8857
  • Neoncsoves
    A ToV-os egységek elég ütősnek néznek ki, de gyakorlatban is tényleg ilyen jók? egyébként megéri a Tales of Valor a vásárlást? Ezt az Operation Assault-Panzerkrieg-Stonewall -t multiba lehet tolni, ugye? Vagy csak gép ellen?
  • formatuq
    en Tiensin-nel tolom mar tobb eve, eddig igen szerettuk a PE+Wm combo-t de 2xWM most jobb. Rooo ellen nehez, akna, stuka, pak-kok, es vet3 inf eleg jol birja brit ellen. Mostanaban lattam par relpayt ahol minden tank csapdat raknak, ugy hogy sokaig legyen "megvezetve" egyenesen az AT gun fele. Marha egy szemet egysek, semmi skill nem kell hozza, es fillerekbe kerul. Relic megint elbaszta, bekaphatjak.
  • Quent1n
    Ráadásul előszeretettel gázolja halálra a gyalogos egységeket.... Gyak a britek kaptak egy mindenre jó egységet. 2v2 ben ha mindkét player erre gyúr nem igen tudom hogy lehetne egy nyíltabb mapon (Wolfheze pl. ) megfogni.
  • Tiensin
    Ne bánkódj ezen:) A kangaroo jelenleg a leggusztustalanabb egység a játékban. PE vel tank hunter dupla shrek az megeszi (hetzer, jp lófaszt sem érnek ugye a fixed turret miatt sem). Esetleg jol elhelyezett tellerek. Csak az a baj ,hogy attól még, mert megölsz 1-2 kangaroot semmit se veszít a brit, ha csak nem tudod lelőni az infantryt miután visszavonja. Ráadásul kockázatos elmenni úgy THra, hogy lehet sose gyárt kangaroot, és akkor meg bszhatod a brit blob meg arty ellen.

Tankokból kizárólag a panthernek van reális esélye ellene, meg amit CAC említett, a tread breaker (csak ugye az a baj ,hogy ha nem tudod kivégezni egyből, akkor kiugrik a sapperekkel és megjavítja oszt vissza) . Sajnos aki jól játszik és nem tudsz ellene komoly előnyt szerezni, mire jönnek a kangarook az szinte tuti elver.
  • CAC
    WM-mel mine, PE-vel mine vagy AT HF thread breaker ability. Innét kezdve mindkét esetben agyaggalamb lövészet.
  • hyperati
    Sziasztok!

Egy tanácsot kérnék a tapasztaltabb játékosoktól. Én mögöttem kb 300 lejátszott csata van, mind neten történt, nem gép ellen. A problémám az lenne, hogy egyre sűrűbben találkozot olyan brittekkel, akik 2-3 kangaroo-val végigszántják a pályát. A múltkor a tigrisem bánta, kb 30 mp-ig volt a pályán. Kicsit röhejesnek tartottam, hogy egy Tigrist ilyen könnyedéd ki tudtak iktatni. Próbálkoztam AT-val és minden mással kilőni, de semmi esélyem nem volt. Valaki el tudja pusztítani ezt a rakás valamit?
  • iceworker
    Helló. Aha értem azért köszi hogy leírtad sokat segítettél nekem. Ettől még nem rosszabb a játék! Gondoltam megkérdezem ezt a dolgot hogy lehet e ilyen egységeket készíteni de hát nem mindegy is. Az a fő hogy ez egy király Game!! Köszi hogy segítettél!! Üdv.
  • bgabor
    A TOV összes új egységét lehet használni skirmishben, multiban egyaránt.
    Tigrist is lehet szerezni, a wehrmachtal kell lenni, és Blitzkrieg doktrínát választani, majd "kinyitni" a Tigrist. Utána már bármikor behívható a térképre.

Simán gyártani azért nem tudod mert az egyik legerősebb tank a játékban.
    Vannak még más tankok is amikhez csak így, doktrínával lehet hozzáférni:
    Tiger II, Pershing, Jagdpanther, Churchill, Hetzer. Ezenkívül így lehet behívni a Hummel és Priest önjáró lövegeket is.
  • iceworker
    Sziasztok! Köszi a segítséget. Akkor nem lehet csinállni. Azt hittem hogy lehet, mindegy nem baj. Csak kicsit csalódott vagyok hogy ilyen jó a Game aztán hogy ezeket az egységeket nem lehet sima játékban használlni. Esetleg valaki tud olyat hogy csalással vagy Patch-el lehessen Skirmisben vagy hálóban is használlni ezeket az egységeket?? Reméllem segítetek nekem. Köszi szépen mégegyszer.
  • Savage85
    Valaki nem jönne 2v2 illetve 3v3-azni? Bármilyen formában.
  • CAC
    Sima liba. Ő használta a gyártani szót, csak átvettem tőle.
  • formatuq
    "Nekem nincs meg a Tov, de alapban a Tigriseket WM-mel lehet gyártani Blitzkrieg doktrina választása esetén. "

Nekem meg van a ToV, de alapjaban Tigriseket NEM lehet gyartani.
    A Tigris Tank mint olyan egy CALL-IN unit, amit be tudsz hivni, 900mp-be kerul, elvesztese utan (ellenben a KT-val) ujra be tudod hivni.

Feltetele: Blitz doctrina, bal aga, 7CP (asszem)
  • CAC
    Nekem nincs meg a Tov, de alapban a Tigriseket WM-mel lehet gyártani Blitzkrieg doktrina választása esetén.
  • iceworker
    Sziasztok! Nekem a Tales Of Valor van meg. Azt szeretném kérdezni hogy sima gép elleni játékban lehet e Tigris Tankot gyártani mert nekem nem megy valmiért. A küldetését már megcsinálltam, azt hittem hogy az elég hozzá hogy a Skirmis módban is lehessen gyártani. Vagy kell hozzá valami patch vagy csalás?? Mi lehet az oka mert nem tudom. Láttam másik oldalakon képeken hogy ott a többi tank meg egység is szerepel nálam meg nem lehet egyszerűen a gépeket meggyártani. Mi lehet ennek az oka? Szeretném ha segítenétek a problémámon. Előre is köszönöm a segítséget.
  • CAC
    Azért emlékszem én, hogy jöttek azok a dupla kenguruk, amikor Zsociék ellen toltuk. :)
    A base rape meg nem szemétség szerintem, hanem a győzelem egyik formája. ;)
  • CAC
    Jah. Ezt úgy értelmeztem, hogy nem volt kedve végigírni a neveket. :)
  • Alpine01
    Sziasztok!

Senkinek sincs kedve játszani hamachin keresztül? :(
  • oroberto
    Megnéztem a replayt hát nem ájultam el tőle a kanguru használat szerintem szar volt, esélye sem volt velük Wermacht ellen. Én nem használok kangaroot egy nagy fostalicska, baserape-re kiváló de az szemétség.
  • Tiensin
    00:29:05 [All] MorellooBAW: I used to be at StGMorelloo
    00:29:08 [All] MorellooBAW: But StG is closed
    00:29:11 [All] MorellooBAW: Now i'm running BAW

Klánváltás miatt.

Amúgy nem tudom sajnálni azt, aki kangaroot használ. Pedig jól játszik, csak az a unit annyira op, hogy beárnyékolja az összes többi opnesst a játékban:D
  • CAC
    Bakker a hülye streak miatt ekkora rinyát vágni?!
    Egyébként Morelloo miért váltott acc-ot?
  • formatuq
    es azt tudod mirol van szo?

vagy csak a nevet ismerted fel?

Ha nem tudod, leirom roviden: arrol van szo, hogy nem csak ravaszparaszt hanem egy siros kis kocsog is. aki raadasul egy nub abuser is. Es nem azert van a "replay of the week" szekcióba mert o olyan jol nyomta, hanem azert mert morello lenyomta a kis nyomit.

00:00:07 [All] RavaszParaszt: hi
    00:00:10 [All] MorellooBAW: ey
    00:00:12 [All] RavaszParaszt: smurf?
    00:00:14 [All] MorellooBAW: no
    00:00:18 [All] RavaszParaszt: ok
    00:00:22 [All] RavaszParaszt: hf gl
    00:00:27 [All] MorellooBAW: do everyone ask of this these days?
    00:00:31 [All] MorellooBAW: is all of you guys chickens?
    00:00:34 [All] MorellooBAW: "smurf"?
    00:00:36 [All] RavaszParaszt: yeah i ahte smurfs
    00:00:41 [All] MorellooBAW: deal with them
    00:00:55 [All] MorellooBAW: i'm not one of them though
    00:01:01 [All] RavaszParaszt: ok
    00:01:19 [All] MorellooBAW: this is my new acc
    00:28:09 [All] RavaszParaszt: not smurf?? haha
    00:28:14 [All] MorellooBAW: This is my main
    00:28:50 [All] RavaszParaszt: smurf
    00:28:52 [All] MorellooBAW: Gona post this nightmare
    00:28:52 [All] RavaszParaszt: dont lie
    00:29:00 [All] MorellooBAW: No, this is my main understand it.
    00:29:05 [All] MorellooBAW: I used to be at StGMorelloo
    00:29:08 [All] MorellooBAW: But StG is closed
    00:29:11 [All] MorellooBAW: Now i'm running BAW
    00:29:19 [All] RavaszParaszt: then u pro just smurf
    00:31:28 [All] RavaszParaszt: u ruin my stat smurf
    00:31:32 [All] MorellooBAW: ?
    00:32:15 [All] RavaszParaszt: i hate u
    00:32:20 [All] MorellooBAW: Eh ok
    00:32:22 [All] MorellooBAW: Nice to know
    00:34:38 [All] RavaszParaszt: so sad..smurf day
    00:34:45 [All] MorellooBAW: How many times do I have to say it.
    00:34:48 [All] MorellooBAW: I am not a smurf.
    00:34:55 [All] RavaszParaszt: but u kill my streak
    00:34:59 [All] RavaszParaszt: and my stat
    00:35:00 [All] MorellooBAW: I have a streak too
    00:36:03 [All] RavaszParaszt: i fall back houndreds of place...thx smurf
    00:36:09 [All] MorellooBAW: Now you won't
    00:36:12 [All] MorellooBAW: Lose any places
    00:36:21 [All] MorellooBAW: And you have to learn to get your wins yourself.
    00:36:26 [All] MorellooBAW: You can't get wins you haven't won.
    00:36:40 [All] MorellooBAW: Take your loss as a man.
    00:36:41 [All] RavaszParaszt: top player with smurf account...hour
    00:36:42 [All] MorellooBAW: And stop crying.
    00:36:45 [All] RavaszParaszt: honour
    00:36:47 [All] MorellooBAW: I am NOT a smurf.
    00:36:52 [All] MorellooBAW: I have a score of 15-0
    00:36:53 [All] RavaszParaszt: luzer then
    00:37:25 [All] MorellooBAW: What's your streak?
    00:37:29 [All] RavaszParaszt: 14
    00:37:36 [All] MorellooBAW: Then mine is higher.
    00:37:42 [All] RavaszParaszt: i shit it
    00:37:48 [All] MorellooBAW: You learly didn't.
    00:37:50 [All] MorellooBAW: clearly

LOL
  • CAC
    A HT oldalon a replayek topicban szerintem már volt tőle rep régebben.
  • oroberto
    Ismeri valaki Ravaszparasztot? Most az ő replayja szerepel a GR.org "replay of the week" szekcióba.

http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?game=25&tab=&show=details&id=90471
  • oroberto
    Én full hardon nyomom a kampályt A Online ranked más egy kicsit noob playerek ellen olyan jókat lehet mozizni amikor a fullos Force Commander hősöd üti az ellenséget a LoL Hammerrel:)
  • CAC
    Naja. :(
    Szeptembertől szerintem normalizálódik az euró, meg kijött egy rakat ígéretes hardver, úgyhogy már dolgozom az új masinán. :)
    Én a DoW 2 kampányát vittem végig. Az a Syrus nevű felderítő egyedül legyak mindent...tényleg nem nagy kihívás.
  • oroberto
    Akkor mostanában kimaradsz a jóból. :(
    Én tegnap tértem vissza COH-hoz sikerült is egy izgalmas Ranked 2v2 lejátszani a végén gyözedelmeskedett a "power of Panzers" mostanában online WH40K DOW II nyomtam de az jóval egyszerűbb mint a COH.
  • CAC
    Én nagyon szívesen játszanék, de eredetiben van meg. No meg most eladtam a pcmet, a laptop meg nem vinné el. :(
  • Alpine01
    Sziasztok!

Akinek lenne kedved játszani hamachin keresztül az jelentkezzen és akkor megbeszélünk mindent.(sima company of heroes)

"Remélem ez nem off,hogy ide írtam" :)
  • CAC
    Ahhoz képest, hogy nagy mejjénnyel lehúzod a 12 éveseket, láthatóan alulról súrolod az értelmi szintjüket.
    1. Ezen a fórumon megtűrt, de nem támogatott a warez.
    2. Ezzel a "nem fogok pénzt kibaszni ilyenekért" dologgal remélem nem a játékot akartad minősíteni! ...esetleg azokat, akik viszont adtak ki érte pénzt.
    Bírom az ilyen topa vagyok, de büszke vagyok rá mentalitást.
  • bajgunar
    IGEN --> Quentin, én voltam az a LOW !!!!
  • bajgunar
    Nem lepődtem meg!
    Én is ugy kezdtem, mikor megjelent, csak akkor még annyi okosság, varia volt regeditbe, port-okkal, miniimage, stb.... hogy fusson a játék.
    Kb 2 hétig bírtuk is, aztán rájöttünk, hogy ez így nem frankó!
    Élvezetesebb NET-en tolni, mindig más ellenfél ellen. Változik a stratégia, a játék sebessége, sokkal több dolgot kell észben tartani, többmindenre odafigyelni, ráknyszerülsz a bill. parancsok használatára, megtanulsz mikrozni, stb...
    Ezért úgy döntöttünk, megéri ez a játék a pénzét.
    Hamachin-n meg nem kapsz pontokat, nincs ranglétra, ugyanaz az ellenfél stb...
    Mivel lassan elkészül az oldal is, és szeretnénk létrehozni egy kisebb csapatot (klánt), gondoltam jóindulatból, ha már ekkora játékszenvedéllyel írtál be ide, h szeretnél játszani, felvettelek.
    De mivel azutánn árultad el, h nem is eredeti, elköszöntem, te meg töröltél boldogan.
    Nah mind 1. Így jártam.
    Csipesz.
  • Tiensin
    Össze sem lehet hasonlítani a hamacsis noobságot a játék igazi netes részével! Ajánlom próbáld ki és tuti tetszeni fog:) Ráadásul tényleg fillérekért hozzádvágják mostanság. Akár e bayen is:) Nekem is először tört verzió volt meg, de miután megnéztem pár replayt rájöttem ,hogy nekem kell a relic online:)
  • Quent1n
    "mellesleg én nekem törtbe van meg szóval nem eredeti a játékom mert nem fogok pénzt kibaszni ilyenekért(:"

Tudod akkor ne is játssz vele inkább azt ennyi. Éljen a jó magyar mentalitás! Ha 500 forintért adnák a játékot akkor se venné sok ember ilyenkor látszik ez. Ha sajnálsz a sok órányi kikapcsolódásra pár ezer forintot akkor csak sajnálni tudlak.

Ha ellopnák a kocsid és azt mondanák, hogy "bocs nem akartunk pénzt kibaszni ilyen autóért" akkor mit szolnál? Annyira taszít az ilyen hozzáállás hogy az valami hihetetlen.
  • bekefi7
    " elmondom neked az okossagot, ami nagyon egyszeru, nem kell hozza sok skill mert ugye brit-tel tolod.

3 tomi (1 recon, 2 bren), 1 lt, 2 engi+piat, 1 cpt, 2-3 kangaroo, ebbe belerakod a kis inf alakulatodat, ha fokozni akarod, meg 2 lt, ugy a tuti, commandos company, arty aga, ha pack-t latsz, kicsit microzhatsz, kesobb siman leartyzod. akar base rape is lehet, ha visszavonul, megvarod otthon, kis arty, demo charge, meg a hasonlok

Pio spam ellen, 2 bren carrier a legjobb.

ennyi, tuti muxik "

Bren carrier-t nem szoktál használni?
  • bariihighzor
    mellesleg én nekem törtbe van meg szóval nem eredeti a játékom mert nem fogok pénzt kibaszni ilyenekért(:
    és hogy ne lepődjél meg mint egy srác 5 perce és ne kezdj el okoskodni úgy hogy nemértesz semmit a lan részhez akkor azalényeg hogy akinek nem eredeti azis tud játszani neten hamachival...
    xfire:nyisdki
    msn:[email protected]
  • bariihighzor
    üdv
    tales of valor-al akik szeretnének interneten játszani vagy akarnak egy +embert hogy játszon velük akkor szóljon:D
    elérhetőség
    xfire:nyisdki
    msn:[email protected]
    halehet ne 12 éves rulz
  • Tiensin
    Kb ennyi az egész:o Pio spamot meg már elejétől kezdve könnyű észrevenni, hisz ha már legalább 3 pioval kezd akkor az már egyértelmű.
  • formatuq
    elmondom neked az okossagot, ami nagyon egyszeru, nem kell hozza sok skill mert ugye brit-tel tolod.

3 tomi (1 recon, 2 bren), 1 lt, 2 engi+piat, 1 cpt, 2-3 kangaroo, ebbe belerakod a kis inf alakulatodat, ha fokozni akarod, meg 2 lt, ugy a tuti, commandos company, arty aga, ha pack-t latsz, kicsit microzhatsz, kesobb siman leartyzod. akar base rape is lehet, ha visszavonul, megvarod otthon, kis arty, demo charge, meg a hasonlok

Pio spam ellen, 2 bren carrier a legjobb.

ennyi, tuti muxik

• Quent1n
    Mapfüggő a téma erősen szerintem. Én britekkel igyekszek mindig rettentő agresszív lenni és villámgyorsan 2 szakasz gyalogsággal ott teremni ahol kell. Közbe a tiszt foglal mint a gép. Én a brent nem szeretem mert sok pályán veszett bénán mozog, plussz a német motor is megeszi. Szerintem a jobb játékosokat nem igen lehet kimikrózni bren-el a béna mozgása miatt. A német PAK-ok egy nagy viccek a camuflage-al. 1 tiszta lövésük mindig van ugye ez már egy stuart hp-jának felét is lekapja. És e mellé eszement hatótávjuk van. Szóval én inkább igyekszek a gyalogság / kommandosok fele orientálodni brittel. Amint megjön a szintén vicces kangaroo onnantól már könnyebb a téma.

Egyébként kérdés mindenkinek. Ha drophackeres AM-es demot küldök a relicnek van rá esély hogy lesz retorzió? Mert minél többet játszok lv 9 vagy afölötti játékosok ellen egyre többször jön elő hogy belaggoltatják a játékot ha szarul állnak aztan mikor jön a szavazás akkor mindenki kap egy kicket és csak a jószerencsén múlik hogy minek írja be a meccset.
  • bekefi7
    Ja, ez jól hangzik, csak az a baj h a pak 2 lövésből szedi le a bren-t. Egyet mindenképp tud lőni, mert ugye ott az a rohadt camuflage ability, a fele életű brenemet pedig már kilövi volks-al vagy mg-vel. De sebaj, majd odafigyelek rájuk:)

Kösz, holnap már ki is próbálom élesbe.