8857
-
BBazsi #4881 ok!
Köszi a segítséget, remélem nem fog egy hétig tartani -
#4880 ezekszerint tényleg hálózathiba.... hát én egy hétig nem vagyok otthon, remélem addig megjavul :D -
#4879 Nekem is cd-t kér!
Először azt hittem hogy a tegnapi kék halál miatt volt de utána is kérte! -
BBazsi #4878 VMi ötlet hogy mi lehet a hiba. VOlt már ilyen de az max 1-2 óráig tartott, vag ycsak pár percig. -
#4877 ha CD-t kér akkor nem hinném hogy globális hiba, nálad lehet a gebasz -
BBazsi #4876 Én délután 3óta nem tudok belépni, még most se, cd-t kér -
#4875 délelőtt olyan 11 körül...
most nem tudok mert nem otthon vagyok :) -
BBazsi #4874 És most is be tudsz jelentkezni? Hánykor játszottál kb? -
#4873 én ma is játszottam, minden rendben volt... -
BBazsi #4872 Hali!
Ti betudtok jelentkezni, nekem egész nap cd-t kér, de azutan is csak offline lehet belépni. -
CAC #4871 Mivel nagyon pörgős lesz az elkövetkező pár napom, ezért most ragadom meg az alkalmat, hogy Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és win-ekben gazdag Új évet kívánjak minden kedves és kedvetlen harcostársamnak! :) -
Quent1n #4870 Ez igaz, valóban drágák egyenlőre a jobb paneles monitorok. Most az enyém 80 tól kezdődik kb. Remélhetőleg hamarosan elkezdik kiszórni a TN+film-es szutykokat és lenyomni a jobb monitorok árát. Ezen a fronton is eljött az ideje egy nagy lépésnek úgy gondolom. Csak hát minél több pénzt ki akarnak szedni a TNből... -
#4869 Egy sikeres angol pio spam elhárítás
http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?s=320e9e300e1504c68b9ed6286661127d&game=25&tab=popular&show=details&id=101795
Van még remény :D -
oroberto #4868 Csak akkor lehet megfogni ha balfasz az ellenfél vagy szerencséd van amúgy lehetetlen. úgy lehetne max ezt a folyamatot megállítani ha max 4 piot csinálhatnál. Hiába van brenned már szétfoglalta a mapot aztán T2-> 2db AT ennyi semmit nem lehet ellene csinálni. -
CAC #4867 Azért egy pva vagy ips panel nem épp egy kategória a tn-nel. Árban simán a duplája, szóval ne ezzel hasonlítsuk össze.
A köztudatban létező tft moncsik a tn+film paneles cuccok, amik drágábbak, mint a crt, és simán rosszabbak.
A 32vs64 bites kérdésben egyetértek. -
Quent1n #4866 Pio spam hatásos taktika britek ellen. Gyártasz egy zsák pioneert kell egy 18asra felOP-zott muníciós pont, aztán veterancy adás és lángszóró fejlesztés. Nagyobb mapokat pillanatok alatt szétfoglal egy WM így, és a lángszóróval minden megsüt ami elé áll. :) Adott mapon jó pio spamot nehéz megfogni. -
Quent1n #4865 Azért annyira nincs szét hypeolva sztem. Nekem 90 ropis Dellem van E-IPS panellal és jobban szeretem mint a régi síkképcsöves CRT-m. De 150-től már EIZO-k is vannak amik gyak. mindenben ütik a CRT-ket. Drágák ez tény, de ha az embernek van pénze akkor már nem kell kompromisszumot kötni. A TN+Film panelt el kell felejteni, ennyi.
32bit vs 64. 64 jobb de nem merik meglépni a vízválasztó lépést. Nevezetesen csak 64biten elérhető oprendszer, ezt sztem a win7-nél megléphették volna. Persze ehhez az is kell, hogy a gyártók a drivereket, és a szoftvereket 64 bitre készítsék. Ideje lenne már váltani sztem. -
CAC #4864 Jaja, csak szét van hype-olva ez a tftlcd, plazma dolog. A régi crt-k képe sokkal szebb. Nekem is itt csücsül a régi 19 colos HP-m. Ha dtpzni kell, csak azzal csinálom. -
#4863 Nah jah. Nekem nem véletlenül van egy Acer 19"-os őskövületem.
1280-ba 100Hz -en. 1024-be 120Hz. Igaz csak 1600*1200-ig tud, így lemaradok a HD -ről, de sebaj. Legalább nem zavarja a szemem, és a színek is szebbek, élénkebbek. Digital Vibrance 100%-on. Fényerő is felhúzva kicsit. Nem sok TFT-t láttam még 120k alatt, aminek ilyen képe lenne, mint ennek a 25kg -os monstrumnak :D
És fixálva van Hz -is minden felbontásra. Főleg h CoH -ba nem lehet állítani a frekit, eléggé zavaró.
64bit -es OP-ot meg csak olyan proci mellé tudsz feltenni, ami támogatja a 64bit -es utasításkészletet. De ez manapság már a minimum, hogy ezt minden proci tudja. Driverekből is, már szinte mindenhez van x64-es. Kivéve 1-2 laptop, meg USB stick. Daemon is csak az elején nem ment az x64 es W7-el, de azóta már 3.-4. frissítés jött ki belőle, amik már működnek. Az x64-es op, egy fokkal meg biztonságosabb is, mert még mindig nagyon sok vírus x86 os OP-ra íródik, így azokat már alapból elkerülheted, ha x64 es wint használsz. (már feleakkora a fertőzés esélye, ha 64eset raksz fel).
Én Vistát is x64 -eset használtam, és most meg Win7-et is. Sose volt semmi problémám egyik rendszerrel se.
Sztem tedd fel nyugodtan, ha van min. 4Gb RAM-od, és próbáld ki. -
CAC #4862 Igazából nem éri meg. 4 giga rammig semmi értelme (feltehetően elveszik kb 512 MB ramod, de ne foglalkozz vele).
2-3 év múlva, amikor a hw gyártók meg merik végre lépni, amit kb 5 éve meg kellett volna már, nevezetesen, hogy leállnak a 32 bites cumok gyártásával, és ezzel párhuzamosan befejeződne a 32 bitet supportálló szoftverek erőltetése, akkor megérné váltani, mert a 64 bites platform alatt tény, hogy gyorsabb a vas.
A jelenlegi felemás környezetben a hozzá nem értőknek (és ezt nem negatív jelzőkánt mondom) szvsz több nyűg van vele, mint amennyi pozitívumot tapasztalnának. -
CAC #4861 ...meg ha crc moncsid akkor sokkal inkább is. ;) -
bgabor #4860 Én nem játszom online, azt hinné az ember hogy upgunnolt bren carrierekkel meg elhet fogni az ilyesmit. -
bgabor #4859 És is nemsokára szándékozok Win7-et felrakni. A kérdésem az lenne, hogy miért érdemes 32 helyett a 64 bites veziót felrakni? Fontos programok, mint a daemon tools működnek azzal is? Minden hardverre lehet rakni 64 bites windózt? -
#4858 Néha bead olyat, hogy kettőt is lő egyszerre. Vagyis hirtelen 2 ellent is lelő. Ez egy speckó képesség vet3-tól.
És igen a swimmwagen ugyanolyan jó a sniperek ellen, mint a bike.
Jah és szerkesszétek a kapcsolót -novsync -el, mert akkor 60 FPS-nél többet is produkál a game, ha "nagy vas" -ad van. Meg TFT moncsid.
Csipesz -
#4857 Nekem meg Win 7 x64 Ulti van fennt, alanti gépen, amiben jelenleg nincs benne a VGA (beszart), proci 4*3GHz-en megy, és: 1024 -be, model, effect high-on, textura med-en, többi low-on, model detail max-ra tolva, akadásmentesen megy. Min fps 29 max meg 97.
Xp-t még véletlenül se rakok fel többet a gépre :D
Nemhogy még fel is menjek Xp alól a net-re.
VGA-val minden Ultrán min 42 max 164 fps volt.
Valamit nem tettél fel frisset (drivert)! Sztem.
[URL=http://www.gamereplays.org/companyofheroes/portals.php?show=page&name=weh_piospam2.0]Wehrmacht Pio "Spam" 2.0[/URL]
Google Fordító -
#4856 bocsi nem vagyok olyan régi ebben a játékba, mi az a pio spam?? -
Quent1n #4855 Hát valóban az. Ezen csak a mapválasztással lehet segíteni picit, illetve brenes embik kellenek + brenes autok mondjuk 2. Persze egy US társ nem árt mert 2brit vs 2 WM az elég esélytelen ált. a pio spamok miatt. Én úgy csinálnám, hogy csak vegyes csapatokat vagy 2 US vs 2WM et engednék össze.
1v1-re nincs ötletem, esetleg egy uj egység a briteknek ami tud foglalni. -
oroberto #4854 10-ből 9 Werhmact player Brit ellen pio spamot csinál kicsit kezdem már unni, már kezdek ott járni hogy inkább kilépek nincs kedvem ellenük játszani annyira fantázátlan no skill taktika. -
CAC #4853 Ennyi erővel lehetne a 100 magos szuperszámítógép is a nagy vas. Én csak leírtam, hogy mi az, amin már nem kell izgulni a coh miatt bármekkora felbontásban. Természetesen lehet efölé menni. :) -
#4852 nna nem kellett trainer, legyaktam az összes angolt, öröm volt nézni ahogy a német páncélosaim szedik szét az angol bázist :D -
Quent1n #4851 A szavazásról annyit, hogy nekem 10ből 8 szor az a vége, hogy repülök, pedig nem vagyok laggos... Szóval én inkább nem szavazgatok.. :)
Nagy vas nálam core i7 meg az 5870 mondjuk megtoldva 6-8 giga RAM-mal. :) -
bérc75 #4850 Köszi a válaszokat, megértettem.A lagot elírtam, bocsi. -
CAC #4849 Alapvetően lefelé kompatibilis. Mindössze pár textúrázási eljárás, és 1-2 új fícsörről van szó. -
#4848 nagy vas? XXD -
bgabor #4847 Ennek ellenére a W7 tud DirectX 9-et,nem? Elvégre DX9-es videókártáykkal is megy. -
CAC #4846 - a ping 2 pont közötti válaszidő millisecundumban. Tehát magadra 0, ezt pedig felesleges kiírni.
- nem lang, hanem lag: ez akkor van, ha valamelyik fél netkapcsolata nem kielégítő, és a többi játékosnak a kliense bevárja a késlekedő gépet. Ilyenkor 1-2 másodpercre megáll a játék.
- visszatérő lag esetén a szerver felajánlja a szavazást, ilyenkor ki lehet dobni a lagolót
Már megbocsáss, de ebből a leírásból egy 3-4 éves konfigod is lehet. Pl: Athlon X2 6400+ Radeon 2xxx 512 MB. A "full nagy vas" X4 + min radeon 4870.
Egyébként feltehetően arról van szó, hogy míg az XP dx9-es, addig a W7 dx10-es.
-
bérc75 #4845 Felraktam a Win7 et a full nagy vasamra(2x3,2ghz,512 ATI.stb) csinált belőle egy szart.
A COH XP-n Full felbontásban ment a win7-n meg a legkisebben is akadozik.Online nem is lehet rajta játszani annyira szar.Holnap megy vissza az xp. -
bgabor #4844 A gamereplayson írják, hogy a wehrmacht sniper vet3-on "Gains a double shot special ability." Na ez milyen képesség?
A másik kérdésem az lenne, hogy az egyes frakcióknál mely egységekkel lehet a legjobban védekezni a sniperek ellen? A swimmwagen ugyanolyan jó ellnük, mint a bike volt? -
bgabor #4843 Levehetted volna a nehézségi fokozatot is, ha nem megy egy pálya. Aztán a kövi pályán újra felrakod. -
bérc75 #4842 Halihó mindenkinek.Pár hete fedeztem fel(a fiam révén) ezt a játékot.Azóta függő lettem.Lenne egy pár nektek primitív kérdésem :
-A multi kapcsolódáskor miért nem látszik az én pingem?
-Mi az lang?
-A kiszavazás véletlen szerű -e vagy elő lehet idézni valahogy?
A válaszokat előre is köszönöm.