8857
-
Elgrecco #4681 ok. megpróbáljuk amint visszaér haver... köszi -
#4680 Nem, win7 es xp kozott megy a coh, azzal nincs gond.
Mondom, probaljatok meg amit elobb irtam, hogy miutan felleptel hamacsira tiltsd le, majd azonnal engedelyezd a lan kartyadat amivel netezel. -
Elgrecco #4679 Előre hoztam a hamachit a listában énis , haver is... de továbbra sem látjuk egymást játékban. Biztos nem az a gond eleve hogy win 7-em van? -
#4678 Win7-nél én csak úgy tudom a hamacsit a halozati adapterek kozott az elso helyre imatkozni, hogy miutan bekapcsoltam magat a hamacsit a lan kartyamat [amin keresztul netezek] letiltom, majd engedelyezem. Ugye ezzel a muvelettel a hamacsi a lan kartya ele ugrik, es igy mar latom a szervert. -
Elgrecco #4677 Urak!
nekem olyan gondom lenne hogy ujra elővettem a CoH első részét (1.71ig patchelve) és hamachin ugyan tudunk pingelni haverral egymásra, de egymás játékát nem látjuk. Tűzfal, nod kilőve.
Az egyetlen amire gondolni tudok hogy neki XP, nekem win 7 van.
megoldás valaki???? előre is kösz -
oroberto #4676 Legjobb vétel! elején lehet elmegy a kedved mert sokszor kikaphatól de kitartás és kérdezz nyugodtan szívesen segítunk tanácsokkal itt, vagy gamen belül lehet barátokat felvenni és gyakorolni Sok szerencsét! -
bariihighzor #4675 ha valaki játszana hamachival akkor vegyen fel
xfire:nyisdki
msn:[email protected] -
#4674 1. nincsenek
2. melled sorsol a rendszer jatekososkat, a szintednek megfeleoen.
3. a legjobb |^_^| -
#4673 Sziasztok!
Valaki mesélne kicsit a multiplayerről? A héten elvileg jön a COH : Anthology-m és remélem jó vételt csinálok.
1. Nincsenek szakadások/szinkronhibák multiban?
2. Vannak bőven játékosok tehát nem kell noob szervert keresgetni nagyítóval?
3. gamereplays.org on coh replayből van a legtöbb ez arra utal, hogy eléggé kiforrott a multiplayer módja ha már ennyien játszák? -
#4672 jah, nekem sem működik docsba másolva. -
CAC #4671 A lenti tanúbizonysága szerint annyira mégsem fájnöli fikszd. :) -
#4670 COH launcher no longer supports newest patches 2.5xx or higher because Relic has finally fixed the map support. -
CAC #4669 A COH launcher a te barátod: http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=176498 -
#4668 Tovabbra sem megy az sga, elobb tevedtem.
Sgb megy, ha be van masolva a jatekkonyvtaraban a ww2\data\scenarios\mp ala, es -devvel inditom. Szal a korabbi kerdesem tovabbra is fenn all. -
#4667 kozben rajottem, nem volt egeszes pontos az egyik konyvtar neve, ami ala be kell masolni. -
#4666 2.600-os verzional hova kell masolni az sga-s custom mapokat, hogy latszodjanak a jatekban? segitsegetek koszonom. -
CAC #4665 Szia!
Ez így elég kevés infó. Konfig? Hibaüzenet? -
#4664 Sziasztok miért szór ki asztalra állandóan a progi tud valaki segitteni ebben a dologban? -
CAC #4663 Szia Robi!
Igen, Mox feltöltötte nekem őket. Azért köszi! -
oroberto #4662 Cac sikerült megoldani a dolgot mert ha nem én ma este 20:00 után át tudom neked küldeni a file-okat TeamViewer 4 segitségével ha úgy jó neked. -
CAC #4661 Egy kis segítségre lenne szükségem. Valaki feltölteni nekem a Program files\Company of Heroes\COH\OPS\archives\
és a
Program files\Company of Heroes\COH\Engine\Locale\English\
mappák tartalmát? Az első 4, a második 2 fájlt tartalmaz.
Ezek nélkül újra kéne telepítenem a játékot, amihez nem érzek elég erőt, tekintve, hogy most tettem fel. :( -
#4660 Köszi "kolléga":D
most már akkor tudom hogy inkább megveszem 1899-ért a simát minthogy 3500ért a sima GOTY-t:D -
CAC #4659 Ja persze, nem tőled kértem számon. :)
Csak úgy hangosan gondolkodtam, hogy mifene értelme van dupla annyit kérni valamiért olyanért, ami alapvetően ingyenes, és biztos, hogy idővel megkapja az olcsóbb verzióval együtt az ember (mert ugye a peccs így is-úgy is lejön). -
#4658 passzolom, én csak bepötyögtem gugliba, amire a kolléga nem vállalkozott és bemásoltam a releváns végeredményt :) -
CAC #4657 Ennek mi az értelme? Ezek a mapok lejönnek a patchekkel együtt. -
#4656 1. "GAME OF THE YEAR PACKAGE INCLUDES: 2 new Skirmish Maps: Seine River Docks and Beaux Lowlands"
2. igen -
#4655 Sziasztok!!!
Valaki megtudná nekem mondani hogy mi a különbség a sima Company of Heroes és a Company of Heroes GOTY (game of the year) között?
Mert az egyik ára kétszerese a másikénak:)
Választ előre is köszönöm:D
Jah még1 kérdés: ha a sima company of heroes jól fut a gépemen akkor a másik kettő kieg is jól fog futni? thx -
CAC #4654 Igen, multis. A másik kérdésedre pont alattad van a válasz. -
Bodrey #4653 Üdv mindenki az lenne a kérdésem a Tov-vel kapcsolatban hogy az multis game mert az előzők megvannak és azzal toljuk haverokkal, de az új kieget érdemes e megvenni hogy használjuk.
előre is
Kössz -
#4652 sry elnéztem, csak 7k!!! -
#4651 Én is papírzacsis, vga-hoz adottan vettem meg az alap-ot, meg az OF-ot.
3k -ért. A ToV már eredeti dobozos.
De itt még irnak eladót.
Zeladon
Igaz 8k -ért. Hátha!
De akkor már ez érdemesebb. Company of Heroes Anthology
-
Quent1n #4650 Akkor most tőlem kapsz választ! :) Prohardveren szokott lenni egy-két használt én is ott vettem. Valakinek volt pár videokarihoz kapott darab, és 1500-ért sikerült egyhez hozzájutnom. De ebayen is lehet kapni és az angol e-bay az ebay.co.uk elég biztonságos pláne ha paypal-lel fizetsz. Szintén PH-n vannak arcok akik megrendelik nektek min. felárért. Olyan 3k körül van asszem de lehet kicsit több. -
#4649 Mondjuk én bedobtam már ide a kérdést hogy egyáltalán lát e valaki boltokban vagy online shop ban OF et! De nem nagyon kaptam választ!
nem tudom hogy Mo-n egyáltalán forgalomban van e még! -
CAC #4648 Eddig én is csak a sima CoH-ot láttam ennyiért. Idő kérdése az egész. Mondjuk az OF többet adott jóval, mint a ToV, így az én kis elméletem erre az utóbbira igaz csak. -
#4647 Nekem ezzel az a bajom hogy az OF et már nem is lehet kapni[legalábbis én nem látom]! Úgyhogy még most esélytelen hogy megvegyem 999HUF ért!
Én inkább SP el játszom úgyhogy ToV meg a 3x3 küldetésért nem érdekel. -
Neoncsoves #4646 Köszi a válaszokat!
Hát, meggondolom még :) -
Quent1n #4645 ahogy előttem is írták ha nincs meg egyik game sem akkor érdemes. Ha megvan egy vagy mindkettő akkor elgondolkoztató. Minden frakció kap két uj egységet (ezek közül szerintem max 3-4 használható igazán) plusz az új játékmódok amik szerintem ötletesek lettek bár többet is ki lehetett volna hozni belőlük.
Mindegyik alapvetően multi játékmód. A Stonewallt mindig gép ellen kell nyomni élő csapattársakkal. A cél hogy kivédjetek egy több hullámból álló támadás sorozatot. A Panzerkrieg max 3v3-as tankcsata. Mindenki egy tankot irányít. Az Assault is max 3v3 as. Mindenki kap egy hőst aki tud fejlődni. Cél: áttörni az ellenség vonalát és megsemmisíteni a fő épületét. -
bgabor #4644 Az egyiket lehet tolni gép ellen(talán a stonewallt ha jól emléxem), a másik kettőt csak ember ellen. -
Neoncsoves #4643 Én is ezen a véleményen vagyok -
CAC #4642 Az az egységesen elfogadott tézis, hogy akinek nincs meg egyik gamma (CoH + OF) annak nagyon megéri. Akinek az egyik van meg, annak elgondolkoztató. Ha top player, akkor az OP egységek miatt sanszos. Ám aki fun player, annak jelenleg nem bejövős a ToV. Nem ér annyit.
Nekem megvan mindkettő...várok 1-2 évet...ha 999 hufért hozzám vágják megveszem, ha nem, nem. :)