Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Van valami hamachi szoba ahol szoktatok játszani?
Csatlakoznánk pár haverommal ha lehet <#kacsint>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

V43 1105
Azért ne kiabáld el .. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mascarun
Azért egy demo-t feltolhatnának! <#beka2><#zavart2>

mascarun
Ha azt nézitek én Belföldi honlapokon még elõrendelést sem láttam úgyhogy marad a várakozás...

Hát kb majd május közepén fog az megjelenni nálunk a magyar forgalmazo 1-1.5 honapot szokott csuszni szoval még nem kell rohanni a boltba.
Amugy sem sok vizet fog zavarni ez a kis addon egy kis sot szor csak a tetejére de nem lesz jelentõs..
Sajnos.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Reméljuk Magyarországon is elérhetõ lesz 9én nem ugy mint a Warhammer 40.000 Dawn of War II megjelenésnél.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

robotnyk
érdekel, de nem fog holnap megjelenni, 9dikén valószínûbb. addig még jön a 2.5ös content patch is.
Prince23
Holnap fog megjelenni az új CoH rész, de úgy látom, hogy cseppet sem érdekel titeket 😄

ma délután majd felteszem a replayt

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Hát annyira nem volt szerencsétlen kb 1 órás csata volt vagy mind a ketten szerencsétlenek voltunk 😊)))

Jaja..meglepõen sokat kibír 😄 Mondjuk így legalább megéri az armour companyt is választani😊

HAHA ezt jol megmondtad 😊 amugy igy is van seggel kifelé a fákat lövö m26 nekem sem okozna gondot 😉
De jol használva esélytelen vagy csak iszonyat tulerõvel..
Olyan páncélzata van mint a KT-nak ugy szalad mint agy Armored Car és talán a game legerõsebb lövege van rajt..
Most ha van municio akkor javithatod menet közben bármikor valamint ha esetleg kilönék akkor egybõl ujat lehet hozni teljesen ingyen csupán municiot felhasználva..
Iszonyat erõs lett ha kijön és nem láma az ellen és nem áll vesztésre esélytelen kilöni ha Oroberto kilötte 2x akkor vmi szerencsétlen flotással tolta..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Ja..feltéve ha le bírod lõni a vet3 pershinget. Persze mindent le lehet nyomni, ha az ellenfél elbasz valamit😊 Akkor jönnek a gondok, ha olyan ellen játszik az ember aki keveset hibázik😊

Igen most sok USA azzal tolja de nem lehetetlen legyõzni! tegnap nekem sikerült Vet3 persinget is lenyomni utánna meg jött persze war machinból még egy vet 0 azt is megettem.

Én sem vagyok kibékülve 1-2 dologgal az új peccsben (mg és mortar állatdurva), de egy mindenképp az elõnyére írható: eddig egyetlenegy NAT hibám sem volt! Ezért mindenképp hálás vagyok a relicnek!
Btw az vágja valaki, hogy a sárga pinggel jelzett játék mit jelent?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

mascarun
Nem tudom ezzel találkoztatok e már...
A tales of valor-al kapcsolatban írták!
"Az interjút készítõ Edge Online-nak sikerült kikérdeznie Tim Holmant azzal kapcsolatban is, hogy lesz-e egy igazi folytatása a Company of Heroesnak. A válasz egyszerû volt, ugyanis a producer úr szerint még nincsenek terveik ezzel kapcsolatban, de már sokat gondolkodtak a dolgon. A fejlesztõk körében már szóba került, hogy esetleg az orosz oldal szemszögébõl mutassák be a háborút, de az afrikai hadszíntérrel is szívesen próbálkoznának, valamint az is felmerült, hogy sutba dobják a második világháborút, és inkább a modern harcokat mutatják be a folytatásban."

Jó ez a peccs. Kicsit felkavarta az állóvizet legalább. A régi bugok helyére jöttek újak😄 Viszont legalább újra megéri axissal infantryt gyártani. Más kérdés, hogy olyan jól sikerült az armour company buff ,hogy az ellen tökmindegy mit gyárt az ember:o

Nha ez egy rakás szar lett nem éremes játszani amig uj patch nem jön ki.
Sok idegeskedéstõl kimélitek meg magatok. 1 év alatt ezt sikerült összheozni akkor komoly gondok vannak..
Elindult a lejtön a Relic és ahogy látom gyorsul is lefelé menet sajnos..

m0tTh0w
Nekem is patogott a NOD, de csak elsõre. Masodik nekifutasra mar nem latta trojainak a peccset.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

bajgunar
Háát ennek a Nebelwerfer-nek a hangját is valahogy alávették ennek a videónak! Nincs rajta egy olyan másodperc se, ahol a hang és a kép szinkronba futna egymással, kb egy 5 másodperces hangdemo-t folytonosítottak másfél percig. 😞 Mert se távolság, se egyszerre több rakéta hangot nem hallottam, mikor a képen meg vagy 8-at is kilöttek 1 pillanat alatt. <#idiota> Nah mind 1, de igaz, nagyon hasonlít rá. (lehet ezt tették be a készítök a patch-be?? <#ravasz1> )

Nekem is NOD32 van, eredeti! (Smart Sec.) mégse talált vírust <#shakehead>
NeBby
Nem , minden jól volt beállítva , de sikerült megoldani kmr tool-al
Annyit csinál , hogy mielõtt elindítod a játékot kinyomja a netet (vaildating miatt) és mikor létrehoztad a lanszervert akkor nyomja vissza!
Ezzel kikerül mindenféle connection timeout és egyéb problémákat , így teljesen lagmentesen játszottunk és nem dob ki senkit.

A Nebelwerfer-nek fura az uj hangja de ha megnézitek eléggé hasonló az eredetihez.

http://www.youtube.com/watch?v=xtSTMYGEyaM
Akkor kikerülhetetlen a patchelés? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

de legalább nincs elõttem a DVD hogy csábítson arra hogy játsszak 😄
Csak látom STEAMen amig elinditom a Left 4 Deadet 😄D

Sztem nem lettek szarok a hangok. Igaz, hogy dobozosabb de jobban hasonlit egy rádióban megszólaló hangra.
robotnyk
ha nincs fent nehéz vele játszani. -.-
Látod-látod, ezért van meg nekem STEAMen: megfogom, letörlöm, és felrakom ha jön új peccs<#hehe>

robotnyk
én pl a dvd berakásával sem tudtam megkerülni a patchelést, az meg pláne nem tudja, aki steamen vette meg.
Köszönöm az egyetértést<#wink>

Ez a peccs maga a vírus, megfertõzi az eddigi jó kis játékot. 😊
Neoncsövesnek lesz igaza.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Na én inkább megvárom a 2.401-et amiben javitják az új bugokat 😊))

Nekem vírust jelzett a hivatolos torrent site-ról letöltve a NOD32!!!

Lehet, hogy realisztikusabb, de sokkal rosszabb..dobozhangja lett. Mondjuk ez ízlések és pofonok kategória, de én inkább fókuszáltam volna a kardinális problémákra (lásd a buglista alant), mint a jó kis hangok értelmetlen cseréjére. Egyébként a rádióadások és a sniper hangja tényleg jobb lett, mondjuk nekem eddig sem volt vele bajom.

Sztem egy kicsit jobb lett az egyensúly, brittekkel elég nehéz volt.
m0tTh0w
Akit érdekel, eddig ennyi komolyabb bugot gyûjtöttek össze a relic forumon:

* Wirbelwind still insta-pins
* Minimap is still bugged for some people, dots too small
* Nebelwerfers decrewed in the middle of a barrage continue firing when recrewed (even by opposing troops)
* Skirmish AI very broken
* Various sound issues
* Automatch map list broken again
* New maps are not there
* Repair is bugged for all
* British mortar barage is bugged
* Tiger in english version is silent (not in german version)
* Henschel-run is not worth 200 ( One hit on 5 churchils in LoS after all flight ins)
* Wire cutter can now clear sandbags too
* Wehrmacht repairbunkers repair nothing like ATs, 88s, flakvierlings ...
* MG42 is very powerfull
* every single mod and custom map no longer works
* automatch stats are broken

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

robotnyk
így valósabb állítólag, nekem bejön. az ostwind hangja viszont elég gány lett, de majd megszokom. de custom mapokat akarok :C
Ez a patch már hívatalos? huszáj felrakni? 😊

A PE-t is alaposan szopatóra vették. Azt a barmot viszont, aki megerõszakolta az mg hangját, igazán sokáig és élvezettel kínoznám meg. Hogy mi a véres viharnak kellett hozzányúlni a játék egyik legjobb hangjához?

formatuq
ez a patch kiraly, brit rape patch-nek is hivhatnank

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

m0tTh0w
eheh...

bajgunar
Jah, nem lehet szerelni az AT/Flak -eket! Haver légvédelmis gépágyúját se tudtam (Panzer Elit). Kicsit szarak lettek a hangok az elözöhöz képest! V1 es rakéta hangja elég gyenge PL, Sdkfz 251 Halftruck is kicsit gány 😄 hangú lett, de erösebb a tûzereje. Sztem.
Egyszer 2. fejlesztés utánn már tanképületet is tudtam gyártani. (Battle Phase-t). Érdekes volt!
Erösebb lett a Firestorm. Kevesebb 160 ammunition.
De ezek szinte le vannak írva.
Jah elég gáz, h nem táogatja rendesen a Custom MAP-eket 😞 LooL
m0tTh0w
Custom mapokat nem latja a jatek a peccs utan. B@sszak meg.

m0tTh0w
Kivancsi vagyok en is mit rejt ez az uj tapasz.
Robotnyk kollegaval mindjart megnezzuk, aztan kiderul h milyen.

robotnyk
rossz helyen keresi, mert anno rossz helyre telepítettem, az az én saram, a többit meg majd meglátom, ha végez a patchelés :p
robotnyk
eddigiek alapján amit olvastam, tele van egészen új bugokkal, hang problémákkal, nem szerelhetõ at/flak, plusz nálam fel sem települ, mert a telepítõ rossz helyen keresi a játékot...
mike0013
huhh, ez jól esett😊 nagyon köszi
és nagyon kíváncsi vagyok erre😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

bajgunar
Feltettem nektek rapidra, ha netán nem menne a torrent!
EN_2301_2400_Patch.rar
Sok sikert!
bajgunar
Itt az új PATCH !!! v2.4.0.0.
CoH OF Patch v2.4.0.0. Log
Ha igaz az amiket itt leírtak, akkor nagyon jó lett az új javítás!! Megcsodáljuk!
Töltse mindenki! Igaz torrent gyorsabban lejön, mivel kifingottak a relic szerverek. Itt egy LINK!
EN_2301_2400_Patch.exe
robotnyk
mik vannak a host fileban? elvileg nem kell kilõni a netet.
lobbyban egy cím akkor szürke, ha különbözõ a map verziója, vagy valami mod van betöltve, vagy az egyik warez crackelt a másik meg images.
NeBby
Ez miért van? Szürke a szerver neve és nemtudok csatizni :S