• repvez
    November 4.-én jelenik meg a helikopter DLC
    2 uj helikopterrel ami megint "futurisztikus" kinézetü gépek.Nem értem, hogy eddig mindegyik részben felhasználhatták az eredeti gépeket mind kinézet mind megnevezésben, most miért nem.Az hogy a jövöben játszódik már kitárgyaltuk, hogy nem jelent semmit,mert semmi jövöbemutató tulajdonság képesség nincs az A3ban ami ezt igényelné.
    Gondolom többet nyomott a latba, hogy a 2 emberkére ráilyesztettek amikor lecsukták öket és emiatt minden létező dolgot átneveztek, nehogy belekössenek jogvédők.

A járműből való lövés is bekerül, igy nem sok idejük marad tesztelni finomitani a dolgot (persze tudom, hogy utánna is fogják) DE jól kivágták magukat azzal, hogy nyitott platformra tették az üléseket igy rá lehet fogni ,hogy ezért fix a hely.
    Csak ugye mindig hangoztatva van hogy A3ban azért nem lehet ezt meg azt megcsinálni normálisan,mert itt minden kötetlenül lehet megtenni.
    Egy COD vagy BF-*ben azért nem bosszantó ez a dolog,mert tudod amerre nem tudsz fordulni onnan nem fognak lőni és a sorörödet sem lövik ki addig mig a történet nem ezt kivánja,de itt bármelyik sarokról löhetnek és ebben nem fér bele az hogy azért halsz meg ,mert korlátozták a mozgásod, pedig nem lenne indokolt..
    Vagy ha mindenáron fixre teszik a helyet akkor legalább olyan mozgásokat tennének bele mint pár játéknál a fedezékrendszerrel, a fix hely miatt a WASD gombok felszabadulnak ezeker arra az időre lehetne használni kihajoláshoz vagy egéb pozicióváltáshoz.
    Persze amig az alapdolgok nem müködnek addig felesleges is ilyennel erőlködni, mikor egy nyitott ablakból nem lehet kihajolva sem löni ,mert kiesel rajta vagy a közelébe sem érsz.

100 szónak is 1 a vége fizika és ütközés vizsgálat ez ami kell és sokminden megjavul.