Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert egyszer olvastam valami olyasmit olvastam hogy belehet állítani.
Battletag: Muhee#2716
igy van rá valami megoldás?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan tok Németekkel és Amcsikkal játszani a Skirmish-ben az Opposing Fronts-ban?
Ja és ha azt hogy olvassak vissza, megpróbáltam de semmi erre vonatkozót nem találtam.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Délután majd rápróbálok.Amúgy mindkettõrõl próbáltam már host-olni(router mögül és a másikról is),de ua történt-time out.
A 2481 alapján meglátjuk.
A.
lyán játszani vele mert kidobál .nincs rá valami megoldás ?
Segítségeteket kérném!
Öcsémmel tolnánk hamachin keresztül,mindkettönknek ua a patchek vannak fent,hamachi-n látjuk is egymást,sõt ha vmelyikünk hostol akkor a másik látja a lobbyban a játékot amit a másik indított,csatlakozna de egy idõ után time out-tal kidob.
Mit csinálok rosszul?
Elõre is köszi.
A.
Köszi!
Már megvan nekem is az eredeti csak tesómnak is kellen még 1 és az a 20k kicsit még sok 1 játékért.
Thx.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Van egy 3 fõs baráti társaság...
1 megveszi a GOLD-ot (CoH,CoH😮F) regel profilt, megadja a cdkulcsát a többieknek és játsszanak... túl nagy bevételkiesés lenne, úgyhogy nem mûködne sajnos :S
2ezer Ft a játék, megéri megvenni, ha max megunja végleg el tudjátok simán adni...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P
Jól veszed 😊, hogy is tudnék rá válaszolni amikor csak pongyola fogalmazások-ból és egy-két leírásból tudunk valamit még. De nyilván nem ismered a 2 játékot, amit a DC-re hoztunk fel példaként, felejtsd el az FPS nézetet, nem kell belemásznod a tankba, mindent ugyanúgy irányítasz ahogy eddig, csak egy gombnyomással pontosabban célozhatsz, ennyi a lényege (éppen ezért beszéltem a sebzésrendszerrõl is, mivel becélozhatod te magad a tank melyik részére lõjj).
A HPs sebzésrendszerrõl meg még annyit, hogy tényleg próbálkoztak, a külön rendszer sérülésekkel (motor,lánctalp,stb) de ezek nem változtatnak a lényegen, hogy ha eleget lõsz egy tankot és lemegy a HP-ja az felrobban, persze megértem hogy ez egy játék, és a játszhatóság érdekében néha áldozatot kell hozni, de szerencsére vannak játékok ahol ezen a téren jobban sikerültek a dolgok, igaz nem is ilyen népszerü 😊
Amúgy St. Lo-ban vagyok éppen, hogy egy kicsit ON legyek
Mondjuk bizti jó móka volt ez a Battlezone.
"Playing through that campaign really did feel like a blend of action and RTS gaming. " ...na ezt hívom én elárkádosításnak.
sok mindent tisztába tehet, javallott végigolvasni
Hogy miért nem lesz reálisabb DF esetén a játék? Szvsz mivel stratégiai játékról van szó, a játékos az adott sereg vezetõjét, parancsnokát személyesíti meg. S, mint ilyen, nemigen fog lõdözni. Az a katonák dolga. A parancsnok csak megmondja mit pusztítsanak el, és kész. Ez a katonák/tankok bõrébe ugrálok dolog, minden csak épp nem reális. Akinek bejön, annak jópofa extra, de semmi több.
Hogy miért nem lesz játszhatóbb? MP-ben nem is ecsetelem mekkora pörgés van. Amikor egyszerre két fronton megy a támadás, képességeket kell alkalmazni, figyelni kell a makróra, akkor luxus ez a belsõ nézet dolog. Persze ezt tudja a relic is, ezért aztán kihangsúlyozta, hogy leginkább SP-re fejlesztették ki ezt a feature-t. Márpedig SP-t csak egy szint eléréséig fog játszani az ember, utána unalmassá válik. A CoH-os ismerõseim nagy része még MP alatt sem akar botokról még csak hallani sem. Én spec, ha épp leállt a relic szerver, és leküzdhetetlen vágyat érzek egy kis CoH-ra, akkor nyomok egy skirmish 1v2 exp AI ellen. De ide is annyi koncentráció kell, hogy nem lesz lehetõség csak úgy ráérõsen lõdözgetni.
Persze fun game esetén szabadabbá teszi a DF a játékot, úgyhogy biztos lesz akinek be fog ez jönni.
A HP alapú sebzés annyira nem áll távol a valóságtól, mint írtad. Igaz mondjuk egy harcjármû esetén érdemesebb mondjuk strukturális -mint életerõ- pontokról beszélni, de tulajdonképpen ugyanez van a valóságban is. Ha elölrõl kapsz telibe egy tankot, akkor azt felfogja a páncélszoknya (- strukturális pont, de harcképes marad a jármû), aztán bekap még egyet az aktív páncélzat (- strukturális pont), aztán felrobban. Persze vannak szerencsésen bevitt, profi helyre célzott támadások, amik rögtön harcképtelenné teszik a harcjármûvet. Ezek is jelen vannak a játékban a kritikus találatok, engine damage vagy épp rear armor-os találatok esetén. Mivel a játékélményre is figyelni kell, nem lehet megcsinálni azt, hogy a végjátékban kiizzadt tigrist, egy két fõs sitti antitank osztag egyetlen lövéssel kilõjön. Egyébként ha ilyenre vágysz, szedd le az általam javasolt blitzkrieg mod-ot. Az AT gun-ok egyetlen lövéssel szedik ki, több mint egy képernyõ távolságról a könnyû tankokat, ht-kat, m8, puma, stb.
Ha zavar, hogy megy le az "életerõ" csíkja a tankoknak, akkor fogd fel úgy, hogy ez a szerencséjét jelzi. Eltalálták már háromszor, de még mozog, mert egy lövedék lepattant a páncélzatról, egy csak a szoknyát robbantotta le, egy meg a láncot károsította...aztán majd ha jönnek a hadmérnökök, akkor ezeket a károkat rendbe hozzák.
A harcrendszer realizmusa számomra abban a sajátosságban ütközik ki, hogy bizonyos egységeket, bizonyos egységek képtelenek elpusztítani. Bár nem lehet összehasonlítani a két játékot, és sarkított a példa, de pl itt az Empire Earth. Megoldható, hogy 6 kardos lovas körbeálljon egy tankot, és szétverjék azt. Vannak napjainkban is olyan rts-ek, ahol ezt meg lehet tenni. Nem azt mondom, hogy ez rossz, mert ettõl függetlenül én remekül szórakozom ezekkel is...csak épp nem reális.
Direct fire: amikor a ez a funkció aktiválva van, a tank ágyúja oda néz, ahová az egeret mozgatod, és bal egérgomra lõsz vele. Ugyanúgy, mint a faces of warban.
A kérdésedre pedig kérdésemben lesz a válasz 😊 Vagyis inkább az a kérdés, hogy szerinted miért nem lesz egy játék reálisabb, szabadabb (a játszhatóbbról meg majd késõbb) ha oda lõhetsz ahova szeretnél?
Életerõ alapú sebzés van a CoH-ban a jármûveknél, ezt ha játszottál már vele nem hiszem hogy be kéne mutatni, tudod mirõl beszélek, ha meglõsz egy tankot bizonyos sebzéssel, az levonódik a HP-jából és ha eléri a nullát akkor fölrobban, na ez a lehetõ legtávolabb áll a valóságtól 😊 Nem írtad konkrétan hogy ez reális, általánosabban fogalmaztál igaz. Nekem szinte ez egy olyan része a játéknak ami nem igazán tetszik, de persze azért a többi életerõs hasonló játékhoz képest még mindig jobb.
Szerinted a direct fire-val játszhatóbb/reálisabb játékmenet lesz? Miért is?
Mit értesz egész pontosan "életerõalapú" sebzés alatt? S hol írtam én azt, hogy az reális? 😊
(forrás: pc-guru)
Játszanék online a COH😮F -al de mivel online még kezdõ vagyok (gondolom) nem játszik senki velem. Amelyik játékba belépek kilöknek. Hogy/hol lehet valakivel/valakikkel normálisan játszani?
Inkább szedjétek le a blitzkrieg modot a játékhoz! Reálisabb játékmenet, új skillek, skinek, egységek, tech tree, pályák. Mindez ingyen. 1000x használhatóbb és jobb, mint amit pénzért fognak majd vesztegetni (no persze az elõzetesek alapján).
Skirsmish-be csak németttel, és amcsival lehet tolni?
Köszi!
ilyenkor mi a teendõ?