21171
LCD - Plazma
  • cloud.strife
    Sony plazma felejtős, inkább ez az SXRD cucc, brutál kép, még kábeltvről is!!! 55"-ban 850e, 70" 1.800e
  • cloud.strife
    Sony.
  • cloud.strife
    SXRD, már rég nem a sima projis.
  • Ramore
    Én sem vagyok naprakész ebben a témában. :) Talán éppen ezért olvasok szívesen ilyen és ehhez hasonló fórumokat, hátha bölcsebb leszek, és jobban választok majd lcd tévét is.
  • Alectos
    Annyira nem értek hozzá, de nálunk most a t-kábel hírdet digitális csomagot. Kell hozzá Set Top Box is, mert kódolt is, nem csak digitális.

Vagy ennek semmi köze az igazi digitális adáshoz???
  • Ramore
    A nappalim elég nagy, elférne 100cm-es lcd, még akár a falon is. Jelenleg 29"-es tévé megy, és annál nem sokkal nagyobb a 32"-es. Adás az jelenleg csak analóg tud lenni itthon, nem? 2012-ig egészen biztosan le lesz cserélve akár többször is az új tv, remélem. :)
  • Alectos
    3-4 méter.
    A helyzet az, hogy félkör alakban vagyunk berendezkedve az ülőgarnitúrával, középpontjában a tévével, hogy a kölköknek legyen helyük rohangászni, játszani a nappali egész másik felében.
    Így elég közelről kukkoljuk a tövöt. Nekünk ezért nem is lenne jó egy bazi nagy.
    Ja és szerencsére nem kicsi a péniszem, hogy nagy méretű lcd képernyővel keljen ellensúlyoznom...
    :o)))
  • desigo
    Otthon hány méterről nézitek?
  • Alectos
    Na ezzel csak óvatosan! Attól függ, milyen messziről nézed és mit???
    Ugyanis ha nem elég messziről és nagy méretű az LCD és ráadásúl valami analóg az adás, (de még gyengébb minőségű dvd-k esetében is) akkor iszonyat zavaró tud lenni a sok képhiba.
    Nekünk a 32"-es tökéletes választás volt, pedig a nejem már majdnem rábeszélt, hogy a 40-est vegyük, de az utolsó pillanatban úgy döntöttem, elég lesz a 32-es. Hát nagyon jól döntöttün.
    Bent az üzletben eleve csalóka volt a méret, a sok nagy böhöm tévé között kicsinek tünt a 32-es, de én tudtam, hogy otthon egymagában nem lesz az pici...sőt.
    És nem tévedtem.
    Szóval szerintem az LCD-t nem úgy kell venni, hogy minél nagyobb legyen, hanem a körülményekhez, a használati módhoz mérten optimálisan kell választani.
    Szerintem...
    :o))
  • Ramore
    Igazság szerint csak a honlapjukat néztem, mivel erősen gondolkodtam a megvásárlásán. Azóta viszont tovább rágtam magam az ügyön, és rájöttem, hogy a 82cm-es képátlónál nagyobbat szeretnék, és ha egyszer már kiadok pénzt, akkor inkább egy 100cm körüli lcd tv-re tegyem azt.
  • quack
    ok kösz, a legjobb meg az hogy amcsiban meg LN néven nyomtják őket, tehát kurvajól össze vagyok már kavarodva :D
  • Alectos
    Hello!

A fene sem érti a dolgot! A 72-es és a 74-es egy az egyben ugyanaz, egy kivétellel:
    A 74-es már digitális tunerrel van. És mégis olcsóbb.
    A fene érti!

Az enyém pl. LE32R74BD. Na ezt a típust (BD) úgy látom nyugat-európában forgalmazzák. Ezért magyar site-on nem is találsz róla infot.
    Ha jól tudom a B a fekete színre utal, a D pedig a digitális tunerre.
    Valahol olvastam, hogy van R74BDX típus is. Azt írták, ugyanaz mint az R74BD. Cask tudnám. hogy akkor mi a faszé nevezik el 180 féle módon ugyanazt a típust?
  • Alectos
    Igen, az eredeti árhoz képest egy 10-el olcsóbban adták oda, amikor érte mentem! Én azt hittem elnézték és az eredeti ajánlatuk volt téves. De akkor ezek szerint nem, úgyhogy 10 rugót sporoltam???
    Ez fasza!
    Látom akkor már hívtad őket???
  • Sir Quno Jedi
    Amcsi samu most frissítette a modelljeit, így csak az új LN szériát nyomatják.
  • quack
    mi a különbség az r71/72/74-között?
    r74-ről pl semmit nem találtam a samsung honlapján, de azt már láttam 240ért, az r72-est meg 290-ért :S
  • Ramore
    engedtek egy 10-est neked? :)
  • Alectos
    Digitalszalon, 229
  • Ramore
    Miért? Én nem vágom ezt a témát.
  • Munch
    Ennek is annyi értelme van, mint egy magyar DTS-EX hangsávnak.
    SEMMI.
  • Ramore
    picit off

Szerintetek érdemes vásárolni vezeték nélküli hangfal szettet? PL: ELTA 8805WLS

Teljes zenei teljesítmény: 45Watt
    - 2,4 GHz frekvencián működő kábelnélküli hangszórók
    - Különösen alkalmas olyan DVD-lejátszó részére, amelyek integrált 5.1 Dolby Digitális Kimenettel (AC-3), 5.1 Csatorna Hangkártya Decoderrel, vagy 4.1 Csatorna Hangkártya Decoderrel, vagy normál Stereo PC Hangkártyákkal rendelkeznek
    - 1 x Subwoofer fa házban
    - 2 x Front hangszórók
    - 2 x Surround hangszórók
    - 1 x Center hangszóró
    - Hangszóró mágnesesen védett
    - Digitális hangerősség szabályozás, hangmélység-szabályozó
    - 3 D-jellegű LED
    - Távirányítás

on
  • Ramore
    Köszi!
  • desigo
    Mennyiért vetted és hol
    thx
  • synch
    Tudtok valahol olcsón 10m-es HDMI-DVI kábelt?
  • Alectos
    Szia!

Nekem mindenki azt tanácsolta, hogy ebben az árkategóriában csakis a Samsung!
    Nem bántam meg, pár napja használom, gyönyörűséges a képe.
    Azóta is csak jókat olvasok róla a neten.
  • CSOCSO
    hat a mitsu 73 inches 5000 dodoba kerul.. merethez kepest nem valami hubazz ar.

egy 50 es sony plazma sem olcsobb
  • Ramore
    Szerintetek a Sony KDL-32U2000, vagy a Samu LE32R74 típus a jobb választás?
  • Alectos
    Rendesen üzletből.

De micsoda árkülönbségek vannak ám!
    Az enyém az R74-es, amiben már digitális tuner van.
    Ehez képest néztem a Duna Plázában meg az MM-ben, ezt a típust nem is kapni, csak az analóg tuneres R72-est, ami ott viszont mégis 130 000 forinttal többe kerül mint az én R74-esem került. :o)
  • PyRex
    Projektoros? Hmm....
  • cloud.strife
    Amúgy honnnan is szerezted? Kamionos szitu? garázsbolt?
  • cloud.strife
    Most jelenik az új SXRD Full HD Sony KDS-70R2000, az ára húbammeg, de a képe..... Phúúúú.... :)
  • cloud.strife
    "Két napig 720x480-as felbontásba nyomtam és csodálkoztam, hogy "nem is annyira jó" ez az LCD tövö. :o) "

Khhmmmm, lehet, hogy igazad van.... :)
  • CSOCSO

ezt meg lathattad mar pc jatekok lealdozott topigban. ez az ami anyameknal van... 61 incs......... nem pici!!!!!!!

de most neztem a mitsubishi kijott egy 73 inchessel!!!:D olcsobb mint egy 50 inches plazma!!!
  • CSOCSO
    nemtom mikori. tavaly vetuk olcson.. valami 800-900 dodo volt mert meg lett karcolva a screen az egyik oldalt... meg a muanyag is el van repedve vhol de kit erdekel?

annyira nem hubazmeg? dvd-t nezve sima analog kabellel nem esik le az allam. hd adassal meg nem lestuk meg szal nemtom mire kepes.
    tud 720p-t 540p-t 480p-t meg 1080i-t...

kivancsi lennek hogy mit szolna egy x360 hoz..

hogyan lehetne rakeresni a neten ilyen muanyag kepernyore hogy kicsereljem? projektor screenre a googleon/ebayon stb helyen csak a normalis vetitos vaszon jon be.

amerikaba meg egy rohadt forumot nemtok ami ilyen kaliberu hogy megkerdezzem hogy wtf
  • PyRex
    fasza. ez új modell??
  • Alectos
    Hehe!

Milyen együgyü vagyok!
    Most állítottam át az XBOX360 system menüjében a felbontást 1080i-t kipróbáltam, most beállítottam 720p-re.
    Olyan gyönyörű tűéles a kép, hogy a szemem kiütötte.

Két napig 720x480-as felbontásba nyomtam és csodálkoztam, hogy "nem is annyira jó" ez az LCD tövö. :o)
  • CSOCSO
    nekunk ilyenunk van

• Alectos
    Sziasztok!

megvettem.

Végül egy Samsung LE32R74BD típust vettem meg.

Ogrus! Mi a különbség a tied és az én tévém között?
    És a 74 után mi a franc a B és D ???

Notebook-ot már használtam rajta, nagyon szép volt rajta a képe. Mint egy szép nagy lcd monitor. :o)

Viszont nézem az xbox360-at és pl. a Kameonál azt írja ki, hogy
    720x480 @60Hz
    Csak ekkora lenne a játék felbontása???
  • cloud.strife
    Szia!

260e-ért tudok neked Sony KDL-32U2000-et, DVB digitális tuneres, hivatalos márkaboltból (nem kamionról leesett) és ami a lényeg 3 év TELJESKÖRŰ GARANCIA!!!!
  • cloud.strife
    Akkor lépj... :)
  • Ogrus
    nekem is ez van.37R72.jól jársz vele