Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Áh megvan <#smile>
Netet ki kell lõni , bár ezt sehol nem volvastam...
host filet átírtam amúgy

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
2.301 es patch van fent

NeBby
Sziasztok!
Az mitõl van , hogy mikor yasu + minivel indítom , akkor legtöbbször ez a kép fogad és nem tudok belépni a menübe!
Viszont néha kijön a vaildating disc és akkor tovább tudok menni.
Ez mitõl van , hogy néha ellenõriz , néha nem? XP alól próbálom

Havernak nem jó az opposing fronts pedig megcsináltuk a 2481-es hz-ásban leírtakat. nálam így mûködik... valami megoldást tud valaki?
vagy ha nincs megoldás akkor ha neki csak a sima coh van fenn nekem meg az opposing fronts is akkor tudunk játszani lanba?
mascarun
bár lehet ez csak nekem újdonság !
<#vigyor2><#vigyor2><#beka2>

mascarun
Hivatalos oldalt végre frissítették!

http://www.companyofheroesgame.com/

Van egy kisebb baráti társaság,akikkel játszunk és az alappal tökéletesen mûködött a launcher,amit kifejezetten OF-hez adtak.Mindenkinek ugyanaz volt fenn(launcher,mapok),plussz Teamspeak-en keresztül hatalmas szájkarate is ment.😊Számolta a statot is online.Mivel szeretjük a változatos,nagy mapokat és igazából csak szórakozás az egész,ezért lenne jó,ha mûködne.Egyébként nincs semmi a patcheken kívül fenn(mod,stb.)Lehet,hogy jobban belekell majd rágnom magam külföldi fórumokon is?😊Azért köszi a hozzászólásokat!
Nem lehet, hogy bent maradt a -dev kapcsoló a parancsikon végén?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Elvileg olyanokkal tudsz játszani akiknek megvan ugyanaz a map vagy ugyanaz a mod és ugy indiottad el a gamet hogy betölti õket.
Gyakorlatilag nem tudom mivel normál játszom de talán lesz aki jobban ért ehhez amugy miért akarsz több mapot ? te szerkesztetted õket mert ugy megértem de amugy szerintem amik vannak alapba azokon told.. 2 hét mulva meg lesznek ujak..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

mascarun
Olvastál már vissza?
asszem valami hasonló volt már!
De estére jönnek az okosok majd segítenek. Én nem értek hozzá

Segítségeteket kérném a következõhöz.Eredeti alap +of -om van teljesen felpatcholva.Az alap mellett online is tudtunk játszani custommapokkal,ha a launchert indítottam el.Most,hogy fenn van az of csak a servereket látom de nem tudok csatlakozni egyikhez sem és hostolni sem tudok custom mapot.Valaki találkozott hasonlóval?
Fr3nky21
Már régóta játszok vele (nem profi szinten) és nagyon bejön. Meuntam az állandó hamachis hülyeséget. Ami kijön kieg aztis megfogom venni mert megér ez a játék ennyi pénzt.

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Nincs mit örülök hogy tetszik és megveszed,bár lehet jobban jársz ha vársz pár hetet mert akkor jön ki egy uj kiegészitõ.. Nem tudom hogy oldják meg és mivel lehet lenni akinek csak az van meg de lehet mind a 4 néppel..
Szoval az is egy megoldás..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Fr3nky21
Köszi<#worship>

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

http://www.vatera.hu/company_of_heroes_jatekszoftver_pc_re_137996177.html
Csak neked bár a madár kirakta a kodot sajnos 😛
De érdemes vadászni rá neten sok videokari mellé adtták sokan árulják nekem is igy van meg..

Fr3nky21
Szevasztok! Szeretném megvenni a játék kiegészítõjét, de sehol nemtalálom egyik online áruházban sem. Azthiszem a Cd galaxisban volt hírdetve, de ottis készlethiány van. Az alapjátékot is 3 hónapig kajtattam, amíg sikerült megvenni szerencsére. Aki tudna valami oldalt ahol meglehet rendelni, vagy netán tud valakit aki eladná a játékot légyszi szóljon. Köszi!

ja engem érdekelne benn is vagyok de nem sikerül beszélnem veled 😉
szal jólenne ha valami címed is megtudnád adni mondjuk msn vagy xfire..
Hi all!
Akit érdekel tört játék hamachin jöjjön be ebbe a szobába van megoldás a timed outra is!!!
Szoba: cohophun
Jelszó: cohophun
CoH Sninglebe is igen erõs de multiba meg mégerõsebb 😊 nézd meg! ilyen komoly felhasználóbarát felület mint Coh multiba nincs több..
Millio lehetõség ,game, sok játékos, Rankedek és ez tovább bõvûl uj multi modokkal.. De aki tud hasolno színvonalas RTS-t irja be, nekem nem sikerült találni. Red 3-at 5 percig birtam olyan együgyû gagyi dolog lett, számomra..

Nagy hiba online nem próbálni az a lényeg!! ember ember ellen nagyon fun persze fair ellenfelek ellen.
Én megkaptam a WiC névnapomra 😊 most visszaraktam nemrég a gépre single miatt mert bele sem néztem eddig csak egy kicsit a multiba alig vannak már a szervereken meg az a probléma hogy tuajdonképpen szükséged van jó csapattársakra anélkül nem ér semmit. A COH "egyedül is" tudod tolni.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

ok, akkor megfogom nézni. WIC nekem abszolút nem jött be, megy jól a gépemen nem az, hanem egyszerûen az egész, furcsa volt és nem birtam megszokni.

Akkor tessék csak, mert a kampány után megállni kb olyan, mint az elõjáték után felöltözni. 😊
Nekem pont a World in Conflict-ot volt szerencsém összehasonlítani a CoH-hal. Biztos elfogult vagyok, de ég és föld a kettõ. Érzésre, játékstílusra, játékélményre is. Nem húzom le a WiC-et, mert nekem egész egyszerûen nem jött be, ettõl még lehet jó játék. A statisztikai adatokat nézve (eladás, díjak, fórumtémák hozzászólásai, stb) bizony a CoH az RTS-ek királya.
A WiC-ben ami fura volt, hogy a menükezelése villámgyors, a játék viszont indokolatlanul erõforrás igényes. Nem véletlen, hogy napjainkban is használják még videókártya tesztekhez, pedig 2007-es stuffról van szó. A grafikai motorja még peccselés után is optimalizálatlan. Azért erre illik odafigyelni.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

ja értem már mire gondolsz, hát én online nem próbáltam még 😞

Azért mert a single rész az csak egyik jó része a COH-nak én a online multi automach miatt vettem meg ami szerintem megunhatatlan.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

hát a küldetéseket végigtoltam, vagy most ebbe mi olyan furcsa, hogy így visszakérdeztél? 😊

COH kijátszottad???!!! Online elég nehéz kijátszani szerintem. Igen a Lan Coop is jó ötlet benne. Lentebb írtam hogy van a COH joint operationban ott is lehet coopban nyomni a küldetéseket.

jah van benne valami, de én mégis elvagyok vele 😊 meg ugye COH-ot kijátszottam rendesen, úgyhogy most ezzel tolom. ja meg a MOW-ban a lan coop azért még megér egy pontot.

Jo game nem vitatom csak nekem hiányzik belõle valami.. a játékélmény.. ha megnézed értékelésket olyan 80% körül kapott pedig összetett szép ötletes , de átlagos playerek sõt azért COH sem átlag hanem joval bonyolultabb ..szóval aki szorakozni akar és nem full fanatikus az nem igen csipi ha ugy lövik ki a tankját hogy nem látta honnan lõnek..
Egy tankot 5 ember irányitott 5 felé oszlott a figyelem most én direct controlba irányitok 1 tankot egyedül közeben rángatom a mapot a többi unit meg maga lödöz nem tul szorakoztató.. közben irányt figyelni sunyulni mert 1 lövés felfed..
De embere válogatja én szeretem ha kijön Tiger akkor érzem hogy kijött a Tiger 😊 ad valami hangulatot, ahogy elvágom a mapot taktikus dolgokat huzok..
Amugy sokan aztmondják COH szar mert áá nem reális de ki a szar akar reális game-vel tolni ez egy RTS ahol 2.vh-us modellek vannak amik nagyvonalakba hordozzák azok tulajdonságait de nem szimulátor akar lenni.. eleve fronton nem igen raktak össze tankot 😊
De nem mondom azt sem hogy CoH jobb mint Mow inkább azt hogy más de számomra viszont CoH szorakoztatobb és ezért jobb..
De van aki Simsezni szeret van aki FPS-t kinek mi én kiprobáltam sokmindent és visszatértem a királyhoz 😉
És ToV-ot várjuk szeretettel igaz itt csak 8 uj unit lesz de ezek valoban uj unitok más más taktikát hoznak nem 30 ugyanolyan tank más más páncélzattal meg 4 full egyforma nép ahol egy orosz seregen nem érzõdik hogy orosz mert stilustlan csak modellek mások sajnos ez van MoW-ba..

Prince23
Április 7-én jön a TOV

nem tudom én speciál pont erre vágytam, hogy nem kell ilyen hülye épületeket építeni egységeket gyártani, meg nem tudom. mellette pedig ez a profi játékmenet nekem nagyon adja. nincs az az eszetlen rohangálás mint COH-ban, sokkal realisztikusabbak az összecsapások. nekem tetszik ez, hogy kicsit komolyabb, és a taktika is jobban számít. sztem azért annyira nem lehetetlen az irányítás, nem kell mindenkivel fogalkozni, pl amit szóba hoztál orosz invázióson, a felét a gép írányítja, és egy részét te. úgy szoktam h vannak akik töltelék emberek, õket küldöm rohamkor meg felderíteni, meg akiket faszán felszerelek, rájuk vigyázok. de ez változó, mikor mire van szükség, pl okosan odafigyelje akár pár emberrel is komoly veszteségeket lehet okozni. jó ez az inventory dolog, na meg a direct control, házak foglalása. okosan kell csinálni és akkor nem veszel el a részletekben, nem tudom én nem élvezem kevésbé, mint a COH-ot, sõt.

ui.: de az tény, hogy mivel nem volt neki szinte semmi hype-ja alig ismerik páran, meg úgy gondolják, hogy akkor biztos gagyi. egy próbát azért mindenképpen megér.

Én is néztem a játékot (multi) meg is van. Nem rossz de az én véleményem hogy túl reális ami a fun rovására megy ez alatt azt értem hogy mindenki te irányítasz egyenként minden embernek külön invertory üzemanyag (jármûvek) lõszer direkt fire csak azt látod amit a katona lát semmi többet. tehát ház mögé elbújva ellenség simán leszed lesbõl ha elé gyalogolsz és még annyi idõd sincs hogy meglásd honnan lõttek nekem kevés volt hozzá a reakció idõm.
Nagyon óvatosan kell benne mozogni mindegy milyen egységrõl van szó. szóval ez a túlságos realitás nagyon a szórakozás rovására megy de ez most a jelenlegi véleményem még nézegetem és lehet változni fog.
Például a 2 orosz küldetés na van vagy 100 ember irányításod alatt na most mindre odafigyelni lehetetlen a német ostrom meg jön mint állat 3 oldalról, nem igazán élveztem.
Nem lesz trónfosztás elveszünk a részletekbe játék közben ez a jó megfogalmazás! és pont a játékélmény veszik el így azzal tökölsz mi merre nézzen meg dircetbe hol lödd meg a tankot..
Jelenleg a COH a legjobb RTS ugy gondolom, legalábbis összetetségében részleteségben veri, de összhatásban még mindig CoH az elsõ..

Probáltam bizony.. Összetett jo ötletek vannak benne elég szép grafika reális cucc..
De nekem ne reális legyen hanem játszható szorakoztató élvezzem mikor tolom vele ne kiguvadt szemekkel sasoljak és 1 lövéstõl lemenjen a King Tigerem.. meg 60 dologra figyelve türelmesen sunyuljak..
Persze izlés kérdése jo game MoW is sokan jobbnak tartják CoH-nál mivel elég reális de játszhatóság játékélmény tekintetében Szerintem CoH messze veri..

number one-nal vitatkoznék, próbáltad már a Men of War-t?

Maximálisan igazuk van az elõttem szólóknak fognám és megvenném ennyi pénzért vétek nem beszerezni jelenleg a Nummer one RTS-t a piacon.
Kettõ néppel is el lehet lenni jó darabig mert nem tingli tangli egyszerû játék.

A legtrágyább diákmunka is fizet már 500 forintot óránként. Míg lewarezolja valaki a stuffot, aztán szop napokat a crack, peccs, hamachi trióval, bújja a fórumokat megoldást keresve, sokkal több idõt cseszve el az életébõl, mint 3 és fél óra, ami alatt megkeresi a jogtiszta gém árát. Én se pengetnék ki 10k feletti cuccokat blindre, de egy köztudottan isten játék bagóért az más kategória.

Sokan látom tört gammel tökölnek 1790ft-ért meg lehet venni amit iszonyat megér és ezzel tudtok játszani azokkal is akiknek megvan az OF csupán nektek annyi a különbség hogy 2 nép lesz választható..
Ne kell hamán tökölni stb 1790ft meg szerintem bárkinek megoldható..
még mindig összeségében ez a legjobb RTS a piacon perszes izlések és pofonok ezért mögéírom.. szerintem.

Esetleg tudnátok olyan játék címeket felsorolni (lehetõleg 2006-2009 közöttieket), amikben beépített benchmark van? Úgy mint a CoH és a World in Conflict grafikai beállításain belül.
Bocsi az offért, de nem találtam más, általános topicot erre, s gondoltam ti -mint a játék ismerõi- legalább tudjátok, hogy mire gondolok.

Mondjuk szüksége lehet a régebbi replayek lejátszásához. Egyébként a visszajátszás magasan a leggyengébb része a CoH-nak. Nem lehet elõre tekerni a repet, azonos verziószámúnak kell lennie a gémnek a reppel...azért ezek nagy hiányosságok.

Sikerült megoldanunk, h lássuk a másikunk által kreált szervert. Most az a gond, h kiírja: "Could not connect to all players". Összes tûzfalat (Windows beépítettet + sygatet kikapcsoltuk), de így se jó.
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy nem tudom felpatchelni a játékot.

Felrakom az alapjátékot, majd a kieget és utána tenném a 2.100-2.101 patch-t de nem megy fel, hibaüzenettel leáll! Valaki tudja a megoldást a problémámra?

Elõre is köszönöm!
Péter

uh, újratelepíteni az izom sok idõ...
csak kérdeztem, kiváncsi voltam rá

robotnyk
újratelepíted az egész játékot. minek neked régebbi verzió btw?
hali
hogyan tudok feltenni egy régebbi javítást? most a 2.301 van fent de nekem a 2.300-as kellene
koszi

Gondoloztam a dolgon.
A www.portforward.com-on meg kell nyitni 3 db portot ahogy ott le van írva routerbe lehet az a gond + tûzfalba engedélyezni kell a hamacit + valami magas prioritásra rakni talán ez segíthet.

Én Brittel kezdtem. Sokat játszottam velük utána jött US majd Whermact hidd el US-el a legkönnyebb játszani és nyerni.

tudnál nekünk segiteni ebben hogy te hostoljál?

robotnyk
olyan hosztoljon aki nincs router mögött. 2.301 CoH, 1.015ö hamachi. a hamachi legyen a kapcsolatok között az elsõdleges. sok más ötletem nincs.
valakik akinek megy igy kérem irjon már valami ott vagyunk vagy 4-5 emberke aki akarná nyomni de semmit nem tudunk valaki plz help

Jah még annyit, h más játékoknál látja egymást a 2 gép, szal nem a hamachival, vagy az összeköttetéssel van a gond. Elõre is köszi a segítséget.
vmit le kell tölteni, patchet vagy vmit a hamachin játszáshoz? 1.0.1.5 hamachit használjuk, de nem látja egymást a két gép. Azt hallottam, h kell vmi 138 megás patch állítólag. A tört verzióra felrakható ez a patch, vagy tört patch kell?