Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán körberushol az én térfelemen, és mindent elfoglal, de addigra jön neki tank-ja is, és meg se tudtam mozdulni!!!
Ezt jó pár multis game-be megcsodáltam!
Ez valami retkes kód?? Vagy én csinálok valamit szarul???
Kicsit kurvára felbaszta az agyam, s töröltem is ezt a rohadt egy szar csaló genny játékot!!!
Ilyen a mesébe nincsen, amiket kapok soxor.
A gyözelmek is szinte azért következtek be, mert vagy atom noob volt az ellenfél, vagy ledobta valameiket.
De hogy rendesen nyerni kurvára nem lehet ebbe a fos játékba!!!
Most untam meg ezt a szart, asszem a következö részét már nem fogom megvásárolni!
Mert tele van az egész online multis világ CSALÓKKAL !!!!
Üdv mkinek.
Nektek gyözelemben gazdag évet kivánok.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
volna 1 gondom
Szval az a gondom hogy szeretném 1 haverommal játszani hacahin kereszetül de nem látjuk egymást a játékbe...
a hamachin látjuk egymást és le is tudjuk egymást pingelni...irkálni is egymásnak..mikor inditjuk a gamét és belemegyünk a szerver készitésébe és a lant-t kiválasszuk és kreáljuk a szervert eggyünk se látja a másikat..Vista op rendszerünk van...win tüzfalak kikapcsolva..ha valakinek lenne ötlete mi a gond vagy valakinek lenne fent ez a game és a hamachi is és müködik is neki (kibrobálta már)az kérem segitsen nekem hogy megnézhessem tudok-e hozzá csatlakozni vagy ö hozzám..
elöre is köszönöm
Akik aktivan jatszanak meg innen SG-rol irjak mar le nekem, hogy jatekban mi a nevuk, persze csak ha nem baj hogy felveszem oket friends-ben. Majd jatszhatnank is parat kozosen, igaz nekem meg sokat kell tanulnom.
hoy ehh
Egy aprócska kérdésem lenne hátha valaki tudja a választ.A helyzet:
Britt lövészárok kiássa, elkészül ,beugrik és amikor olyan helyzetbe kerül, hogy el kell hagynia, akkor kiugrik az embereivel és abban a pillanatban fel is robbantja...
Most megpróbáltam különbözõ egységekkel utász, kommandós vagy éppen alapegységek kreálni ugyanezt a lövészárokrobbantós szituációt és nem sikerült...
Már már cheatre gyanakszom, de ki tudja... Nem keverendõ össze azzal az õsi trükkel amikor a lövészárokba bombát teszünk ammoért és azt a kivánt pillanatban felrobbantjuk.
Ezt már csak azért is kizárom, mert a játék elsõ percében lévõ egységek ezt nem tudják megcsinálni viszont ugyanezen egységektõl mégis láttam már ilyet igaz elég "furcsán" játszó játékosoktól...Az illetõk mintha nem fog of war-ban játszottak volna mindent láttak és mintha terminátorok lettek volna. Vannak jó játékosok szép számmal, de ilyet velük kapcsolatban nem tapasztaltam, ha valaki tudja mi ez a robbantós "trükk" az legyen szives irja meg itt a fórumban.
hoy ehh
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Masik kerdesem: pl 2v2-ben hogy tudok valtani All es Team chat kozott?
hoy ehh
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
hoy ehh
Nem tudjátok véletlenül hogy mikorra várható az új béta?
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Most hogy van ez a játék, fel kell raknom az alapjátékot és hozzá az opposing front-ot vagy külön is megy a kettõ? A két játék egybeolvad vagy két különálló modul? Most akkor 4 új választható "faj" lesz vagy külön 2-2?
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G
Most engem sem enged meg, én is a couldn't verify media hibát kapom, gondolom a szervert leállították karbantartás miatt vagy ilyesmi :S
Egyébként ha ténylegesen a játékról akarsz beszélgetni, akkor javaslom, hogy keresd fel a Hungarian Titans klán oldalát! Itt rendszerezve találsz különféle témákat (taktikák, tippek-trükkök, replayek kivesézése, stb).
Ugyanez van itthon is, csak más kategóriában persze. Amíg valaki nem játszott annyit egy játékkal, hogy eldöntse, hogy tetszik e neki, érdemes e pénzt kiadni rá, addig nem tartom bûnnek a warezt. CoH esetében, 1500 forintért igen. :)
Ennyi.
Egyébként a topic több mint 50% a játék feltörésével van teli. Én régebben még segítettem többször is ezügyben. Most már nem teszem. Aki akarja megtalálja a megoldást. Ha meg az itt leírtak nem jöttek be, mi sem fogunk tudni segíteni.
Valamint a BKV ellenõröket, a közterület-felügyelõket, és hasonló fajjaikat.
Ám ez a játékoknál nem változtat semmit.
Ha egyszer (majd valamikor)elérjük, hogy országunk nem lesz kiemelt helyen a szoftverlopás kimutatásban, akkor nem lesznek ilyen jellegû nézetváltások sem.
De.
Ma és tegnap ... abszolúte letojják hazánkat, mert elterjedt vélemény: minek ezeknek bármit is kiadni ... úgyis ellopják.
Meg is isszuk a levét.
Tehát ha majd abba a korba lépsz, hogy ezt át tudd gondolni, érdekes következtetésre jutsz.
Gyk. amit én most képviselek.
Nem vagyok sem szeplõtlen angyal, sem felemelkedett miafaszom.
Ám következmények nélkül hosszú távon és végérvényesen lopásra berendezkedni ... nos ez nem hiszem, hogy a MAGYAR nép sajátsága.
Per pillanat befejeztem lélekemelõ elõadásomat, de azonnal folytatom, mihint reagálás érkezik rá.
De azért ha valakinek warezproblémája van, továbbra is minden további nélkül válaszolunk és segítünk neki. Mert ugyebár nem vagy olyan helyzetben, hogy meghatározd mikor mirõl beszéljünk.
Bár ez kies honunkban nem jelent semmit.
De.
Nálunk igen.
Buktál a tört windozzal.
4 gépünk van, mindegyiken kemény pénzen vett op. rendszerrel.
Hab a tortán ... mindegyiken Linux is van.
Amit nem bírunk vindozz alatt megoldani, de Linux alatt lehet, azt
természetesen Linux alatt oldjuk meg.
De ha nem lett volna világos:
Még egyszer kérem! - A warez-pártolók kíméljenek meg a hsz-ektõl.
Tudom, nem lesz foganatja, de a fórum kedvéért annyiszor írom le, ahányszor cak szükséges.
Warez-pártolók ... sux.
Ha mágis olthatatlan vágyat érzel valaminek a védelmében, akkor kezeltesd magad.
És tudod, ez sokkal gyakoribb jelenség, mint a törtjátékkal problémázás, mivel az általában a játékokhoz tartozó warez-topicban zajlik. Viszont a 'csak-a-bolti-az-elfogadható-a-warezolókat-máglyán-elégetjük' típusú emberkékkel tele vannak a topikok, annyi van belõlük, mint a szemét. És én már nagyon unom õket.