Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nem indul a játék nálam igy nem tudom megnézni a hivatalos forumon meg nem nagyon jövök rá, hogy ez mit is takar valójában.
Valszeg a guglira bízták a srácok. 😄DD
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.08.23. 12:36:17
Lenovo y510p
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Az editor használatáról itt lehet találni egy kis referenciát.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.08.18. 09:30:45
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.18. 02:08:21
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Lenovo y510p
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lehet, hogy azért, mert olyan repülőgépet repülsz, ahol az AA rakéták indítását a WSO végzi. Több ilyen addon is van. Együléses gépekben minden fegyverzetet a pilóta irányít.
Az irányított rakétákkal különféle célpontokat lehet befogni (next target key) és a cél befogása után, megfelelő távolságból és szögből lehet tüzelni. Az, hogy egy AA rakéta eltalálja-e a kijelölt célt, azt több körülmény befolyásolja, általában erős manőverezéssel az AA rakták igen jó arányban elkerülhető, ezt még a gépi AI is "egész jól" alkalmazza. (Megj.: A SAM rakták ettől eltérően viszont általában viszont elég jól el tudják találni a légi célokat.) A különféle rakéták típusait a program aránylag jól szimulálja, ezekéről bővebben az interneten elég sokat lehet olvasni, de azt azért tudni kell, hogy a program engine-jéből adódóan vannak nagy hiányosságok és/vagy problémák ezekkel a fegyverzetekkel. (Például légiharc (Sidewinder) rakétával is be lehet fogni egy földi célpontot, sőt, tüzelni is lehet rá, csak éppen a tűzereje miatt például egy lövészpáncélost nem lehet vele megsemmisíteni, ahhoz mondjuk ebben a kategóriában egy AGM-65-ös kell.)
De mindegy is ez már annyira nem lényeges, viszont ha valaki tudna választ adni a #31789 -re az frankó lenne.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.13. 22:07:44
Lenovo y510p
shaken, not stirred
Lenovo y510p
Elinditom most launcherrel, a play gomb után egy szöveg jelenik meg , hogy lépjek ki az ARMA3ból hogy tovább tudjam használni a launchert. De ettől még elkezd betölteni a játék , és mivel bepipáltam a nosplas, no intro és az ablakban futást igy el is jut most a főmenűig, viszont ahogy valamelyik menüpontra kattintok egyből dobja a program müködése leáállt hibaüzit.
Ha rendesen steam alól csak a játék inditással paraméterek nélkül inditom akkor már a szokásos helyen megfagy és jön a hibaüzi a fömenüig sem ér el.
Fogalmam sincs mi a dond, de másnál nincs vele probléma. ÉS mint irtam VGA driver csere és profil törlés és fájl ellenörzés megvolt már.
Tudnátok adni egy linket, ahonnan le tudom tölteni Arma 2-höz (a Reinforcement van fent) a legutolsó ACE-t ?
Az Armaholicról amit leszedtem nem teljesen jó. (Azt hiszem az 1.13 ) Kipróbálnék egy másik verziót, hátha.
Régebben lementettem ami tökély volt, csak valahogy lebénáztam a vinyóról.
Off-On
Scotty, veled mi van ?
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=298539201
Lenovo y510p
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Emiatt is érzem frusztrálónak a játékot, mert mig nekem megkötik a kezem a célzás és mozgások reakcióidejével és a fatique rendszerrel addig az AI-ra ugylátszik nem hatnak ezek a dolgok és simán hozza a pontlővéseket mégha nem is lát csak a lövés hangját hallja akkor is 4-5 lövésből bevisz egy találatot legalább.
Az ARMA3diag.exe futtatására ezt a hiba üzi jön:
hiba
A forumon is van pár hasonló hiba üzenet ahogy láttam
-egyértelmű cím
-mi a hibajelenség
-mi volna az elvárt működés
-hogy lehet előidézni
-példaküldetés, amivel gyorsan meg tudja nézni a fejlesztő
-milyen verzióban van(stabil, dev-es)
Lehet hogy soknak tűnik és sokan úgy gondolják, hogy ők márpedig ennyi időt nem szánnak rá. De az van, hogy abból hogy:"nem megy ez a szar", a fentieket elég nehezen tudják kiszűrni. Sokszor a hibák csak adott körülmények között jelennek meg(ezért fontos a csatolt küldetés, videó, képek).
Arma 2-ben volt egy olyan hiva, hogy a ATGM 2 km repülés után felrepült a magasba és felrobbant. Csatoltam a ticket-hez egy scriptet ami követte a rakétát és így a fejlesztő meg tudta nézni a hiba okát és azonnal tudta tesztelni a javítást is. Köv. pecsben benne is volt.
Csúnyán hangzik, de a bugreportolás olyan, hogy ki kell nyalni a se*üket mert különben nem tudja előidézni. Pontosnak és egyértelműnek kell lenni.
Lenovo y510p