21171
LCD - Plazma
-
Alectos #1276 Már megint teljesen eltértünk mind a topik, mind az eredeti vita témájától.
Mit gondolsz, mennyire érdekel engem a kitiltással kapcsolatos szöveged?
Teljesen lényegtelen, nem úgy vitázok valamiről, hogy közben a kitíltástól rettegek.
Szépen meg is fogalmaztam neked ezt a privát üzenetben nem?
Nézd vissza, ha elfelejtetted.
Kicsit túlteng benned ez a hatalmi dogog nem?
Na megyek mert elálmosítottál. Alúdj egyet a dologra, majd reggelre rájössz mennyi zagyvaságot hordtál itt össze. -
#1275 Ekkora nagy marhát mint TE :-)
"Egyéébként segítek, amire te gondolsz az a "nagynyílvánosság előtt elkövetett sértegetés". De az nagyon nem passzol ide.
Legyél oly szíves, perelj be! "
MAGYNYILVÁNOSSÁG ELŐTT ELKÖVETETT SÉRTEGETÉS :-) Ez mekkora! :-) Kodifikátor is vagy vaze? :-)
amúgy már uncsi a szöveg. Szal inkább aludjá' és maradjunk a témánál.
csak még egy uccsó dolog. Tudod te mi az a jogi személy? És azt hogy jogképességgel rendelkező természetes személy? :-)
na jóvan alszom énis :-) -
Alectos #1274 Már megint ollózgatsz összevissza, de nem gondokodsz előtte és a következményeket teljesen figyelmen kívül hagyod.
Ha te ez alapján kakarsz pereskedni, akkor minimum 3 diplomás ügyvéd vagy! És még akkor sincs esélyed.
:o)))
96/B.§ (1)Aki mással szemben a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, tízezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtható.
(2)Becsületsértés miatt szabálysértési eljárásnak csak magánindítványra van helye. "
Már előre röhögök amikor a bíró kikerekedett szemmel kérdi a peranyag olvasásakor: Ki a frász az a Sir Quno Jedi??? -
#1273 Engem nem valószínű, hogy bárki megintene (ha igen az sem gond). Nem akarok kieszözölni semmit sem, mivel magam is megbűntethetlek, ha akarlak. Kicsit el vagy tévedve (na jó, nagyon). A bünti inkább az itteni publikus tevékenységedért járna, de azt már ráhagyom az itteniekre, márha nem feszíted túl a húrt addig. -
Alectos #1272 Hát ha neked jópofizás amit itt kaptál, akkor te valami elvetemült machoista lehetsz.
Látom nem nagyon fogod fel a dolgok értelmét, mondatok jelentését. -
#1271 NEM magamra gondoltam, már párszor elmondtam (jó hogy figyelsz). Magam miatt már az első alkalommal, mikor belémkötöttél kibanolhattalak volna, ha olyan kedvem van. Cloud-ról beszélek pl. -
#1270 "96/B.§ (1)Aki mással szemben a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, tízezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtható.
(2)Becsületsértés miatt szabálysértési eljárásnak csak magánindítványra van helye. "
Szal. nem kell hozzá nyilvánosság, ha tudom bizonyítani, hogy megtörtént automatice igazam van. Az más kérdés, hogy még párszor meg kéne sértened ahhoz, hogy anyagilag is megérje! :D -
Alectos #1269 "Cloud-ot is ismerik itt, vannak vevői és a vevőköre előtt lejáratni (vagy legalább megpróbálni) máris hitelrontás. Mind1. Ez sem lényeges."
Dehogynem lényeges. A lényege, az, hogy csupa zagyvaság amit írsz, jogi téren messze nem áll meg, sőt szóba se jöhet semmilyen jogi kategória, de ezt lentebb már elmagyaráztam miért, rágd át párszor he nehezen esik le.
"de te nekimentél az egyik itteni user-nek"
A privátra gondolsz, amit te átraktál publikusba?
:o))
Remélem lesz olyan karakán a modi, hogy ezért téged jól hátson dörrent.
Főképp, hogy nem elég hogy privát levelezést átollózól ide a publikus fórumba, de annak tartalmáért publikus keretek között akarsz büntetést kieszközölni. Hát talán nem kellett volna ide másolnod.
Senkinek nem estem neki, azt az itt található kommentek egyértelmüen tükrözik, viszont védelmére keltem valakinek, akit alaptalanul megvádoltak. -
#1268 Kedves tőled, hogy visszavonod, de attól még nem én leszek a jellemtelen, mert nem én állítottam rólad (így nem is vonhatom vissza).
Ha szerinted jellemes dolog privátban faszpatkányozni "nemjogiszemélyeket" és utána jópofizni nyilvánosan, mintha mi sem történt volna, akkor meg én is szívesen elmondanám a véleményemet a magadfajtáról, akár privátban is, de nem fogom, mert ha megtenném, pont olyan lennék mint azok akikről véleményt mondanék.
Imétlés pedig a tudás anyja. Attól hogy szeretnéd, ha nem tudta volna meg senki rajtam kívül, hogy milyen költői a stílusod, attól még megtörtént. Nem nyeltem le, inkább megosztottam másokkal. Aki meg nem tudja a nyilvánosság előtt is vállalni a tetteit az meg igazi férfi! -
#1267 Egyszóval ezekszerint én is lefaszpatkányozhatlak bűntetlenül (ha ezt gondolnám rólad) és még meg is kéne köszönnöd?! Továbbmegyek, ha kibanollak az SG-ről, akkor mivel nem vagy jogi személy és nem tudunk rólad személyes adatokat és term. rólam sem, így semmit sem tehetnél ellene?! Mégtovábbmegyek, mivel egyikünk sem jogi személy, vajon egy nem jogi személy megvádolhat-e egy jogi személyt, avagy egy nem jogi személyt ezért felelősségre lehet-e vonni?! Stb.-stb. Ja izzadságszagú, de érdekes nem... -
Alectos #1266 "Nekem mindenesetre az vicces, ha valaki lefaszpatkányoz valakit, "
Mivel más értelmes dolgot nem tudsz felhzni, csak ezt ismételgeted mint apapagáj, most kiszúrok veled:
Visszavonom a lefaszozásodat - amit ugyan privátban írtam neked ezért csak ránk tartozott volna de te átraktad jellemtelen módon publikus topikba - Na most mi lesz, van még kapaszkodód???
Jut eszembe, márcsak ezért sem perelhetnél, mert te ollóztál át nyílvánosság elé személyes, négyszemkiözti közlést. Te tetted nyílvánossá, így ez már megint a te flelősséged.
:o)) -
#1265 Nohát arról a cégről én sem írtam (a te elképzelésediet továbbvezetve, olvass utána), ha már jogászkodunk ÉS a kérdőjeles rávezetős dologban sem biztos, hogy megállná a helyét az érvelésed. Cloud-ot is ismerik itt, vannak vevői és a vevőköre előtt lejáratni (vagy legalább megpróbálni) máris hitelrontás. Mind1. Ez sem lényeges.
Cloud-ot meg nem védem mer közöm nincs hozzá mit gondol, az állításairól meg majd a helyi modi dönt, de te nekimentél az egyik itteni user-nek, NA ez viszont már rám is tartozik.
Ja és nem vagyok az öcskösöd. De ezt is személyeskedő, kicsinyes stílusod kárára írom.
-
Alectos #1264 "Jelesül ÉN beperelhetnélek téged, mert te lefaszpatkányoztál engem, miközben én nem használtam vulgáris szavakat veled szemben (sem)."
Apám ilyen együgyü nem lehetsz.
Sir Quno Jedi az jogi személy??? Hogy perelhetnél be te engem, amikor se nevedet, se egyéb személyedet azonosító adatot nem tudunk rólad?
Egyéébként segítek, amire te gondolsz az a "nagynyílvánosság előtt elkövetett sértegetés". De az nagyon nem passzol ide.
Legyél oly szíves, perelj be!
:o)))
Egyébként annyira izzadságszagú amikkel itt próbálkozol, hogy az szánalmas. -
#1263 Node, megyek mer a meló az meló. Ha még reggel itt a termés (bár lehet éjjel még benézek), majd folytatjuk (meglátom mit mond Borg). Ha egy hétig nem jövök, akkor engem is banoltak. :DDD -
Alectos #1262 "Megjegyzem az hogy ki kit vádol meg mivel, téged még nem jogosít fel arra hogy megvádolj egy embert (jelen esteben Cloud-ot), bűncselekmény elkövetésével (feketézés, számlacsalás), még poénból sem. "
Na itt bizonyosodik be, hogy komoly problémáid vannak a szövegértéssel is, a jogi érzékedről nem is beszélve. Én ezt írtam:
"Akor csupán 9 évig árultál feketén? Számla, garancia, hogy is volt? Kapualjban, kínai piac kerítése tövében, vagy sufniban volt addig az "üzlethelyiséged"?
Na mesélj!"
Ugye látod a kérdőjeleket minden mondat végén??? Pontosan ez az a kis különbség Cloud és én megfogalmazásom között, ami jogi esetben iszonyat különbséget eredményez:
Én nem állítottam semmit. Én kérdeztem. És mivel nem vagyok hivatalos személy, a kérdésemet elintézheti egy legyintéssel.
Viszont sajnos az ő állításai már nem intézhetőek el, mert ő konkrétan állított dogokat egy konkrét vállakozással, a DIGITALSZALON-al kapcsolatban.
És most jön egy nagy buktató számodra:
Légyszíves azt még ollózd ide, én milyen vállakozást rágalmaztam? A Cloud név egy nick az SG fórumán. Nem képvisel semmilyen jogi személyt. Azt sem tudom - és ezért nem is írhattam le -, mi a vállakozásának neve, széhelye, stb.
Ezzel szemben a DIGITALSZALON egy jogi személy, melynek székhelye, üzlete és itt megnevezett cégneve van. Ezt a jogi személyt alaptalan rágalom érte elég kategórikusan.
Kezded kapisgálni öcskös?
Egyébként ha már itt tartunk szívesen venném, ha megtudhatnám, Cloud üzletének, cégének nevét. Addig míg ezt nem tudom, ha akarnék se tudnék neki jogilag ártani lütyőkém.
De nem is akarok nekem nem szokásom más üzletébe beleszarni csak azért, hogy hozzám többen jöjjenek. -
#1261 Nekem mindenesetre az vicces, ha valaki lefaszpatkányoz valakit, majd megpróbálja bebizonyítani erkölcsi és morális fölényét, ami már önmagában is egy vicc. -
#1260 Az a baj, hogy idézni tudsz tőlem, de amit leírok nem érted. Tökmind1 mit hiszel. Nem én vádoltam meg Cloud-ot sem, nem én faszpatkányoztalak le téged, hanem ellenkezőleg és mégis megpróbálsz mumusnak beállítani. EZ kissé paradox számomra, de végülis, ha neked ez a járható út...
Majd az utókor eldönti, bár valószínűbb, hogy sem. -
#1259 Nehéz felfogású vagy. AZ hogy édesanyád előtt is vállalnád-e azt, hogy valakit kurta egyszerűséggel lefaszpatkányozol, az szerinted anyáddal van elsősorban kapcsolatban, avagy veled?! Bárkit mondhattam volna helyette, aki előtt talán elszégyellnéd magadat (ha egyáltalán van ilyen), hogy így beszélsz! Tudod csak a legprimitívebb emberek beszélnek így, de neked még nem tűnt fel!
Jelesül ÉN beperelhetnélek téged, mert te lefaszpatkányoztál engem, miközben én nem használtam vulgáris szavakat veled szemben (sem). Már ha ennyire szemellenzősen ragaszkodsz a jogi úthoz (ami felettébb röhelyes így neten). -
Alectos #1258 "Gondoltam, hogy a kutyámra tereled a szót, mivel ez a magadfajta emberek egyik alapvető jelemvonása. Kutya, apa, anya, húgica, báttyus, család, bőrszín, származás, IQ, kinézet, végzettség, nemi identitás, vagyon stb.-stb., általában ezeket hozzák fel, ha szemétkedni akarnak."
A neveltetés dolgot kihagytad a felsorolásból te kis huncut. Azért, hogy bedobhasd majd a megfelelő pillanatban? :
"bebizonyítottad (többször is), hogy miféle nevelést kaptál és ki is vagy valójában."
:o)))))
Te totál kész vagy -
#1257 Az "akutyámlemészárolmindenkit" sztori a te agyszüleményed, már megbocsáss! -
Alectos #1256 Amit te itt müvelsz, az már agyrém, az erőteljes személyiségvesztés határán állsz.
Az előbb ezt írod:
"Gondoltam, hogy a kutyámra tereled a szót, mivel ez a magadfajta emberek egyik alapvető jelemvonása. Kutya, apa, anya, húgica, báttyus, család, bőrszín, származás, IQ, kinézet, végzettség, nemi identitás, vagyon stb.-stb., általában ezeket hozzák fel, ha szemétkedni akarnak."
Most meg te magad emlegeted édesanyámat:
"Nyilván jó anyád előtt is vállalnád a fentemlített kultúrált,"
Szedd össze a gondolataidat, vagy aludd ki magad mert ez a fokú ostobaságod már nekem kezd ciki lenni.
Na jóccakát! -
#1255 Örülök, hogy már fenyegetőzől is, nemcsak vádaskodsz. Gondolom szeretnéd a napilapokban is viszontlátni aranyköpéseidet! :D Majd mutasd meg szüleidnek, családtajaidnak és büszkélkedj el vele, hogy te aztán milyen korrekt módon beszélsz másokkal! Még az a szerencséd, hogy le sem szarná senki sem, hogy te mit buzogsz itt túl, mivel zéró hírértéke van. :D
Megjegyzem az hogy ki kit vádol meg mivel, téged még nem jogosít fel arra hogy megvádolj egy embert (jelen esteben Cloud-ot), bűncselekmény elkövetésével (feketézés, számlacsalás), még poénból sem. Ha már annyira jogászkodni akarsz, pedig ebből úgy tűnhet, hogy elképzelésed sincs az egészről. De persze ez épp úgy nem érdekel senkit sem, mint a te eddigi okoskodásod. :D -
#1254 Nemigazán. Attól már jobban pirongana az orcám ha lefaszpatkányoznék valakit a legordenárébb módon (főleg olyat aki egy rossz szót nem szólt rám)! Nyilván jó anyád előtt is vállalnád a fentemlített kultúrált, hiteles, komoly és "halálos nyugalommal" tett kijelentésedet! Nem is igazán kell ezt már kommentálni.
1xűen a gondod szerintem az, hogy én még mindig nem voltam veled szemben vulgáris (még Cloud sem), míg te bebizonyítottad (többször is), hogy miféle nevelést kaptál és ki is vagy valójában. -
Alectos #1253 Ez már rég nem poén haver!
És mind az SG, mind Borg számára kényelmetlen lehet, ha a fórumon egy működő vállakozást kereskedelmi bűncselekménnyel vádolnak alaptalanul!
Ebbe gondolj bele és ne az infantilis "akutyámlemészárolmindenkit" történeteiddel traktálj minket.
Egyébként tiszta sor, hogy Borg gyalulni fog és Cloud alaptalan rágalmazásával kezdi.
Ezért előre is köszönet. -
Alectos #1252 Azért azt leszögezem, hogy bennem legalább van annyi, hogy nem állítottam semmit, csupán kérdéseket tettem fel Cloud irányába.
És nem személyeskedtem, csupán én kérdésként szegeztem neki azt, amit ő állításként nyomott egy ismert vállakozásra.
A feldobott labdát lecsaptam, nem baj, ha nem védi ki Cloud, megelégszem azzal is, ha helyreigazítja eredeti állítását, ami ennek az egész vitának a kezdetét eredményezte.
De esetleg írhatok is egy levelez az érnitett vállakozás tulajdonosainka, hátha benéznek ide az SG-re.
Ezt nem akarnám, mert Cloudnak sem akarok rosszat egy esetleges hülye elszólás miatt.
Azért mondom: egyenlőre itt van felajánlva a kiigazítás helye a #1197 kommentel kapcsolatban. -
#1251 Ollózza a halál. Ott van lentebb, magadat csak el tudod olvasni. Attól, hogy smiley-it raksz a végére, még ugyanúgy sértő marad amit pl. Cloud fejéhez vagdosol "poénból". -
#1250 A kutyám magától szedi szét akit nem szeret. Azt megint te magyarázod bele a szavaimba, hogy én küldeném rá bárkire őkelmét. Maximum visszafogni lehet, de az sem könnyű. Amúgy azért tartok kutyát, mert kidobták egy parkolóban egy fekete nejlonzsákba csavarva kiskorában és van aki az ilyen kutyákat nem hagyja meghalni az úton.
Azért meg ne aggódj miről beszélünk, már szóltam Borg-nak, majd ő takarít, ha jónak látja, itt ő a(z egyik) közkedvelt modi! -
Alectos #1249 Hát, elég jellemes dolog, hogy másokra ráküldenéd a kutyádat.
Egyrészt komoly gyávaságra utal, másrészt nemigen szeretheted te a kutyádat. Kicsit se félted, hogy a hülyeséged miatt kicsontozza valaki szegényt?
Látod te azért tartasz kutyát, mert félsz valamitől, v. valkitől, én csupán állatszeretetből.
De ugye nem akarunk ilyenekről beszélgetni egy tévés topikban???
:o))) -
Alectos #1248 "Na figyu, ez már tényleg bicskanyitogató személyeskedés"
Te miről beszélsz??? Ollózd már ide a személyeskedést legyél szíves.
Egyfolytában halálos nyugalommal érvelek és eddig minden hátsó próbálkozásod kudarcot vallott. Ettől vagy ideges?
A személyeskedést egyébként te kezdted meg durván, amikor privátot ideollóztál.
Kicsit se pirong az orcád emiatt?
Én próbálok a topik témájánál maradni, te téríted a vitát folyamatosan ezekkel a "Kutya, apa, anya, húgica, báttyus, család, bőrszín, származás, IQ, kinézet, végzettség, nemi identitás, vagyon stb.-stb." dolgokkal. Senki nem személyeskedik itt rajtad kívűl és senki nem bántotta se a hozzátartozóidat, se a háziállatodat, se a vagyonodat.
Egyáltalán mért hozol fel ilyen dolgokat egy technikai topikban? -
#1247 Gondoltam, hogy menten belém kötsz, hogy te már szóltál előre, hogy elfogyott. TEHÁT ez link épp úgy nem bizonyít semmit, mint a... :D -
#1246 A kertembe nehezen vinném le. Amúgy meg már kijátszottuk magunkat pár órája, míg duzzogtál. Egyébként tényleg több esze van mint a gazdájának, mert ő szimplán csak szétkapja az ilyen mucsácsókat, nem jópofizik velük. :D -
Alectos #1245 Nem levették, elfogyott.
Ezért vettem meg abban a bizonyos másik üzletben.
De mit is akartál ezzel mondani?
Ja, hogy semmi értelmeset. Már csak az utolsókat rúgod, szerintem ma már ne blamáld tovább magad. -
#1244 Na figyu, ez már tényleg bicskanyitogató személyeskedés, amit kizárólag te nyomatsz az adott user felé. EZ már nem vicces (na jó a termésed többi része sem az, de amíg engem szapulsz és én döntöm el mi legyen veled, lehetek kegyes is). -
Alectos #1243 "Kutya, apa, anya, húgica, báttyus, család, bőrszín, származás, IQ, kinézet, végzettség, nemi identitás, vagyon stb.-stb., általában ezeket hozzák fel, "
Hát haver ezeket mind te hoztad fel ebben a minutumban és a kutyádat se bántottam egy szóval sem. Mért is tenném, nem tehet róla szegény, hogy több esze van mint a gazdájának. :o)))
Egyébként én az enyémet nem felejtem el kiengedni a kertbe, jó gazdi vagyok! :o)))
Ez nagyon gyenge próbálkozás volt, szerintem menj aludni, rádfér.
Ja és a kutyust ne felejtsd el levinni.
-
#1242 "A termék nem található", már le is vették a site-jukról. Izgalmas. -
Alectos #1241 Most nézem, milyen feldobott labdát hagyok ki:
"Lassan 14 éve foglalkozom műszaki kereskedelemmel, 5 éve saját boltom van,"
Aha.. Akor csupán 9 évig árultál feketén? Számla, garancia, hogy is volt? Kapualjban, kínai piac kerítése tövében, vagy sufniban volt addig az "üzlethelyiséged"?
Na mesélj!
#1240 Gondoltam, hogy a kutyámra tereled a szót, mivel ez a magadfajta emberek egyik alapvető jelemvonása. Kutya, apa, anya, húgica, báttyus, család, bőrszín, származás, IQ, kinézet, végzettség, nemi identitás, vagyon stb.-stb., általában ezeket hozzák fel, ha szemétkedni akarnak. Ez túl profán így! :D Most mi következik?! Kitaláljam? -
Alectos #1239 Nofene, csak nem egy kisebbségérzéstől szenvedő, pesti embereket zsigerből gyülölő, vidéki koszfészekben ragadt földműves vagy?
Hidd el, a nyomorodról nem a pesti emberek tehetnek.
Nyugodtan kérdezd meg a pszichiáteredet, ha nekem nek hiszed.
#1238 Attól még tőletek sem vennék semmit, mert nekem drágák vagytok (nem igazából ti, általában a SONY az), meg nem BP-n székeltek (úgy tudom). Hiába jó a SONY, nekem konzoljaimon, illetve aktív hangfalakon kívűl (jó kis fadobozos békebeli okosság) csak a TV állványom sanyi (de az kegyetlen jó is). Én is vennék term. Braviat (főleg az új 1920*1080-asat), de nem szakadt még rám az OTP. :D
Most amúgy az újabb nagyfelbontású (szal. nem samu) 30"-es TFT-kkel szemezek, de van már két TFT-m, egy LCD TV-m, meg egy projektorom, most ha még beállítok egy 30"-es cinema display-el, akkor az Isten sem mossa le rólam, hogy teknofrík vagyok... -
Alectos #1237 "Innentől sértett komolysággal távoznod olyannyira röhelyes, hogy máris megérte, hogy még nem vagy kitiltva."
Ha jól emlékszem te szaladtál el, hogy a kutyád el visz téged sétálni vagy mi. :o)))
"No, majd jövök, csak a kutyám már vár egy kis sétára! :D"
Vagy megfeledkeztél szegényről??? Ajaj, lehet, hogy egy szép nagy kutyaszar virít a nappalidban???