Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
Nekem tört verzióm van. Nem írná le valaki hogy hogyan lehet beállítani?
Mert egyszer olvastam valami olyasmit olvastam hogy belehet állítani.

Battletag: Muhee#2716

ha nem eredetivel játszottál akkor mûködik mert van olyan ami egybe van, de orgináltal nem mûködik
Zickler
Pedig tuti meg lehet valahogy csinálni mert osztálytársamnál OF-ben amcsikkal játszottam. Megkérdeztem hogy õ hogy csinálta é õ azt mondta hogy nem tudja XD

mink úgy vagyunk hogy routeron keresztül de külön dhcp-n .
igy van rá valami megoldás?
OF-ben sehogy. Ott csak a brit és PE frakció elérhetõ. Az alapjáték kell neked.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Zickler
Csá Srácok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan tok Németekkel és Amcsikkal játszani a Skirmish-ben az Opposing Fronts-ban?

Ja és ha azt hogy olvassak vissza, megpróbáltam de semmi erre vonatkozót nem találtam.

Router esetén port-forward-dolni kell, illetve nem szabad dhcp-t használni.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Assassin
Köszi!

Délután majd rápróbálok.Amúgy mindkettõrõl próbáltam már host-olni(router mögül és a másikról is),de ua történt-time out.
A 2481 alapján meglátjuk.
A.
Nekünk is hasonló problémánk van van 2 game eredeti , de nem tudunk 1 pá
lyán játszani vele mert kidobál .nincs rá valami megoldás ?
A #2481 -es hozzászólást szoktam belinkelni ilyen kérdésekkor.

Ugyan ez a probléma nálunk is. Nekem nincs router és mégse tud haver csatlakozni és én se hozzá 😞 hamachit is próbáltuk az 1.0.1.5 el és a 1.0.2.1 el egyiksem mûködik. Ez miért lehet? Jah a company meg a 2.301 es patch en van.
robotnyk
router van gondolom.. nekünk csak úgy megy a multi, ha olyan hostol, aki nem router mögött van.
Assassin
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Öcsémmel tolnánk hamachin keresztül,mindkettönknek ua a patchek vannak fent,hamachi-n látjuk is egymást,sõt ha vmelyikünk hostol akkor a másik látja a lobbyban a játékot amit a másik indított,csatlakozna de egy idõ után time out-tal kidob.
Mit csinálok rosszul?
Elõre is köszi.
A.
steam röl még nem néztem semmit, hátha lesz a cd galaxisban, itt nálunk még mindíg 10 a kieg, más webshop-ban meg sok a posta 😞

Köszi!
robotnyk
alapjáték 1800 forint cdgalaxisban, most kieg nincs, de az legutoljára 6 körül volt. steamen 20 euró a kiegészítõ, így még egy 10es sincs a kettõ.
Nincs valakinek megunt eladó cd-kulcsok profillal vagy profil nélkül?
Már megvan nekem is az eredeti csak tesómnak is kellen még 1 és az a 20k kicsit még sok 1 játékért.

Thx.
mike0013
köszi mindkettõtöknek, rábeszélem, hogy megvegye😊 vagy megveszem szülinapjára😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Szerintem nem mûködne :S Pontosan nem tudom miért, de elég valótlannak tûnik. Nézzünk egy példát:
Van egy 3 fõs baráti társaság...
1 megveszi a GOLD-ot (CoH,CoH😮F) regel profilt, megadja a cdkulcsát a többieknek és játsszanak... túl nagy bevételkiesés lenne, úgyhogy nem mûködne sajnos :S

2ezer Ft a játék, megéri megvenni, ha max megunja végleg el tudjátok simán adni...

robotnyk
egyszerre nem 😊
mike0013
tudom, hogy hülye kérdés lesz a következõ, de azért felteszem, mert érdekel😊 szóval, tesómnak is kedve támadt játszani és mivel nekem eredeti, neki meg nem, ezért csak lanon tudtuk megoldani... de a hamachis játék másokkal meg gázos és nem mûködik... szóval lehetne azt, hogy mindketten használjuk az eredeti profilomat? köszi elõre is!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

április 14
mascarun
valaki tud már megjelenési dátumot? Tales of Valor!

robotnyk
mindkettõre ugyanazok a patchek kellenek, 2.101tõl, elõtte meg ugye nem kompatibilis.
iCESHiT
nem tud véletlenül vki egy olyan táblázatot, amiben összevethetõ az alap CoH és az OF verziószámok. Hátha van ilyen táblázat.

A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P

"Nos, a kérdésre-kérdést én úgy veszem, hogy nemigen tudsz rá válaszolni. 😊"

Jól veszed 😊, hogy is tudnék rá válaszolni amikor csak pongyola fogalmazások-ból és egy-két leírásból tudunk valamit még. De nyilván nem ismered a 2 játékot, amit a DC-re hoztunk fel példaként, felejtsd el az FPS nézetet, nem kell belemásznod a tankba, mindent ugyanúgy irányítasz ahogy eddig, csak egy gombnyomással pontosabban célozhatsz, ennyi a lényege (éppen ezért beszéltem a sebzésrendszerrõl is, mivel becélozhatod te magad a tank melyik részére lõjj).
A HPs sebzésrendszerrõl meg még annyit, hogy tényleg próbálkoztak, a külön rendszer sérülésekkel (motor,lánctalp,stb) de ezek nem változtatnak a lényegen, hogy ha eleget lõsz egy tankot és lemegy a HP-ja az felrobban, persze megértem hogy ez egy játék, és a játszhatóság érdekében néha áldozatot kell hozni, de szerencsére vannak játékok ahol ezen a téren jobban sikerültek a dolgok, igaz nem is ilyen népszerü 😊

Remek, a Battlezone tényleg óriási volt, csak az elsõ rész sikertelenségét a második rész gyengesége nem tudta orvosolni, az irányítás is egészen kiváló volt. Azóta sem láttam hasonlót.
Amúgy St. Lo-ban vagyok éppen, hogy egy kicsit ON legyek

Mivel -csakúgy mint a film vagy egyéb kreatív iparban- a szoftvercégek mindig próbálnak valami újjal elõállni, hogy kitûnjenek a szürke mezõnybõl. Értelemszerû, hogy lesznek ilyen-olyan próbálkozások. Azért a befutott rts-ek között (sc, wc, c&c, stb) nem ez a trend.
Mondjuk bizti jó móka volt ez a Battlezone.

"Szvsz mivel stratégiai játékról van szó, a játékos az adott sereg vezetõjét, parancsnokát személyesíti meg. S, mint ilyen, nemigen fog lõdözni" Pedig volt egy játék, a Battlezone ami pont ilyen volt és nyugodtan kijelenthetem, hogy Istenkirály volt, az egyik legjobb gamma amivel valaha játszottam! Egyszerre stratégia, és szimulátor, meg egy kicsit fps-is (bár a jármûvön kívül nem sokat tartózkodott az ember, csak akkor amikor sniperkedni kellett). A jármûvekben ülve irányítottad a termelést, gyártottad az egységeket-, épületeket, stb stb. Egy teljesértékû stratégia egy szimulátorba ültetve - ráadásul mindez 1980-ban(!!!), igaz puritán vektorgrafikával, majd jött a 98-as remake és megélt egy 2.részt is. Nagyon nagy lenne, ha megcsinálnák a nextgen változatát.
robotnyk
"campaign"
Aham.
"Playing through that campaign really did feel like a blend of action and RTS gaming. " ...na ezt hívom én elárkádosításnak.

AndrewT
http://pc.ign.com/articles/932/932463p1.html

sok mindent tisztába tehet, javallott végigolvasni

Lehet. 😊

Nos, a kérdésre-kérdést én úgy veszem, hogy nemigen tudsz rá válaszolni. 😊
Hogy miért nem lesz reálisabb DF esetén a játék? Szvsz mivel stratégiai játékról van szó, a játékos az adott sereg vezetõjét, parancsnokát személyesíti meg. S, mint ilyen, nemigen fog lõdözni. Az a katonák dolga. A parancsnok csak megmondja mit pusztítsanak el, és kész. Ez a katonák/tankok bõrébe ugrálok dolog, minden csak épp nem reális. Akinek bejön, annak jópofa extra, de semmi több.
Hogy miért nem lesz játszhatóbb? MP-ben nem is ecsetelem mekkora pörgés van. Amikor egyszerre két fronton megy a támadás, képességeket kell alkalmazni, figyelni kell a makróra, akkor luxus ez a belsõ nézet dolog. Persze ezt tudja a relic is, ezért aztán kihangsúlyozta, hogy leginkább SP-re fejlesztették ki ezt a feature-t. Márpedig SP-t csak egy szint eléréséig fog játszani az ember, utána unalmassá válik. A CoH-os ismerõseim nagy része még MP alatt sem akar botokról még csak hallani sem. Én spec, ha épp leállt a relic szerver, és leküzdhetetlen vágyat érzek egy kis CoH-ra, akkor nyomok egy skirmish 1v2 exp AI ellen. De ide is annyi koncentráció kell, hogy nem lesz lehetõség csak úgy ráérõsen lõdözgetni.
Persze fun game esetén szabadabbá teszi a DF a játékot, úgyhogy biztos lesz akinek be fog ez jönni.

A HP alapú sebzés annyira nem áll távol a valóságtól, mint írtad. Igaz mondjuk egy harcjármû esetén érdemesebb mondjuk strukturális -mint életerõ- pontokról beszélni, de tulajdonképpen ugyanez van a valóságban is. Ha elölrõl kapsz telibe egy tankot, akkor azt felfogja a páncélszoknya (- strukturális pont, de harcképes marad a jármû), aztán bekap még egyet az aktív páncélzat (- strukturális pont), aztán felrobban. Persze vannak szerencsésen bevitt, profi helyre célzott támadások, amik rögtön harcképtelenné teszik a harcjármûvet. Ezek is jelen vannak a játékban a kritikus találatok, engine damage vagy épp rear armor-os találatok esetén. Mivel a játékélményre is figyelni kell, nem lehet megcsinálni azt, hogy a végjátékban kiizzadt tigrist, egy két fõs sitti antitank osztag egyetlen lövéssel kilõjön. Egyébként ha ilyenre vágysz, szedd le az általam javasolt blitzkrieg mod-ot. Az AT gun-ok egyetlen lövéssel szedik ki, több mint egy képernyõ távolságról a könnyû tankokat, ht-kat, m8, puma, stb.
Ha zavar, hogy megy le az "életerõ" csíkja a tankoknak, akkor fogd fel úgy, hogy ez a szerencséjét jelzi. Eltalálták már háromszor, de még mozog, mert egy lövedék lepattant a páncélzatról, egy csak a szoknyát robbantotta le, egy meg a láncot károsította...aztán majd ha jönnek a hadmérnökök, akkor ezeket a károkat rendbe hozzák.

A harcrendszer realizmusa számomra abban a sajátosságban ütközik ki, hogy bizonyos egységeket, bizonyos egységek képtelenek elpusztítani. Bár nem lehet összehasonlítani a két játékot, és sarkított a példa, de pl itt az Empire Earth. Megoldható, hogy 6 kardos lovas körbeálljon egy tankot, és szétverjék azt. Vannak napjainkban is olyan rts-ek, ahol ezt meg lehet tenni. Nem azt mondom, hogy ez rossz, mert ettõl függetlenül én remekül szórakozom ezekkel is...csak épp nem reális.

Akkor úgy tûnik a pc guru pongyola fogalmazásának vagy az áldozata.
Direct fire: amikor a ez a funkció aktiválva van, a tank ágyúja oda néz, ahová az egeret mozgatod, és bal egérgomra lõsz vele. Ugyanúgy, mint a faces of warban.

Hmm tényleg írnak ilyet hogy "egy katona vagy egy harckocsi szemszögébõl élhessük át a csatát", ezért mondtam még az elején hogy majd kiderül hogy oldják meg a dolgot. Nem sok értelme van elõre leszídni valamit amirõl ilyen "sokat" tudunk és nem is láttuk hogy mûködik valójában.
A kérdésedre pedig kérdésemben lesz a válasz 😊 Vagyis inkább az a kérdés, hogy szerinted miért nem lesz egy játék reálisabb, szabadabb (a játszhatóbbról meg majd késõbb) ha oda lõhetsz ahova szeretnél?

Életerõ alapú sebzés van a CoH-ban a jármûveknél, ezt ha játszottál már vele nem hiszem hogy be kéne mutatni, tudod mirõl beszélek, ha meglõsz egy tankot bizonyos sebzéssel, az levonódik a HP-jából és ha eléri a nullát akkor fölrobban, na ez a lehetõ legtávolabb áll a valóságtól 😊 Nem írtad konkrétan hogy ez reális, általánosabban fogalmaztál igaz. Nekem szinte ez egy olyan része a játéknak ami nem igazán tetszik, de persze azért a többi életerõs hasonló játékhoz képest még mindig jobb.

Én szerintem nem értettem semmit sem félre. Zsoltika 007 és a pc-guru leírása alapján ez a fícsör fps nézetet fog produkálni.
Szerinted a direct fire-val játszhatóbb/reálisabb játékmenet lesz? Miért is?
Mit értesz egész pontosan "életerõalapú" sebzés alatt? S hol írtam én azt, hogy az reális? 😊

Akkor itt valamit úgytünik félreértettél, a direct fire vagy controll csupán annyit jelent hogy szabadon célozhatsz valamivel (fps nézetet nem tudom honnan vetted, lehet hogy a war frontban úgy van, azt nem ismerem, de amirõl én beszéltem az ugyanúgy külsõnézetes taktikai irányítású mint a CoH), ahelyett hogy kijelölsz neki egy célpontot és magától lövöldözik, ráadásul ez még nem kell hogy azt jelentse, hogy a lövedékek pontosan abba a pixelbe fognak találni ahova a rágcsálód mutat a tüzeléskor, a soldiers-ben igaz moddolással, de megoldották hogy minél meszebbre célzol annál pontatlanabb lesz a célzás tankokkal és géppityukkal, és ez sokkal jobb mixje a játszhatóságnak és a reálisabb játékmenetnek szvsz. De mondjuk ha itt csak singlében lesz ez a fícsör, úgy nem látom sok értelmét én sem.. És amikor az árkádos kifejezést használtam CoH-ra, a tankok sebzésrendszerére gondoltam fõleg, ha azt mondod hogy az életerõalapú sebzés reális akkor szerintem sincs mirõl beszélnünk 😊

Hát én spec a War Frontról beszéltem. Zsoltika 007 ugyanis azt említette. Egyébként meg: "A Direct Fire azt teszi lehetõvé, hogy egy katona vagy egy harckocsi szemszögébõl élhessük át a csatát, és abba aktívan bele is szólhassunk." Szóval igen, tényleg azt hittem, hogy FPS nézet, mert ez az.
(forrás: pc-guru)

Te milyen fps nézetrõl beszélsz? Direct Control lesz, Faces of War és SHoWW2 stílusban. Komolyan azt hitted hogy FPS nézetben fogsz lövöldözni, mint a COD-ban?

köszönöm
Játsz automach-al. ha szerencséd van másik kezdõt kapsz. Azért sikerre 1 darabig ne számíts...
Sziasztok!

Játszanék online a COH😮F -al de mivel online még kezdõ vagyok (gondolom) nem játszik senki velem. Amelyik játékba belépek kilöknek. Hogy/hol lehet valakivel/valakikkel normálisan játszani?
Mi az, hogy ennél jobban? A CoH jelenleg a legjobb arányban keveri a realitást, a játszhatósággal. Ha szerinted ez arcade, akkor szerintem nincs mirõl a továbbiakban beszélni. Az irányítást meg tudtommal senki nem kritizálta. Arról nem is beszélve, hogy az egységek zöménél, eddig is meg tudtad adni, hogy hova lõjön konkrétan (attack ground ugye). Tök felesleges ez az fps nézet.
Inkább szedjétek le a blitzkrieg modot a játékhoz! Reálisabb játékmenet, új skillek, skinek, egységek, tech tree, pályák. Mindez ingyen. 1000x használhatóbb és jobb, mint amit pénzért fognak majd vesztegetni (no persze az elõzetesek alapján).

Hmm, érdekes vélemény, el-árkádosítani? ennél jobban? 😊, azzal hogy oda lõsz egy tankkal ahova te szeretnél. Hát én inkább az ellenkezõjét érzem, de majd meglátjuk hogy valósítják meg. SHoWW2-t a mai napig azért játsszuk (igaz mostanában ritkábban) mert olyan amilyen, direkt kontroll nélkül már rég kihalt volna...

értem, köszi
robotnyk
ha csak az alapjátékod van, igen.
Sziasztok!
Skirsmish-be csak németttel, és amcsival lehet tolni?
Köszi!
megoldottam jeeeeeeeee
a másik. regisztrációnál van egy product key és egy optional product key. mindkettõt magától töltötte ki és az optional product key volt az ami a dobozban volt a sima product key meg valami más azt nem tudom honnan vette. és az van odairva hogy ha ez illegális akkor bannolják az accot.
ilyenkor mi a teendõ?
nem magánembertõl vettem hanem boltban...