21171
LCD - Plazma
-
#1356 "Most is fenntartom, hogy a sony (u és s sorozat) szerintem ebben abszolút nem lóg ki pozitívan a konkurensei közül."
Ha ezt gondolod, legyen, sztem ha nem látod a különbséget (inkább az S sorozatnál), akkor vmi gond van. Vagy a szemeddel, vagy nem volt reális a teszt... :( -
#1355 Hurrá!
De legalább garantáltan hivatalos helyről van az áru és 3 év Sony Hungáriás gart kapsz hozzá... :)
De azóta már egy kicsit lejjebb is ment az ára.... :(
Vazzeg ezt követni... -
#1354 Így igaz... :) -
#1353 Ezt de szépen megfogalmaztad:) -
#1352 lehet
.. vkinek van ambilightos plazmaja?
van ebbol mar masodik generacio? pl hogy faszab a vilagitas vagy tobbfenyforras vagy mittomen -
#1351 Lehet csak gyenge a látásuk és azért kellett akkora tv :) -
#1350 gusztustalan ez az amerika.. ma voltam egy hazban.. ket oregasszonye de 2 db 40inches sony braviajuk van meg egy 50 inches sony plazma!!!!!
1 bravia a haz elott van a tornacon........... -
pia #1349 Cloud! A sonyt, és a toshibát is láttam élőben természetesen.Én tv adás képéről írtam véleményt, és kíváncsi lennék mások véleményére is. Most is fenntartom, hogy a sony (u és s sorozat) szerintem ebben abszolút nem lóg ki pozitívan a konkurensei közül. Gondolkodtam egy s2000 megvételében, de egyre inkább más felé kacsingatok, mivel az árából veszek egy min. ugyanolyan képminőségű lcd-t + xbox 360-at. PL.: Toshiba 32wl66 225ezer xbox360 110ezer= Sony s 330ezer.. Mindenkinek mások a szempontjai. Ja meg a pénztárcája is. -
#1348 Sziasztok!
LCD tv vásárlását tervezem énis,és olyan kérdésem lenne,hogy melyik cég használ még olyan mozgáskompenzáló technológiát mint a Philips féle Digital Natural Motion??? Asszem talán egy 640ezres samsungban láttam vmi hasonlót.... -
#1347 pl a KDL-32U2000 az általad említett oldalon 279 990 Ft
Legalább olyan oldalt raknál be ahol jó árak vannak... (ha már reklámozol) katt -
#1346 De ha mondjuk PC monitornak használod, akkor full ugyanazt produkálják mindketten a W is, meg az X is? Mivel ott nem kell képjavítani és a dinamikus kontrasztanak sincs értelme. -
#1345 S-Master díjnyertes digitális erősítő (hangra), Bravia Engine EX nyilván az X-es előnyére... :)
Antennáról az X-nek hihetetlen jó képe van (persze az SD kép az SD kép:). -
#1344 Full HD-s LCD-ből a W, meg az X között mi a valódi különbség (árat, meg design-t leszámítva)?! -
#1343 Aktuális hivatalos Sony LCD árak, stb...
Sony Márkaboltok
Bocsi a reklámért... :) -
#1342 zsír :-) Mert akkormajd ecce' levonatozok hogy spóroljak. De megvárom akkor már a V2500-t. :-) -
#1341 Hetente járok Bp-be főő, term. megoldjuk! :)) -
#1340 :-D de a rösnek ninc slába, hogy odamenjen :-) ha vállatok Pestre igyen házhozszállítást akkor meg is veszem majd nálad :-) -
#1339 Sör jöhet, Te maradhatsz!! :))))))))))))))))) -
#1338 Hirtelenjében csak 37-eseket találtam legkisebben ami nem moncsi. Lehet, hogy igazad van... -
#1337 LCD megvilágítási Technikákról beszélek :-) Arra mondjuk készülj fel, hogy elnézek majd hozzátok mikor megyek TV-t venni. Egy rekesz sörre'letetsztelek minden töviről hegyire:D -
#1336 szerintem sincs. De gondolom azért mert nincs is sok értelme. mert egy 104 centis képernyőn a 720p lehet hogy kevés. ott kell az 1080p -
#1335 Ollan nincs! -
#1334 Most dec-ben kapjuk meg és vagy negyed évig hivatalosan csak mi forgalmazhatjuk (meg persze a szürkék:) -
#1333 Izééé, öööö, ahhaaaaa, neeeemttooooommm mmmiiii aaa bbbbbááááánnnnnaaaattttrrrróóóóllll bbbeeeesssszzzzééééllllsssszzzz!!!!! -
#1332 Már mindegyik CCFL... -
#1331 A WCG egy saját fejlesztésük, melyet a Trinitron foszforos technológiájából fejlesztettek tovább, az LCD háttérvilágításába szerelték bele, hogy hogyan ne kérdezd, szupertitkos, nekem se árulták el.... :)
Rájöttek, hogy ezzel a tech-el sokkal nagyobb a zöld és vörös árnyalat..... -
#1330 "Élőben látva a tv-képe simán leveri a Sony S sorozatét, az LG-ről nem is beszélve."
Ezt honnan veszed? Olvastad? Vagy ha élőben tesztelted, lszi meséld el a részleteket (műsorforrás, zajmentes HD elosztó márkája, beállítások, stb...) -
#1329 Sajna nem tudok a Toshiba-ról semmit se, mo-i támogatottsága a béka izéje alatt van, ezért nem is vennék sose... (szervíz)
Ha már más japó modell kell, nem Sony, akkor a Sharp a nyerő, de a fent írtak erre is vonatkoznak... :( -
#1328 Multinacionális..... -
#1327 mondjuk igaz :-) De mutass egyet amelyik 32" és Full Hd. Mert én nem találtam :( -
#1326 Már mér ne lenne 32"-ben 1080p. Ne beszéljünk zöldségeket, már több gyártótól lehet is kapni ilyeneket. Moncsiban is van aminek ennnek a többszöröse a felbontása 32"-ben. -
#1325 Sony 32V2500
ez mikor lesz tesztelve? 1700:1 kontraszt azért már süti! -
#1324 ááá még valami eszembe jutott mint kérdés. 1080p-s cuccokról regél a Sony megint. a 2500-as Szeriával. 32"-ben nem lesz 1080p? A panel mérete miatt gondolom ugye? CSak mert akkor annyit nem fogok várni, mert egyelőre nem fér el egy 40" a szobában:D -
#1323 a fene a hülye agyamnak :D Szóval
azért kérdem, mert az S2000-eshez nincs odaírva a megvilágítás technológiája. LED-es nem lehet mert az még drága. CCFL lehet. meg van valami haramadik valami EL vagy mi nem? AZ lehet? na hazuggy ide gyorsan valami választ :D -
#1322 vagy az csak átb*szás hogy odaírják hogy CCFL mivel az a fénycső fajtája? Mármint más TVknél. Azt vágom hogy WCG a V2000ben van és sokkal szélesbb a piros meg a zöld színskála (ami az LCD általános hibáját küszöböli valamilyen szinten). -
#1321 Felhő mi a különbség a WCG és a Sima CCFL megvilágítás között?? -
#1320 egyet értek! -
Alectos #1319 jaja -
Alectos #1318 Hát igen, nagy a választék, és nem egységesek a specifikációk leírásai.
Úgyhogy amikor azt mondtam: veszünk egy LCD tévét,azt hittem aznap vagy másnap megyek és megveszem. A fenét! Két hetembe került, amíg az interneten utánanéztem, mi mit jelent. A felbontások, a válaszidők, a csatlakozók fajtái elnevezései, a kontrasztarány, stb, stb, stb.
Elég nagy szerintem a rendetlenség a piacon és nem is várható, hogy lesímuljanak a dolgok, mert jönnek az újabb szabványok, újabb fejlesztések, és az újabb lové lehúzás rólunk a vásárlókról.
Régebben csak a számítógépes hardware cuccokkal ment ez, mára szinte már minden műszaki eszközzel ezt csinálják, még egy sima szaros kávéfőzőt sem tudsz úgy megvenni, hogy előtte ne tanúlmányoznád a kávéfőzők típusait. -
#1317 Pölö Hyundai-ból teszteltünk olyat (egyik haveromnak az is van), ami 32"-es és valós DVI van rajta, ami PC-vel is natív. Szal. van sok gyártó és vannak jó típusok, csak nehéz kitundni a szűkszavú gyári (félig összehazudott, kiügyeskedett) infók alapján.