8857
  • bekefi7
    én csak a retreat-nél találkoztam ilyennel, azt néha nem szokták végrehajtani az emberiem, de máshol nem tapasztaltam ilyesmit.
  • oroberto
    az új patchel azt vettem észre hogy nem igazán csinálják meg az embereim elsőre mindig a parancsokat pl építést stb találkozott valaki ilyennel? vagy én vagyok béna.
  • oroberto
    a gamereplay.org fent van a COH szekcióban hogy hogyan lehet átállítani és megnézni. 2.601-el 2.600-át.
  • CAC
    Nincs mit.
    Tudtommal nem.
  • Sheltem
    Még1 kérdés(nyugodtan b*sszatok le ha már unjátok):

Nem lehet sehogy 2.600 replayeket megnézni amikor már fenn van a 2.601 patch? Rengeteg olyan replay van amire kíváncsi vagyok de egyel előtti patch és nem jelenik meg a replay listában.
  • Sheltem
    Köszönöm
  • CAC
    Roppant egyszerű. Indítsd el a játékot. Menj a Leaderboards-ra. Írd fel mind a 4 frakcióból az első 10 helyezettet, aztán tölts le tőlük repet. ;)
  • Sheltem
    Gyerekek mondanátok neveket kiktől érdemes replayt letölteni? Lentebb írta valaki KZ4kot de tőle még nincs 2.601 replay.
  • CAC
    Pont így szoktam szopni. Szarrá sulizom az ellent, erre bejön egy Panther vagy egy Hetzer.
  • oroberto
    Hát igen Brittel nem nehéz megcsinálni elég csak ha késön jön valami anti-tank a gyözelmi mámorban.
  • CAC
    Ja, csak fordítva is igaz. Néha nagyon el lehet szállni a győzelem biztos tudatában, aztán jön a kopp. Nekem britekkel volt pár ilyen. :S
  • oroberto
    Ez attól is függ szerintem hogy mennyi időd van játszani sokszor már az elején lehet tudni hogy elment a meccs akkor személy szerint én nem szoktam pazarolni az időmet megy egy gg aztán kilépek jobb playerek ellen nagyon ritka hogy forditani tudsz. Ha idő milliomos vagy akkor lehet maradni hadd élvezkedjen az ellenfél.:) Egy idő után tapasztalatból lehet érezni az esélyeket.
  • Fr3nky21
    Ha már nagyon reménytelen a dolog akkor kiléphetsz, bár inkább küzdj! Amióta játszom a játékkal, volt egy pár reménytelen helyzet, ahonnan visszatudtuk fordítani a dolgot és győztünk. Soha ne add fel !!!
  • Tiensin
    És számodra nem egyértelmű, hogy hiába gyártja az egységeket, nem csökken számottevően a manpowerje? Neked nem tűnik fel a replayből?

Ha 1 perc játék után kilépsz, és megnézed a territorynál ,hogy ő mennyi manpowert gyűjtött és te, meg fogsz lepődni. (neked lesz 300 körül neki meg majdnem 600). Akkor azt hogyan?
  • robotnyk
    tesztelgettük mi ezt mostanában moddolt pályákon. legyen elég annyi, hogy nagy tömegben érkező gyalogosok (supress ellen ez negatív bónusz elvileg) gyakorlatilag átgyalogoltak egy 3 flakvierling + mg42 + sniper kombón.
  • bgabor
    Ha kétszer olyan gyorsan kapna manpowert az kiderülne a visszajátszásokból nem igaz? Meg lehet nézni utólag, mit mikor mire költ. Nem úgy tűnik mintha kétszer olyan gyorsan kapná.

És ha feleannyira sebződnének az egységei, az is igen feltűnő lenne, nemde?
  • Sheltem
    Ma megnyertem az első meccsemet :P

Azt már most látom, hogy panzer elite nem nekem való, az amcsik jobban kézre állnak első körben.
    1 kérdésem van:
    Ebben a játékban mennyire etikus kilépni? Mert azt látom, hogy resign játék feladása nincs, viszont ha reménytelen a helyzet akkoris illik kivárni a végét, vagy nyugodtan ki lehet lépni úgyis aszerint rankol?
  • robotnyk
    az nem kifejezés hogy beépítették. gyakorlatilag kabaré, amit műveltek vele. tudom, mostanában sokaknak a multi a fokmérő, de én például nagyon élveztem haver átalakított mapjain a "coop" 2v4ezést. most gyakorlatilag 2v2ben sem lehet azt az expert ait megverni, ami ellen korábban 2v4ben toltuk.
  • CAC
    Én is leírtam már ugyanezt, amit Tiensin is. Nyugodtan hihetsz nekünk.
    Két lényegi lépés történt a mesterséges intelligencia terén:
    - valahol 2.3 környékén volt egy patch (ne kérdezed melyik), ahol sokat fejlődött az AI (javította a járműveket, építette a hidat, használta a doktrina speckókat, fegyver upgradeket, stb).
    - asszem a 2.6-nál beépítették a csalást
  • Tiensin
    Az expert ai csak annyit tud, hogy küldi az egységeket előre ész nélkül. Mivel a készítők meg lusták ezzel foglalkozni, ezért inkább ilyen módszerekkel erősítették meg.
  • Tiensin
    Úristenem ember. Én nem vagyok top 1v1 player, de bármikor bármelyik mapon bármilyen felállásban szétverek egy expert ai-t. És ezzel kb mindenki így van aki valaha is játszott online. Ha azt hiszed, hogy olyan könnyű top gamernek lenni, akkor játszál valamelyik ellen és meglepődnél milyen gyorsan kapnál ki.

Amúgy meg mindössze annyi ,hogy 2x olyan gyorsan kap manpowert és az egységei feleannyira sebződnek..mindössze ennyi:)
  • bgabor
    A látottak alapján a top gamerek többsége marhára nem tudná leverni az expert AIt egy bonyolultabb térképen. Zömüknél az expert AI egyértelműen jobban játszik. Még akkor is ha ők mást hisznek magukról.

És kifejtenéd mégis hogy miben csal a gép?
  • Tiensin
    Arra talán nem gondoltál, hogy az expert ai azért tud ekkora nyomást gyakorolni, mert csal?:) Na nem mint ha így is bárkinek gondot okozna az expert ai leverése.
  • CAC
    Remek kis taktika az, de az mg nest meg a BC eddig még megfogta. :)
  • oroberto
    Mostanában mindenki Piospamot használ a Britek ellen kicsit kezd unalmas lenni.
  • bajgunar
    Ultra -ra teszed a Shader Quality-it.
    Dx10 -be PL vannak a földön apró fűszálak, kis gazcsomók.
    Dx9 -be nem szőrös a talaj!
  • Sheltem
    Köszi!

Fel is rakta a relic downloader.
    Egy kérdésem van aztán megyek replayeket nézni.
    Directx10 et hol látom, hogy be van e kapcsolva?
  • bajgunar
    Csak a ToV -os PATCH-eket kell feltenni!
    Üdv az Online játékosok körében!
    Sok sikert a játékban!
    Csipesz.
  • Sheltem
    Sziasztok!

Megvettem a Coh anthology-t.

1 kérdésem lenne csak, mindent patchelnem kell vagy csak a tales of valort és az patcheli a többit?
  • CAC
    Szerintem rosszul látod. Az exp AI kicsit csal, de ugyanolyan okos/buta, mint eddig. Szinte tökéletesen kiszámítható.
    Ellenben egy emberi játékos nem. Bizonyos jelekből következtethetsz, hogy milyen 'sablon' stratégiával jön, de a többség tök egyedi játékmódot folytat.
  • bgabor
    Végre sikerült működésre bírnom a replayeket a 2.600-as verzióval.
    A legtöbbet nézetteket töltögettem. Nem rosszak, egyesek marha jól játszanak. Viszont azt kell hogy mondjam, a látottak alapján az online játékosok 90%-át így is lazán lenyomná az expert AI.
    Eddig még egy olyan replayt se láttam ahol a játékos az expert AI-hoz hasonló nyomást tudott volna gyakorolni az ellenfelére.
  • Hector Troy
    (így van)
  • Hector Troy
    LOL
  • hapi
    Azért a veterán gránátosok spammolása, medic bunkerrel, ahhoz nem kell nagy tudás .Ahol szinte halhatatlan a sereg, de ha meg is hal nem nagy baj mert ingyen megszületik (persze 3-as veterancyn)
  • Sheltem
    Tudna valaki abban segíteni, hogy hol lehet kapni Coh Anthologyt emberi áron? (nem 10k+) Úgynézki ahonnan rendeltem nem jön...
  • Tiensin
    +1:o
  • moho
    Hna szerencsére megoldódott egy ujratelepítéssel.
    A 2.501-ben milyen ujdonságok vanank?
  • bgabor
    Értem, hát akkor végleg elfelejthetem a dolgot. :(

Azért kösz.
  • CAC
    Sajna csak a játékkal megegyező verziószámú repek játszhatóak le. Az ok, hogy nincs 2.5-osből sok, az szvsz nem egyéb, mint, hogy pár nappal a 2.5 után jött ki a 2.501.
  • bgabor
    Próbáltam letölteni replayokat INNEN, de itt 2.500.0-as verziójú replayek nincsenek. Csak 2.400 és 2.501-esek vannak, de azokat hiába másolom be a megfelelő könyvtárba, a játék nem látja őket a visszajátszás menüben(recorded games). Nem tudja valaki, miért van ez?