21171
LCD - Plazma
  • Nexxuss
    Hát mivel igazi pesti tirpák vagy ezért nála nem is vehettél :-)

Télleg felhő baszod nem is mondtad, hogy sajátod a bolt. NA majd megyek oszt alkudok a feléből mint a bucsuban :-)
  • Alectos
    "elég sok ilyen okoska kiscsákóval beszélgettem már, hogy a netes árak így-úgy."

http://www.olcsobbat.hu/products/product-1033817.html

Ezt a linket légyszíves nézd meg és mondd el nekünk, mennyiért osztja a műszaki depo az le32r74-est.
    Ja tudom, a műszaki depo is sufnibolt. :o)))
    Na ennyit az "így-úgy" árakról.
    Sajnos egyébként ott el fogyott ez a típus, mert szétkapkodták a készletet.

Köszi
  • Alectos
    Ja szóval innen fúj a szél öreg!

Más bizniszét feketíted, hogy a tied jobban menjen???
    :o)))

Gartula! Na ezért rágtam be, mert elég gusztustalan ez a mentalitás.

Annyira hihető egyébként, hogy az én tévém miatt aggódsz, de köszi nem kell, végül is nem nálad vettem.

De tudod mit? Írd ide szépen, hol van a te komoly üzleted, mi a neve, címe stb. Egy kis reklám nem árt, megaztán, ha már másokat feketítesz, legalább adj rá esélyt, hogy a tiédet megtekintsük. Ki tudja, lehet, hogy a következő cuccomat tőled veszem. Úgy is akarok venni egy új kamerát.
  • cloud.strife
    éljenek a multik!
    szerénytelenség nélkül mondhatom, a mi törzsvásárlóink pont azért járnak hozzánk, mert nem így csináljuk... ha vmit hírdetünk, akkor abból van is.
  • Sir Quno Jedi
    (jó)Régen a Ready féle okosságok voltak olyanok, hoyg odatelcsiztem, hogy (rutinosként):
    - Dícsértessék! Van XY izéke?
    - Van.
    - De a V jelú 2-es típus?!
    - Az.
    - De raktáron van?
    - Igen.
    - Biztos?
    - Naná.
    - Mennyi van belőle?
    - Bőven.
    - Meddig lesz még?
    - Napokig lesz elég.
    - Félre tenne Z darabot Q névre.
    - Természetesen.
    - Egy fél óra és ott vagyunk érte.
    - Ok.

Odaérünk:
    - Gyjónapot! Jöttünk XY izékéért, Z darab volt Q névre.
    - XY-nunk nincs.
    - Dehát fél órája azt mondták, hogy...
    - Nincs!
    - És mikor fogyott el?
    - Soha nem is rendeltünk belőle.
    - De mikor lesz?
    - Nem rendeltünk belőle.
    - Köszönöm! Istená'gya!
    - Ok.
  • Sir Quno Jedi
    ElektroWorld a király! Én többször szerettem volna ezt-azt akciósan vásárolni, de már az akció kezdeti időpontja előtt órákkal minden elfogyott, vagy kiderült hogy nem is volt, de az akció végéig nem is lett! Így tényleg lehet jó árakkal dolgozni (árú nélkül nincs benne kockázat). Egyszer voltam olyan hülye (gyorsan kellett), hogy bementen az elsőbe, automata mosógépet venni. A prospektusukban lévő EGYIK meghírdetett akciós típusból sem volt egy fia darab sem, de még másmilyen hasonló paraméterűből is csak egy volt, az is sérült! ÉS még a sérültet is elvittem volna, annyirs sürgős volt, de 10%-ot sem voltak hajlandóak engedni belőle (amivel még mindig bőven az akciós ár felett lett volna és anélkül a drágább konkurensek ÚJ ára felett volt), pedig ez a szokás normális kerekedőknél! Annyira bepöccentem (pedig nem vagyok egy pöccenős típus), hogy megfogadtam, hogy soha semmit nem veszek egyik rohadt áruházukban sem. Mások is szívnak velük haverjaim közül, hiába okosítom ki őket, szal. sajna ma ez a trend. Hazudni a propektuson/reklámban, aztán jól képenröhögni a vevőt.
  • cloud.strife
    AZ SXRD egy projektoros elven működő izé!!! :)

A legszebb képet adja, amit vha láttam (kivéve a Bravia W és X sorozat... :)

Megfogtalak, SXRD-be csak 55" és 70" van... :)

Előző hozzászólásom helyesírásáért bocsi, hulla vagyok... :(

Zommmmbííí :)
  • cloud.strife
    Drága kis barétom...

Ne akard már feltalálni a spanyolviaszt!!!
    Lassan 14 éve foglalkozom műszaki kereskedelemmel, 5 éve saját boltom van, elég sok ilyen okoska kiscsákóval beszélgettem már, hogy a netes árak így-úgy. Furcsa, hogy itt mindenki tudja a nem épp "tiszta" netes, garázsboltos vásárlások hátrányait.

Amikor egy cég a weboldalán is köteles (nem kis perek után) feltüntetni, hogy a garanciafeltételek nem hivatalos forgalmazó által, hanem saját néven adódnak, vagyhogy pl egy másik bolt weboldalán is fel kellett tüntetniük, hogy nem a hivatalos mo-i képviselettől való az árujuk már felmerül ez a kérdés. Leginkább az általad említett 100ezres különbségek az áfa csalásból erednek, nehogy azt hidd, hogy egy tv, ami 650font, 1000-1200euró körül fut európában, az minden hivatalos pénz befizetése után 240e-ből kijön... LOL
    Egy ilyen cég kb 10-150mil csinál egy évben, ennyiért a kinti nagykerek sem álnak szóba senkivel... LOL Nem is tudom mit hiszel???

Amúgy ha elolvasod a hiozzászólásomat (amin így kiakadtál) láthatod, hogy nem iszítani akartam, csak aggódtam a tv-d miatt nehogy gáz legyen vele... Gondolkodj el ezen....

u.i.: ha minden stimmelne ezzel a módszerrel (ahogy Ők dolgoznak) már rég bezárhatott volna az összes kis, nagy, multi cég, hisz még egy MediaMarkt/Saturn/ElektroWorld is drágább ezeknél...
  • Sir Quno Jedi
    Mégvalami. "Ritka egy kis fasz patkány" vagyok, legalábbis szerinted. Innentől sértett komolysággal távoznod olyannyira röhelyes, hogy máris megérte, hogy még nem vagy kitiltva. Okoskodtál, személyeskedtél, anyáztál, majd felhúzott orral el! Ollé, ezzel bármelyik országban választásokat nyerhetnél! :D

Píszlávjúnití!
  • Nexxuss
    "garancia feltételek sem igaziak"

ez pont az amit én írtam. :-) szóval remélem megértetted :-)

"Ezzel a 100 forintos károddal meg ne nevettesd már ki makad öcsi, jó hogy a benzinpénzt nem akarod kifizettetni a Tescoval, ha anyukád elküld oda egy kiló kenyérért.
    :o)))"

na figyelj ÖCSI. Te kezdtél el jogászkodni, hogy végülis nem károsították meg, mert nem vett meg semmit. De sajnos a mai fogyasztóvédelemben nem ez megy. Tudod mi az a BTK? Abban van egy olyant, hogy a vásárlók megtévesztése. Ami egy bűncselekmény is lehet....

no de hát én potyára beszélek, mert amiket most írtál tökre abból lejön nem érted meg a dolgok lényegét, És nézzed már vissza miért ugrottál egy másik embernek!
  • Sir Quno Jedi
    Köszi a komoly kritikát, de mint említettem te állítottad, hogy modi vagyok és azután el is mondtam, hogy nem vagyok helyi. Majd egy helyi modi törli a termést, HA úgy gondolja. Nem, nem azért, mert te így akarod, hanem mert csak ő dönthet és saját belátása szerint. A te véleményed semmilyen mértékben nem mérvadó etéren (sem).

Biztos bölcs lenne eltakarítani színvonalas vulgaritásod nyomait, ebben egyetértek, csak meg ne tudja az utókor...

Ja és az első hozzászólásomat fenntartom az említett céggel kapcsolatban, mivel az szimpla tény, ami ma esett meg velem. Elnézést, ha ilyenek esnek meg velem, dehát ilyen az élet... :D

(és én inkább nem mondanék búcsúzóul véleményt rólad, magáért beszélnek a szavaid :D)
  • Alectos
    Szerintem most állj le, mert a stílusod már nemhogy közel nincs egy felelős moderátor színvonalához, de durván infantilisbe mentél át.

Ha valóban moderátor vagy és meg akarod szüntetni ezt a szardobálást amit Cloud és nagyrészt te indítottál, majd újult erővel tovább is folytatsz látom élvezettel...

Szóval ha valóban modi vagy, akkor szépen töröld a topik tartalmát onnan kezdve, hogy Cloud fellengzős hazúgságokat írogatott alaptalanul egy olyan kereskedővel kapcsolatban, akivel pl. én tökéletesen meg vagyok elégedve mint vásárló.
    Amennyiben ezt nem teszed meg, nem moderátor vagy, hanem egy balhés hülyegyerek.
    Na üdv!
  • Sir Quno Jedi
    No, majd jövök, csak a kutyám már vár egy kis sétára! :D
  • Sir Quno Jedi
    Bizony, te fogod megmondani, hogy mi egy modi feladata, mit tehet meg és mit nem és még azt is, hogy kaphat-e modjogot, vagy se! Értem. Óvónéninek szóltál már?! Esetleg az alkotmányjogászokat is bevontad?! :D
  • Sir Quno Jedi
    Kedves (ál)moralizálgató barátom! Először nyilvánosan sértegetsz, majd privátban lefaszpatkányozol és ezután lelkizni szeretnél velem?! A "hitelesség" szó felmerülése végképpen furán hangzik így... :D

Bizonyára a rendőrt is inzultálod és megrúgdosod, ha rádszól az utcán, hogy ne hangoskodj, majd közelről a fülébe suttogod, hogy a jó kurva édes anyukáját (nehogy valaki más meghallja még a végén, hoyg ki/mi is vagy te valójában), de utána még te lennél a sértett fél! :D Ismerem az ilyen fajtát, főleg az áljogvédő típust!
  • Alectos
    " Ez nem óvoda."

És ezt te írod?

Aki moderátor létére privátot rak át publikusba, azonkívűl egy számára nem megfelelő kimenetü vita végét bannolással akarja befejezni???

Te viszont egyáltalán nem vagy szórakoztató, kicsit elszomorít, hogy az SG-n ilyen forrófejű embernek moderálási jogot adnak.

Nehogy azért tílts ki most, mert nem a topik eredeti témájáról vitatkozunk. Azaz offtopikolunk. Tudod miért ne? Mert te hoztad át privátból ide, és így magadat kellene kitíltanod.
    Ehez mit szolsz?
  • Alectos
    Te viszont mint ősrégi tag és egyben moderátor, megsértettél egy alapvető etikai szabályt, miszerint privátot nem ollózgatunk át publikusba.

Némi kultúrát így neked kellen magadra erőltetni, főképp, hogy ráadásúl moderátor vagy.

Szerintem elég sok ember előtt elvesztetted a hiteled most, de gondolom nem nagyon érzel szégyenérzetet.

:o))
  • Sir Quno Jedi
    Például azon az alapon, ahogy most is viselkedsz. Ez nem óvoda. (de még szórakoztatsz)
  • Alectos
    jajj de ügyi vagy, tudod hogy kell használni a CTRL+C és CTRL+V kombinációt???

Ha már ilyen ügyesen tudsz idézgetni, mesélj légyszíves az idézetben általad írtakról:
    "közel voltál az egy hét pihenőhöz!"

Milyen alapon akartál te engem kitíltani???

Hallod, még szép, hogy nem mindenki olyan stílusban írogat, ahogy azt te megkívánod lütyőkém.
  • Sir Quno Jedi
    Én tudom, hogy nehéz az újregek élete (de még milyen), de kérek mindenkit, hogy legalább PRÓBÁLJON meg némi kultúrát erőltetni magára!
  • Sir Quno Jedi
    Idézek:

"Alectos írta, 2006. 11. 08. 19:50
    Hülyeséget beszélsz öregem, már sajnálom, hogy privátban írtam neked, tartom magam az eddigiekhez.
    Így privátban meg korrektűl megmondom neked, ritka egy kis fasz patkány lehetsz, ha minden vesztes vitádat bannolással akarod lezárni.
    Amúgy meg csak a suttyó kis korodbeli nettfüggő faszokat tudod ilyen gyermeteg kitíltgatásokkal ijesztgetni.

Na szevasz hülyegyerek....

Sir Quno Jedi írta, 2006. 11. 08. 19:14
    Nos, "kissé" tájékozatlan vagy a témában (garancia, márkaképviselet, viszonteladó, reklámok, vásárlók megtévesztése és ahsonló témákban), ezért inkább nem mondok semmit. Falra hányt borsó lenne. De a stílusod moderáld, mert közel voltál az egy hét pihenőhöz!

ÉS nem privátban kell bocsánatot kérni, ha nyilvánosan követtél el valamit, hanem ott nyilvánosan kell megejteni azt! Sry, EZ csak így (lenne) korrekt!

Alectos írta, 2006. 11. 08. 19:06
    Visszaolvastam a dialógusunkat az LCD-s topikban.
    Igazad van, tényleg kicsit erősen fogalmaztam veled kapcsolatban igazságtalanul.
    Remélem nincs harag.
    A stílusomat ne fírtasd, remélem a mondanivalómmal viszont egyet értettél.

Üdv"
  • Nexxuss
    a pszichológus nem doktor. az a pszichiáter :-) mindjárt elvolvasom akommentedet is, d eez szemet szúrt:P amúgy te kezdte le a témát:P mi már csak reagáltunk :-) mivel Cloud smemi extrát nem mondott
  • Alectos
    "a kutyak meg budoset fingtak mogottem mikozben ezt irom..........."

Fingás az én esetemben is történt, de itt a kutya panaszkodik.

• Alectos
    Félreértés ne essék, nem akarok fogadatlan prókátor lenni, semmi bizniszem nincs abban, hogy ezt az üzletet megvédtem.

Az bosszantott fel, hogy míg ide benéznek emberek vásárlási tanácsok miatt, van aki egyből a legdrágább "hivatalos viszonteladókhoz" küldözgetik az embereket, közben lecsalózva más üzleteket, amikor teljesen tisztességes más üzletekben is megvásárolhatóak ugyanezek a termékek, adott esetben 100 000 Ft-os nagyságrenddel olcsóbban.

Konkrétan a tévé amit én vettem több mint 100 000 Ft-al kerül kevesebbe, mint a hivatalos viszonteladóknál.
    Ennek ellenére én is 3 éves, hivatalos Samsung garanciát kaptam.

Pár nappal ezelőtt egyébként a www.muszakidepo.hu-n is kint volt ugyanez a modell 240-ért. Azóta elfogyott. Más ugyebár azt írta lentebb, hogy valami műszaki udvarban is látta 240-ért, de másnapra felnyomták az árát 300valamennyire.

Ha ennyi helyen adják sokkal kíméletesebb áron, akkor ki az az idióta, aki mindenáron hivatalos forgalmazótól akarja megvenni 120-al drágábban???

Vagy minden helyen lopott árut terítenek garancia nélkül???

Ugyan már....
  • Alectos
    Nexuss!

Mit "doktor úr"-azól engem, összekeversz a pszichológusoddal vagy mi?

Vedd már észre, hogy a vita nem abból robbant ki, hogy milyenek a hivatalos forgalmazók.
    Ez esetben magasról tojok rájuk ha nem haragszól, nem is része a vita tárgyának.
    A vita lényege az, hogy Cloud minden átmenet nélkül egy a kereskedelemben hivatalosan jelenlevő üzleti válalkozásról feketén fehéren azt állította, idézem:

"a termékek eredete sem épp legális"

Ez eleve hazúgság, mert én személyesen voltam az üzletükben és nem tapasztaltam semmi olyan jogsértő tevékenységet, amit Cloud itt állított.
    A jogi oldaláról nem beszélek a dolognak, ha eljut a tulajdonosi kör fülébe az eset, majd eldöntik mit lépnek, ha lépnek egyáltalán valamit, ugyanis valószínű, hogy egy két ilyen alaptalan, nevetséges hazudozás nem árt nekik, nem ront a forgalmukon.
    Volt elég ügyfél ott rajtam kívül amikor ott voltam, valószínűleg nem panaszkodhatnak.

Ezzel a 100 forintos károddal meg ne nevettesd már ki makad öcsi, jó hogy a benzinpénzt nem akarod kifizettetni a Tescoval, ha anyukád elküld oda egy kiló kenyérért.
    :o)))
  • Alectos
    Jaja, ez így igaz.
    Az alapbeállítások általában semmire sem jók, már én is tapasztaltam...
  • CSOCSO
    ize. az sxrd cucc az mi ha nem plazma?

ha jol tudom cska plazma van meg lcd kijelzo meg projektoros tv meg sima tv es projektor van..... sxrd cucc az egyikbe beletartozik.. nem?

amugy segitettem a szomszednak felhozni az 50 es sxrd-t sooot en kotottem ossze neki. a kutyak meg budoset fingtak mogottem mikozben ezt irom...........
    nah mindegy. amugy a kepe nagyon zorall.
  • CSOCSO
    mi is 3-4 oldalrol nezzuk a 61 inchest anyamnal.. felkorben. minden heten mozizunk.. divx videok. ami altalaban nem a minosegrol hiresek. es nem zavaroak a hibak.. foleg ha rendesen be van allitva a tv............. pl mikor vasarolni voltunk en allitgatam be a tv-ket mert csaloka volt a sok szin meg elesseg kulonbseg.
  • Nexxuss
    VAgyoni hátránya keletkezett? IGEN KELETKEZETT!
    MErt ha kiírják hogy a TV a használt, akkor nem telefonál... 100ft nem pénz? nem vagyoni hátrány?
  • Nexxuss
    nem hivatalos viszonteladó. Tudod mit jelent az? És gyakorlatban is tudod, hgoy mit jelent az? Senki sem beszél arról, hogy illegális a jogügyleted! De mi lesz ha bekrepál mondjuk a TV-d fél év múlva?
    Beviszed a TV-t a boltba. Segítőkészen üdvözöl az eladó. Megkérdi mi a gond. elmondod. Ő is meggyőzödik róla, hogy igazat mondasz e. Átveszi a TV-t a garancia levéllel együtt. És itt szét válik a történet:
    1. NEM hivatalos viszontealdó esetében (aki ugyanolyan korrekt eladó mint a hivatalos viszonteladónál): fogja a cuccot és elviszi oda, ahol vette. Ezeknél a cégeknél ez általában külföld. Szóval kb 1 hét míg oda ér. Ott megvizsgálják. Ülnek rajta 2 hetet a szervízesek, oszt valamit csinálnak vele. És visszaküldik. Újabb 1 hét. És megkapod a TV-d és használod mintha mi sem történt volna. Szuper (volt a kommunizmusban anno)
    2. Hivatalos viszonteladó: CSávóka csomagol és beviszi a Sony, Samsung stb. hivatalos nagykerbe/depoba. (kb még aznap, de legkésőbb másnap). Ott megnézik mi a hiba. Ha nagy hiba akkor cserélik a TV-d AZONNAL. HA meg nem akkor 1 hetes határidővel javítják. 1 nap vissza. A többi meg rajtad áll mikor veszed át.

Különbség? Nem vernek át sehol. Nem vagy bűnöző. CSak az egyik esetben egy hónapi nincs TV-d a másik eesetben meg 1 hét múlva újra lesz. Itt csak egy a kérdés. Megér valakinek 20.000 ft-t kb. ez az egy hónap?
    Érthető doktor úr?
  • Nexxuss
    TE jogász vagy, hogy ennyire okosnak hiszed magad?
  • Sir Quno Jedi
    Átverésről ismét csak te beszélsz, de a stílusod kissé irritáló, ezért jobb, ha megfogadod a tanácsomat és lezizzensz rólam, mivel ez a második figyelmeztetés (ritka holló)...
  • Alectos
    Ja még annyit.

Itt az ömlengés szót említed kedves Sir Jedi!
    Hát bár semmi hasznom nincs belőle, messze nem ömlengek az illető üzlettel kapcsolatban, csupán szeretem a fair dolgokat.
    És enyhén szólva megütötte a szememet Cloud alaptalan, jócskán jogi kategóriákba vágó kommentje, melyhez te asszisztáltál.

Félre ne érts nem a te kommented messze ami felmérgelt, bocs, ha így jött volna le a dolog.
    De remélem egyet értesz velem ami a dolgok fair elintézését illeti?
    Egy topik, mely tévék technikai specifikációiról szól, és ezzel segítséget nyújt leendő vásrálók technikai döntéséhez, ne adjon teret alaptalan üzleti ócsárlásoknak.
    Csak azért, mert megeshet, hogy egyszer neked is lesz egy saját üzleted és valószínűleg neked se lenne jó, ha egy rosszindulatú ember alaptalanúl vevők tucatjait téríti el tőled.
    És mondom: ez a topik szerintem nem erről szól. A címe is ez:

LCD/Plazma TV-k
  • Alectos
    Nyugi te kis Jedi lovag, nem kell összeszarni magad egyből, a jogi kategóriát nem neked írtam, te azt messze nem lépted át.
    Veled kapcsolatban csak egy gyerekes megnyílvánulás róható fel, miképp a kisded gyermek piros nyalókát szeretne, de már csak zöld van a butikban. Akkor nem kell megvenni!
    Nem kényszerített senki ugye?? Főképp nem vezettek meg? Ezért nem is vetted meg! Mivel tiszta volt a helyzet, tudtad mit vennél meg, ha megveszed.
    Akkor megint megkérdezem csak a korrektség kedvéért:

Átvertek téged az említett üzletben, vagy sem???

Erre válaszoljál, az a magyarázkodó maszlag, amit itt levágtál egy 8 éves gyerek stílusában, nem érdekel.

Várom remélhetőleg immáron korrekt, egyenes válaszodat.

Szóval:

Átvertek téged az említett üzletben, vagy sem? Anyagilag megkárosítottak, vagy sem?

köszike
  • Sir Quno Jedi
    Lezizzenhetnél rólam, mégpedig MOST!

ÉN a saját tapszatalataimat írtam le, egyszeri magánemberként, akinek semmi köze sincs a TV-csencs bizniszhez, az pedig NEM hitelrontás. Ha nem tetszik, nagyon sajnálom, de a tények, azok tények maradnak, maximum homokba dugod a fejedet.

Az oldalukon előzékenyen elfeledik megemlíteni a cucc használt (és értéktelen) voltát, pedig az összes többi hasonló esteben szépen leírják (méghozzá pontosan és részletesen). Itt viszont ez elmaradt és ugye egy projektoros eszköznél, amikor már nincs gari a pilácsra (ami amúgy is igen kevés üzemórára és időre van) és beleöltek jó sok üzemórát, akkor a cucc kb. nullára értéktelenedik, még ha van amúgy alapgari rá, akkor is (beégésről és hasonlókról most nem is tennék említést). Tudom miről beszélek, magam is proji tulaj vagyok. Annyira tehát máris nem jó ár amit adnak, mert ennyi erővel apróneten és hasonló site-okon is veheted LÉNYEGESEN olcsóbban az ilyesmit, ugyanígy, használtan.

Átverésről pedig ÉN nem beszéltem, ezt te képzelted hozzá, magánügy. Csupán leírtam a (pont mai) tapsztalatomat velük, ebből mindenki azt szűr le amit akar, akárcsak a te ömlengésedből.

Mégvalami! Ennek a témának vajmi kevés köze van ahhoz, hogy modi vagyok-e avagy sem (főleg, hogy nem is itt vagyok modi), így ezt puszta személyeskedésnek veszem! Szabad véleménynyilvánítás van (egy bizonyos szintig, amit szintén pont nem TE fogsz meghatározni), így ÉN is elmondhatom a tapsztalataimat, ha modi vagyok, ha nem, ha tetszik neked, vagy másnak, ha nem!

Köszönöm én is a TE "boszorkányüldözés szagú komment"-edet! :D
  • Alectos
    Cloud!

Ezzel az unfair szöveggel ne fárassz se engem, se mást.
    Megmondom miért:

Elsősorban amit most leírtál jogi kategória. Ha nem tudod bizonyítani amit írtál, könnyen egy polgári per kellős közepén találhatod magad. Láttam már ilyet az Origon.

"a termékek eredete sem épp legális"

Ha nem tudod melyik paragrafus paszzol ide, nyugodtan nézz utána, vagy kérdezd meg az ügyvéded.

Egy legális üzletről beszélsz, amely ugyanolyan garanciát ad, mint bármely hivatalos forgalmazó! Ez már sejteti azt is, hogy az áru amit náluk veszel legális eredetü.
    Hazánkban semmi nem tíltja a különböző régiókba szánt termékek forgalmazását, megfelelő adók befizetését követően.

A hivatalos forgalmazókról csak annyit, hogy az ügyfélszolgálataik tele vannak panaszos ügyfelekkel, mert a kelet-Európára szánt gyengébb minőségű, olykor selejtes termékeket szállítják be kis hazánkba. Azt megveszed és ha 3 napon belül nem veszed észre hogy nem teljesen kóser, rohangálhatsz érvényesíteni a garanciádat. Egy 2003-as törvényrendelet szerint, amennyiben a forgalmazó hibáján kívűl, az alkatrész nem érkezik meg, sem a termék cseregaranciájára, sem helyettesítő eszköz biztosítására nem kötelezhető a forgalmazó cég. Tehát ha pl. 8 hónap múlva érkezik meg a vadonatúj mosógéped hibás forgódobja, akkor 8 hónapig kézzel mosól, vagy vehetsz másik mosógépet.

Amennyiben nem tudod bizonyítani hitelesen itt, amiket írtál, egyrészről jogilag csak egy sima márkarontásról beszélhetünk, másrészről saját hitelességedet is alaposan eljátszod itt a fórumon.

SQ Jedi!

Moderátor létedre te is alaposan elvetetted a súlykot!
    Először is nem ismerjük a pontos szövegét annak a hírdetésnek, amit említesz, másrészt egyértelmü, hogy bármilyen átverésről akkor beszélhetsz, ha pl. eladták volna neked a tévét úgy, hogy nem közlik veled, az már használt. De amint látom, korrektúl tudomásodra hozták ezt.
    Nagyon sok üzletben lehet kapni használt termékeket, sőt néhol megveszik a tiédet is. Ezzel mi a gondod? Autót se mindenki vadonat újonnan vesz.

És a fentebb elhangzottak mellett még annyit fűznék hozzá:

Én egy jó helyen fekvő üzletbe mentem el, az épületnek melyben található, a homlokzatán 1 méteres betűkkel van kiírva a cég neve. Tehát nem sufniról van szó.
    Az üzlethelyiség korrekt, kb. 7-8 fajta televízió volt kihelyezve megtekintés céljából, korrekt összehasonlítási lehetőséget nyújtva ezzel a vevőnek.
    A kiszolgálás, az eladó hozzáállása kimondottan szakmai és emellett még udvarias kedves volt, régen találkoztam ilyen eladókkal, bármit kérdeztem mindenre korrekt választ kaptam.
    Rendes számlát és garanciát kaptam.

Ezek után kérdezem Cloud és Jedi topikolót, milyen célra szántátok ezeket a teljesen felesleges, szakmai segítséget semmilyen téren nem nyújtó, boszorkányüldözés szagú kommenteket???
  • cloud.strife
    :))) LOL
  • Sir Quno Jedi
    Hehhe, ebben a diditalkszalonnában megakadt egy alkalmi vételen a szemem, egy samu DLP-s 46"-es TVokosságon, 220-at megér mondom, felhívom őket, erre kiderül, hogy 10 hónapot ment egy "ismerősüknél"... Ja, egy porjektoros TV-nek különösen jót tesz az a 10 hónapnyi intenzív hazsnálat... Bexartam és elköszöntem.
  • cloud.strife
    Amíg a "digitális vételek" (T-kábel, UPC, Digitv, stb.) SD formátumot nyomatnak, addíg nem lesz szeb a kép, csak a HD adás teszi tökéletessé az LCD-ket.
    A digitális tv-től csak az antennazaj tűnik el, helyette belép a kockásodás... :(
  • cloud.strife
    Hozzáteszem a digitalszalon nem hivatalos kereskedője sem a Sony-nak, sem a Samsung-nak, a garancia feltételek sem igaziak, meg a termékek eredete sem épp legális.... Az R74 végződésű Samsung televíziók nincsenek hivatalosan az országban, a Samsung mo. listájában sem szerepelnek..... Csak nehogy vmi baja legyen a TV-dnek.... :(