8857
  • m0tTh0w
    Miért is szar az a hamachi, attól függetlenül , hogy vki azzal vagy a nélkül játszik a cohhal?
  • Quent1n
    Szar Hamachit felejtsétek el! Vegyétek meg azt gyertek multizni! Kőkemény 3ezer forint a játék ne mondjátok, hogy ennyit nem ér meg!

Tessék itt is szoktak lenni eladó darabok:

http://hardverapro.hu/aprok/szoftver_jatek/jatekok_pc/keres.php?sfor_all=company+of+heroes

• Hector Troy
    bocs, mégsem
  • Hector Troy
    404 mind2
  • Stanly92
    halle ^^

ha vki szeretne multizni, itt talál komplett leírást :)

Hogyan multizz hamachin keresztül lanon? FAQ OLDAL

gyertek minél többen hamachira :) és toljunk nagyokat :D

Hogyan multizz hamachin keresztül lanon? FAQ OLDAL
  • AndrewT
    erre vess egy pillantást: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1114586459&no=4678]#4678[/URL]
  • bgabor
    A tales of valorraé az alap crackel is lehet multizni gond nélkül. Hamachival mennie kell.
  • Quent1n
    Akkor töltsd le a demoját. Annak idején én is a demo kipróbálása után vettem meg.
  • Lebowski
    lehet, hogy előbb kipróbálnám.
  • mascarun
    Vedd meg eredetiben!
    kész!
  • Lebowski
    sziasztok!
    azt szeretném kérdezni, hogy windows7 alól hamachival miért nem tudok haverral játszani? ennek van valami speciális megoldása, vagy a hamchi nem szereti, vagy csak mi vagyunk bénák?

segítségeteket előre is köszönöm!
  • Quent1n
    Védekezni AT gunokkal érdemes tankok ellen, plusz jól elhelyezett inf squadokkal, akik képesek sticky bombot dobni. Persze nem árt ha mire az Axis tankok jönnek, neked is van már Shermaned vagy M10/18. Ha nagyon jól kiépített védelemmel találkozol Axis részről, akkor mortar és arty, szűk mapokon a frontális támadás nem sok jóval kecsegtet. Jah és aknázni kell, SOKAT. Ostwindek ellen airbone+recoilless is jó páros.
  • B52Yami
    Nekem inkább egy olyan kérdésem lenne, hogy amerikaikkal hogyan érdemes/esélyes támadni illetve védekezni T4-es V3-mas axis tankok ellen?! (PL 3 panther 2 ostwind és inf support) Adott a szitu: 3v3 red ball express, late game axis jön 2 panther 1kt háttérben pak, mg, 2 ostwind pár lángszórós pio és inf középen nyomul elörre.
  • B52Yami
    Biztos sietett a gépeléssel, mert kezdődött a TV-ben a Spongyabob.
  • bgabor
    Nem tudom hallottál e már róla, de a mondat közbeni írásjelek (vessző) igen fontosak, mert azzal lehet tagolni a mondandódat. Ha nem használod őket, értelmetlen katyvasz lesz amit leírtál, ahogyan az iménti hozzászólásodban is. Könyvekben sem véletlenül használnak vesszőket. Olyat láttál már közelről?
  • Bodrey
    Hali tört a game és patchelve ment vista alatt és xp alatt is mióta win7 van azóta húzza az agyamat mert nem tok 20 percnél tovább játszani és elég szívás multi közben mikor kezdek fejlődni.

Azért kössz mindenki
  • smusher
    Hello! Single playerben a console parancsok között van egy olyan, amelyik megszünteti a életerő-csíkokat és más ikonokat az egységek fölött, de a taskbar-t nem rejti el, és a taktikai térképen továbbra is látszanak az ikonok. Tehát nem a hide_taskbar. Valaki plz segítsen, ez melyik parancs? Thx!!
  • B52Yami
    Na ez eszembe se jutott, kössz az infót.
  • mascarun
    Van Chat a game ban! Keresd meg a Budapest szobát.
    Ha esetleg tudsz összeszedni normális csapatot lehet én is beállnék!
  • B52Yami
    Úha , ez buzisra sikerült, a lényeg, hogy szeretnék csapatban gyapni és taktikázni.
  • B52Yami
    Sziasztok!

Kb 2ónapja játszok és szeretnék valami csapatba belépni,vagy "haverkodni", esténként valakivel(kikkel) csapatban játszani.
  • Sheltem
    Eredeti vagy tört? Ha eredeti patchelve van az utolsó patchig?
  • oroberto
    Én is win7 alatt használom és semmi bajom valami más lehet ott a gond esetleg vga driver vagy valami más eszköz drivere.
  • Bodrey
    Hy mindenki!
    Abban kérném a sígtséget hogy win-7 rendszerem van és game közben kifagyok kb 10 perc után.
    A kompatibilitást hiába állítom nem segít valakinek ötlete azt megköszönöm.
    Üdv
    Jó multizást
  • Quent1n
    Amint alattam is írták Recoilless Rifle-t forgatnak az ejtőernyősök ami sokkal jobb mint a Bazooka. Plusz bárhol lehet őket reinforce-olni ami szintén nem elhanyagolható, és emelett ott a setchel charge ami ki tudja forgatni a földből a tankcsapdákat emlékeim szerint, plusz a fahidakat egyből dönti, emellett pedig a házakat is pucolja keményen, és csak 50muníció. Hátránya h lassabban robban. Egyébként az airborne-osoknak M1 Carbine-jük van. Jó kis egységek hidd el. Ha elit rangot kapnak úgy megeszik az Ostwindeket, Párducokat nagyobb tömegben, mint a sicc.
  • bgabor
    Az nem bazooka, hanem M18-as recoilless rifle. Sokkal pontosabb a rangerek bazookáinál és nagyobbat sebez. Ezért nem ingyenes.
  • Hector Troy
    A paratroopereknek milyen fegyójuk van? Sima m1 garand? Ha lehetne normális fegyvert adni (legalább egy bar-t) nekik egész jók lenének. Kár hogy 125 municíó a bazooka.
  • oroberto
    sajnos nem igazán.
  • bgabor
    Köszönöm!
  • kingtomi
    sziasztok!
    sztetek futni fog/hogy fog futni a CoH ezen a pc-n?
    2,4 Mhz celeron proci,512 RAM,nvidia GF fx 6200 128 mb vidikártya...
  • oroberto
    Nagyon egyszerű.
    Pontnál: szépen átsétálsz a másik oldalra kattanás után és foglalod tovább.
    Engineerel én még nem néztem ilyeneket, házból meg gondolom kijössz de házzal ritkán találkoztam becsapdázva.
  • bgabor
    Engem az érdekelne, hogy a Panzer Elite SE doktrínájának házakba és nyersanyag/command pontokra telepített bombái ellen az amerikai/brit player hogyan tud védekezni? Mine detektoros engineer/sapper team fel tudja deríteni? Van valami mód rá, hogy ártalmatlanítani lehessen egy ilyen csapdát a kisütése nélkül?
  • oroberto
    HA jól emlékszem már lent volt és szépen elfutottak melette ha odáig futnak akkor talán lett volna esélyemm de így mire visszaértem rámhúzta az mg írtam is neki hogy bug van de nem értette mi a baj, mindegy, most egy kicsit szünetelek cohal kijött a dragon age 10/10.
  • bekefi7
    "Briteknél nállam ez úgy jelentkezik hogy néha kifutnak a pálya szélére mikor le van téve a kamion ezen már buktam el csatát."
    Akkor is ha teljesen le van telepítve? Mert ha csak elkezded lerakni, akkor is kifutnak a szélre. Az új patch-nél még nem játszottam briteknél, de ezt azért majd kipróbálom.
  • Hurkans
    Kösz
  • Sheltem
    Köszi, megtaláltam és működik
  • CAC
    Nem. A ToVban bent van mindkét játék.
  • Hurkans
    Hellosztok nekem megvan a COH alap és megvenném a Tales of Valort de az Opposing Frontsot nem az úgy nem baj?
  • oroberto
    Briteknél nállam ez úgy jelentkezik hogy néha kifutnak a pálya szélére mikor le van téve a kamion ezen már buktam el csatát.
  • bekefi7
    *embereim