8857
-
bgabor #4721 Nem tudjátok, honnan tölthetnék le 2.500 (alap TOV) verziójú replayeket? -
bgabor #4720 Az jó, ezek szerint Real Man-nek számítok. :D -
CAC #4719 Igen. Nem sok érdekesség van benne. Ellenben a 2.7-ben rengeteg változtatás lesz, főképp balance szinten. -
#4718 Na van valami új patch!
2.601 -
CAC #4717 Vazze. És még aszondják, hogy egyedül a briteknek nincs láthatatlan egységük. :)) -
moho #4716 :) de nekem nem tört változatom van, eredeti. -
#4715 Nekem régen volt egy tört OF-em! Az adta elő hogy jönnek a brit deszantosok de csak annyit látsz hogy valami fegyverek repdestek a levegőben! Ezt könnyen lehetett gyógyítani. Uninstall , dvd meg a kukába! :) -
moho #4714 Xp SP3, friss VGA driverrel. dx9.0c
Nem tudom az gond lehet e, hogy egy "herélt" Xp van fent amiből ezt azt kiszedtek de ma ujrarakom egy másik Xp-vel ugy is kipróbálom. Megnézem más játékkal is. -
#4713 pontosan.
-
CAC #4712 Milyen oprendszer alatt? Mert ugye ha Vista vagy W7, akkor a 10-es DX lesz a hunyó feltehetően (ha a többi játék csak DX 9-es persze).
3dmark, Furmark, Vantage lefut rendben? Hőmérsékletek mekkorák? -
CAC #4711 Egészen biztos lehetsz benne, hogy az amcsikkal könnyebb játszani, mint a WM-mel. Lehet, hogy te nem így gondolod, de ez elég ismert tény CoH-os körökben. Nem véletlen tartja a mondás, hogy "Real men play Wehrmacht".
-
#4710 LOL. erre most mit írjak?! Pl. az alapkatonájának 3 féle fegyvert tudsz adni, meg kétféle gránátot asszem. Amúgy allied-es vagyok, akkor szívok nagyokat ha PZ ellen játszok. A WM csak idegesítő, de simán lenyomom, még brittel! is.
A kariról csak annyit hogy egyelőre a coh hajtja meg úgy hogy szépen melegedjen, rakd fel a crysist, játsz vele 20 percet, ha bírja akkor rakd fel a cohot újra, peccsel, driverrel meg ami tetszik. -
bgabor #4709 Én el nem tudom képzelni, hogy ha valóban a videókártyával lenne gond, akkor ez más játéknál ne jelentkezne, csak a COH esetében.
Ha döglött lenne a kártya akkor nem kéne minden játék alatt grafikai anomáliákat produkálnia?(bármilyen eltérést a szokásoshoz képest)
Valami szoftveres gáz lesz szerintem. Játékhoz tartozó directx-et felraktad?
-
bgabor #4708 Fejtsd ki. Miben erősebb szerinted? -
moho #4707 de más proginál meg semmi gond csak ennél. ??? -
#4706 Akkor hamarosan vehetsz új karit, valószínű valami meghalt benne. Szerintem leégett a memóriája.
Amúgy a piat commandosok csak nálam nem lőnek ki a kenguruból? A sappereknek megy, ezek meg csak bambulnak.
Ha ennyire lowok a britek, akkor miért nem balancolják ki a készítők egy 100 megás patchel?!
De a PZE akkor is erősebb szerintem mint a WM.
Mondjuk ki mihez van szokva... -
moho #4705 a legfrissebb drivert raktam fel -
#4704 videokártya frissítés? -
moho #4703 Sziasztok!
Elég régóta játszom a COH-al de sosem volt semmi bajom. Most ujra kellett telepitenem a gépet és előjött pár dolog.
Szerintetek mitől lehet, hogy (eddig csak multiban próbáltam, ki) de grafikai hibák jönnek elő. Nincs textúra mondjuk a captain-in csak egy sötét folt vagy a tank lövegtornya helyett egy fehér kocka található, vagy villognak a fák esetleg rózsaszín furcsaságok jelennek meg.
ATI3650-esem van és ujratelepités után jöttek csak elő. Senkinek nem volt hasonló problémája? Mi lehet az oka? -
bgabor #4702 További durva hibája a briteknek, hogy a másik három frakcióval ellentétben egyáltalán nincsenek mobil újraképeztető cuccaik(járművek,aminek közelében a katonákat újraképeztetheted, mint a másik három frakciónál a halftrackok). Ez marhára lekorlátozza a támadási képességeiket. Értem én, hogy ez a britek betelepülős-védekezős koncepciója miatt van így, de én nem tudom megszokni. -
bgabor #4701 Szerintem a blitzkrieg taktika Tiger I-esével többre mész, mert kérhetsz újat belőle ha meghal az első. Mellesleg az ellen a bizonyos 17 fontos ellen csinálsz két sima halftracket, felszerled őket walking stukával és könnyedén szétszedsz bármilyen brit építményt. Durvább bit betelepülés ellen pedig ott a V1, az mindent lerendez.
Nekem a WM a kedvenc frakcióm a játékban, és nem a Tigerek vagy más tankok miatt. Gyakorlatilag az első két épület(Tier2) felépítésével minden szitura tudnak reagálni. Van minden, AT gun, mortar, MG, Gránástosok, még halftrack is. Gyakorlatilag már ezzel nyerni lehet, Tier3-at nem is feltétlenül kell fejleszteni. Aztán ott a puma, amit ha jó időben hozol ki egy tapasztalatlanabb US/brit ellenféllel szemben akkor vége. Csak előbb kell kihozni mint az amcsi az AT gunt vagy a brit a 17 fontost, és nyersz. És nem lehet az amcsi oldal tükörképének mondani, mert teljesen más az épületek és egységek elosztása(a WM-nél sokkal optimálisabb), mint az amcsiknál. És ahogy más is mondta, a sok egység miatt óriási a variációk aránya.
A PE szintén nagyon durva ha valaki megtanul rendesen jétszani vele, egy PG+IHT+Hetzer kombóval képzetlenebb játékosokat 20 perc alatt le tudod rendezni. Tényleg velük lehet a legagresszívabban tármadni, ha jól játszol, hamar földbe döngölöd velük az ellenfeledet.
Amcsikkal nagyságrendekkel rosszabbul tudok játszani mint a WM és PE oldalal, így őket nem szeretem annyira. Azért képzetlen játékost ők is meg tudnak szivatni például az M8-asokkal. Mindenképpen nehezebb velük játszani mint a WM-el.
A brtieket pedig sose vettem túl komolyan. A WM és PE oldalhoz képest egy vicc a fejlődési sebességük, az emplacement építgetős móka alól pedig egy jól képzett WM/PE player hamar kirúgja a széket. A britek még az amcsik hatékonyságát se érik el, nemhogy a WM-ét vagy netán a PE-ét. -
CAC #4700 Nem olyan nagy szám ám a KT. Viszont a doktrina legsebezhetőbb pontja. Ha kilövik, akkor nincs belőle több, s míg az ellennek továbbra is 6 doktrina szkillje lesz, neked marad 5. -
#4699 Mondjuk ha eljut a WM játékos a kingtigerig, akkor már csak a 17 fontos ágyuk állíthatják meg. Jah, ha az ellenfél (csak) amcsi akkor kampó... De cáfolj meg kérlek, ha nem így lenne. -
Quent1n #4698 A WM közel sem tükörképe az US oldalnak. A WM a mindenre jó oldal. Gyakorlatilag mindenre tudnak válaszolni. És a Kmapfkraft Centre segítségével igen tápos egységeik lehetnek ezért az idő alapesetben mindenképp nekik dolgozik. A WM a legnehezebb oldal de a legszebb is, ugyanis akár 3 WM player is játszhat totál mást. Pl. Defenzive player nyomja a bunkereket ATket, mgket, aknázik, Flak88-at épít stb. A másik infezik grenadiersekkel meg esetleg pumázik mellé, a harmadik meg tankok tömkelegét építi. Nagyon sokféle egységük van ami által nagyon sokféle taktikot lehet játszani velük. A PE sztem nem nagy eresztés inkább support frakció de arra viszont kiváló. A britek a kangaroo bedobásával hihetetlen nagyot erősödtek így már kemény base rushokra is jók nem csak bekkelni. De infezni is lehet velük lazán. A hibájuk, hogy elég lassúak a játék korai szakaszában így pl. 2brit 2 Wm ellen egy nagyobb mapon lazán elvérzik ha a 2WMes tud gamelni. Viszont szűkebb mapokon mint pl a Wolfheze nagyon jól tudják használni a sok építményüket és ott a sebességbeli hátrány sem ütközik ki annyira. Rengeteg apró dolog van ebben a gammában. A C&C-ben a kampányok valóban nagyon jók, azonban a multi sajna nem az igazi, kivétel a Generals amit tényleg szerettem Superweaponok nélkül persze. -
#4697 Köszi.
Érdekes amit írtál mert szerintem a WM az amcsik tükörképe (vagy fordítva), pl.: puskások, armored carok, at-k, tankok, stb.. A kieg. frakciók az érdekesek számomra, főleg a britek. Mindenki fikázza őket fórumokon, holott szerintem annyi az egész, hogy védekezésre lettek kitalálva, meg lassabban felépített, összehangolt támadásra. Mert ha úgy próbál meg velük játszani az ember mint az amcsikkal, akkor persze hogy gyorsan loss lesz a vége. A PZ a legnagyobb csalás a játékban, vagyis a legagresszívabb támadásra alkalmas army, de nekem a britekkel könnyebb megfognom őket (legalábbis CPU ellen), ha kicsit ésszel játszok.
Egyébként szerintem ez az a játék amit valóban stratégiának nevezhetek, a c&c sorozat inkább a massolásról szól, a kampányok viszont ott is jók. -
CAC #4696 Gratulálok!
Nekem a kedvenceim az US és a PE frakció. Ne kérdezed miért. :)
Az US tán a kampány miatt. Ez volt az első frakció, amivel találkoztam (és megtanultam játszani), és a felejthetetlen élmény megmaradt.
A PE meg az érdekes egységei és szkilljei miatt.
A WM nekem túl bonyolult és nehézkes, a brit meg túl egyszerű és fantáziátlan. :)
-
CAC #4695 Szerintem jól választottál. A CoH nagyon jó kis gém. Én szépen kijártam a szamárlétrát. Először végigtoltam a kampányokat. Majd skirmish haverokkal AI ellen, végül multi. Neked is ezt ajánlom, mert a kampány iszonyúan hangulatos. Ha párhuzamosan nézed a Band of broters sorozatot vagy a Ryan közlegény megmentését, akkor nagyon el fogod kapni a fonalat feeling terén.
AI ellen azért jó játszani, mert -ahogy Quent1n kollega is mondta- kifejlődik a gyors kattyintgató skilled. Az uccsó peccs óta erősítettek az AI-n, de sajna nem az MI-t gyúrták, hanem tényleg csal. Többet bírnak az egységei. Ez azért jó, mert ha belejössz az ecxpert AI elleni tempóra, akkor az emberi játékosok nem fognak meglepetéseket okozni gyorsaság terén. Taktika, ötletek terén persze igen, és ezzel el is értünk az utolsó lépcsőhöz a multihoz.
A kérdésedre válaszolva, igen, sokan játszák a CoH-ot, és nagyon jó játék is egyben, nem tudom miért nem tudnak egy normális multiplayer motort alá tolni. Ebben is egyet kell értsek Quent1nnel. -
#4694 Köszönön a kimerítő választ
Csak azért csodálkozom a bugos multiplayeren mert gamereplaysen COH replayből van(messze) a legtöbb. Többi játékból közel sem tolnak fel annyi visszajátszást(Supreme Commander, AOE3, Command and Conquerek 5-9k replay, coh 25K...). Tehát ez alapján úgy gondolom elég sokan játszák.
Azért kérdeztem csak mert 2 játék közül akartam megvenni az egyiket (Company of Heroes Anthology, illetve Heroes of Newerth) mivel 1re lesz időm, de már látom, hogy meg fogom venni mindkettőt(HON-t majd később)...
-
Quent1n #4693 A gép elleni játékot szerintem felejtsd el csak arra jó, hogy megtanulj gyorsan klikkelni. A rugalmas gondolkodáshoz élő emberek ellen kell játszani. A gép egyrészt pofátlanul csal szinte minden egységével, másrészt sokszor idióta taktikával nyomul végig egy full meccset aminek élő ember ellen semmi hasznát sem veszed. Plusz hidas pályákon ha lezárod az átjárókat akkor megáll a tudománya sokszor és csak rohan a késbe, még az expert is. A legidegesítőbb mégis az ahogy csal. Minden egységét képes egyszerre mozgatni forogni, körbeautozni stb. velük. Nagyon nehéz bazookaval, sticky-vel vagy akár PIAT-al eltalálni a járműveit. Plusz mivel minden egységére képes egy időben figyelni így tökéletes időzítéssel képes piokkal/engikkel kulcsfontosságú területeket befoglalgatni. Én anno sokat toltam a gép ellen (haverokkal) de meguntam amint rájöttünk, hogy kell lenyomni őket. Onnantól nem kihívás. Javaslom inkább emberek ellen nyomulj sokkal jobb.
Sheltem: Nem tom ki vette meg itt ezt a pakkot, de nem lesz vele semmi gáz, miért is lenne? A korábbi kérdéseidre annyit. A multi technikailag egy rakás szar. Amennyire penge a játék, az alatta futó rendszer annyira szar. Mai példám. Automatch 2v2 orosz gyerek laggol mint állat, megáll a játék. Rendszer kérdezi: kick? Szavazok hogy igen. Erre engem rúg ki. Ennyi. Aztán sokszor van az hogy 2v2AT-ben (havert kell hivnod) NAT negotiation hiba miatt nem tok haverokkal játszani csak többszöri net resi után. A Basic meccseknél meg rendszeresek az eszement laggok főleg 3v3 vagy 4v4-ben. Aztán vannak drophackerek akik ha nem megy a játék akkor gyak. kinyírják. Csaló is van pár, de nem sok ritkán látni őket.
Sok játékos van fogsz tudni noob szerot találni.
A játék egy zseniális alkotás (eltekintve a rettentő gagyi utvonalkereséstől). A fő gond vele amiért szerintem nem játsszák LANokon meg nagyobb ligákban az a multi rendszer szarsága. Olyan az egész mintha a készítőknek ez lett volna az első multis játéka. Rendkívül kiforratlan a cucc. Említhetném az Automatch rendszert ami úgy működne hogy a szintednek megfelelő ellenfelet és társat keres neked a rendszer. Ide csak annyit kellett volna berakniuk hogy x idö után rákérdez a cucc, hogy mindenképp gamelni akarsz e vagy sem, ugyanis nincs a szintednek megfelelő játékos. De nem. LV13 as WM vagyok erre kapok egy lv3-as társat meg két 12es ellenfelet. Persze hosszú távon ezek a dolgok kiegyenlítik egymást de azért bosszantó.
Jó vételt csinálsz a játékkal mert szerintem a jelenleg piacon lévő akármelyik RTS-t bealázza minden tekintetben. Ilyen StarCraft, RA, C&C, stb. gammáknál sokszor többet tud. Gyak. egy igazi modern RTS. Viszont sajnos a multija több sebből vérzik ezt majd te is látni fogod. Ennek ellenére jól fogsz vele szórakozni ha ráérzel! -
#4692 Sziasztok!
Olyantól kérdezem aki megvette a COH: Anthology kiadást.
1. Erre a verzióra is szépen felmennek a patchek?
2. Multiplayer is megy rendesen ? -
#4691 http://www.gamereplays.org/community/index.php?showforum=1214&f_game=25 -
Jumanji71 #4690 Üdv újra! Taktikai kérdésem lenne van-e megfelelő taktika a 3harcmodora
pl:a villámháborús ellen a védekezés a jó, vagy az egész magán a játékoson múlik? -
#4689 Nagy nehezen letoltam a CPU-t, jól írtad, az AT volt a kulcs, persze kettesével, vagy inkább négyesével kellett méterenként előrenyomulni, meg rangerekkel bezavarni a hátánál. Hardon játszottam 1v1-et, nem tudom random működik-e, de ellenem mindig ezt a Hetzeres takitát erőlteti. Britekkel nem is zavar, mert piattal simán eltalálják még a sapperek is, meg ott van ugye a 17 fontos okosság... -
#4688 Köszi a választ, igazából egységek alatt ilyen taktikákra gondoltam, de kitaláltad amúgy is. Délután szerintem ki is próbálom vmelyiket. Egyébként nem tudom megfigyelted-e, hogy a gép ha kap engine damage-t, legtöbb esetben úgy eltolat mint a szél, nagyon ritkán lassul csak le, ellentétben a te egységeiddel. Egyébként neked melyik a kedvenc sereged, és supportod azon belül? És miért?
Ja igen, csak még annyit a Hetzerről hogy megnéztem wikin és pácélvadász tank elvileg, de tényleg van rajta géppuska is. Mondjuk azt is írja, hogy elég vékony páncélzata van, meg lassú is. A játékon ezek mondjuk nem látszanak, max annyi, hogy nehéz eltalálni őket. (persze hacsaknem te vagy velük) -
CAC #4687 Jók a hetzerek ellen a rangerek, csak nem szemből. Az AT-k is szeretik, de legalább 2 kell belőlük, és nem árt aktiválni a AP lőszer képességet legalább az egyiknek.
Esetleg egy sticky is sokat segíthet. Ha bekap egy engine damage-t (és általában bekap), akkor már csak agyaggalamb lövészet az egész.
A legjobb, ha kombinált egységekkel támadod. A lényeg, hogy az egyikkel mindig hátulról támadd! Pl távolról AT-vel, miközben rohangálsz körülötte rangerrel. Azt kell kihasználni, hogy rögzített az ütege, tehát arra tud lőni, amerre megy.
Aztán ott vannak a passzív védekezési formák: mine, m8 mine. Ezek is lesántíthatják a dögöt.
Egyébként a Hetzer tényleg erős tank. De hát nem véletlenül 600 MP és doktrinafüggő. -
#4686 bármi, csak ne szemből lődd -
#4685 Hello, "szakmai" kérdésem lenne: Hetzer tankot amerikaival mi a p_csával lehet kilőni? A ranger nem tudja, Hellcat nem tudja, anti-tank üteget meg megkerüli és szétküldi. Van olyan egység, ami el is tudja találni? (jah és nem csak picsányit sebez rajta) -
Jumanji71 #4684 Köszi a választ. -
CAC #4683 Szeva!
Konkrétan nem tudom, de én lebeszélnélek a magyarosításról. Régen sok gond volt velük. A peccselésnél hibák keletkeztek pl., voltak fura fagyások is. -
Jumanji71 #4682 Üdvözlet mindenkinek! Olyan kérdésem lenne hogy van-e a 2.6-verzióhoz magyarosítás?