Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah elkezdem leszedni az OF-et... megnézem mit tud ez az új játékmód, oszt eldöntöm megvásároljam-e :C

végülis csak 3 új játékmód :=)

igen ez igaz de egy ilyen játéknál számomra a online multiplayer a lényeg. Én személy szerint az OF Panzer Elite kampányt el sem kezdtem.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Letöltöm steamen (persze csak miután végzett ezzel a **** update-léssel).

Elõbb kipróbálom a játékot, majd meglátjuk megér-e annyit én csak multi miatt adok ki pénz eredeti játékra, ez az igazság, és multi téren nem sok újdonságot hoz a ToV ha az ember ember elleni csatákat nézzük.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Ez a multira lehet igaz. De a CoH & CoH OF kampányok unlokkolására székséged lesz valószínûleg azok cd-kulcsaira is.

Prince23
És letöltötted steamen? vagy lehozzák postán? hogy müxik ez pontosan?

"Tegnap még azt írták ki: 3 óra múlva fent lesz STEAMen. Most meg 9 óra. wtf?"

Fent is volt, csak nem nálunk. Pl: Usa, Canada, GB - ben már elérhetõ.
Én már reggel megvettem steam-en kemény 6670 Huf-ért.

Prince23
Directdrive-on pl. fen van az empire tw. Nos akkor az tuti, hogy steames verzio lesz ott is?
bocs offért

mondjuk részben jogos is ez... mivel ha azt nézed, aki tök új játékos, és megveszi az új játékot, és akar másik frakciókkal játszani az most vegye 2ezerért a CoHot, 4-5ezerért az Opposing Frontsot...

robotnyk
ez közvetlenül azután fog megtörénni, hogy a blizzard tönkremegy a WoW miatt.
Igen tulajdonképpen igen, egy másik forumon (hungarian Titans) pont ezen vitatkozunk hogy nem korrekt hozzáállás a régi játékosok miatt és nagyon megoszlanak a vélemények

ez kb fizikai lehetetlenség hogy bebukjon a steam 😄

mi van ha bebukik a steam megszûnik akkor mi lesz a játékokkal? lesz serialod amit nem tudsz használni?

robotnyk
és ez mikor derült ki? <#gonosz1>
lol nem hiszem h akkor lehet eldobni az OF-et meg a CoHot...

Már kiderült hogy ha megveszed a ToV tartalmazza mind a 4 frakciót + új egységek új játékmódok 2.500 patchal tehát nincs szükség a elözö két részre.

Viszont én nem értek valamit: Én megvettem STEAMen az Alap CoH-ot meg az OF-et. Ha most dobozosban megvenném a Tales of Valor-t, akkor menne együtt a 3? vagy lehet aktiválni a ToV kulcsát steamen?

Köszi. Bár azt is jó lenne tudni itthon mennyibe fog kerülni. Csak az a biztos amiért bemész és megveszed.
Tegnap még azt írták ki: 3 óra múlva fent lesz STEAMen. Most meg 9 óra. wtf?

Zsoltika 007
Teljesen megbízható az is meg a steam is. Bár a steam eléggé lehúzós mióta 1:1 váltják a dollárt euróba.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hy all!
Erröl a Direct2Drive rol rendelte már meg valaki? Megbízhatók az ien letöltõs oldalak?
Új év, új árak! XD
1 EuRo = $1.32.
Legolcsóbb amazon.com : £17.96 ~ 5800Huf
Steam:
-legolcsóbb: $29.99 ~ 6570 Huf
-legdrágább: e34.99 ~ 10150 Huf

Az a baj hogy mind 2 cseh nekem meg angol a régi menne e ha felraknám
http://www.gameexpres.sk/hra-pre-pc-company-of-heroes-tales-of-valor-p-8513.html

http://www.progamingshop.sk/company-of-heroes-tales-of-valor-cz-games-for-windows-p-2826.html
Holnap fent lesz STEAM-en is, kiváncsi vagyok 28€-t kérnek el, (mivel amazonon $28 a játék) és szerintük 1 euro = 1 dollár 😊

nekem angol verzióm van de az õjat ha más nyelven rendelem akkor menni fog feltudom rakni rá?
itt van nem torrentes link

http://www.atomicgamer.com/file.php?id=77320#
NeBby
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Company.of.Heroes.Tales.of.Valor.CLONEDVD-AVENGED tölthetõ 😊

Starcraft2 e-mail: [email protected]

2.500 ,mert torrentrõl nem tudom leszedni, reggeltõl megy és csak 30 százaléknál tart
mascarun
pontosan melyik kellene?

az nekem is jó lenne
mascarun
Majd valamikor itt:
http://cohpatch.relic.com/

mascarun
Company of Heroes: Tales of Valor
In stock on April 10, 2009.

Felrakom itt is a kérdést: nem torrentes forrást tud valaki az új peccsre?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

csak azoknak kell akiknek nem lesz meg a ToV hogy tudjonak játszani
robotnyk
azon filózok, érdemes-e szívni a 2.5el, mikor a ToV eleve 2.5re hozza majd a verziószámot.
ott van mind kettõ egymás alatt
Mondjuk elõtte érdemes leszedni a 2.4-2.5 patchet is, innen: http://cohpatch.relic.com/relic/coh/retail/EN_2400_2500_Patch.exe.torrent

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Itt az új Patch http://community.companyofheroesgame.com/forums/topic/2500-and-2501-torrents

STEAM progi kell hozzá, ki tudod backupolni a játékot, de csak a STEAM programhoz rakhatod fel... serialt nem kapsz, próbáltam kiszedni, megtaláltam regeditben a keyt, de ha megpróbáltam felrakni és a serial validatingnél kérdezte h Direct2Drive, Retail, vagy STEAM. Ha nem STEAMre mentem akkor kiirta h invalid.

Eddig én is vágtam de miután megvetted megkapod a serial-t és letöltheted kiírni ki tudod egyáltalán? vagy hogy mert ugye nem dobozos terméket kapsz!! Újra installnál újra letölt felrak stb.

ápr 15étõl kapható STEAMen, kell hozzá egy bankkártya amivel lehet vásárolni neten. Javaslom valamelyik VISA kártyát... megadod a neved, számlaszámod, lakcímed, telefonszámod (nem hivnak soha, nem küldenek lakcímet a leveledre) és lényegében ennyi. Annyi pénzt ráraksz a kártyára amennyit akarsz, csak legyen meg XY Euro, tehát a játékot ki tudd fizetni 😊 Eddig már jó pár játékot steamen vettem meg, másnak is vásároltam és nincs semmi gond

Ez a Steam-es vásárlás hogy müködik????

Prince23
Vérfrissítés nem árt...

NeBby
Csináltam egy frissebb bannert , íme:

Starcraft2 e-mail: [email protected]

én majd steamen veszem meg valamikor😊

Valószinü én külföldrõl rendelem meg aztán bekaphatja a hazai forgalmazó.

mascarun
* 3 Immersive Storylines - Embark on the definitive WWII experience from all sides of the war. Each episode contains new missions and objectives in a persistent environment.
* Episode 1: Tiger Ace: Control Tiger Tank Ace Hauptmann Voss's highly decorated Tigergruppen against the British 7th Armored Division on D-Day in one of the most famous tank battles of WWII.
* Episode 2: Causeway: Command and American Paratrooper Company in the hours following the initial D-Day landings.
* Episode 3: Falaise Pocket: Command the Wehrmacht Army as your soldiers try and hold off the advancing Allied army.
* Direct Fire Control - Not only can the player's tactical and strategic decisions influence the battle, but players also directly control units on the battlefield. Players will aim, fire, and maneuver in real-time to capitalize on the changing battle conditions.
* Command New Units - New infantry and vehicles such as the Schwimmwagen and Staghound will be available. The Schwimmwagen is an amphibious, all-wheel drive off-road vehicle while the Staghound is a highly maneuverable 4x4 Armored Car.
* Conquer New Territory - New maps based on famous battles such as Villers-Bocage will be available for competitive players in the online battlefield.