Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Netet ki kell lõni , bár ezt sehol nem volvastam...
host filet átírtam amúgy
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Az mitõl van , hogy mikor yasu + minivel indítom , akkor legtöbbször ez a kép fogad és nem tudok belépni a menübe!
Viszont néha kijön a vaildating disc és akkor tovább tudok menni.
Ez mitõl van , hogy néha ellenõriz , néha nem? XP alól próbálom
vagy ha nincs megoldás akkor ha neki csak a sima coh van fenn nekem meg az opposing fronts is akkor tudunk játszani lanba?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Gyakorlatilag nem tudom mivel normál játszom de talán lesz aki jobban ért ehhez amugy miért akarsz több mapot ? te szerkesztetted õket mert ugy megértem de amugy szerintem amik vannak alapba azokon told.. 2 hét mulva meg lesznek ujak..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
asszem valami hasonló volt már!
De estére jönnek az okosok majd segítenek. Én nem értek hozzá
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Szoval az is egy megoldás..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Csak neked bár a madár kirakta a kodot sajnos 😛
De érdemes vadászni rá neten sok videokari mellé adtták sokan árulják nekem is igy van meg..
szal jólenne ha valami címed is megtudnád adni mondjuk msn vagy xfire..
Akit érdekel tört játék hamachin jöjjön be ebbe a szobába van megoldás a timed outra is!!!
Szoba: cohophun
Jelszó: cohophun
Millio lehetõség ,game, sok játékos, Rankedek és ez tovább bõvûl uj multi modokkal.. De aki tud hasolno színvonalas RTS-t irja be, nekem nem sikerült találni. Red 3-at 5 percig birtam olyan együgyû gagyi dolog lett, számomra..
Én megkaptam a WiC névnapomra 😊 most visszaraktam nemrég a gépre single miatt mert bele sem néztem eddig csak egy kicsit a multiba alig vannak már a szervereken meg az a probléma hogy tuajdonképpen szükséged van jó csapattársakra anélkül nem ér semmit. A COH "egyedül is" tudod tolni.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Nekem pont a World in Conflict-ot volt szerencsém összehasonlítani a CoH-hal. Biztos elfogult vagyok, de ég és föld a kettõ. Érzésre, játékstílusra, játékélményre is. Nem húzom le a WiC-et, mert nekem egész egyszerûen nem jött be, ettõl még lehet jó játék. A statisztikai adatokat nézve (eladás, díjak, fórumtémák hozzászólásai, stb) bizony a CoH az RTS-ek királya.
A WiC-ben ami fura volt, hogy a menükezelése villámgyors, a játék viszont indokolatlanul erõforrás igényes. Nem véletlen, hogy napjainkban is használják még videókártya tesztekhez, pedig 2007-es stuffról van szó. A grafikai motorja még peccselés után is optimalizálatlan. Azért erre illik odafigyelni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Egy tankot 5 ember irányitott 5 felé oszlott a figyelem most én direct controlba irányitok 1 tankot egyedül közeben rángatom a mapot a többi unit meg maga lödöz nem tul szorakoztató.. közben irányt figyelni sunyulni mert 1 lövés felfed..
De embere válogatja én szeretem ha kijön Tiger akkor érzem hogy kijött a Tiger 😊 ad valami hangulatot, ahogy elvágom a mapot taktikus dolgokat huzok..
Amugy sokan aztmondják COH szar mert áá nem reális de ki a szar akar reális game-vel tolni ez egy RTS ahol 2.vh-us modellek vannak amik nagyvonalakba hordozzák azok tulajdonságait de nem szimulátor akar lenni.. eleve fronton nem igen raktak össze tankot 😊
De nem mondom azt sem hogy CoH jobb mint Mow inkább azt hogy más de számomra viszont CoH szorakoztatobb és ezért jobb..
De van aki Simsezni szeret van aki FPS-t kinek mi én kiprobáltam sokmindent és visszatértem a királyhoz 😉
És ToV-ot várjuk szeretettel igaz itt csak 8 uj unit lesz de ezek valoban uj unitok más más taktikát hoznak nem 30 ugyanolyan tank más más páncélzattal meg 4 full egyforma nép ahol egy orosz seregen nem érzõdik hogy orosz mert stilustlan csak modellek mások sajnos ez van MoW-ba..
ui.: de az tény, hogy mivel nem volt neki szinte semmi hype-ja alig ismerik páran, meg úgy gondolják, hogy akkor biztos gagyi. egy próbát azért mindenképpen megér.
Nagyon óvatosan kell benne mozogni mindegy milyen egységrõl van szó. szóval ez a túlságos realitás nagyon a szórakozás rovására megy de ez most a jelenlegi véleményem még nézegetem és lehet változni fog.
Például a 2 orosz küldetés na van vagy 100 ember irányításod alatt na most mindre odafigyelni lehetetlen a német ostrom meg jön mint állat 3 oldalról, nem igazán élveztem.
Nem lesz trónfosztás elveszünk a részletekbe játék közben ez a jó megfogalmazás! és pont a játékélmény veszik el így azzal tökölsz mi merre nézzen meg dircetbe hol lödd meg a tankot..
Jelenleg a COH a legjobb RTS ugy gondolom, legalábbis összetetségében részleteségben veri, de összhatásban még mindig CoH az elsõ..
De nekem ne reális legyen hanem játszható szorakoztató élvezzem mikor tolom vele ne kiguvadt szemekkel sasoljak és 1 lövéstõl lemenjen a King Tigerem.. meg 60 dologra figyelve türelmesen sunyuljak..
Persze izlés kérdése jo game MoW is sokan jobbnak tartják CoH-nál mivel elég reális de játszhatóság játékélmény tekintetében Szerintem CoH messze veri..
Kettõ néppel is el lehet lenni jó darabig mert nem tingli tangli egyszerû játék.
Ne kell hamán tökölni stb 1790ft meg szerintem bárkinek megoldható..
még mindig összeségében ez a legjobb RTS a piacon perszes izlések és pofonok ezért mögéírom.. szerintem.
Bocsi az offért, de nem találtam más, általános topicot erre, s gondoltam ti -mint a játék ismerõi- legalább tudjátok, hogy mire gondolok.
Felrakom az alapjátékot, majd a kieget és utána tenném a 2.100-2.101 patch-t de nem megy fel, hibaüzenettel leáll! Valaki tudja a megoldást a problémámra?
Elõre is köszönöm!
Péter
csak kérdeztem, kiváncsi voltam rá
hogyan tudok feltenni egy régebbi javítást? most a 2.301 van fent de nekem a 2.300-as kellene
koszi
A www.portforward.com-on meg kell nyitni 3 db portot ahogy ott le van írva routerbe lehet az a gond + tûzfalba engedélyezni kell a hamacit + valami magas prioritásra rakni talán ez segíthet.