Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Az ogg-ot minden egyes lejátszásnál ki kell tömörítenie az engine-nek, ezért nem ajánlott a használata Armában.
pl.: begin1[] = {"DMsounds\sounds\m4a1\m4a1_1.ogg", 1.77828, 1, 1000};
ogg formátumról.
Ha 200+random 2000-et irok, akkor masik veletlen szamot valaszt. De mindig ugyanazt...
Hamachival sokat lehetnszivni, ha mindenkeppen LANon belul akarjatok akkor tungle.
Lenovo y510p
A BF3 meg kössz inkább nem az SP részen is kinszenvedés volt végigmennni(nem a nehézség miatt) a multijátol meg a hideg is kiráz amilyen videokat láttam rola.
A LAN részt ugy értem hogy a multiplalyeren belül az internet opciot átállitottuk LAN-ra és ott csináltunk szervert,de hiába irtuk be a IP cimet semmilyen variáciobban nem jött össze a kapcsolat se hamachi se ugy hogy a másik gép a server.
Az utánna következö részt meg ugy értettem, hogyha megmaradtak volna az ARMA1nél de beleteszik azokat az elemeket amiket irtam és az lett volna az ARMA2.Tehát maradt volna az akkori terület nagyság a grafika csak a többi elemet bövitették volna ki amit a gépek teljesitménye addig engedett volna.
És még mindig azért idegesitem magam vele mert sajnos nincs más alternativa amivel ilyen sokmindent meg lehetne tenni.Sajnos ezt a BIS is tudja és ha nem csinál tul nagy változást akkor is megveszik mert nincs más.
hogy hogy a LAN részben?
Lenovo y510p
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
Na látjátok ilyenkor tud elgurulni a gyógyszerem jó messzire.
Mikor több évvel a megjelenés és jopár patch után ilyen alapvetö funkciók nem müködnek .ÉS azért fizessek, hogy egy külsö program használatával tudjam csak azt a funkciót használni amit alapból tudnia kellene, ráadásul az sem mindegy hogy milyen program.
Akkor minek a fejlesztések?Inkább maradtak volna meg az ARMA1 szintjén mint alap és ahelyett hogy csinositják a grafikát meg2x-ezik a területet inkább forditották volna az eröforrásukat az ilyen dolgokba és a plusz részletességre,animáciokra, fizikára, hangokra.Senki nem használja ki ezt a területet ,de a felsorolt elemekböl mindenki nyert volna.
Használjatok Tungle-t. Hasonlo a hamachihoz, csak sokkal jobb. Felmentek egy kozos szobaba, es utana az armaban mar lan-on latni fogjatok egymast, ha egyforma az arma verzio. :-)
Lenovo y510p
Már probáltuk hamachival is ugy sem volt jó.
Az egyiikünk a LAN részben megcsinálja a servert a másik meg az IP- cimet a távoli részen beirva, de nem kapcsolodik igy.
A másik részen wifis router mögül megy a net nálam sima ASDL modemröl.
Mivel vagy hogyan tudnánk összekapcsolodni és esetleg a gyári kampányt játszani vagy koop kampányt letölteni ahol ugy vannak megszerkesztve a pályák mintha SP-be játszanánk csak itt be tud csatlakozni más is mellénk ?
ACE jó lenne hozzá ?
probald meg esetleg: hit=")200+(random 50));";
Lenovo y510p
Az ECP-ben veletlenszeru fusteffekteket csinaltak, de ha ugyanazt probalom az ammonal, akkor nem mukodik.
pl: { ... hit="200+(random 50)"; ... }
Zarojellel/nelkule, macskakormokkel/nelkuluk sehogy.
Valami otlet?
elég mostanában 1gb ram a videokártyára ilyen játékokhoz mint az arma, rof?
www.smart-bus.hu
"colorCorrections" ppEffectAdjust[ 0.52, 1, 0, <0, 0.09, 0.09, -0.35>0, 0.09, 0.09, -0.35>,<1.62, 0.48, 0.85, 5>1.62, 0.48, 0.85, 5>,<0.02, -0.03, 0.29, 0.53>0.02, -0.03, 0.29, 0.53>];
"colorCorrections" ppEffectCommit 0;
"colorCorrections" ppEffectEnable true;
Ez mondjuk elég látvány effect inkább introkhoz lehetne alkalmazni, de majd rájössz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
waituntil {!isnil "bis_fnc_init"};
setWind <10,10, true>10,10, true>;
"colorCorrections" ppEffectAdjust[ 0.52, 1, 0, <0, 0.09, 0.09, -0.35>0, 0.09, 0.09, -0.35>,<1.62, 0.48, 0.85, 5>1.62, 0.48, 0.85, 5>,<0.02, -0.03, 0.29, 0.53>0.02, -0.03, 0.29, 0.53>]; // a legeslegelsõ érték a fényerõsség, én reggel 6:20 ra állítottam a pályát, ha késõbbre rakod a küldetést kiéghet a kép, úgyhogy ebben az esetben javaslom a lejebb vételét.
"colorCorrections" ppEffectCommit 0;
"colorCorrections" ppEffectEnable true;
ezután elmented az initet, indítod a küldetést és máris láthatod a hatást.
jó tesztelgetést.
Jól néznek ki (Y)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A penetráció van, de vajon kilõhetõ egy jármû ajtón keresztül a sofõr? Aztan ott a FLIR vajon változnak is a hõképek(jármûvek, halott ember)? Ezekre a kérdésekre nem ad választ a techdemo. Helyette mutat valamit, amibol az emberek nagy része következtet a többire, néha hibásan. :-(
Nekem csak ez az egyetlen bajom a RTI-el.
Lenovo y510p
Ezekben a cryengines videoknál, ha mást nem azért az lehet tudni, hogy a lövedékek tényleg átmennek a tárgyakon és szét is viszik azt .A másik hogy a fények sokkal több és jobb eredményt mutatnak.Van dinamikus fény-árnyék éjjel nappal .ÉS ha más nem sokkal több és részletesebb a környezet.Az egész arma olyan sivár.
Nemvéletlen a baszottnagy cryengine 3 logo.
minden esetre en szkeptikus vagyok ezugyben. szerintem meg soka lesz belole szimulator, addig meg maradnak a filmes bemutato videok :-)
Mas: kepzeljetek javitottek a TOW hibat es az uj beta ban mar benne van.
Lenovo y510p