LCD - Plazma
  • cloud.strife
    Drága kis barétom...

Ne akard már feltalálni a spanyolviaszt!!!
    Lassan 14 éve foglalkozom műszaki kereskedelemmel, 5 éve saját boltom van, elég sok ilyen okoska kiscsákóval beszélgettem már, hogy a netes árak így-úgy. Furcsa, hogy itt mindenki tudja a nem épp "tiszta" netes, garázsboltos vásárlások hátrányait.

Amikor egy cég a weboldalán is köteles (nem kis perek után) feltüntetni, hogy a garanciafeltételek nem hivatalos forgalmazó által, hanem saját néven adódnak, vagyhogy pl egy másik bolt weboldalán is fel kellett tüntetniük, hogy nem a hivatalos mo-i képviselettől való az árujuk már felmerül ez a kérdés. Leginkább az általad említett 100ezres különbségek az áfa csalásból erednek, nehogy azt hidd, hogy egy tv, ami 650font, 1000-1200euró körül fut európában, az minden hivatalos pénz befizetése után 240e-ből kijön... LOL
    Egy ilyen cég kb 10-150mil csinál egy évben, ennyiért a kinti nagykerek sem álnak szóba senkivel... LOL Nem is tudom mit hiszel???

Amúgy ha elolvasod a hiozzászólásomat (amin így kiakadtál) láthatod, hogy nem iszítani akartam, csak aggódtam a tv-d miatt nehogy gáz legyen vele... Gondolkodj el ezen....

u.i.: ha minden stimmelne ezzel a módszerrel (ahogy Ők dolgoznak) már rég bezárhatott volna az összes kis, nagy, multi cég, hisz még egy MediaMarkt/Saturn/ElektroWorld is drágább ezeknél...