8857
  • bajgunar
    Megfogalmaztam normálisan.
    De nem kell rá válaszolni. Elfogadom így ahogy van.
    Ez van, kapok ilyeneket.
    Megszoktam. CoD-ba is, ha én állok nyerésre, vagy a mi csapatunk, egyből le vagyunk csalózva! Ugyanez van itt is. Ha án állok nyerésre, az ellen Drophack-el, vagy Kick-el valahogy.
    Csak azt nem tudom, hogy hogyan. mert háát CoD-ba van admin, meg console, rcon, stb.. tud kick-elni, amikor akar. Csak arra nem jöttem még rá, hogy ebbe a játékba, hogy tudja megcsinálni.
    Most nem azt mondom, hogy minden győzelemre állás során ez van. De amint irtam, kb 40-10x ezt kapom. Kapjuk.
    Nem csak én, több haver is. Ismeretlen csapattárs is. (szoktam 4v4-be is tolni). Ott is kaptunk már ilyet, nem is 1x.
    Nah további jó játékot, szép napot.

Ui: Ne a gép elött punnyadjatok, menjetek a strandra, fagyizni bnőtökkel, amíg nyár, jó idő van.
  • bajgunar
    Hello ALL.
    Azt szeretném megkérdezni, hogy álltalában, miért mindig akkor esik szét a játék, Drop-ol le, vagy egyszerüen Kick-elnek, vagy DropHack-el az ellenfél, mikor már látja, hogy esélye sincs, és bedaráljuk őket! ???
    A hiba nem az én készülékemben van! Nem szoktam LAG-olni, nem is Ping-elek. A játék is hibátlanul fut, max grafikán, akadásmentesen (Dx10, 1024-be, minden Ulta+High-on, 2xAA).
    A rendszerem teljesen vírusmentes. Nem szokott a NET se megszakadni.
    Napokig megy a gép, attól függetlenül, hogy Vista Ultimate x64.
    Ezt a hibát, nem csak én tapasztaltam, tapasztalom.
    Több haver is járt már így. Kapott a semmiből Kick-et. DropHack-elt az ellenfél stb.. Ebből kifolyólag kb 10 ilyen esetből 4-et beír győzelemnek, 6-ot vereségnek. De mindnek ott a végén h Dropped!

Igazából az lenne a kérdésem, hogy hogy tudja megcsinálni, vagy miből kifolyólag következik az, hogy mikor nyerésre állunk akkor Kick-el valahogy az ellenfél! Meg hogy csinálnak DropHack-et ???
    Erre még nem jöttem rá, hogy mit kell olyankor csináli, hogy csak ugy lelép, Drop-oltatja saját magát az ellen. A játék beakad, majd ledob, és beirja vereségnek. Persze biztos vagyok benne, hogy az ellenfélnek, aki magát DropHack-elte, nyereségnek irta be.
    Ez nem minden meccsen van így, kb 40 -ből 10x ilyet tapasztalok.
    És hát eléggé idegesítő tud lenni.

Válaszotokat előre is köszönöm.
  • CAC
    "kibaszottul tele van a faszom", "kibaszott játékkal", "rohadt relic szarral", "baszottul szétbaszták", "Egységek összevissza szarok", " kibebaszottul", "szájbakúrt retkes kurva annyába".
    Na akkor mégis mit vársz egy ilyen megmozdulásra? Ezek után még te vagy felháborodva, megsértődve?! Na mert ez is téged minősít (a már taglaltakon kívül). Aztán az olyan agymenések, mint, hogy szar lett az összes egység. Érted! Érv/példa nulla, csak így a levegőbe: "Egységek összevissza szarok".
    Generált serialos baromság detto.

Már volt a múltban egy kis flém veled CoH témában, és akkor is valami orbitális baromságon lovagoltál jó hosszan, aminek az lett a végeredménye, hogy mindenkitől megkaptad arcba. Látom valami számomra érthetetlen mazohizmus továbbra is dolgozik benned.
    A szexel kapcsolatos példád meg több sebből is vérzik, már csak azért is, mer szigorúan a CoH-ról volt szó, de sebaj. ;)
    A magyarozást meg lécci most hagyd abba!
  • Tiensin
    Nem mondta senki ,hogy csak hidas pályán szoktál játszani. Csupán megjegyeztem, hogy ne panaszkodj, ha tonnányi artyt kapsz az arcodba (főleg, ha Te is ezt csinálod).

Kb. 3x megpróbáltam normális stílusban elmagyarázni Neked, hogy kár stresszelned az egész kick-vote témán, mivel teljesen random módon esik szét a játék. Nem rajtad múlik nem is az ellenfélen, hanem ez ilyen ,el kell fogadni, ha nem tetszik ne játszál vele, de ne sírj itt a forumon. Hidd el minket is ugyanennyire idegesít, de próbálunk túllépni ezen.

• Sheltem
    Amennyit sírsz itt oldalakon keresztül a fórumon azóta már sikerélményed lenne online, ha ezt az időt ott töltötted volna a játékban.
    Valahol irigyellek, hiszen örülnék ha nekem is az lenne a legnagyobb problémám az életben, hogy kickeltek egy szerverről, mégis ne legyél már ennyire egyszerű, nem ilyen ovi szintet akarok én olvasni az egyik kedvenc játékom topicjába.
  • formatuq
    De kapsz, csak hulye kerdesre hulye valasz.

Es nem kerdeztel, hanem kiborultal a semmin. Elobb kerdezzel, kerdezni pedig: nagy betu mondat elejen (megtisztelsz, hisz te akarsz valamit, kerdezni) es a mondat vegen kerdejol (?). Ettol meg persze nem lesz kerdo mondtad, szerkezetileg sem art ha hasonlit, kicsit.

Szoval, nyugodtan kerdezzel, biztos vannak itt rendes arcok is (Tiensin) akik szepen segitenek, en nyers/bunko vagyok. Sajna nincs idom ovira.
  • bajgunar
    Nem csak hidason szoktam tolni, de mivel haver kezdö, igy gondoltam, kicsit könyebb lesz, nem kell egyből a frontvonalat ellenörizni, át tudja nézni a dolgokat, lesz idönk, mig kiismeri nagyjából a játékot, irányítást, egységeket, stb.
    Amcsi oldalon nem is nagyon szoktam játszani, főleg németekkel.
    Ezért gondoltam, mivel haver kezdö, egyböl az ellené volt 2 sziget. Még csak egy lövés se hangzott el. Erre fel kezdtem howitzert csinálni, s szétszedni a hidjukat, hogy visszafoglaljuk.
    Elöször egyik ellen lépett le, miutánn miénk lett az összes sziget.
    Aztán havernak lett Error, kidobta a game.
    2en maradtunk. Egy ellen, meg én.
    Akkor hogy tudott kidobni? Ki tud szavazni? De hogy? Hogy csinál olyat, h nekem mennyen fel a ping-em, és rám legyen Vote Kick???
    Nekem visszamenöleg egész nap nem folt fing feltöltésem se! Ping-elni se Ping-eltem. Játékot is lenyomtam elötte vagy 3-4 menetet, nem volt semmi gubanc.

3., mostanaban nagyon ritka (proxy) hogy valaki annyira laggoljon, hogy a kick ablak megjelenjen. Patch ota nem is lattam. Tehat a hiba az on keszuleken is lehet.

Mondtam, h 2. -3. patch óta nem is láttam én se, meg nem is mondta egyik haver se!!! (mivel velük tolom) h 1x is rám lett volna Vote Kick!!!
    A Net forgalmamat, meg látom, meg figyelemmel kísérem.
    Tudom, mikor mi az adatforgalom, le, meg fel.
    Biztos nem a készülékembe van a hiba.

Nah mind 1, leszarom.
    Beszélgessetek másról.
    Többet se kérdezek semmit se.
    Ilyen fórumokon, még sose kaptam segítőkész, épp, értelmes választ.
    Mindig csak leráztak, meg értelmetlen baromságot szöttek bele a válaszba. És nem azért, mert hülyeséget kérdezek, hanem azért, mert egyszerüen ilyenek a magyar emberek. A magyar mentalitás.
    Ugyanez van CoD-ba is! Mivel azt is tolom.
    Ha már jobb vagyok, mint az ellen, egyböl csak azért lehet, mert csalok.
    Egyböl az van, h : WH-zok, CFG-zek, stb...
    Igaz, h még az életbe se csaltam, sose, meg még csak meg se próbáltam, még Single-be se semmi cheat-et, nemhogy Multiba. Az számomra nem kihivás. De egyböl le vagyok csalózva. Nah ilyenek a magyar emberek. Egyböl anyáznak, ugatnak, stb..
    Jó mind 1 tényleg befejeztem, erröl nem irok többet.
    Majd más hsz-el jelentkezem, ha lesz kedvem ezekutánn ide is irni.
    Szevasztok. További szép napot, hétvégét!
  • Tiensin
    Azért, mert formatuq leírja a nyers igazságot, attól még nem gyökér, csak tapasztaltabb COH terén és többet is látott mint Te!

"közbe megsorozom az 5 howitzer-al. "
    "Én is kaptam már ki Achelous-on ugy, hogy az ellenfél semmi mást nem
    csinált, csak Howitzer-t, azzal szétlötte a hidakat az én oldalamon,
    majd befoglalta az összes szigetet. Én persze, mire megjavitottam a
    hidakat, ujra szétlötte."

Ez két idézet tőled. Látod amilyen az adjon Isten.. Nem kell panaszkodni, ha szétartyznak egy olyan mapon ahol arty>all. Főleg akkor nem, ha te is ezt csinálod:) Formatuq megint megmondta..ne panaszkodj ilyenekre, ha achelouson játszol (látod mi pont emiatt nem játszunk ilyen mapokon!).

Generált keyyel lehetne online cohot játszani akkor nagy gondok lennének. Akit banolnak az mehet a boltba gémet venni (mint minden más játéknál kb.)

Ha már annyi ideje játszanál a játékkal mint mi, akkor tudnád ,hogy teljesen lényegtelen mennyi pinged van meg milyen performancet ír..ez a játék ilyen (megnyugtatlak mi pingkülönbségünk kb 150 alsó hangon és sosincs lag köztünk..na ennyi). Ez a buta kickvoteos hülyeség is ilyen..meg kell szokni. Ha valaki alt+f4 el ragequittel sokszor az is megakasztja a gémet (de néha akkor is ha csak simán kilép).

Ráadásu egy olyan emberről ,aki azt mondja neked, hogy generál majd keyt meg rejtett ipről játszik elhiszed ,hogy képes lenne valami irgalmatlan haxxal kirúgni téged amikor akar?:D
  • bajgunar
    Háát köszi szépen a segítséget!! Megint leszürtem a "magyar" mentalitást. --> gyökér válasz, gyökerektöl <--
    Primitív módon leírtátok a "tényeket" ahelyett, hogy értelmes választ adtatok volna.
    Ez meg titeket minősít!!!
    Javítok:
    1. 48 perc volt a menet!
    2. Társam totál kezdö volt. Elsö menete volt Achelous-on!
    (nah meg az egész játékot most látta először).
    3. 22-26 a Ping -em. Nem Lag-ol, nem akad a játék.
    4. Nem szokott csak úgy ledobálni.
    (fél év alatt kb 2x volt Error-om, amikor totál kilépett Win-be)
    Még az elsö 2.-3. patch környékén.
    5. AZ eddigi kb 200 játszott menetem közül az ami van 12 disputes,
    az mind NEM azért van, mert --> ÉN fagytam ki, dobott le a gép, stb..
    Hanem mert KICK-et kaptam!!! És nem belaggolás miatt, meg
    kiszavaztak, hanem csak úgy HOPP Kick-ed From the Game.
    És álltalában Haver-okkal tolom, nem egyedül, ugyanugy ŐK is Kick-et
    kapnak, és még csak nem is szavaztak egyszer se!!!
    6. Azért választottam Acheloust, mert mivel haver kezdő, s még csak nem
    is játszott a játékkal még egy percet se, én a két "gyökér" ellen
    le tudtam védeni 2 szigetet (közepet, meg jobb szélsöt)
    Aztás addigra haver is gyártott egységeket, és el tudtuk foglalni a
    bal szélső szigetet is.
    7. Én is kaptam már ki Achelous-on ugy, hogy az ellenfél semmi mást nem
    csinált, csak Howitzer-t, azzal szétlötte a hidakat az én oldalamon,
    majd befoglalta az összes szigetet. Én persze, mire megjavitottam a
    hidakat, ujra szétlötte. A végére semmink se maradt.
    Megnézném, hogy te hogy állnál fel egy ilyen helyzetböl, fordítanád
    meg a meccs állását.
    8. Még elönyt is kaptak, mert németek voltak. 80/40 + 60/40 stat
    körüliek. És még haverok is voltak.
    Mondtam is havernak, hogy ök is együtt vannak, figyeljen oda.

Nah mind 1, leszarom, nem magyarázkodok.
    Minősítettétek magatokat elég rendesen, nagyon segítőkészek voltatok.
    Az igaz, h nem vagyok egy PRO játékos. De nem azt kérdeztem, hogy ENGEM minősítsetek, meg nem magam minősítettem.
    Csak egyszerüen nem értem, h hogy tud KICK-elni valaki, ugy h:
    Se nem lagg-olsz, se semmi. Még csak kiszavazás sincs! Csak ugy hopp.
    Console-ból kidob! Ehelyett azt kaptam, h magam minősítem. Meg Achelloust tolom, stb...
    PL: ha te Análba szereted a sex-et, akkor aki vaginába tolja, számodra már nem is ember??? Grat. Neked az már nem is kihívás ugye?
    Nah csumi.
  • CAC
    Javarészt Tiensin elmondta, amit én is akartam.
    Annyit még hozzátennék, hogy nem érdekel, hogy más mit szeret. Az a lényeg, hogy a CoH-ban miképp mérettetik meg az ember. Márpedig, ha valaki hidas, hi res vagy épp anni gémet tol, az nem valami nagy fegyvertény. És ez nem szeretet/nem szeretet kérdése. Persze tőlem aztán dagonyázhat a saját kis mocsarában, de mint írtam, magát minősíti.

Bevédekezni nem nagy kunszt. A hidas pályákat pedig pont ezért tolják. 1,2, esetleg 3 pontot kell tartani, kb 0 menedzsmentel, nem pedig egy egész frontot felügyelni, állandóan hullámzó támadás/ellentámadással.

Ó, persze, hogy fun a hidas cucc, meg smurf acc-cal a hidas pályán ücsörgő, magukat jó játékosnak tartó noobokat elfenekelni. De ez megmarad a poén meg a lazítás szintjén. Ha valaki kihívásokat keres, akkor messzire elkerüli ezeket.
  • Tiensin
    Hidd el régen a relic millószor szarabb volt. Mikor még betöltött a játék és állt percekig, mindenki irogatta, hogy in..in..még akkor is ha mindenki bentvolt akkor is újrahost:) Ne stresszeljetek ilyeneken! Ez egy ilyen játék:) Minél előbb kezdesz el rajta röhögni annál jobb a vérnyomásodnak:)
    Amúgy ahogy megy előre az idő ,annál nagyobb lesz az esélye a lagnak, kicknek:D Ezért kell AM et játszani jó mapokon:) Ott 1 óra is már kegyetlen idő (hisz nincs üresjárat, mint a hidas mapokon).
    Amúgy én is szeretem az ilyen mapokat! Régen tök jó fun volt és formatuq barátommal még mindig bejárunk néha noobbashingolni:) Viszont tény és való, hogy nem igényel akkora skillt, mint a legtöbb pálya! Ennek csak annyi az oka, hogy statikus gampeplayt forszíroz és rendkívül behatárolja, hogy milyen unitokat használhatsz(doctrine választásról nem is beszélve)! Pl virén az emberek CPMe 17-30 között mozog. Nekem meg formatuqnak egy railsen mondjuk 60-100 között. Ez nem von le az ilyen mapok fun factorából ,de ha hozzászoktál egy tempóhoz akkor egy ilyen hidas pálya unalmasnak és lassúnak tűnik. Hiányzik a folyamatos veszélyérzet és az anyázás:)
  • Quent1n
    Gondolom főleg AM-et játszol, ott valóban nincs igazán kick. Basic meccseknél viszont még mindig tul sok és túl random. NAT hibával is találkozok bőven ahogy piros X-es játékosokkal is, amit totál nem értek, mert még életemben nem találkoztam olyan online játékkal ahol ennyi gond lett volna azzal, hogy máshoz csatlakozni. Nem is értem őszintén meg kell mondanom. Relicnek meg kell írni, mert tapasztalatból mondom, nagyon sokszor nem az lesz kickelve aki valóban laggol, s túl sokszor fordul elő Basicben, hogy meg van nyerve a pálya és az utcsó pillanatban kiírja hogy kicked. Továbbá az is érdekelne, hogy ha ketten maradtak bajgunar-ék a játékban, hogy tudta a másik gyerek ledobatni, hisz elvileg a kiszavazáshoz 4v4 -ben min 3 player kéne vagy nem? Valamint az is érdekes, hogy kickek után milyen gép száll be a játékba. Ezt nagyon elcseszte a relic szerintem mert totál változó. Láttam már olyat, hogy totál nem épített semmit csak piokat gyartott meg alap egységeket, de volt olyan is hogy elite lett mindenből, és csak azt gyartott amire a megmaradt embernek szüksége volt. Ezt megoldhatták volna egységesen, hogy milyen gép ugorjon be.

CAC: Tartózkodhatnál attól, hogy ilyeneket írsz azért mert valaki mást szeret mint te. Háromszor is leírod, hogy őt mi minősíti. Azért nevezte gyökereknek az ellent mert kickelték, ennyi. Bár én se rajongok az ilyen hidas pályákért mert elég monotonná válnak 40-50 perc után, de van aki ezeket szeretni, és élvezni tud rajtuk egy 2 órás meccset. Az Acheolus-on meg pont azért nyúlik el egy meccs mert szét vannak lőve állandóan a hidak ezért se szeretem annyira. A relic online-ról meg annyit, hogy amíg több magyar játékossla sem bírok AT zni NAt hiba miatt, és amíg ennyire lassan frissíti a szerókat és ennyi a piros X addig nem leszek tőle elájulva. Ha az első játékuk lenne akkor talán.

Ez mindenkinek szól: Én a játék minden módját fajtáját szeretem, de ne legyetek olyanok légyszíves mint cod4-ben a "pro"mod használók (aki nem ismerné ott az egy warmod) hogy mindenki low, aki nem azt szereti játszani amit ti. El kell fogadni, hogy mások nem azt részesítik előnyben mint ti. Lehet leszolni a high-rest a hidas pályákat az annihilatet de igenis lehet élvezni azokat is, és azokkal is lehet élvezetes "technikás" csatákat vívni, csak teljesen máshogy kell hozzáállni.

Egyébként a hidakról annyit, hogy sokkal izgalmasabb lenne a játék hidas pályákon ha a fog a hidakra is kiterjedne. Elég gáz, hogy látni mikor javítják a hidakat és hogy hogy áll velük az ellen. Így csak oda kell lőni artyval vagy stukával mikor épp megépülne azt csá. Sokkalta jobb volna ha nem lehetne látni egy hídról hogy hogy áll, amíg oda nem megyünk egy egységgel. Szerintem.
  • CAC
    "Majdnem 2 órán át küdünk gyökerek ellen AchellousRiver-en! "
    Elég lett volna ezt az 1 mondatot írnod. Ha gyökerek ellen 2 óra sem elég, az téged is minősít. Gondolom annihilate game volt. Ez téged is minősít. Bevédekezős, szar, hidas pálya... ez téged is minősít.

Egyébként csatlakoznék formatuq-hoz. Már az előző patchnél is nagyságrendeket javult a hálózatkezelés. Mi több, a sárga pingű szobákat nem használva még csak NAT hiba sem volt. Bravó Relic!
  • formatuq
    Hat, par dolog:

1., ugy kell neked, mert AchellousRiver jatszol, es panaszkodsz.

2., pont rendszer jo, csinlok egy uj acc-tot, jatszok 8 game-t es lvl10 vagyok, mert mindenfele "high lvl" nub-t szetverek. Jo ez igy, gyorsabban haladok, hisz megerdemlem.

3., mostanaban nagyon ritka (proxy) hogy valaki annyira laggoljon, hogy a kick ablak megjelenjen. Patch ota nem is lattam. Tehat a hiba az on keszuleken is lehet.

Azt hogy keymaker-rel csinal egy kulcsot... hmm ok, lehet rajott az algoritmusra, de annak a Relic adatbazis szervereben is benne kell lennie am. Es ujkent, hisz foglalt mar regisztralt, user/pass van hozza.
    Szoval ez csak mese, a hulyeknek, hulyekrol.
    IP-je meg rejtve van? Ohh k, mar ertem. Tan free proxy-n keresztul jatszik?

Relicnek meg nem kell irni, mert absulute semmi se tortent, valaki laggolt, valaki kick-elve volt, valaki meg szopatott valakit.
  • bajgunar
    Nah mostmár kibaszottul tele van a faszom ezzel a kibaszott játékkal, meg a rohadt relic szarral is.
    Elöször is baszottul szétbaszták a játékot. Egységek összevissza szarok lettek.
    Aztán meg ez a pontrendszer is kibebaszottul összevissza lett kavarva!!!
    És végül!!!! :
    Hogy a szájbakúrt retkes kurva annyába csinálják azt, hogy --> ledob a köcsögfejü!!! Egyszerüen KICK-el!!!
    Árulja már el valaki!!! Könyörgöm!!!
    Majdnem 2 órán át küdünk gyökerek ellen AchellousRiver-en!
    Amcsik voltunk, mind 2-en. Visszafoglaljuk a középsö szigetet is, aztán a bal szélsöt is. Miénk mind a 3 sziget.
    Elkezdek howitzereket gyártani, majd szórom öket, erre nem tetszik a köcsögnek, az egyik megunta, lelépett. irta, h noob-ok vagyunk.
    A másik még szenvedett egy darabig, majd bejön havernak egy olyan, h SynchError, stb.... Dropped! Aztán egyedül maradtam. Megcsináltam egyik hidat, bevonulok 3 sherman-al, meg egy crckodile-al, közbe megsorozom az 5 howitzer-al.
    Erre beirja, h noob -vagyok.
    Majd kapom képernyöt:
    You Have Been Kicked From The Game
    Az OK h nyertünk, de beir egy dropped-et.
    Meg mi az h ledob?? meg hogyan???
    Aztán irok neki, h elküldöm relick-nek a replayt, köszönöm a game-t.
    Erre visszairja, h leszarja, BAN-olják nyugodtan, keymaker-el uj kulcsot generál. Az IP-je meg rejtve van, ugyse találják meg.
    Ugyhogy törli az Acc-ját, beir uj kulcsot, és kezdi elölröl.
    Nah erre adjon valaki értelmes magyarázatot!
    A relic-nek irni kéne, h valamit alkossanak ez ügyben, mert ez már feláborító! Ezért veszem meg a game-t súlyos x ezrekért, és jön egy kis köcsög, aki nem bir veszteni, majd KICK-el. Serial, meg nem érdekes, ujar generál. Háát köszönöm szépen. Grat
    Nah jó éjt, elteszem magam. Ha ezek utánn menni fog. (kurvára felidegesített).
    Bocs, ha kicsit durva voltam.
    Csipesz
  • Quent1n
    Természetesen mozgástól függ ez így igaz. Akkor ugy mondom közelharcban ők a királyok. :) Én ha lehet mindig igyekszek velük kaszáló mozdulatokat tenni. :D közelről szétkapnak bárkit, egyedül a tommy-s rangerekkel szoktak sokat bajlódni, de csak míg nem elite-ek. Meg további előnyük, hogy az artyt meg a csipalövést is elég jól bírják. A Fallschirmjagereket nagyon komázom (sztem a legszebb hangú fegyójuk van :) )de az életerejüket kevésnek találom. Ha elkezdenek hullani nagyon gyorsan el tudnak fogyni.
  • oroberto
    Bocs KCH!
  • oroberto
    Szerintem nem igaz hogy a KHC mindent megesznek egy vet2 vet3 US tommy BAR-al megeszi őket reggelire, persze ez szituácótól is függ mozgás cover stb. A legerősebb inf vs inf egység Axis oldalon a Vet3 Gren MG42 upgraddel és a Fallschirmjager FG42-vel. Pl Defen Vet2 Gren MG42-vel For the fatherland képességgel legyőzhetetlen.
  • Quent1n
    A comp stomper statot már különszedték. Azt már Skirmish meccsnek veszi, így vége a mesterségesen feltolt Basices rangoknak végre. Én Basicben is szoktam elég durva alakokkal találkozni, csak ugye ott nagyon függ a játék a csapattársaktól. A dorphack meg azért gyanús ahogy oroberto is mondta, mert mindig a győzelem kapujában történik a dolog szinte kivétel nélkül. Rettentő idegesítő egy 2órás meccs után.

AT-ben annyira nem szoktam gamelni mert nincs olyan csapattársam jelenleg akivel lenne komoly esélyem. A: vagy azért mert nem egy szinten vagyunk B: vagy mert nem tudunk egymásra csatizni sohasem. Pedig jó volna. Gyak nekem a játék minden módja tetszik, szoktam ezzel is azzal is játszani. Csak mivel este vagyok mostanság így az Automatchet nem erőltetem mert 2v2-ben nagyon nincs szerencsém ált. a késői órákban a sorsolással. 1v1-ben korrektebbül sorsolja a cucc az ellenfeleket. 2v2 randomban nem hogy a társakat az ellenfeleket is igen érdekes szempontok alapján sorsolja ki néha. Gyak sorsoláskor túl sok játék eldől már. Ezért nem értem miért nincs olyan opció, hogy "Nincs a skillednek megfelelő ellenfél és vagy csapattárs. Ennek ellenére mindenáron játszani szeretnél?" Mondjuk valami ilyesmi.

oroberto: Szerintem is VP low res balance van. De a high res Annihilate meccsek is jók szerintem. 4v4-ben high resen 3britet egy amcsit kihívás lenyomni mikor szarják a Breneket :) Ha mindkét csapatba jó játékosok vannak bármi megtörténhet. Annyi, hogy ahogy telik az idő a WM úgy lesz egyre erősebb, ezért nem szeretek hidas pályákon németek ellen gamelni, mert vagy sikerül rusholni vagy igen nehéz dolgunk van, hacsak nincs egy arty-mester. Az elit panzerschreckes grenadiers csapatok röhögve kajolják fel a shermaneket és az m18asokat is, így a játék késői szakaszában már nehéz megfogni a WM játékosokat szerintem. Nem árt ha valamelyik játékosnak van egy zsák elit infantryja. Bár az elit Knight Cross-osok mindent megesznek szinte :D
  • oroberto
    Jól beszél Tiensin én egyszer futottam össze expert pro-val de azért mert újrakezdte az accountját 15percig bírtam Langresen ellene asszem IplayForKeeps volt. Basicot én csak szórakozásnak használom még gyakorlásnak sem jó más accountal gyakorlok AM-be az jobb. A drophack helyzet javult de azért még találkozni vele. küldtem is emailbe relicnek de sok értelme nem volt mert később is láttam a playert. Azért elég gyanús hogy egyértelmű veszteni fog és hopp lagg majd kick azt nem nagyon lehet másra fogni. Nekem égnek áll a hajam a Anhi high res basic hostoktól, szerintem a játék VP low res lett balancolva.
  • Tiensin
    Jaja a kirúgás az sajnos tényleg random. Van ez a trust system, ami figyeli mennyi disputeod van, illetve hány gémet játszottál a legutóbbi dispute óta de nem igazán működik (ezért van az ugye, hogy néha ide néha oda írja be):) Sajnos ezt be kell nyelni. Viszont mostanában sokkal kultúráltabb, mint régen.

A drophack olyan dolog ,hogy mindig mindenki fúj a másikra, hogy így meg úgy drophack ,de annyi minden okozhatja azt a jelenséget, hogy kár vele foglalkozni ,csak felidegesíted magad:)

A comp stomper statot is beleveszi a basic gameba nem? Mármint ha valaki hostol és telerakja cpuval.

A basic gémeket énis szeretem néha ,de hidd el, ha at-hoz szoktál volna neked is kiütközne mennyire más szint. Ez mindössze azért van ,mert az igazán jó playerekkel AT-ban futhatsz csak össze. Én is szoktam haverokkal scheldet játszani és sztem fun, de egy igazán jó csapat ellen eléggé egyoldalú map (attól függ ki mivel van:).
    Nem mondom ,hogy ott csak bénák játszanak , de ott sose fogsz összefutni igazán durva emberekkel (ezért egy idő után nem tudsz fejlődni)! Sőt őszintén, AT-ban is mittomén..20-ból kb 2x futottunk össze most top teammel, de legalább 10 olyan volt akit skillesnek mondanék. Még a sima random team ranked se jó, hiszen ott meg tiszta luck kérdése, hogy milyen csapattársat kapsz.
  • CAC
    A pontszámod szerintem maga a helyezésed. Pl, ha a leaderboardson rákeresek magadra egy meccs előtt, és látod, hogy pl a 3210. helyen vagy US-sel, ezt követően lejátszol egy meccset, és rákeresel ismét magadra, akkor értelemszerűen a 2 helyezés közötti különbség lesz a nyert/vesztett pontok száma.
  • Quent1n
    Jah és még annyit akartam kérdezni elsősorban Tiensintől mert ő vágja itt legjobban a témát ahogy látom, hogy ha kirugnak (ált totál random, és ok nélkül) akkor mi szerint dönti el hogy mennyi pontot kapsz, illetve buksz?
    Valamint a vereség-győzelem beírás is furán megy mert hol ennek hol annak írja be.
  • Quent1n
    Ezzel vitába szállnék mert általánosítás. Igenis vannak nagyon skilles játékosok akik csak Basicben nyomulnak mert rühellik az AM.et amit meg lehet érteni. Nem csak az AM a skill de valóban többet számít ezt aláírom mint a Basic eredmények.
  • waible
    Mi van a Cohtov szobákkal a hamachin??
  • Quent1n
    Tiensin: Először is köszi a hosszadalmasabb választ. :) Aztán:

Ad1: A basic meccsek kapcsán nem értek egyet. Lehet hogy itt sokan odavannak az AT ért meg 1v1ért de én nem annyira. Szeretem de számomra az Annihilate szórakoztatóbb és nagyobb kihívás sokszor. Nem tudom ezért miért kell Basic heroes-ni meg ilyeneket irkálni. Pár póznaért harcolni az aztán nagy csata sokszor. Nem szeretem az ilyen szemellenzős hozzáállást, hogy az AM minden. Igenis egy nagy csata Scheldten is lehet jó és élvezetes 2 órán keresztül. Lehet hogy számodra nem de sok más embernek igen. Számomra izgalmas és élvezetes mikor a halál széléről hozunk vissza egy játékot. Persze ez AM -ben is megvan csak ott számomra nem jött annyira át.

ad2:A pontrendszerbe pedig belenyúltak, mert sehol nem volt ilyen régen, hogy 5 win és vagy 9es. Egyébként meg az élőpontrendszert is ugyanúgy lehetne publikálni valamilyen formában vagy nem?

ad3: Csalo pedig sok van nem véletlen hívta föl a relic is a figyelmet erre. Rengeteg drophacker van elsősorban. Aztán lássuk pl. van olyan print screenem hogy stat: 1227 win 1 loose. És mindösszesen 4 disputes. Persze... Aztán van olyan képem, hogy kapaszkodj Brit játékos beállt Axis oldalra! És mellettem játszott! Aztán van sok olyan játékos aki mindent lát a térképen, és elég csúnyán arty mániás, és érdekes módon mindig tudja hova kell lőni. Szóval vannak csalók bőven. Sajnos.

A basic szinteknél mióta szétszedték a Skirmisht és a normál meccseket azóta jobb a helyzet de az új patchel bejöttek a villámgyors szintlépések így nehéz eldönteni hogy ki mennyire jo stat alapján. Butaság hogy akinek jó statja van kevés mecscel az kizárólag második profilos lehet. Játszottam már olyan Basicben lv 16ossal akinek ilyen 40/4 -es statja volt és fogalma sem volt semmiről, totál úgy játszott mint egy kezdő.

relicrank.com: ezt köszi elmentettem hátha beindul.

A lényeg hogy továbbra sem értem miért nem lehet követni a pontrendszert normálisan. És azt hogy ha vesztek akkor mennyit számít hogy hány pontot értem el a meccs alatt.

A smurfoknél pedig megcsinálnám simán, hogy az uj accjába elérhetővé tennék egy another accs menüt ahol az összes másik eredménye nyomon követhető lenne. És AM-ben aszerint osztaná be gamelni. Basicben meg lenne egy kis icon mellette, hogy multiple acc oszt ennyi. Meg lehetne oldani.

#4533: Tehát smurf ellen csak bukhatunk kb., ha low leveles? Ez jól van így?

CAC: Külföldi fórumokon is írogatnak az emberek a pontrendszerről és annak változásáról, pontosabban elcseszéséről.

Összességében úgy érzem ha nem is 100%osan de valamenynire jogos a kritikám a pontrendszerrel szemben, illetve az egyéb hibákkal kapcs. és továbbra is várom a Realic mikor fog valamit lépni.
  • CAC
    Pont így tudom én is.

Oroberto:
    Az előzőt meg nem neked címeztem, csak a te hozzászólásod alapján írtam. Szóval nem támadni akartalak, vagy ilyesmi.
    Csak gondoltam leírom, mert láttam, hogy magadra vetted.
  • Tiensin
    Jaja pont amiatt nem tükrözi, hogy ugye ott nincs rank, tehát nem "túrhatnak" ki a leveledből:) Nincs az ,hogy hiába nyersz 10 kemény meccset, ha az elötted levő is nyer 10-et mint rankedban.
  • Tiensin
    Smurfnél: Ha veszítesz smurf ellen akkor az ő legmagasabb szintű profileját veszi figyelembe a gép (ja és gyakorlat azt mutatja, hogy ez frakciótól független..tehát hiába lvl 1 PE 1v1 ha van egy lvl 15 US profileja 1v1-ben akkor is ez a szitu). Tehát nem fogsz annyit bukni Ő viszont megkapja a pontjait. Viszont ha nyersz..akkor sajnos a smurf rankja szerint kapod a pontot és nem a legmagasabb profilja alapján.
  • oroberto
    viszont az jó kérdés ha smurf-tól kapsz ki akkor mit vesz alapul a rendszer a lvl1 szintet vagy a másik account szintjét ami lehet jóval magasabb?
  • oroberto
    Én csak basic szinteknél láttam hülyeségeket de utánna rájöttem hogy azzal nem kell foglalkozni mert nem tükrözi a valódi skillt.
  • CAC
    Akkor -kérdem én- mi a pöcsnek sír itt mindenki, hogy el lett kúrálva a ponrendszer? Kérdeztem is, hogy az élő van e még, de nem kaptam választ. Akkor ez megint az elégedetlen hőzöngés, érv nélküli esete?
  • oroberto
    Igen pontosan így működik ahogy Tiensin mondja. A basic az kb gyakorlásra vagy szórakozásra jó abból nem lehet lemérni ki milyen szintű ellenben az automatch 1v1 2v2 levelből már többre lehet következtetni. Majdnem mindenki több accountot használ de a játék mindig a legmagasabb account szintjét nézi és ahhoz dob ellenfelet ezért lehet egy új accountal gyorsan fejlődni mert az új account lvl 1-el jóval magasabb játékosokat dob és versz meg tehát sokat ugrasz előre a ranglistán. HA automatchba dob lvl 8-ra egy lvl 1-es playert akkor az 99% hogy smurf tehát jó játékos új accountal.
  • Tiensin
    Ja amúgy mivel basic gameban nincs helyezés, ezért ott fixek a szintek közti ponthatárok.
    A relicrank.com on lehetett régebben megnézni pontokat aszem..csak már nem működik jóideje:(
  • Tiensin
    Nem xp van hanem élő-pontrendszer.
    Arányosan többet buksz, ha nálad alacsonyabb emberektől kapsz ki és többet is nyersz, ha nálad minél erősebbeket versz meg (account szintről beszélek nem profile szintről!).

Ez nem agyalágyult hülyeség. Ez pont azért van ,hogy a kezdők is tudjanak egy darabig fejlődni (ugyanis ha belefutnak egy sokkal erősebb nmybe akkor az a vereség nem veti majd őket vissza annyira).

Zsáknyi csaló meg nincs. Aki számodra kevés winnel magas szintű, az azért van, mert erős játékosok ellen nyer. Természetesen az ilyen playereknek nem az az első profilejuk (a játék ugyanis accountot is néz nem csak profilt) és ezért nagyobb valószínűséggel sorsol nekik a gép erős nmyt.
    Tehát ne lepődj meg, hogy nem lépsz előre gyorsan, ha nálad alacsonyabb szintű emberekkel játszol.

Amúgy az egész level dolog az 1v1 és az ATk kivételével teljesen értelmetlen és baromság. A basic gamekért régen semmi se járt..nem hogy level. Arra pont jó mondjuk ,hogy a basic game heroek is kapjanak valamit a nevük mellé..az epic scheldt+vire bulikért:o
  • Quent1n
    Nagyon szépen kérem ha valaki járatos benne, mondja már el nekem hogy ez a ********* relic online hogy számítja ki a szintlépéshez szükséges xp-ket! Mert már nagyon elegem van belőle egyszerűen nagyon lehuzza a játékélményt nálam. lv 10-es voltam WMben ugy hogy a legtöbb xp-m volt basic matchbeim közül. Egy zako két lv 9estől, és máris totál utcso hely és dob vissza lv 9re, ugy hogy nekem volt a legtöbb pontom a meccsen...

Nem hiszem el hogy ez a béna banda nem tud egy xp mérő csikot berakni és annyit kiírni egy vesztes meccs utan hogy akkor most mennyi xpt buksz. Amcsival is jatszok Basic meccsket lv 7-8-9 esek ellen nyerek 10et kapok 1 szintet.Aztán egy zako és máris veszi el. Hát kérdem én milyen agyalágyult hülye találta ezt ki????!! Más meg a 13-7es statjával lv 16 meg ilyenek. Persze van csalo egy zsákkal azt tudom, de azért fura, bár inkább dühítő, legalábbis számomra, mert minden meccset meg akarok nyerni.

Plusz mostanság egyre többször van olyan hogy a győzelem kapujában kiírja hogy "you are kicked" azt beír egy zakót persze a rang is ugrik ált. Szóval kritikán aluli. És legjobban az dühít, hogy ha ezek a blőd hibák nem lennének simán 10/10es játék lenne nálam, de így max 8/10. És akkor ilyen ToV okkal huzzák az emberek zsebét ahelyett hogy megcsinálnák normálisra a játékukat és valóban foglalkoznának vele. A csalokat is lehetne jobban szűrni nem a demokra várni, mert biza elég sok szar alak van akik csalnak..

Pl. tegnap volt olyan amin elbuktam egy rangot szintén, hogy haverral 2v2 Basicet toltunk. Behív a szobába belépek. Csávó indítja az órát, lejár indul a game. Mondom havernak TS-en figyu kezdődik a meccs. Erre mondja ne hülyítsem ő még a szobában van. WTF???!!! Elindul a parti kiírja hogy a haver laggol 40 - 50 seceket. Aztán kiírja nekem hogy you're kicked és veszi le a szintet úgy hogy meg se tudtam mozdulni.
  • Bodrey
    Bocs nem figyeltem emiatt raktam ki kétszer két külön megfogaémazásban, de kössz mindenkinek.
    Megoldódott
  • Quent1n
    Talán ha nem write only üzemmódban lennél... Már egyszer leírtam.

Milyen kár hogy lopott cuccokhoz nincs leírás mi? :P Elképzelhető, hogy minden patch-hez más törés kell volt már rá példa a történelem során. Egyébként pedig fogalmazhatnál kicsit érthetőbben, úgy segíteni is könnyebben tudnak neked az emberek.
  • bgabor
    Felrakod a TOV-ot, crackeled és kész. Standalone game, nem kell hozzá se az OF, se az alap COH.
  • Bodrey
    Hy mindenki!
    Kérnék egy kis segítséget azzal kapcsolatban hogy a ToV-t felrakom majd elindítom leszedi a patcheket amik kellenek neki, vagy előbb crackelem és utánna is azt írja hogy nincs crackolva és nem indítja el.
    ToV is kiegészítő mint a OF vagy teljesen különálló game?
    Jó Szórakozást hozzá mindenkinek