21171
LCD - Plazma
-
#1036 Azzal csak az áfacsalás a gond, meg lehet hogy remake tv-t veszel, sztem vigyázz velük... :(
A Sony márkaboltokban 359e 3 év garanciával... :) -
#1035 de akkor ha oldalról bejön valaki, akkor amikor belép a képbe, még qrvalapos a feje, aztán meg hirtelen rendes lesz LOOOOOOOL :))))) -
#1034 Mitnemcsinál?! Ugyanúgy a kép széle felé széthúz, közepe táján meg tartja a közel 4:3 aspect ratio-t. Mi ezzel a gond?! Én TV-t csak így nézek, elkerülendő a laposfejű emberkéket. -
pia #1033 Electro store 317e. ft. -
#1032 Azér a Sony árát monnyad meg nekem légyszi, hátha tudok jobb árat adni!!! :))) -
#1031 Ha minden igaz egyre több cég használja az S-LCD gyár paneljét. Az megugye a Sony-Samsung közös gyára.
És ebből annyit lehet leszűrni, minthogy a Lada ugyanabból a bányából veszi az acélt mint a merci.... :))
Na ez persze túlzás volt..... vagy mégse... :) -
#1030 Na ne idegesíccséé főőő!!! Persze kúva yoo, csak szinte semmit sem csinál a képpel..... :( -
pia #1029 Köszi az infókat. Az eladó lehet tényleg nem értett hozzá, meg mindenáron rá akart beszélni egy JVC-re, ami nekem nem volt szimpatikus, bár el kell ismerni a képe jó volt. Azzal is oltott, hogy a Sony, és az LG ugyanazt a panelt használja. Ugye ez hülyeség? Mindegy megnézem a Sonyt, én beállítom, és ha tetszik kiakasztom a falra. Mégegyszer kössz! -
#1028 Csamcsungomon is van panoráma és egész tűrhető, sőt. -
#1027 2 yoo beállítás létezik a 4:3 kép 16:9 tv-b gondra, persze torzítás/levágás nélkül egyik sem működik:
1. Philips panorámakép
2. Sony Smart fokozat
A philipsen a közép szakasz torzmentes és a széleket húzza (ötkörös tesztábra, nagy kör kör, 4 kiskör a sarkokban ovális), itt van mód a teteje, alja levágásra, kézzel lehet tologatni/ nagyítani a képet. A Sony egyszerűen ua. csinálja mint a philips, annyi kül, hogy a kép aljából, tetejéből levág kb 2 centit az ötkörös tesztképen a nagykör kör, a 4 kicsi kevésbé ovális, mint a Philips-en.
Persze mindkettőt az ember vagy megszokja, vagy nem..... :( Én 3 éve megszoktam... :) -
#1026 Szia!
Toshibát még életemben nem láttam LCD-ben, nem tudom honnan az ötlet? Sztem nincs is hivatalos képviselete itthon, ha van is akkor nagyon csendben vannak..... :( Akkor inkább már Sharp, na azok yoo LCD-k. Vagy még a Philipseket érdemes megnézni, azok is yoo LCD-k.
Ha viszont ebből a 3-ból kellene választanom, akkor S-es Sony. A kékes árnyalat valszeg az igenokos eladóbácsi tudományát tükrözi, ugyanis a gyári beállítás un. élénk módra van kapcsolva és annak a gyári színhőmérséklet beállítása hideg. Azt rakasd át semlegesre és máris nem kékes a kép..... ;)
-
#1025 Most 4:3-as képet 16:9-bennehéz lenne torzítás nélkül megjeleníteni full screen-ben... -
pia #1024 Hali! Lcd tv-t szeretnék venni, a három kiszemelt Toshiba 32WL66, LG 32LB1R, illetve egy S sorozatos Sony. A két utóbbit láttam élőben, és nem volt túl meggyőző, mindkettőben mintha kékes árnyalatot látnék, az LG ráadásul torzított 4-3-as tv képben. A Toshibáról csak teszteket olvastam, de azok nagyon kedvezőek voltak. Tudna valaki tanácsot adni? Vagy vágjak bele a Toshibába látatlanul? -
#1023 lol 650-ért plazma már alapból vicc (felbontástól függetlenül majdnem :) -
#1022 Jajaja, bár állítólag hamarosan jó ára lesz, legalábbis remélem.
Most volt egy vevőm, akire rásóztak egy Samsung 1366*768-as felbontású plazmát 650e-ért az Elektropontban........hmm.................................. jajj..............................benyalta..........LOL...............
790e-ért lesz az új SXRD FullHD tv a jövő héten............. Szemetek, megölték Kenít!! :) -
#1021 Inkridibli, de sokakat bepaliznak ezzel, bár ha vki ilyen ostoba megérdemli.
Nagyon nag káosz lenne a földön, ha minden ember okos lenne.... :)) -
viizo #1020 Ezt aláírom, csak az a baj, hogy ezeknek a tv-knek igen nagy részét részletre veszik az emberek. Így nem lenne tétel mondjuk +20%-ot kifizetni, és legalább nem csak azzal lehetne villogni a szomszédoknak hogy "nézzed már meg milyen lapostévét vettem Jóskapista vazz', hanem azzal is hogy esetleg jól mutat rajta a a műsor, a fekete az legalább nem középszürke, és esetleg még nem is keni össze a fél műsort a gyorsabb mozgásoknál a tv.
Persze tudom, sok függ az igényszinttől is, valaki tökéletesnek lát még egy nevesített noname lcd-t is.
És hogy tovább bonyolítsam a sort, én ráadásul a plazmára esküszöm
-
#1019 Ez tényleg lol :) +20 rongy egy fos telefonért? LOOOOL :) -
#1018 SXRD? Hmm... Csak ahhoz kéne pénz is, úgy értem, nem 300-400e forint, hanem jóval több, vagy rosszul gondolom? :) -
#1017 250e kiadni egy xar tv-ért inkább pénzkidobás, mint megfontolt döntés, nem?
Olcsó luxus, újgazdagoknak....
Inkább várok, vagy veszek fel +50-100e áruvásárlási hitelt rá és van egy igazán yoo tv-m... én ezt látom ésszerű, kultúrált döntésnek... :) -
#1016 Igen, igen...
Sajnos ezek a "minőségi" termékek csak nálunk foglalnak ilyen előkelő helyet az eladási statisztikákban, külföldön (és nemcsak nyugaton, hanem pl cseh, lengyel, román, szlovén, stb..) csak a 4-5-6 helyen kezdődnek, az első helyeken a Sony, Pana, Philips, Pioneer foglalja el. Aszem más az IQ szint kint, meg persze a pénztárca is, bár ezzel vitatkoznék... -
#1015 az a pár ezres néha több mint 100 ezer Ft :DDD -
viizo #1014 akkor gondolom ezért is növekszik a samsung, lg és hasonló "minőségi" márkák eladása évről évre, mert az ilyen boltok nyomatják rendesen a PR-t :S
mondjuk nekem is számtalan ismim van, aki pl a koreait jobbnak tartja úgy általában mint a japán márkákat, csak nemtom miért, mikor majd mindegyik befürdött már valami carral.. sajnos a pénztárca nagy úr, és inkább vesznek pár ezressel olcsóbban valami gagyit, mint normál minőséget -
#1013 "meg nem értem, társtulaj vagy a Sony-ban?"
Aszed itt bénáznék? :))))
Az a baj, hogy nem tudom elviselni, hogy a laikus, alacsonyképességű embereket ezzel a falsmarketinggel így hasba tudják akasztani..... :)
Megkellene fogadnom azt a marketinges dumát, hogy mindenkinek megvan a maga vevőköre. Aki mindenkinek el akar adni, az a végén senkinek sem ad el.
Az igényteleneknek igénytelenség kell, mert sötét.... :)
Visszatérve a CSamihoz, a legjobb:
van most egy akciójuk, hogy telefont kapsz bizonyos LCD tv-khez.
A legjobb, figyi:
1. monnyuk a 32R idáig beszáron került 200ft-ba, most telefonos akcióval 220ft. LOL
Tehát, megint egy hasbaakasztás, vegyél most Csami LCD-t mer egy telefont kapsz ajándékba!!!!!! Az má minegy, hogy megvetetik veled azokat az eladhatatlan fot telókat, de örüjjön a parasztja, hogy AKCIÓBA vett egy tv-t.
Ja és ha nem akarom az akciót, akkor vehetek ám tőlük teló nélkül is tv-t, 20-30-40e olcsóbban... Röhejjjjj!!!
Csamit a népnek!!! :)
Uff, tiszta forradalmi hangulatom van!!
Le a ......nyal!!! :)))))
-
#1012 A PS3 SZVSZ egy egészen más téma, ott ha lehet sokkal nagyobb a háború! Bár nekem inkább csak az tűnt fel, hogy késik a megjelenése.... :(
Az LCD vs. 3LCD kérdésben én is így látom (meg sokan mások, akik itt a boltban látják egymás mellett őket....), a 3LCD képe simább, kicsit homályosabb, kontraszttalanabb, de az emberi szemnek nyugodtabb képet ad, az LCD erősen kontrasztos, tűéles és tényleg néha egyszerűen nem életszerű. DE:
Mi itt már nem erősen túltupírozott demó HD műsorral nézzük, hanem pl Sat1HD, Pro7HD, HD1, HD2, HD5 élő normális adókkal, ott viszont az LCD sztem jobb...
u.i.: nemsokára jön az SXRD tv, full HD akár 70", már láttam a képét, lehet hogy egy kisebb ilyenre fogok váltani, majd a részletes teszt a többi fajta mellett eldönti...
-
#1011 Elektropont, Euronics..... :( -
#1010 meg nem értem, társtulaj vagy a Sony-ban? :) Mert mindig úgy zokon veszed, ha bármi másra azt merik mondani, hogy újított vagy jobb. Ha nem is igaz, hogy jobb, akkor is érdekes, hogy ennyire komolyan veszed :) -
#1009 oké, akkor a SONY nem egyszerű cég. Csak a minőség meg az emberek kiszolgálása a céljuk, igazi szeretetszolálat :D -
#1008 "A Sony miben hazudik? Kíváncsi lennék, mert azalatt a 14 év alatt amióta ebben élek még idáig nem igazán vettem észre semmi hazugságot....."
LOL! Hát kövessük végig a Playstation3-mal és a rá készülő játékokkal kapcsolatos dolgokat. Senki nem hazudott még ennyit konzollal kapcsolatban, mint a sony folyamatosan teszi :) Gondolom akkor a TV-knél is ezt teszi, csak ahhoz nem értek annyira, ezért nem tűnik fel.
Egy viszont feltűnt: Sony Bravia S-es és V-s sorozatot is néztem és próbáltam belőni rendesen, de nekem egyszerűen nem életszerű a képe. Kétségkívül gyönyörű, de a fehér színek valósággal világítanak és egyszerűen az életben nem így néz ki egy adott tárgy, mint ahogy az az általam próbált 2 Bravia TV-n. Komolyan mondom, hogy a 3LCD-s projis TV-jük képe - ebből a szempontból - jobban tetszett. Persze amúgy messze elmarad az LCD-től, de mégis valahogy életszerűbb, nem tudom, ez teljesen az én véleményem, lehet, hogy el kellett volna még szarakodni egy fél órát a beállításokkal. -
viizo #1007 "Samsung kamerák a legfejlettebbek" és stb...
Ez komoly, hogy vannak emberek akik ezt gondolják? a hajam is égnek áll...
-
#1006 A Sony miben hazudik? Kíváncsi lennék, mert azalatt a 14 év alatt amióta ebben élek még idáig nem igazán vettem észre semmi hazugságot.....
Ki kezdte el a "ms" csalást? A kontrasztarány csalást? A Samsung megvette a Sony-t, a Samsung kamerák a legfejlettebbek, a Sony is a Samsung levedlett kameráit árulja, a Samsung gyártja a Sony LCD-ket, a Samsung tv-kre 3 év rendes garancia van, stb,stb,stb.... hazugságokat?
Sajnos én sokkal több dolgot látok, mint a vevő, az én törzsvásárlóim ismernek és ezért hisznek is nekem..... :)
-
#1005 És ha majd a SONY is jön a LEDes tevéivel, arra majd mit mondassz akkor?! A Csamcsung hazudik, mint minden gyártó, ezért kell alaposan megvizsgálni az új cumókat és utána ítélkezni, ez tény. DE a SONY is ugyanúgy rendszeresen hazudik sajnos. Evvan. Én a szememnnek (is) hiszek. Ha jó ez a LED-es fos, akkor jó, ha nem, azt is túlélem. :D -
#1004 :)) -
#1003 Hmmm.....
"helyette LED-es fényforrás segít abban, hogy a képernyő élettartama megkétszereződjön."
Ahha, tehát az 60000 üzemórás bármilyen normális márkájú LCD tv élettartam nem elég..... LOL
Amúgy a Sony a V szériára tudjátok miért kapott elismerést? A WCG-CCFL panel és háttérvilágítás miatt. Hmmm... Pedig ez a Csami már volt akkor is...Hmmm
Ez a hír megintcsak a CSamcsung falsmarketing stratégiája, semmi más. Mindegy milyen "hülyeséget" találunk ki, csak rólunk beszéljenek. Most speciel még a 2ms-es, 2000:1 dinamikus kontrasztarányú pc monitorjukkal idegesítik a hozzáértőket..... Szintén LOL..
Na de mindegy.. bocsi, csak flémelek itt...
Nadeazért 8-900e-ért inkább veszek egy KDL-40X2000 Full HD, Bravia EX Sony LCD-t, akármilyen ledes megvilágítása van annak a Csaminak...
Ezek is végighazudják a utolsó 1,5-2 évet? .... :)))
Hát nálam elk..ták... :) -
#1002 Nyamnyam! -
#1001 LED-es Samsung TV
mindenesetre érdekes... -
pollak #1000 sziasztok kb 2 hete vettem egy Kdl-u2000 tv- K...va jó K va szép .
DEvan egy kis gond egy icipici szellemkép az antennás adásnál :Kihivtam a szerelőt és azt mondta hogy ez tök természetes mivel szar ami jön kábel tv-n
Egyépként nagyon szép képe van és nagyon jók a szinek is.Mindenkinek ajánlani tudom . -
#999 :) -
rinpocse #998 A kérdésma délután eldölt! Igaz, hogy a Panát még nem láttam, de a Sonyt igen. Elképesztő! Egy Pana 32LX60 volt mellette. Pana fan voltam a mai napig! A Sony kiütéssel győzőtt!!!!!!!!! -
rinpocse #997 Hamarosan - karácsonyra - szándékozom venni egy LCD-t. A két versenyző: a Sony KDL-V2000 valamint a Panasonic TX-32LXD65F. Mi a véleményeteket a Panasonic LCD-kről?