-
Quent1n #4693 A gép elleni játékot szerintem felejtsd el csak arra jó, hogy megtanulj gyorsan klikkelni. A rugalmas gondolkodáshoz élő emberek ellen kell játszani. A gép egyrészt pofátlanul csal szinte minden egységével, másrészt sokszor idióta taktikával nyomul végig egy full meccset aminek élő ember ellen semmi hasznát sem veszed. Plusz hidas pályákon ha lezárod az átjárókat akkor megáll a tudománya sokszor és csak rohan a késbe, még az expert is. A legidegesítőbb mégis az ahogy csal. Minden egységét képes egyszerre mozgatni forogni, körbeautozni stb. velük. Nagyon nehéz bazookaval, sticky-vel vagy akár PIAT-al eltalálni a járműveit. Plusz mivel minden egységére képes egy időben figyelni így tökéletes időzítéssel képes piokkal/engikkel kulcsfontosságú területeket befoglalgatni. Én anno sokat toltam a gép ellen (haverokkal) de meguntam amint rájöttünk, hogy kell lenyomni őket. Onnantól nem kihívás. Javaslom inkább emberek ellen nyomulj sokkal jobb.
Sheltem: Nem tom ki vette meg itt ezt a pakkot, de nem lesz vele semmi gáz, miért is lenne? A korábbi kérdéseidre annyit. A multi technikailag egy rakás szar. Amennyire penge a játék, az alatta futó rendszer annyira szar. Mai példám. Automatch 2v2 orosz gyerek laggol mint állat, megáll a játék. Rendszer kérdezi: kick? Szavazok hogy igen. Erre engem rúg ki. Ennyi. Aztán sokszor van az hogy 2v2AT-ben (havert kell hivnod) NAT negotiation hiba miatt nem tok haverokkal játszani csak többszöri net resi után. A Basic meccseknél meg rendszeresek az eszement laggok főleg 3v3 vagy 4v4-ben. Aztán vannak drophackerek akik ha nem megy a játék akkor gyak. kinyírják. Csaló is van pár, de nem sok ritkán látni őket.
Sok játékos van fogsz tudni noob szerot találni.
A játék egy zseniális alkotás (eltekintve a rettentő gagyi utvonalkereséstől). A fő gond vele amiért szerintem nem játsszák LANokon meg nagyobb ligákban az a multi rendszer szarsága. Olyan az egész mintha a készítőknek ez lett volna az első multis játéka. Rendkívül kiforratlan a cucc. Említhetném az Automatch rendszert ami úgy működne hogy a szintednek megfelelő ellenfelet és társat keres neked a rendszer. Ide csak annyit kellett volna berakniuk hogy x idö után rákérdez a cucc, hogy mindenképp gamelni akarsz e vagy sem, ugyanis nincs a szintednek megfelelő játékos. De nem. LV13 as WM vagyok erre kapok egy lv3-as társat meg két 12es ellenfelet. Persze hosszú távon ezek a dolgok kiegyenlítik egymást de azért bosszantó.
Jó vételt csinálsz a játékkal mert szerintem a jelenleg piacon lévő akármelyik RTS-t bealázza minden tekintetben. Ilyen StarCraft, RA, C&C, stb. gammáknál sokszor többet tud. Gyak. egy igazi modern RTS. Viszont sajnos a multija több sebből vérzik ezt majd te is látni fogod. Ennek ellenére jól fogsz vele szórakozni ha ráérzel!