• Hogthar
    Nem a konfiggal szokott a baj lenni, hanem a optimalizálatlansággal.
    Csinál valaki egy modellt, de nem figyel a poligon számra, vagy a textúra méretre. REKLÁM:(Én figyelek erre, szóval módjaimat lehet tölteni nyugodtan):REKLÁM
    Erről is beszél a videóban, az emberek nyavalyognak a kevés fpsért és egyből hibáztatják a BIS-t miközben az egész hihetetlenül összetett, számít a küldetéstől, mennyire scriptelt és mennyire van teli hányva Ai-val és a módok is összejátszanak egy szóval komplex.
    Majd említette, hogy egy egyenruha móddal akartak készíteni egy képet, de 10 fps volt, míg alap armánál 30-40.
    Ezt a részt kicsit furcsálltam ugyanis a modell alap arma 3 as, és csak egy konfig paranccsal máshonnan nyitja meg a textúrát tehát a poligon szám megfelelő és valószínűleg a textúra méretet se vitte nagyobbra a készítő, ugyanis elég nagy az alap.
    Valószínű itt a gond azzal lehet, hogy a mód máshonnan volt megnyitva, esetleg nem volt töredezettség mentesítve.
    Szóval ha ilyen módot használtok érdemes figyelni rá hogy a a játék főkönnytárából nyissátok a módot és az arma mappát a móddal együtt töredezettség-mentesítsétek akkor tuti nem lehet probléma belőle.

DancZer: Nagyon sok új játéknál ezt az üzletpolitikát csinálják, ami undorító elismerem, de én szerintem fölösleges kiemelni egyet főleg úgy hogy teljesen másról szól a két játék. Ott ezt meglehet csinálni és meg is kell, nem véletlenül.