszer-ötször megtörtént... volt hogy egyenesebb volt a talaj, volt hogy kicsit dőltebb)
Miért van ez? Csak azért mert nem teljesen egyenes talajra szálltam le? Ilyenkor mi a megfelelő manőver?
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.08. 11:41:30 -
jimcat #32270 általában hetente játszunk előre kiirt eseményt de a ráérő időben mindig megy valami. -
jimcat #32269 Igen kétféle szeronk van az egyik modnélküli oylan küldetéssel amin mindig találsz ellenséget. A másik modokkal azon mi készitünk előre gyártott küldiket ami általában egy történetszálat követ . Coop küldetések
A teamkillre visszatérve pedig vannak erre a szerveren megoldások teamkillt szigoruan büntetjük!
-
JanáJ #32268 Na, máris 3 szeró. Nekem pont az a bajom, hogy kezd populáris lenni az Arma. Amikor azért lő le a társam miközben be akarok szállni egy helibe, mert ő akart beszállni... Vagy pár napja valaki coopban azzal játszott, hogy beült egy tankba és szétlőtt mindenkit a saját bázisunkon. -
Én például ezeket abszolút nem vágom :) Battle Royale, epoch/overpoch, meg Breaking Point amit nyomok :) . Múltkor a streamem alatt a gamerszeged nevű tagotok belinkelte az oldalt, fel fogok majd nézni, csak épp nem vágom, hogy annak mi a lényege :P Ha jól értem ilyen előre scriptelt misszókat csináltok végig nem? Szóval sima PVE ugye? -
jimcat #32266 Cáfolnám! Nálunk (HAFCLAN) van direkt módnélküli szerver amihez nem kell mód. Itt mindig megy módnélküli alapküldetés.
Max ha ts is akarsz használni jól jöhet a rádió TFAR és CBA-A3 de itt mindenki szabadon garázdálkodhat megkötések nélkül!
Ezt a magyar ArmA3 közösség felvirágoztatása miatt tettük illetve szeretnénk ha fejlődne a közösség többen ismernék meg a játékban rejlő lehetőségeket és a játékosokat is! -
Simán Hu ra nem Hun. 3 magyar szerver van ebből 2 coop, de mind 2 sok módot használ és valószínűleg feltétele hogy ts en részt vegyél a játékon. Az Arma 3 hu szerveren még szabályok is vannak nem rohangálhatsz csak úgy kedvedre mert repülsz is. -
JanáJ #32264 Mondjuk én csak coopra néztem. -
Pedig 1-2 szervert kidobott nekem még pár napja de majd megnézem én is. Azonban a magyar szerókat szerintem felejtsd el, ahogy vannak. -
JanáJ #32262 Nem találtam HUN-ra. DE próbálkozom. Nem lenne gond a külföldi szeró sem, csak rosszak a tapasztalataim a sok hülyével, meg a pinggel. -
igen ez a baj, hogy a magyar közösség kevés ahhoz, hogy egy ilyen szervert megtöltsön...
.png)