Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert akkor meg kellene venned az eredeti játékot mármint az alapot!
Arra rakod rá és úgy már az is lesz!
Vagy szerzel egy alapjáték serial-t és azzal feloldod!
Legalábbis nállam anno így is ment!
Biztos ezerszer volt már kérdezve. Feltelepítettem a játékot peccseket feltettem.
De az invasion of normandy kampányt nem engedi elindítani, le van lockolva? Mit kell csinálni ahhoz hogy indítható legyen?
na szóval erre kéne megoldás....na szóval tud valaki adni nekem ilyet?
szóval nem egy nehéz! ha gyalogosokra gyúrsz akkor is le lehet rendezni a pályát. vagy Ernyõsökkel, rangerekkel!
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
mert én úgy halottam hogy nem de azé megkérdezem hogy van e valaki aki azzal nyomja. mert ha csak eredetivel megy akkor megveszem én egybõl csak nemtudom honnan lehetne:S ha valaki erre is tudna válaszolni az megköszönném<#hamm>#hamm>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
-Ha lenne mentés adnátok linket?
Thx!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
De gondolom nem tök ugyanolyan konfigotok van, ugyanolyan programokkal, az utolsó kis frissítés ezredverziószámnyilag is megegyezve? Mert ha nem, akkor tök nem mérvadó mi fut az egyik gépen el, s mi nem a másikon. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Xp reinstall vagy vedd meg eredetiben.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Egy két kérdés: Alapjátékban hardon végigjáccottam a kampányt. Nem sikerült az összes medált megszereznem sajnos. Ad valamit a végén ha megvan mind?
Nemsokára felteszem a OF-ot, kell peccselnem elõtte az alapjátékot?
Illetve milyen modot ajánlotok, mit tegyek fel? Pl ami jobbá teszi a játékmenetet, hangokat stb... ja és valami kamera zoom mod van hozzá? Jobb lenne messzebbrõl nézni a harcteret. <#hawaii>#hawaii>
Köszi!
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Ha megvan a kellõ pontod akkor úgy fejleszted a parancsnoki fát és akkor lehet kérni.
nállam így ment! 😊
Kb. egy hete játszom a COH-al, (azon belül is az opposing front-tal,mert
azt hittem abban benne van az eredeti játék is 😊 ). Rohatt jó ez a játék.
Felraktam hozzá a Pofia 2.8-as modot, ami kijavította azt ami a játékban egyedül nem tetszett, hogy nem volt túl nagy a belátható játéktér.
Igazából egy "problémám" van, ami nem is igazán probléma.
- Királytigrist, és skdfz 231-est nem tudok építeni. Ez a mod miatt van, vagy egyébként sem lehet? Bocs ha hülye ez a kérdés, de nem rég óta játszom, valamint nem nagyon modoltam eddig játékokat. Én általában
a tankok miatt szeretem az ilyen játékokat, úgyhogy megköszönném a segítséget.
üdv, innen
OFCoreSpeechEnglish.sga
OFFullSpeechEnglish.sga
WW2AxisSpeechEnglish.sga
ezeket a fájlokat kell majd bemásolnod. tökéletesen mûködik, és szerintem nagyot dob a hangulaton
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehet azt az sga file-t letölteni, ahol a Wermacht és a Panzer Elite is németül beszél nem pedig fake angolul? Azt már sikerült megoldanom, hogy a Wermacht németül mondja a dolgokat, de a Panzer Elite esetében egy nagy nullába futottam eddig bele.
Köszi