• CAC
    Szerintem jól választottál. A CoH nagyon jó kis gém. Én szépen kijártam a szamárlétrát. Először végigtoltam a kampányokat. Majd skirmish haverokkal AI ellen, végül multi. Neked is ezt ajánlom, mert a kampány iszonyúan hangulatos. Ha párhuzamosan nézed a Band of broters sorozatot vagy a Ryan közlegény megmentését, akkor nagyon el fogod kapni a fonalat feeling terén.
    AI ellen azért jó játszani, mert -ahogy Quent1n kollega is mondta- kifejlődik a gyors kattyintgató skilled. Az uccsó peccs óta erősítettek az AI-n, de sajna nem az MI-t gyúrták, hanem tényleg csal. Többet bírnak az egységei. Ez azért jó, mert ha belejössz az ecxpert AI elleni tempóra, akkor az emberi játékosok nem fognak meglepetéseket okozni gyorsaság terén. Taktika, ötletek terén persze igen, és ezzel el is értünk az utolsó lépcsőhöz a multihoz.

A kérdésedre válaszolva, igen, sokan játszák a CoH-ot, és nagyon jó játék is egyben, nem tudom miért nem tudnak egy normális multiplayer motort alá tolni. Ebben is egyet kell értsek Quent1nnel.