Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rendes alapjátokhoz kénne !
Elöre is köszönöm!
Tores helyett inkabb hasznaljatok mini-imaget, ugy majd latjatok egymast.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
csak annyi hogy nem látjuk egymást az érdekesség az hogy csak akkor nem ha közvetlen csak neten nyomjuk..ha pl össze van kötve a gép lan ba akkor látjuk egymást de nem tudunk csazlakozni csak akkor ha a hamachit is inditjuk..ha nincs összekötva a gép akkor meg eggyáltalán nem látjuk egymást a gaméba..hamachin tudunk pingelni egymást tüzfalak kilöve
az etc filéba ezek vannak
127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net
127.0.0.1 reliclive.quazal.net
eddig a legujjab frissitésig mentünk a 2.301 ig ha valaki tudna segiteni jo lenne
köszi
2. hasznalj mini-imaget, ne crackot
3. c:windows\system32\drivers\etc könyvtárban a hosts nevû fájlt kell szerkesztésre megnyitni, és a végére beírni a következõt:
127.0.0.1 reliclive.quazal.net
jaccik.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Talán azér nem jó?!
A hiba:
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/markijoe/uploads/cheroof-20090305-180821.PNG
CohOF-el lenne problémám!
Hiába crackelem meg mégis bekell irnom az accountot és nemtom megoldani h tudjak játszani :/
Help :'(
1. Letöltöd a exe filet a weboldalról
2. Bemásolod a COH könyvtárban és elinditod automatikusan letölti a szükséges fileok
3. start game: elindul a COH
4. Skirmisben megtalálod a kész 1v1 ill 2v2 küldetéseket oda van írva mit hogy kell állítani (fix player)
Ennyi
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Próbálta már valaki? http://www.coh-jointoperations.com/
Itt már elõ lehet rendelni, és ide is elhozzák kicsit más a dátum:
http://www.game.co.uk/PC/Strategy/RealTime/~r339459/Company-of-Heroes-Tales-of-Valour/
Elég jó videok voltak!
Az egyikben megjelölte az elesett társaidat ["Squadmember down"] és ha jól láttam akkor a jobb alsó sarokban a menüben volt valami vöröskeresztes fecskendõ! Úgyhogy ha jól gondolom akkor az ejtõernyõsök meg tudják majd gyógyítani az elesett társaikat!
Bár én teljesen rákészültem arra hogy ardennek is lesz benne eddig arról nem igazán láttam videót! 😞😞
magyarítás elfejeltve, mellesleg van valami abban, hogy angolul is jóó... legalább fejlesztem a szókincsem<#nezze>#nezze>
Szerintem felejtsd el a magyarítást!
1. Többször hallottam már, hogy különbözõ hibákat generált már.
2. Egy stratégiai játék nem az a kategória, ami játszhatatlan magyarítás nélkül.
3. Legalább tanulsz addig is egy kis nyelvet. Én az angol szókincsem legalább 60-70%-át különbözõ rpg-k végigszótározásával szereztem meg. Márpedig akkor nem voltak ám on-line szótárok, frankón lapozgattam a böszöm nagy könyveket. 😊
Szóval egy baráti tanács, ne törödj a magyarítással! 😉
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
most így hirtelen nem vágom az egészet, mert egy másik javítás van fent... de a vége az volt userinterface.dll és nem tom mi<#wow1>#wow1>
és gondoltam beírok ide, talán a szakik mondanak rá valami okosat...
mindkettõ megtalálható egy kis kereséssel... és igen, nekünk is ugyanannyi idõ megkeresni, mint neked, vedd a fáradságot és keresd meg te azt ami neked kell
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
valakinek nincs magyarosítása az of-hoz?
Miniimage daemonba,valamint a host fajl kibovites utan mar megy is.
Tehat, amit meg fel kell rakni, sorban:
2.100 - 2.103
2.103 - 2.201
2.201 - 2.202
2.202 - 2.300
2.300 - 2.301
Hajra...
Az engem is érdekelne!
link: Update
Nektek a magyarítás után nem kezd el egy idõ után remegni?
Elöre is köszönöm?
FairLight-os verzió, van...
lécci segítsen vki
köszi
köszi
és ha csak itthon akarok a single-ben játszani, akkor is szedjem le a paccsokat meg mindent?
Valaki tud valami üzletet ahol lehet még kapni Opposing Fronts-t!
Belföldön mert fa**om sem szenved a külföldiekkel! 😊
Teleszaladt a bakancsom ezekkel a tört szarokkal!
Esetleg megvenném valakitõl aki ráunt és el akarja passzolni kifogástalan állapotban levõ játékát!
köszi a segítséget! megpróbálom <#eljen>#eljen>
amúgy 2.301 a legújabb patch eddig tedd fel az összeset...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
lenne egy nagy gondom...
felteszem a játékot, crack-elem, elindítom és folyton azt írja ki, hogy "valindating media... please wait..." utána meg, hogy "couldn't vmi..."
nah ilyenkor mit csináljak?
meg, hogy milyen paccsokat kell leszedni a játékhoz?
köszi
Feltelepítettem a magyarítást de valamiért egy idõ után elkezdenek remegni a feliratok. Olyan is történik hogy a karakterek hiányosak vagy teljesen olvashatatlanok, ez mitõl van?
Vista x62, ati 4870x2.
Más is találkozott ilyen hibával, kérem segítsetek.
Igen a kiegészítõvel játszom.