8857
  • Desmond20
    ááááá.maximális királyság.egy éve sz@rakodok vele és már ledurtam vagy 2 a játékot és most megvan!!!A dombfoglalós pálya után ami jön az nem sikerült!!!!
    Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!
  • w77d
    még mindig nem találtam egy kibaszott trainert :S
  • AndrewT
    készíts egy parancsikont az indítófájlhoz, és a "Cél"-hoz ezt szúrd be:

"X:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -unlock_all_missions

(vagy értelemszerűen, ahova telepítetted, az idézőjelek kellenek)
  • Desmond20
    hello.

szeretném kérdezni nincs e valakinek egy "végigjátszás" "mentése",mert elakadtam és nem bírok sehogy tovább menni.

...üdv..
  • Cowie
    Köszi!
  • AndrewT
    a letöltött .rec fájlokat ide célszerű elhelyezni, hogy:
    X:\Documents and Settings\"Felhasználónév"\Dokumentumok\My Games\Company of Heroes\playback

játékban pedig: Skirmish -> Game History -> Recorded Games
  • Cowie
    Sziasztok!

Lenne egy primitívnek tűnő kérdésem. Töltöttem a netről replay-eket. Hogyan lehet ezeket megnézni?
  • w77d
    2.601-hez nem tudtok trainert? egy bosszúhadjárat erejéig kellenének a segítségek a gép ellen XXD
  • w77d
    nem, angol nyelvű a játék...
  • mascarun
    Video
  • mascarun
    Nem raktad fel a magyarítást? Mert lehet hogy amiatt akadhatott össze!
    Itt már írták páran hogy nem érdemes felrakni a patch-elt játékhoz a honosítást! Én erre tippelek!
  • CAC
    Szintúgy. A nagy számok törvénye alapján ott találtam nekem bejövős jányt. :)

Sry az offért!
  • w77d
    én is szeretem :) állandóan ingázok Veszprém és Pest között :D
  • CAC
    Ezt igazán jól teszed, mert Veszprém igen jó hely. :))
  • w77d
    ez olyan, mintha a jó feliratra rászúrna egy másik feliratot is de ez a kettő egybeolvad, ezért lesz ilyen. A végső egybeolvadás előtt egyébként kb 10mp-ig minden felirat villog majd megállapodik az idegenek nyelvezetében....
  • w77d
    sajnos a héten már nem, mert most melóhelyen vagyok aztán uzsgyi haza, kocsiba bepakol és irány Veszprémbe a családhoz várni a nagyszakállút :)
  • CAC
    Nálam különböző számok voltak menüpontok felett. Nálam az volt az oka, hogy sérült lett a gombok feliratát tartalmazó fájl a peccselés után.
    Mivel nincs uninstall patch, ezért nálam csak a gém teljes reinstallja segített.

Mondjuk olyat, hogy egy ideig jó, aztán rossz legyen a felirat még én sem hallottam.
  • AndrewT
    tudsz erről esetleg beszúrni egy screenshot?
  • robotnyk
    O.o ilyenről nem hallottam még cohhal kapcsolatban
  • w77d
    nna prímán összeraktam a gamet robotnyk ajánlása alapján. Manuálisan föl is peccseltem a fejlécben lévő patch-ekkel a tales of valort... szép meg jó, de van egy pici problémám: egy idő után a játékban összekavarodnak a betűk és olvashatatlan irkafirka lesz, kb olyan mint a Star Wars-ban Watoo írása XD
    ezzel találkozott valaki? van valami megoldás?? ha nem figyelem meg jól a kiírásokat az elején, akkor kilépni sem tudtam volna mert fene se tud földönkívüli nyelven XXD
  • w77d
    a tales of valor telepíti az alapot és az OF-t is, csak be kell írni a cd keyt???
  • robotnyk
    nem kell egymásra rakni, elég a tales of valort feltenni, aztán a többit aktiválni utánna.
  • w77d
    megpróbáltam a tegnap boltban vett tales of valort rátelepíteni a steam mappában lévő COH mappára, de valami nem jött össze, mivel az alap COH-t se tudtam elindítani patch után nyavalygott... most újratelepítem az egészet és külön rakom a tales of valort...
  • w77d
    nna gyorsan kipróbáltam. Nálam a model qualityt és a shadow-ot nem lehet ultrára tenni, csak high-ra... ezt nálatok sem lehet??
  • robotnyk
    egyik patchel került bele azt hiszem.
  • w77d
    aham.. és ha nem az, akkor az official patch-eket kell felpakolni és dx10-es lesz a játék, vagy van külön vlami dx10 patch??
  • CAC
    Több mint valószínű, hogy az. Tulképpen az első pár verzió volt csak dx9-es. Nekem már az alapjáték példányom is dx10-es.
    Onnét lehet leellenőrizni, hogy a grafikai beállításokon belül van pár opció, ami csak dx10 esetén rakható fel ultra-ra.
  • w77d
    csak azt nem tudom, hogy a steam verzió DX10-es e. Mert a Game of the Year verzió az az. Vagy valahonnan lehet patchelni külön??
  • Quent1n
    Nah akkor Steam. Annyiért simán megéri!
  • w77d
    igen, ezt fogom tenni. Steam-en kb 3000forintért megkapom az OF-t+ az alap játékot...
  • Quent1n
    Egyébként én anno 1500 forintért vettem meg egy videokarihoz adott OF-et bontatlanul. Megérte! :)
  • Quent1n
    Én a helyedbe digitálisan venném meg, boltba elég drága és OF szinte 100, hogy nincs nálunk sehol:

http://impulsedriven.com/cohgold

Én anno a ToV-ot vettem meg 5kért innen.
  • bgabor
    Fasza, akkor már csak négyszer kerül annyiba mint amennyiért reális lenne.
  • mascarun
    Ni!
    Már van TALES of Valor 8000 péz alatt!
  • mascarun
    Én egy helyen találtam OF et megvételre de ott a megrendelő lap baszakodott! Úgyhogy a jó "+!%%/=!=kat!
    De ha kitartóan keresel biztos találsz újat vagy használtat jó állapotban!
  • w77d
    Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy az Opposing Fronts kiegészítőt hol lehetne megvásárolni? Ma megvettem a Tales Of Valort, holnap megyek az alapjáték Game of the Year verzióért, de az Opposing Fronts-ot sehol sem találtam....
  • Quent1n
    Hát én nem szeretem és sztem egyáltalán nem egy nagy eresztés. De ez az én véleményem. Sok gammel próbáltunk rajta keresztül gamelni de nagyon nem volt az igazi, egy két CS-s meccstől eltekintve. UT-vel a hamachi anno pl. borzalmas volt CoH-al is szenvedtünk amíg nem volt origi-be.

DE valóban arra próbáltam rávilágítani, hogy miért ien dzsunka progival szenvedjünk mikor a CoH online része bár nem túl erős, de lehet vele játszani és százszor jobb mint Hamachin bohóckodni.
  • CAC
    Jah, ezt észre sem vettem, bocsi! :)
  • m0tTh0w
    "Szar Hamachit felejtsétek el!"
    Kb innen, de amugy nem érdekel.
  • CAC
    Nemtom honnét veszed ezt. Senki nem mondta, hogy szar a hama, hanem alant csak arra próbált a srác szerintem rávilágítani, hogy teljesen más az online game. Ebben igaza is van.