35066
  • repvez
    DE a statisztikai rész felett van egy link ott azt irta, hogy saját statisztika mutatásához be kell jelentkezni a steambe. Bejelentkezve ugyan azokat a célokat mutatta más százalékokkal.

Ez igy a képek alapján nem tünik rossznak. ugy nézem mintha a Ubisoft féle operation flashpoint motorra épülne. de ugye ARMánál és a operation flashpoitn red dragon risingnél is minden nagyon szép volt mig képeken és demo videokon mutattál, aztán láttuk mi lett belőle.
  • DancZer
    Mert az azt mutatja, hogy azok közül akiknek megvan a játék, hánynak van meg az adott achivement.

Ezt látta már valalki: http://joinsquad.com/readArticle?articleId=3 elég komolynak tűnik. :)
  • repvez
    Amugy sem értem ezt a százalékos kijelzést mert a steamen lehet nézni személyes adatokat és nekem oda is ad százalékot amit még nem is csináltam egyszer sem.
  • Győri Devi
    Sokaknak csak megvan a játék és egyáltalán nem játszik a játékkal, illetve az aktív játékosok nagy része csak multizik és sose nézett rá single player dolgokra.
    Utoljára szerkesztette: Győri Devi, 2015.02.28. 11:41:49
  • sirpalee
    A legutolsó steames posztokban már x darab játékosról van szó, nem pedig százalékokról. (0-1k-2k-3k játékos)

Azt írták a második szint van meg, azaz 1k játékos legalább megcsinálta. Steam pedig 1.3%-ot ír arra, hogy megcsinálta. Létezik az, hogy 1000-1999 játékos jelenti az egész bázis 1.3%-t? (ergo 76k-153k arma 3 játékos van) Nem kevés az picit? Vagy csak egyszerűen lassan frissítették posztjukat?
  • DancZer
    2% - http://www.arma3.hu/9-Nem-besorolt/194-marksman-dlc-felhivas-keringore
  • DancZer
    Talán nem annyira off. Így hatolnak át a védelmen. A videóban egy 1990-es hadigyakorlatot mutatnak be.
  • DancZer
    Felhívás keringőre: http://www.arma3.hu/
  • JanáJ
    Játszik valaki a dinós moddal? Működik neki?
    A modok steames ARMA-nal alapból felajánlódnak? Most a dinós modnál néztem hogy 28 ezer modot tudok bepipálni, mint használandót.
  • DancZer
  • DancZer
    Pár dev-es hozzászólás után némi infó. Az egész fegyverletámasztást visszajelzései limitáltak animáció ternén. Túl komplex volna pl azt megcsinálni, hogy a falnak nekidől a karakter. Ennek ellenére, ha közel állsz a falhoz csökken a fegyver visszarúgása. Tehát a rendszer sok olyan helyen működik, ahol elvárt valós körülmények között is. Ahogy írtam egy IK megoldás elég extrém lenne és idő pazarlás is egyben. Vannak fontosabb dolgok.
  • Paladin
    Persze, az szebb volna, de az utópia :)

Valami indikátor, akár csak feltűnő/eltűnő jelleggel szerintem teljesen jó lenne. A modos letámasztásoknál is mindig volt valami ilyesmi, és soha nem okozott gondot, hogy oda kell nézni ;) (Tudom, hogy a modokhoz hasonló majd a weapon deployment lesz, most csak az indikátorra mondom).
    Még odapillanatani nem tart semeddig, ha épp periférikus látásoddal nem tűnik fel (de fel szokott).
  • Paladin
    Ofkorsz :)
  • repvez
    Hát egy kicsit belekukkantottam ebbe a javitásba is, a recoil nem rossz ,de a letámasztást nem érzem olyan evidensnek, tehát nem lehet tudni, hogy mikor van megtámasztva mikor nincs vagy hogy hol lehet és hol nem megtámasztani, egyáltalán mi befolyásolja az aktiválódását, a fegyver mely részte?

Ahogy Danczer is irta egy IK megoldás vagy egy jó ütközésvizsgálattal hatásosabb lenne.Mert igy amig átmegy a tárgyakon a fegyver addig nem hihető ,hogy meg van támasztva . De ha fizikailag megakadna a fegyver a fal mellett vagy vizszintes tárgyakon akkor tudná az ember hogy ott jó lesz.
    A valóságban sem fordulsz tovább balra ha ott a fal , vagy hátrébb lépsz vagy másik irányba megfordulsz.

És ez még mindig nem az a letámasztás , hogy a lábakra leteszed a fegyvert és azon forgatod
  • marja
    Erre gondoltál?
  • DancZer
    Egyetértek, de személy szerint ha el kell nézned az indikátorra az sokkal rosszabb, mert lehet pont akkor fognak rádlőni. Az volna a jó, ha egyik kezével valahogy IK-ban támaszkodna, de elég overkill és egyedi lenne az egész játékiparban! :D
    Nehéz kérdés. Én inkább azt preferálnám, hogy ne legyen UI és helyette 99%-os hatásfokkal működjön. Tehát ott elvárod ott működjön.
  • Paladin
    Jól van kivitelezve, de bizony kell valami indikátor. Persze, tudja az ember, mikor kellene kb aktiválódnia, de egy ilyen krónikusan pontatlanul viselkedő játékban különösen szeretném még a ravasz meghúzása előtt tudni, mekkora visszarúgásra számíthatok.
    IRL ugye érzi az ember, hogy megtámasztotta a karját, fegyverét. Itt ugye erről nem lehet szó, szóval elkellene valami egyértelmű feedback.
  • bosco05 #32644
    a te steamedet se tudom :D
  • DancZer
    sirBoogee_Hu,
    Egyébként ha megnézted volna a barátaimközt ott van. :)
  • bosco05 #32642
    #32638 , #32639 ? :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.02.21. 16:06:17
  • tpM
    Tényleg elismerésem. Nem veszett kárba ez a vagy tíz évnyi picsogás.

Látod Repvez, sose add fel, írd azt a listát! :D
  • DancZer
    Nagyon király a fegyver "pihentetés". Teljesen automatikus, nem kell gombot nyomnihozzá. Közel kell álni valamilyen egyenes felülethez és egyből csökken a fegyvervisszarúgás és az imbolygás. Egyelőre semilyen indikátor nincs, de sztem nem is kell. Könnyen meg lehet szokni, hogy milyen helyzetekben "aktiválódik". Pl. ablak, ajtó vagy az autó egyes részein.
  • bosco05 #32639
    És meg tudod adni a steamjét privátban? :)
  • DancZer
    Steamen fentvan.
  • bosco05 #32637
    Mi sajáton szoktuk nyomni 3-4 emberrel :)

@Danczer: bogeeról lehet tudni valamit? Aktív még? Elérhető valahol? Fórum, ts etc? Altis Life miatt keresném, hogy akar-e még tevékenykedni benne.
  • DancZer
    A héten jön a letámasztás dev-es verzióban.
  • DancZer
    Én ma pont nem, de felvettelek steamen.
  • FreddyHawk
    Este átbattyogok... lesztek ma? 6-9 között
  • DancZer
    arma.hu-s TS a miénk, azon szoktunk lenni.
  • FreddyHawk
    Lemondtam arról, hogy az adminok jóváhagyjanak az Arma3 hu fórumon, inkább vegyetek fel steam-en légyszives,a
    steam azonosítóm is freddyhawk, rátok fogok joinolni és mehet a Koth. Ulvar, Danczer, vegyetek fel bátran. Melyik TS-en
    szoktatok lenni?
  • Ulvar
    Aki most este jönne még egy kicsit KOTHozni...jelenleg a Pommesbuden szerveren vagyunk, indeként
  • Cancri55
    Gyertek Thaiföldre, én ott vagyok, lanozhatnánk :D
  • bosco05 #32629
    És a kenguruk se ott legelnek :D
  • sirpalee
    Oda csak 250es a ping Európából. :)
  • Ulvar
    No more off, majd PÜben :)
  • bosco05 #32626
    Canada?
  • Ulvar
    Ahol a kenguruk legelnek
  • sirpalee
    off
    Melyik részére?
    /off
  • bosco05 #32623
    vele valami úton fel tudnám venni a kontaktot?
  • bosco05 #32622
    Reméljük, bár egyelőre még csak tanácskozás szinten van, olyanba nem vágunk bele amire nincsenek emberek, minden segítséget szívesen fogadunk, de egyelőre még csak diskurzus szinten megy :) A lényeg hogy nagyon szigorú szabályzat mellett menne a szerver, inkább legyünk 30-an, de az roleplay legyen :)