Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Igen, tudsz. A lényeg, hogy ugyanaz legyen a verziószámuk. Tehát fel kell peccselned 2.301-ig.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
bocs a hülye kérdésért de:
az opposing fronts és az alapjáték tudnak egymással játszani neten?
Köszi
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Egyébként emlékszem, hogy tetszett a kampány is, mert hihetetlenül hangulatosra sikerült.
Egyébként igazad is lehetne, de jelen esetben tomcsa4 kollegával értek egyet. Én is próbáltam már a War Frontban és nem begyere.
egyébként szerintem várd meg, nézd meg, aztán ráér mindenki sírni, ha nem jó.
Elõször a progi megnézi milyen fedezékbe van a megtámadott, aztán, hogy mozog e a támadó, mekkora lõtávon van, milyen eséllyel talál a támadás, van e visszarúgási módosítás, stb. Ha a sok negatív módosító miatt nem talál be egy lövés, akkor a grafikai megjelenítés 'kitalál valamit' a lövedék sorsáról. Értsd: földbe csapódik, szétlõ egy tereptárgyat, vagy épp friendly fire-t okoz. 😊
Az ilyen direct fire nevû fossal, csak elarcadeosítják ezt a jó kis stratégiai játékot. Tök felesleges parasztvakítás. Érzi a thq, hogy nem kérhet egy marék szeget sem a kiegért, ha nem tesznek bele valami újat, ezért kiszúrja a playerek szemét ezzel.
Ott asszem direct control a neve (vagy az a Heroes of WW2?), ezért gondoltam rá.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
nem tudom te eddig mivel játszottál de az én verziómban eddig is lehetett tankokat irányítani! vagy nemtom mire gondoltál <#alien>#alien><#wow3>#wow3>
"A direct-fire-rel bármikor átvehetjük az irányítást fegyverrel felszerelt jármûveink lövegtornya felett"
Most már csak a mod-ot kéne elindítani.
Battletag: Muhee#2716
De most meg egy másik hiba történt amikor megpróbálom elindítani a eltöltött pályát akkor a pályát töltés felénél visszadob a fõmenübe<#szomoru1>#szomoru1>
Másik pedig megpróbáltam felrakni egy modot sikerült is csak amikor el akarom indítani a gamet ezzel a két hibaüzenettel kilép:

Tudna valaki segíteni? Letöltök egy pályát és bemásolom oda ahova kel de mégsincsenek benne a játékban. Leírná valaki az egész folyamatot hogy hogyan kell pályákat berakni a játékba?
Elõre is THX.
köszi, okoztál nekem egy vicces percet😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
lol meik c6-on?😊a ventrillo meg nem is magyar..ami a honlapon van..nem igaz nincs 1 csapat aki ezt a gamét játsza..ez lol
Comp_of_h, jelszó pedig: 1234.
Akinek van kedve jöhet.
Tán márciusban kijön!
Remélem nem játsza el ugyanazt mint a BIA Hell's Highway hogy éveket csúszott!
A Relic Entertainment belekezdett a díjnyertes Company of Heroes második kiegészítõ lemezének a fejlesztésébe, ami a Tales of Valor alcímet kapta. Az új expanzióban három új kampányt, új multiplayer módokat, egységeket, és fegyvereket, valamint egy direct fire nevezetû rendszert is kapunk, amivel az ígéretek szerint még taktikusabban irányíthatjuk a katonáinkat. A küldetés lemez nem igényli sem, az alapjátékot sem, az elsõ add-ont, és várhatóan 2009 tavaszán kerül boltokba.
ezaz! zsír! remélem lesznek havas küldetések!
De némeiket meg a c:/felhaszn./Documentumok/MyGames/Company .... ba kell tenni, h menjen. Ezeket figyeltétek? A MAP readme leirja általában, vagy ahonnan letöltöd.
Persze az OF-ot fel kell tenni, és frissíteni a legújabb PATCH-ig.
Nekem a magyarítás bug-os volt a multiplayer menüben.
A játékos meghívása, és a chat helyett számokat írt ki, (invite player, és a Vhisper izé helyett).