Petko#27885
Igen, láttam már annak idején de nem ilyen részletesen. Ez jó, meg dicséretes munka, de - ne haragudj miatta - sokszor viszont az ACE-s (meg plussz a másik 34623666 db addon) featureöknek 99,99%-át nem látom abszolút értelmét, mert egyszerűen gyakorlatban nem alkalmazható... nincs olyan helyzet ahol használni lehetne. Az alapjáték nem adja meg a keretét neki.
Lehet csinálni missiont néhány haverral, vagy ha valaki abban a szerencsés helyzetben van, akkor benne van abba a néhány száz fős közösségbe (tacticalgamer, unitedoperation stb.) ahol nagyobb tömegben tudnak szervezetten játszani és egyszer az életben fognak egy olyan missiont csinálni ahol ennek szerepe lesz, és lőnek vele 5x. És ennyi... azon felül a kutya se fogja ezt elővenni, a több száz munkaóra amit valaki belefecölt (bár valószínűleg ő maga a programozását élvezte) töredéknyi játékidőben fog hasznosulni.
Én szívesen nyomogatom, de hogy aikat lődözzeke vele singleplayerbe, vagy akár 2-3-an csináljuk ezt, abszolút nem izgat fel. Az izgatna fel, ha lenne egy olyan keret ahol ennek szerepe van és használni tudom. Van egy frontvonal, a két oldalán pedig több zászlóalj méretű alakulat (1000-2000 játékos) és megy egy csata, ahol egy tüzérüteget kezelünk egy kis csoportban. Ehhez pedig kéne egy működő keret, hogy ezt meg lehessen oldani ennyi fővel, szervezetten, perzisztensen, anélkül hogy bármiféle külső communitybe kéne belépni. Egy valódi MMO harci játék kéne alá.