8857
  • CAC
    Szerintem próbálkozz 2 db mg-vel szerelt brennel. Azok pillanatok alatt lefektetik a gyalogságot, onnét meg már levadásszák őket az infek. Folyamatosan mikrózni kell a breneket, mert hamar szétkapják őket ps-sel. Ha lehet nyomj rájuk overreapairt, mert hamar kikapják őket a pakok is. Amint látsz egy pakot, mehet rá tüzérség, csali tüzérség vagy commando. Az üresen lévő pakokat a kommandósokkal kötelezően megpakolni demo charge-dzsal.
    Idővel kellenek majd kromik is, ha esetleg Ostwinddel jön az ellen. Munitól elvágni a wm playert, akkor nem fog ps-t venni.
    Szerintem.
  • CAC
    Ez de kemény! :)))
  • bekefi7
    Szükségem lenne egy kis segítségre: Én az esetek 99%-ban brittekkel tolok 1v1 rankid gamet. Minden zsír volt eddig tök jól ment, de mostanában több ellenfél is olyan taktikát alkalmazott, ami ellen így utólag 3-szori visszanézés után se bírnék semmit se csinálni. A kezdés egy sima pio-spam, ezt még vissza tudom verni, de ezután az ellen folyamatosan nyomja a gren-eket, schreck fejlesztés meg az inf vet-et kinyomja 3-asra, e mellé meg hoz még pak-okat is. Egyszerűen nem tudok mit csinálni a gyalogsággal. Ha meg nehéz tankot viszek akkor szétlőnek a pakok. Egyedül a commandosok hatékonyak ilyenkor, de azok drágák és csak kevés lehet belőlük. Néztem pro játékosok replay-eit de még a mostani elsőhelyezett brit (KZ4kot) se tudott nagyon ezzel mit kezedeni.
  • Neoncsoves
    50% off steamen!!!
  • moho
    Mostanában attól tudok falra mászni, hogy (lévén csak angolokkal lehet mert az OF- van meg) annak ellenére, hogy angolokat választok sokszor amcsikkal kezdek. Nemegyster előfordult már. Grr...
  • Quent1n
    Akit érdekel! A Steamen a Comapany of Heroes akciós a hétvégén!

http://store.steampowered.com/search/?term=company+of+heroes

Nem rossz árak!!
  • jeno0811
    Hy mindenkinek.
    Én még a CoH alapnál járok a kiegeket elöbb vagy utóbb felrakom.
    Lanozni szoktunk vele hamachi-val. Viszont a pályákat már únjuk néha.
    Arra már rájöttem hogy a különböző típusú pályákat máshova kell berakni, de van egy olyan probléma hogy elkezdi betölteni a pályát és egyszerűen visszalép a menübe töltés közben. Fent van 3 patch.
    -EN_100_140_Patch
    -EN_140_170_Patch
    -EN_170_171_Patch
    Talán a kieg kell hozzá vagy másik patch?
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • bajgunar
    Töröld le az egészet! És tört-re ne tegyél fel eredetit (CoH OF -ra ToV-t).
    Aztán a ToV-ra leszedett Patch-eket rakd fel.
    Company of Heroes 2.500 - 2.501.torrent
    Company of Heroes 2.501 - 2.502.torrent
    Company of Heroes 2.502 - 2.600.torrent
    Aztán elinditod a game-t, s Create account.
    Ha megvagy: a NEM eredti serialokat!!! (CoH, CoH OF) Ne írd be!
    Mert akkor nem csak azokat a részeket, de még az eredti ToV-odat is BAN-olni fogja a Relic! Ezzel ne próbálkozz.
    De ha merész vagy, s szerencsét próbálsz, hogy a Relic nem veszi észre (amit kétlek) a tört verziók serialját, akkor registry módosítással hozzá tudod adni az alap, és OF részeket.
    Sok sikert.
  • CoH U Fan
    THX
  • mascarun
    http://cohpatch.relic.com/
    GYK: Felül is ott a link! de nembaj........
  • CoH U Fan
    jahhh

és honnan kell az a sok patch ??

• CoH U Fan
    de letöltöttem és azt irta hogy "Press ok to quit the game and automatically apply the patch "

Ekkor csak letölti vagy fel is rakja ?
  • bekefi7
    "Én a Tales of Valor - ral próbálok multizni de vmi hiba van.Leírom :
    Amikor elindítom a gémet , betölt és egyből az internetes gémnél hoz ki de vmi patchet kér.Joh felrakom és kilépek a gémből.Visszalépek de megint kéri a Patchet !! Akárhányszor letöltöm mindig kéri
    És ha a patchból kilépek akkor meg ott van hogy "create account" de nem engedi hogy rámenjek !! help"
    Igen, mielőtt játszhatnál vele fel kell rakni egy rakat patch-et. Ezek javítják a játékegyensúly, új pályák vannak benne stb. Amíg ezeket nem rakod fel, addig természetesen nem játszhatsz a játékkal.
  • CoH U Fan
    Én a Tales of Valor - ral próbálok multizni de vmi hiba van.Leírom :
    Amikor elindítom a gémet , betölt és egyből az internetes gémnél hoz ki de vmi patchet kér.Joh felrakom és kilépek a gémből.Visszalépek de megint kéri a Patchet !! Akárhányszor letöltöm mindig kéri
    És ha a patchból kilépek akkor meg ott van hogy "create account" de nem engedi hogy rámenjek !! help
  • CoH U Fan
    Igen.Megvettem a Tales of Valort, mert nem bírtam várni !
    Deh megvan a sima CoH meg az Opposing Fronts is csak azok nem eredetikek!!!
  • CAC
    Eredeti a játékod?
  • CoH U Fan
    És a játékon belül hol ?
    Pontosan hol ?
  • CoH U Fan
    Deh amikor belépek nem lehet regizni nem engedi !
    vagy kilépek a windowsba vagy belépek de nincs accountom !!
  • CAC
    Nem a Relic oldalán kell regelni, hanem a játékon belül kell accountot kreálni.
  • CoH U Fan
    Hy all

Egyszerűen megörülök a gametől !!! Nem tudok regisztrálni a Relicen mer nem tom hol kell ! Egyébként jó most a Relic oldal ? Lehet Regizni ?
  • BBazsi
    HALi!
    Egyre kevesebb élvezet van ebben a jatekban. Most éppen nem enged beloginolni, kéri az eredeti dvd-t, ami bent van, de igy se. Hostoltam egy jatekot, majd shutting down, kifagyott és azóta csinálja ezt, már vagy egy félórája.
  • moho
    Egyébként velem pont ma fordult elő, hogy egy 2v2 -t játszottunk.
    Rettentően lassan töltött be az ellenfél egyik játékosa és mikor végre indult a játék folyamatosan lagolt. Játszhatatlan volt. Erre az történt, hogy társamat egyszercsak kidobta a játék és én maradtam a két némettel. Továbbra is játszhatatlan volt de megjelent a szavazás ablak a kick-ről amit bepipáltam erre engem vágott ki, kick lett a vége. ????
    Fura. 1 éve játszom kb 3-4 x előfordult.
  • CAC
    Igazándiból a SP cheatelés teljesen szitációfüggően gáz vagy sem. Pl anno, amikor a Wizárdry 7 nevű istenjátékban becsaltam az inventory-mba egy lézerkardot, és felírtam hexaeditorral a statjaimat az teljesen elvette a játék élvezetét. Ergo nem volt jó csíít.
    Ellenben amikor kb 2 hónap játékidő után a legnagyobb körültekintésem ellenére egy hete nem találtam meg a bejutást egy adott helyre, pedig mindent megtettem, amit lehetett (akkor még nem volt internet :)), akkor szerintem tök jogosan teleportáltam át magam egy falon. Mert nem akartam megölni a játékélményt.

Szóval, ha valakinek az a szórakozás, ha SP-ben szétcsíteli magát, esélyt nem adva az AI-nek, és csalással győzve szerez magának szép napot, akkor csinálja bátran. Szerintem ez nem rossz dolog, mert neki ez esik jól. Az más kérdés, hogy nem fog neki babér teremni az online játék során.
  • Quent1n
    Ezzel nem értek egyet. 5-6 évvel ezelőtt én is benyomtam SP-ben a gold cheatet AoE -be meg ilyenek. Repültem a Millenium Falconnal a Halálcsillag ellen sérthetetlen hajóval :). Ettől még multiban meg sem fordult a fejemben hogy csalhatnék bármely játékban. Szerintem teljesen más a két dolog.
  • bajgunar
    Szerintem minden nemében GÁZ, az ha valaki csal.
    Magadat vered át vele.
    Ha meg már SP-be csal valaki, Multiba is megteszi.
  • mascarun
    Szerintem ennél a játéknál mindenképpen az!
  • Neoncsoves
    SP-be nem gáz ha vki használ cheatet. (jó, annyiba gáz, hogy nem fog fejlődni a skillje). Ha multiba használ valaki, az már gáz.
  • bgabor
    Játszál konzolon, azt eleve a te szellemi színvonaladhoz tervezték.
    Így nem lesz szükséged cheatekre.
  • cikasz
    Add el a géped!
  • Quent1n
    Nekem is csinálja most. Nemtom mi a szar van vele megint. Érdekes.
  • BBazsi
    Hali!
    Másnak is cd-kér bejelenkezés helyett most a játék? Nincs server?
  • wardogzombie
    várható cheat mod single-hez 2.600ra?
  • CAC
    Igazából, ha bírja a vas, akkor jó a dx10, hisz valóban szebb. S mivel a Windows 7-is dx10-es, ezért érdemes rágyúrni.
    Mondjuk a képi megjelenítés vicces, ugyanis ha dx9-ről váltasz 10-re, akkor direkt skubizni kell, hogy vajon mi változott. Ezután 1 hónapnyi dx10-es játék után, xp-n toltam dx9-ben, és rögtön érezhető volt, hogy kicsit 'csúnyább' lett. Konkrétan akkor sem tudtam megmondani, hogy miben...ez inkább amolyan megérzés.
  • formatuq
    a geped jo coh-re, csak szerintem dx10 felesleges.
  • Tiensin
    Én is inkább összespórolnék egy jobb tftre, ami méltó ehhez a konfighoz. Mármint a 30 ezresek se rosszak , de a jobb panellel szerelt monitorok már lényegesebben drágábbak:)
  • bajgunar
    Amit kinéztem kb 80-100 közt van! Annál alább nem adok, akkor már jobbat akarok venni.
    Mivel 100Hz-re van kifixálva a monitor frissítése, egyáltalán nem bántja a szemem.
    Egy hipermarketos TFT, meg olyan is. Amire azt mondtam, h nah ez már ki is néz valahogy, meg van olyan színvilága, mint egy CRT-nek, az meg 80k felett van. Így háát az most kimaradt.
    A jelenlegi, meg 19"-os. 1024-be fix 100Hz-en. (akár 120-on).
    Kicsit szebb a képe. és nem gömbölyü képcsöves, minimális a görbület.
    Majd lesz pénzem veszek jobbat. Most jelenleg másra kell a pénz.
    Addig marad ez.
  • bgabor
    Bakker, ilyen brutál konfighoz szar 1024X768-as CRT monitor elég gáz.
    30E-ért bármelyik hipermarketben kapsz normális TFT monitort. (szerintem csak a videókártyád ára kétszer ennyi volt)
    Mellesleg a CRT monitorok erősen károsítják a szemet, a TFT egyáltalán nem. Szóval minden szempontból megéri váltani.
  • bajgunar
    A VGA ott van adatlapomon. Dx10 -be 64-90 az FPS Benchamrkba.
    Dx9 -be 90-130. 1024-be.
    Mivel "kicsit régebbi" CRT monitorom van --> Acer 99c 1024-be bírja a 120 Hz -et. Játék alatt, meg amúgy másba is, álltalában 1024-ben tolom, 100Hz-en. Írtam egy driver-t hozzá, mert nem találtam (nincs) Vista kompatibilis drivert, és kifixáltam a RefreshRate-et 100Hz-re, mert így (számomra) nagyon szép a kép, és a szemem se fáj, fél óra game utánn.
    A monitor az 1600x1200 -at is tudja, 72 Hz-en, de nem szoktam használni.
    Eddig problémám volt, hogy régebbi VGA driverekkel hiába fixáltam ki a frissítést 100Hz-re, ha játékban átváltottam Dx10 -re, visszaállt 60Hz-re (csak Dx9-be maradt 100Hz-en). Ez Windows betegség, hogy ha játékon belül nem tudod állítani a frissítést, visszadobja alap 60Hz-re. Úgy meg vibrál, és fáj a szemem 1 óra játék utánn. Így meg nem. Pénzem meg sajnos még nincs komolyabb monitorra így addig marad ez. Meg szerintem, még mindig szebb a képe ennek a CRT moncsinak is, mint egy 60-70k -s TFT-nek. Igaz nem 16:10 es, meg Full HD. De szebb. Majd venni akarok egy Full HD, 16:10-es 1920x1080-asat, ha lesz rá zsetonom.

Dx10, meg Dx9-között nem nagyon van különbség, de PL a fények és a terep textúrák szebbek, kidolgozottabbak.
    Pl van fű a földön. :D (néhol).
    Ping-em, mint mondtam, ha haverral toljuk, akkor kb 22-26 szokott lenni. Ha Ő Host-ol.

Köszi. Üdv.
  • formatuq
    Mivel normalisan irtal, kerdeztel:

Nem hiszem hoy tobbet jatszol online mint en, nalam a napi 10-20 game az alap igez nem basic game. En absolute nem tapasztalom a lag-t (10:1) es mint ahogy mondtam a kick ablakot patch ota nem is lattam. Drop hack: probalkozasok vannak, nagy reszuk szerintem rage quit (alt+f4) de vereseget ertuk nem szoktam kapni (20:1)

Korubelul hasonloan tudnek Tiensin neveben is nyilatkozni, es koztunk van ugy 10.000km.

Olyan elofordul, hogy valaki laggal (kiirja hogy lagg, 41sec) es rendbe jon a game. ELofordul hogy 1-2 jatekos kiesik. Ezt nem tudom, hogy valaki szandekosan idezte elo (pl rage quit) vagy relic istene jatszik, de regen ha meglattam a lagg feliratot (19sec) akkor tudtam game over.

Ping: coh-ban ha 500 alatt van, siman jatszhato ha mas elelmi problema nem tarsul hozza.
    Perf. bar: ha lassna told, keves a ramja, de ha bazi felbontason jatszik (mint en) elofordul hogy laggolni fogg. De azt ki is iraja.

Dx10, 1024-be, minden Ulta+High-on, 2xAA). Szerinted kell dx10? Lattad a kulonbseget? Mert en nem. Probald ki dx9-n. amugy nem tudom miyen vga-d van, de 1024 nem tunik nagynak, az igaz.
    en 1650-ben tolom minden max, dx9.

Udv
  • bgabor
    Nem úgy volt hogy ezügyben nem nyivákolsz többet?

Nemazért, de te itt az online játék mindennapi természetes velejárói ellen ágálsz. Én többek között pont az ilyenk miatt tartom távol magam az online játéktól. Vagy ne játsz vele online, mint én, hanem játsz LANon vagy Hamachival a kezdő haveroddal gépek ellen, vagy pedig értsd meg hogy az online játék ezzel jár. Az online játszó emberek nem lesznek sem intelligensebbek se becsületesebbek attól hogy te telesírod ezt a topicot.