LCD - Plazma
  • Sir Quno Jedi
    ElektroWorld a király! Én többször szerettem volna ezt-azt akciósan vásárolni, de már az akció kezdeti időpontja előtt órákkal minden elfogyott, vagy kiderült hogy nem is volt, de az akció végéig nem is lett! Így tényleg lehet jó árakkal dolgozni (árú nélkül nincs benne kockázat). Egyszer voltam olyan hülye (gyorsan kellett), hogy bementen az elsőbe, automata mosógépet venni. A prospektusukban lévő EGYIK meghírdetett akciós típusból sem volt egy fia darab sem, de még másmilyen hasonló paraméterűből is csak egy volt, az is sérült! ÉS még a sérültet is elvittem volna, annyirs sürgős volt, de 10%-ot sem voltak hajlandóak engedni belőle (amivel még mindig bőven az akciós ár felett lett volna és anélkül a drágább konkurensek ÚJ ára felett volt), pedig ez a szokás normális kerekedőknél! Annyira bepöccentem (pedig nem vagyok egy pöccenős típus), hogy megfogadtam, hogy soha semmit nem veszek egyik rohadt áruházukban sem. Mások is szívnak velük haverjaim közül, hiába okosítom ki őket, szal. sajna ma ez a trend. Hazudni a propektuson/reklámban, aztán jól képenröhögni a vevőt.