8857
  • CAC
    Igen, sokaknak megvan itt eredetiben, és teljesen jogosan próbáljuk a többieket is rábírni, hogy vegyék meg eredetibe, mert:
    - 1-2k nem píz egy ilyen játékért
    - online jön elő a game lényege
  • Tavarish
    és ti hogy toljátok online ?
    mert próbáltam már X -el de nem ismeri fel :S
    de mind1 is mert most töltöm a ToV -ot aztán meglátjuk hogy találja -e :]
  • w77d
    egy fokkal XD
  • Tavarish
    SINGLE. lehet jobb lett volna ha SP-t írok ?
  • CAC
    MijazaSG?
    Egyébként nem. A PG-vel is tudsz a britek ellen lenni.
  • Tavarish
    Hy!
    Segítsetek már pls.
    Volna egy olyan probléma hogy most az CoH : OF.- al nyomulok, de SG ben sehogy sem tudok csapatot választani csak a britekkel lehetsz a németek ellen. (???)
  • CAC
    Szevasz!
    Tudtommal nem. :)
    Esetleg hamachi témában.
  • tojas1
    Sziasztok!!

Warez témában lehet kérdezni?

bocsi
  • CAC
    Persze, ennyiért megéri.
  • Sheltem
    Egy srác a hardveraprón 6500 ért árul coh anthologyt...Én tőle vettem.
  • Sheltem
    Dehogy jár....Az az előnye, hogy több a tapasztalata.
  • BoKK
    Kétlem az mindennel ellenkezne (még ha CnC4-ben el is játszották:S).
  • Hector Troy
    Neten az jár vmilyen előnnyel ha valaki magasabb szintű mint a másik? pl több manpower v ilyesmi...?
  • Dizson
    Húha. ITT azért olcsóbb. A kiszállítás pedig 2 és 5 font között mozog.
  • bérc75
    bocsi m18-akartam írni
  • bérc75
    Sokan istenítik itt a tiger-t.Pedig egy rakás f o s.lassú ,tűzereje gyenge (egy jeep néha 2 lövés)1szakasz m8 as amcsi simán kicsinálja, javítani 3szor lassabban lehet minta többi tankot.Ja és mindez 900 mp ért.Inkább 3 puma .Sokkal többet ér.
  • BoKK
    Az alap+OP pedig 2055 a ToV-val együtt meg 6850:) ááááá
  • BoKK
    4795FT kb. átszámítva a TOV steam-en:)(le van árazva)
  • CAC
    Sejtettem. Mondjuk ez legyen a legkevesebb. :)
  • BoKK
    Ilyet lehet venni Magyarországon is? Eddig csak külföldi oldalakon láttam. THX
  • w77d
    ha csk a TOV-t veszed meg, akkor nem tudsz játszani a másik 3 kampánnyal... kell hozzá a másik kettő cd kulcsa is...
  • CAC
    Nade ez 10,5k, a ToV meg kb 7k-ért megvehető steam-ről.
    Tán annyi a kettő közt a különbség, hogy az utóbbiban nincs benne 3 kampány, de ebben nem vagyok biztos.
  • bajgunar
    Company of Heroes Anthology Edition
    Akkor már inkább ezt vedd meg, és benne van minden rész.
  • CAC
    Mármint a kampányokra gondolsz? Egyébként de. Simán választható mind a 4 frakció. Akár SP-ben is skirmishelhetsz velük.
  • BoKK
    De gondolom az alap-nak meg az OF-nek az SP része nincs benne. Gondolom a multira (mappok, játék modok-ra) gondolsz.
  • CAC
    Igazából ezen nincs mit ragozni. A ToV-ban benne van az alap+OF, valamint a plusz egységek. Ha nincs meg a szériából semmi, akkor megéri megvenni. Ellenben pár új egységért nem adnék ki több ezer forintot, ha már rendelkezem a játékkal.
  • BoKK
    Miért vagy te a multira gondolsz?
  • CAC
    Új vásárlónak csakis a ToV éri meg. Ez mondjuk megfordítva is igaz: ha megvan az alapjáték és az OF, a ToV egy likas fabatkát sem ér. :)
  • w77d
    én még 8000ft-ért vettem meg a tales of Valort boltban és így sem mondom hogy nem érte meg... Még nagyon sokan tolják multiban.
  • BoKK
    ui. boldog karácsonyt:)
  • BoKK
    Sziasztok!
    Végre egy CoH-os fórum ami él. Szóval steam-en leárazás van és meg akarom venni a Dawn of War II a CoH-t és a CoH Opposing Fronts-t, vagyis ezeket megveszem csak ,hogy most meg éri-e a Company of Heroes: Tales of Valor a 17,49 eurót? Azt hallottam ,hogy elég keveset nyújt ,de ennyit azért meg ér vagy ennyit se? Nah megnyomják vele multiban?

Ehh látom a hozzászólásaitokban ,hogy eléggé szarnak a support-ra. :S
  • bérc75
    Most próbáltam újra.Működik!
  • priluki
    Teljesen egyetértek veled! Mindenkinek Boldog karácsonyt!!
  • Quent1n
    Először is Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Másodszor. Relic... A Relic Online nevű agymenés tipikus példája egy jó ötlet pusztán nemtörődömséggel való elcseszésének. Az alapötlet jó, a megvalósítás sem vészes, de a support az nulla. Mióta a DoW2 kint van a CoH-osoknak szarnak a fejére. Sokszor cseszekszik az accountokkal, rengeteg az unfair meccs AM-ben, a mapok nem frissülnek csak ki-be kerülnek a listába. A votekicknél rengeteg a hiba... stb.

Az egész rendszeren azt érzem, hogy rettentő gyenge lábakon áll, ami azért esik rosszul,mert rengetegen veszik a játékokat, és pl. a ToV elég irreális áron jött ki, ahhoz képest amit fel tudott mutatni. És azóta is mennyit foglalkozik a Relic az uj modokkal.... Szóval egyszerűen gusztustalan a Relic részéről ahogy a CoH-osokkal bánnak. Ennél sokkal komolyabb supportot érdemelnénk.

Sajnos a ilyenkor látszik, hogy egy mérföldkő játékot, nem elég csak megcsinálni, az utólagos munka nagyon fontos. Egy normális cég már rég fölvett volna egy csomó mapot, szarnák a javításokat, hegyeznék a multis rendszert, jönne még kieg, vagy folytatás. Ehelyett van nekünk egy Relic Online... Kár mert a CoH számomra a valaha volt legjobb stratégiai játék, minden benne van ami egy ilyen játékot naggyá tesz a szememben. Csak a support... :(
  • BBazsi
    megint szar nekem is
  • bérc75
    Hajnal 1 kor még ment a game azóta ez van,illetve ez nincs. Volt valami rendszerüzi tegnap este ,hogy lesz valami szerver karbantartás,de az időpontra nem emlékszem
  • priluki
    Hát ha ilyet a Relic megenged magának sztm 1 év és éhenhalnak.. mert ha napokra is leáll a server is felháborito.. föleg karácsonykor..
  • w77d
    ha azt mondják, hogy mostantól le vannak szarva a játékosok és le lettek állítva a szerverek, akkot szépen vissza fogom követelni azt a pénzt, amit kiadtam a játékért!!
  • bérc75
    Én sem tudok belépni reggel óta
  • priluki
    hmm olvasom a commenteket.. hát ez két napja volt de én mostse tudok belépni.. azért ez durva:S