Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez elég gáz! Mivel életemben egyszer kriételtem kb 2 éve, már elfelejtettem mi a helyes menete, de biztos nem ez. Ha magánembertõl vetted, akkor élnék a gyanúperrel, hogy átvert, és a bannolt accountját adta el.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Szia!

Igen, tudsz. A lényeg, hogy ugyanaz legyen a verziószámuk. Tehát fel kell peccselned 2.301-ig.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

robotnyk
igen, de akinek csak az egyik van meg, csak az abban lévõ két factiont használhatja. és ugye legalább 2.101ig patchelve kell lennie.
sziasztok!

bocs a hülye kérdésért de:
az opposing fronts és az alapjáték tudnak egymással játszani neten?

Köszi
az mért van hogy megpróbálok regisztrálni és rákattintok a create-re és kiirja hogy bannolták az accountomat. hozzáteszem ma vettem a játékot és eddig patcheltem....
1000 hála 😉
mike0013
fel tudod patchelni 2.301-ig, csak szedd le az ahhoz tartozó patcheket, ne foglalkozz vele, hogy azt írják, hogy az opposing fronts-hoz tartozik, ugyanúgy fel lehet tenni a sima alapra is

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ha csak az alapjáték van meg akkor nem tom 2.301-re patchelni és replayokat nézni?
nnem

Prince23
Szisztok!
lenne egy kérdésem:
Az opposing Fronts Live-os?

Én anno végigjártam a szamárlétrát: kampány, exp ai elleni skirmish, hamachi majd csak ezután merészkedtem ki on-line.
Egyébként emlékszem, hogy tetszett a kampány is, mert hihetetlenül hangulatosra sikerült.

robotnyk
multiban úgysem lesz, a kampány meg erre fog épülni. talán ezért még az utóbbit is megnézem, mert eddig egyetlen rts kampány sem tudott lekötni.
Így van. A hõkövetõs bazookák és stickyk esetét mindenki ismeri. 😊
Egyébként igazad is lehetne, de jelen esetben tomcsa4 kollegával értek egyet. Én is próbáltam már a War Frontban és nem begyere.

robotnyk
ennek mondjuk az ellentéte is igaz, ha azt számolta ki a lövés elõtt, hogy a lövésnek találnia kell, akkor néha kanyarodik a lövés 😄
egyébként szerintem várd meg, nézd meg, aztán ráér mindenki sírni, ha nem jó.
Nehogy azt hidd, hogy ha nincs semmi közötted és a célpont között, akkor értelemszerûen eltalálod!
Elõször a progi megnézi milyen fedezékbe van a megtámadott, aztán, hogy mozog e a támadó, mekkora lõtávon van, milyen eséllyel talál a támadás, van e visszarúgási módosítás, stb. Ha a sok negatív módosító miatt nem talál be egy lövés, akkor a grafikai megjelenítés 'kitalál valamit' a lövedék sorsáról. Értsd: földbe csapódik, szétlõ egy tereptárgyat, vagy épp friendly fire-t okoz. 😊
Az ilyen direct fire nevû fossal, csak elarcadeosítják ezt a jó kis stratégiai játékot. Tök felesleges parasztvakítás. Érzi a thq, hogy nem kérhet egy marék szeget sem a kiegért, ha nem tesznek bele valami újat, ezért kiszúrja a playerek szemét ezzel.

simán jó, hülyét kapok amikor király tigris a földet lövi nem az orra elõtt levõ shermant😊

Igen? Akkor jó, mert én utálom azt a fícsört. Nem használtam a War Frontban sem.

Ott asszem direct control a neve (vagy az a Heroes of WW2?), ezért gondoltam rá.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Zsoltika 007
Jó mert olyan itt nem lesz. Ugyanúgy fentrõl irányítasz mindent csak a torony arra fordul és céloz ahol az egred éppen van.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

TPS nézetre gondolt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

mascarun
" végre lehet a tankot irányítani"
nem tudom te eddig mivel játszottál de az én verziómban eddig is lehetett tankokat irányítani! vagy nemtom mire gondoltál <#alien><#wow3>

m1garand
ááá az nagyon jó lesz végre lehet a tankot irányítani, és oda lõ ahova szeretnéd

makett.tk

Prince23
Valor of tales single player beli újdonság:

"A direct-fire-rel bármikor átvehetjük az irányítást fegyverrel felszerelt jármûveink lövegtornya felett"

Zickler
Valljuk be béna vok, mégis sikerült 😄
Most már csak a mod-ot kéne elindítani.

Battletag: Muhee#2716

robotnyk
a launcher add map gombbal sem? valószínû, hogy a magyarítás amúgy, de soha nem használtam, szal passzolom.
Zickler
Sajnos nem sikerül berakni az .sga mapokat, vagyis sikerült bemásolni de nem indítja el. Mit csinálok rosszul, nem az lehet a probléma hogy le van magyarosítva a game?

robotnyk
sga formátumú mapok mûködnek. másold be a játék könyvtárába egy Maps könyvtárba, és használj CoHLaunchert. link hozzá.
Zickler
Sikerült megoldanom <#vigyor4>
De most meg egy másik hiba történt amikor megpróbálom elindítani a eltöltött pályát akkor a pályát töltés felénél visszadob a fõmenübe<#szomoru1>
Másik pedig megpróbáltam felrakni egy modot sikerült is csak amikor el akarom indítani a gamet ezzel a két hibaüzenettel kilép:

Zickler
Hi all!
Tudna valaki segíteni? Letöltök egy pályát és bemásolom oda ahova kel de mégsincsenek benne a játékban. Leírná valaki az egész folyamatot hogy hogyan kell pályákat berakni a játékba?

Elõre is THX.

mike0013
😄😄😄
köszi, okoztál nekem egy vicces percet😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Nem neked írtam. Eredeti játékról van szó, és ott van chat. lol

Budapest chat szobában
lol meik c6-on?😊a ventrillo meg nem is magyar..ami a honlapon van..nem igaz nincs 1 csapat aki ezt a gamét játsza..ez lol

A Budapest chat szobában vagy a Hungarian Titans klán fórumán.

mag az a hamachi cim amit megadtak sosincs sanki rajta szoval sok game ott nincs én online vagyok álltalába mindig..ts is van ventrillo is és hamachi is..szoval már csak emberek kellenek akik onlinék😊

nekem van eredeti is de van tört is..igy a törtel játszom mert az oppsoit front már nem eredeti nekem..

Hol szoktatok gyülekezni azok, akik hivatalos pélánnyal rendelkeztek?
senki nem jön hamachi ra?😊

valami msn jöhetne aki hamachin tolja a company of heroes-t

én mentem de azota még nem láttam ott gamét..

Én is most vettem meg 😄
bajgunar
Az alap game akciós 1790 Ft!
hja

De még se 12000 😄
Sziasztok! Ha valaki akar hamachin játszani annak a cím:
Comp_of_h, jelszó pedig: 1234.
Akinek van kedve jöhet.
az most : 30.00 USD = 6,667.20 HUF

az amazonon 30 dollárt irtak elõrendelésre
én meg azt remélem hogy nem fog 12ezrekbe kerülni <#vigyor5>

mascarun
http://www.gamekapocs.hu/hir/13856/Company+of+Heroes:+Tales+of+Valor+kepek

Tán márciusban kijön!
Remélem nem játsza el ugyanazt mint a BIA Hell's Highway hogy éveket csúszott!

mascarun
Bejelenteték a Company of Heroes:Tales of Valor-t.
A Relic Entertainment belekezdett a díjnyertes Company of Heroes második kiegészítõ lemezének a fejlesztésébe, ami a Tales of Valor alcímet kapta. Az új expanzióban három új kampányt, új multiplayer módokat, egységeket, és fegyvereket, valamint egy direct fire nevezetû rendszert is kapunk, amivel az ígéretek szerint még taktikusabban irányíthatjuk a katonáinkat. A küldetés lemez nem igényli sem, az alapjátékot sem, az elsõ add-ont, és várhatóan 2009 tavaszán kerül boltokba.

ezaz! zsír! remélem lesznek havas küldetések!

bajgunar
Némeik Custom Map-ot a játék telepítési könyvtár-on belül létrehozott scenario/mp ..... mappába kell másolni, h rendesen menjen.
De némeiket meg a c:/felhaszn./Documentumok/MyGames/Company .... ba kell tenni, h menjen. Ezeket figyeltétek? A MAP readme leirja általában, vagy ahonnan letöltöd.
Persze az OF-ot fel kell tenni, és frissíteni a legújabb PATCH-ig.

Nekem a magyarítás bug-os volt a multiplayer menüben.
A játékos meghívása, és a chat helyett számokat írt ki, (invite player, és a Vhisper izé helyett).
Nem tudja valaki, hogy a Steam-es verzióval mûködik-e a magyarítás? Mert korábban felraktam rá, de utána a multit nem értem el...