LCD - Plazma
  • Alectos
    Cloud!

Ezzel az unfair szöveggel ne fárassz se engem, se mást.
    Megmondom miért:

Elsősorban amit most leírtál jogi kategória. Ha nem tudod bizonyítani amit írtál, könnyen egy polgári per kellős közepén találhatod magad. Láttam már ilyet az Origon.

"garancia feltételek sem igaziak"
    "a termékek eredete sem épp legális"

Ha nem tudod melyik paragrafus paszzol ide, nyugodtan nézz utána, vagy kérdezd meg az ügyvéded.

Egy legális üzletről beszélsz, amely ugyanolyan garanciát ad, mint bármely hivatalos forgalmazó! Ez már sejteti azt is, hogy az áru amit náluk veszel legális eredetü.
    Hazánkban semmi nem tíltja a különböző régiókba szánt termékek forgalmazását, megfelelő adók befizetését követően.

A hivatalos forgalmazókról csak annyit, hogy az ügyfélszolgálataik tele vannak panaszos ügyfelekkel, mert a kelet-Európára szánt gyengébb minőségű, olykor selejtes termékeket szállítják be kis hazánkba. Azt megveszed és ha 3 napon belül nem veszed észre hogy nem teljesen kóser, rohangálhatsz érvényesíteni a garanciádat. Egy 2003-as törvényrendelet szerint, amennyiben a forgalmazó hibáján kívűl, az alkatrész nem érkezik meg, sem a termék cseregaranciájára, sem helyettesítő eszköz biztosítására nem kötelezhető a forgalmazó cég. Tehát ha pl. 8 hónap múlva érkezik meg a vadonatúj mosógéped hibás forgódobja, akkor 8 hónapig kézzel mosól, vagy vehetsz másik mosógépet.

Amennyiben nem tudod bizonyítani hitelesen itt, amiket írtál, egyrészről jogilag csak egy sima márkarontásról beszélhetünk, másrészről saját hitelességedet is alaposan eljátszod itt a fórumon.

SQ Jedi!

Moderátor létedre te is alaposan elvetetted a súlykot!
    Először is nem ismerjük a pontos szövegét annak a hírdetésnek, amit említesz, másrészt egyértelmü, hogy bármilyen átverésről akkor beszélhetsz, ha pl. eladták volna neked a tévét úgy, hogy nem közlik veled, az már használt. De amint látom, korrektúl tudomásodra hozták ezt.
    Nagyon sok üzletben lehet kapni használt termékeket, sőt néhol megveszik a tiédet is. Ezzel mi a gondod? Autót se mindenki vadonat újonnan vesz.

És a fentebb elhangzottak mellett még annyit fűznék hozzá:

Én egy jó helyen fekvő üzletbe mentem el, az épületnek melyben található, a homlokzatán 1 méteres betűkkel van kiírva a cég neve. Tehát nem sufniról van szó.
    Az üzlethelyiség korrekt, kb. 7-8 fajta televízió volt kihelyezve megtekintés céljából, korrekt összehasonlítási lehetőséget nyújtva ezzel a vevőnek.
    A kiszolgálás, az eladó hozzáállása kimondottan szakmai és emellett még udvarias kedves volt, régen találkoztam ilyen eladókkal, bármit kérdeztem mindenre korrekt választ kaptam.
    Rendes számlát és garanciát kaptam.

Ezek után kérdezem Cloud és Jedi topikolót, milyen célra szántátok ezeket a teljesen felesleges, szakmai segítséget semmilyen téren nem nyújtó, boszorkányüldözés szagú kommenteket???