8857
-
Quent1n #4521 Warez kérdésekben nem hinném, hogy a megfelelő helyen jársz...
Ez csakúgy mint az OF egy önállóan futtatható kiegészítő. Annyival több, hogy ebben mind a négy frakció rendelkezésedre áll.
Egyébként pedig, ha valamelyik játék akkor ez megéri a ráfordított nem túl magas pénzösszeget. -
Bodrey #4520 Helló mindenkinek!
Valaki nem tudna segíteni abban h mért kéri a lemezt a ToV-nál mikor kikrekkelem?
Másik kérdésem, hogy ez is kiegészítő mint a OF? vagy futtatható külön is?
Peace és jó gamelést -
bgabor #4519 Hát igen, de így nem az igazi. -
#4518 És ha multizol, tudsz választani (Customize Army)-ba a járművek közül, h mit tudj gyártani, egyes típusok helyett.
-
bgabor #4517 Egyértelműen gyengébb, az új egységek régieket írnak felül, a hadjárat része másfél óra alatt végigvihető. Egyetlen okból azonban mégis érdemes megvenni:mert így nem kell külön külön feltelepítened az alap cohot és az opposing frontsot, meg a többgigányi patchet. -
#4516 Sziasztok!
Elég sok közepes értékelést olvasok a Tales Of Valor kiegészítőről. Érdemes megvenni, vagy gyengébb mint az alapjáték és az első kiegészítő?
Válaszotokat előre is köszönöm -
#4515 Company of Heroes Filefront
CoH Fansite
CoH GameSpy
CoH RTSBanana
Sok sikert! -
s l i m #4514 Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan linket adni ahonnan plusz mapokat lehet leszedni? Multiban az alapmapokat már eléggé meguntuk, és hiába kerestem, nem találtam neten letölthetőket.
Előre is köszi!
-
Tiensin #4513 lvl 10 azért lófasz mivel stat reset volt lvl 10 re nem is olyan rég, így mindenkit visszarakott oda és sokan abba is hagyták. Elég könnyű átlépni rajta. -
Quent1n #4512 A gond alapjában az, hogy túl gyorsan dobálja a szinteket, így rettentő gyorsan el lehet érni lv 10. ig amihez pl. nekem kellett 120 meccs ahhoz masnak kell 10. És ezáltal nem lehet megmondani egy ilyen lv. 10esről hogy noob csak bejöttek az első meccsei vagy második accos, csak játék közben derül ki. Én úgy gondlom, hogy ha megversz egy nálad magasabban rangsoroltat akkor tőle több pontot kéne levonni neked meg többet kéne kapni. Ha kikapsz egy lv 1-estől akkor neki eszement sokat kéne kapni neked meg bukni. Én ezért nem is vagyok hajlandó annihilate-ben lv 5-6 alattiakkal játszani mert én azon csak bukhatok kb. Úgy érzem hogy a rangok közti xp távolságot rövidítették meg de rendesen. Régen kellett vagy 30-40 meccs mire lv 5ös lettem WM-ben. Ma ehhez elég 3 meccs is. Ezért van az, hogy inkább játszok egy lv 7 es de 100 meccs fölött járó társsal mint egy lv10 de 20 meccset letoló játékossal, mert nála egyszerűen nem tudom, hogy valójában mit tudhat.
Egyébként pedig valóban nagy szükség lenne egy rohadt csíkra ami kiírja, hogy is állsz xp-ben, és mondjuk egy meccs végén, hogy mennyit buktál. Mert ugye még a vesztes oldalon is azt írja hogy szereztél pontot de azt nem tom hogy számítja át xp-be. Nem tudom miért nem lehetett ezt megoldani nem hiszem, hogy nehézség lenne. -
CAC #4511 Ebben semmi rosszat nem látok. Ha kiversz 2 lvl10-et, és kikapsz 9 lvl1-től (pl smurfok), akkor teljesen rendben van, hogy 9.szintű leszel. -
#4510 Kicsit elbaszták!!! Az alaphoz képest (az jobb volt, tisztább).
Érdekes, h letolok 10 meccset, only STREAK-al, és lvl 1 -röl, lvl 4 leszek.
Láttam gyökér Britt-et, 2/9 es stattal, lvl 9-en!!! 9 vereség mellett???!!! Érthetetlen.
Kidobhatnának, egy olyan ablakot is, ahol látod, h hány XP-nél jársz, és még mennyi kell a köv szintig.
Meg pl egy olyat is, h kiirja, meccs elött, h mennyit fogsz bukni kb, ha elveszted a meccset. Kikalkulálhatná!
Így láthatnád, hogy kikkel, miért is akarsz megmérközni.
Megéri e összeröffenni velük, h 1 szintet lépj, vagy bukta -2 szint, ha elesel.
Sztem. Magánvélemény, ötlet.
Csipesz.
-
CAC #4509 Miért, mi változott a rank-rendszerben? Már nem az elő-pontrendszert használják? -
oroberto #4508 Na igen a szellem barátok jelenség az elég zavaró nem tudom mit csináltak vele de szinte használhatatlan így nem lehet tudni ki mikor van fent. -
Quent1n #4507 Én szeretek a rangokért és a győzelmekért játszani mert ez motivációt jelent számomra. E nélkül is élvezetes lenne a játék de kb. fele ennyit játszanék az tuti. Minden meccset meg akarok nyerni és amíg látom, hogy van rá esély addig harcolok is. És rettentően tudom utálni mikor 2hónapot gamelek 2 szintért amit aztán 1 meccs alatt elbukok. Aminek örülök az új rangrendszerben, hogy a skirmish meccseket különszedték, ideje volt már. Azon pedig jól mulatok mikor valaki úgy hirdet meccset, hogy no noobs. Persze van 57 győzelme meg 30 veresége és lv. 13 as. Aztán játékba úgy szétkapják mint a sicc, és akkor persze nem érti miért. :)
Automatchet az utóbbi 1-2 hete nem igen toltam mert csak este vagyok akkor meg elég skilles emberkéket szokott kisorsolni a cucc. Azt meg nem szeretem mikor én (lv 8 WM) egy lv 2-es társammal küszködök a két lv 10-es ellen. Sajnos sok meccs dől már el így a sorsoláskor 2v2 ben. Megcsinálhatnák, hogy kiírja a program, hogy nem talált pont nekem való játékosokat és, hogy akarom e, hogy akárkikkel összerakjon. Vagy pl. azt is megoldhatnák, hogy vagy csak 2US vs 2WM legyen vagy csak vegyes csapatok, persze amikor van elég player, mert 2brit vagy 2PE elég zúzda tud lenni adott mapokon, főleg 2 brit. És itt is feltehetné a progi a kérdést hogy akkor jöhet e bármilyen meccs. Persze ezek csak az én ötleteim de mindenképpen úgy gondolom, hogy a zsebünkben való turkálás helyett ezzel a részel is lehetne mit foglalkozni.
Arról még nem is beszéltem akkor, hogy a relic mostanság össze vissza látja a barátaimat, hol online, hol nem, hol játszik, hol csak looking szóval káosz... -
oroberto #4506 Hát igen ezt én is észrevettem, tegnap 9-10 nyert meccsel elvittem britet AM 2v2-be lvl7-ig de már úgy vagyok vele hogy ha játszok leszarom a Stat-ot nem idegesítem vele magam próbálom kihozni magamból a legjobbat aztán lesz ami lesz. -
Quent1n #4505 Lehet nélkülük is játszani, mert már kicsit visszavettek az erejükből. Amik még mindig erősek az a geschutzwagen ami a stugIV-et váltja, illetve a kangaroo, és a brit armored car. Szerintem. De nélkülük is meg lehet lenni én úgy érzem az online meccsek során. Az amcsik M18-asa is jobb mint az M10-es, de nem hinném, hogy ezeken múlna a győzelem feltétlen. Tehát aztmondom van esélyed nyugodtan vedd elő és kezdj el gamelni. :)
Amúgy meg gratulalok a relicnek az uj rangrendszerhez. Egyszerűen tragédia. Mostmár tleg nem lehet tudni kik milyen erősek. Lehet valaki lv. 10 30 meccsel és egy totál noob. De lehet ugyanugy egy pro is. Fantasztikus... Gondolom azt akarták, hogy gyorsabban lehessen sikerélményt szerezni. Hát részemről jöhetne vissza a régi rendszer... -
WOLF3x6 #4504 A ToV kiegeszito egysegei mennyire erosek, hogy lehet boldogulni nelkuluk az online meccsek soran?
Nekem ugyanis csak az alapjatek van meg regota, erdemes ujra elovenni, vagy a regi alap tankokkal eselyem sincs nyerni? -
lee56 #4503 Látom még mindig szeretsz vitatkozni, ha jól emlékszem soldiers fórumban is kötekedtél rendesen, nincs is ezzel semmi baj, nem azért mondom, csak ahogy már mike0013 kolega is jól beszélte, nem hozzád szóltam! Mintha nehezen fogadnád el, hogy más embernek lehet más véleménye is a tieden kívül. És úgy tünik itt eléggé egyedül is vagy a véleményeddel :) -
Tiensin #4502 Ennek a játéknak PONT az a lényege ami online folyik multi címen:) Ha nem így lenne, akkor miért csinálták meg a relic onlinet pl?:D Igazad van ,hogy sok játéknak nem a multi a lényege, de a CoH-nál a single player (a maréknyi küldetésével) szerintem csak bemelegítés lehet a multira:) Lehet ki kéne próbálnom egyszer, mert eddig csak a ddayt csináltam meg:P -
CAC #4501 Akkor kívánom neked, hogy játszd újra 1000+1szer is a kampányt, és kiálts fel a végén örömittasan: "Igen, 2 másodperccel hamarabb sikerült!". Mert más újdonságot nem fog hozni ilyen hozzáállással a játék.
Egyébként meg rakja csak fel a kollega a pecseket, mert vannak bugok a játékban. -
#4500 "mert szerintem ennek(és sok más) játéknak nagyon nem az a lényege, ami online folyik játék címén."
latom, te szereted a kihivasokat.
-
#4499 nem hozzád beszélt, de semmi gond, csupán mondott egy másik lehetőséget koschwarznak... és a patchek nemcsak a multit javítják, igenis javítják a single player-t is!
(Ettől függetlenül ha nem multiznék, akkor én sem tökölnék a patchekkel) -
bgabor #4498 Engem nem érdekel te mit tennél. Én az alap Opposing Frontsal lejátszottam mindkét hadjáratot, plusz az eredeti játék amerikai hadjáratát is expert fokozaton, és semmilyen hibával vagy buggal nem találkoztam. Tök felesleges elkezdeni a százmillió patch fölrakásával pöcsölni, amikor azok amúgy is kizárólag a multit buzerálják, ami engem baromira nem érdekel, mert szerintem ennek(és sok más) játéknak nagyon nem az a lényege, ami online folyik játék címén. -
lee56 #4497 Hát azért ez meredek kijelentés hogy "kizárólag a multi részt érintik", szerintem nézz utánna hogy mi mindent javitanak a patch-ek, aztán dönts hogy van-e számodra értékelhető javítás bennük, én ezt tenném legalábbis :) -
#4496 na ez érdekelt, köszönöm -
bgabor #4495 Hagyd a francba a patcheket, azok kizárólag a multi részt érintik.
A hadjáratot bármiféle bug nélkül végig lehet tolni az alap OF-el. -
#4494 ha csak az alap, és az opposing fronts érdekel, akkor elég a 2.301ig patchelni -
Tiensin #4493 Nem ez nem az a játék..mint ahogy a sherman plasma shielddel sem lehetett nyerni..á nem:) -
#4492 szóval akkor nem egyértelmű hogy melyik patch-ig érdemes "feljavítani" az alapjátékot. ismétlem (jelenleg) csak a single érdekel.
vagy hagyjam a csába az egészet, és különösebb bugok nélkül végigjátszható az 1.0-ás változat? -
oroberto #4491 Mit szóltok az 1v1 AM-be jelenleg bent lévő Flooded Plains és Ruins of Rouen mapokhoz, én werhmacht-al nem tudtam rajuk nyerni, nektek mi a tapasztalat? -
oroberto #4490 Az új patchban a T17 nerfelték. Ez nem az a játék amihez elég 1db egység (alá táp) a win-hez függ a maptól, játékos tudásától, szerencsétől, stb. Abban én is egyetértek hogy édes kevés a régi játékosoknak amit a Tov ad. De lehet hogy muszáj volt ezt meglépni a Relicnél. -
CAC #4489 Csak részben van igazad. Az Opposing Fronts (nem force) egy teljes értékű kieg volt. Üzletileg abszolút nem kifogásolható, hisz több kampány volt benne, mint az alapjátékban, ugyanannyi frakció (melyek kellően eltérőek is lettek az eddigiektől), sok új map, és jó hibajavítások. Természetesen az egyensúlyt nehéz volt megteremteni, ezért sok új peccsre is volt szükség, mire beállt a ballance.
Aztán jött a ToV nevű gőzölgő kakakupac, és a Relic a kedvenc játékcégemből hirtelen egy anyagias, csak a bevétellel törődő valami lett. Ezt még az sem ellensúlyozza a szememben, hogy a csőd szélén álltak.
Itt jön ugye képbe, amit írtál, hogy kellett 1-1 tápos egység (álá T17), amivel el tudják adni a nyilvánvalóan fabatkát sem éri, patch szinten mozgó kieget. Amit persze meg is vettek a vérpistikék. -
Quent1n #4488 Szerintem meg jöhetne még egy kieg az orosz és japán oldallal normálisan kipofozva és akkor azt mondanám, tényleg jöhet a 2. :) A kiegyensúlyozásról annyit, hogy elég helyzetfüggő, hogy mikor melyik frakció a jobb szerintem. Függ a játékostól, a játékosok számától, a pályától stb. Ez nem egy olyan játék, hogy minden A egységnek megvan a B párja. És szerintem pont emiatt nagyszerű, bár pár dolgon változtatnék az igaz.
-
hapi #4487 Ez az egész patch dolog csak üzlet.
Megjelent az opposing force 2 új frakcióval. El kell adni tehát A PE kap über gyalogost Über armored cart, sok kis csóka látja mennyire könnyen lehet vele nyerni hát megveszi. Ha már megvették elegen akkor normalizálják az erőviszonyokat. De hopp megjelenik a Tales of valor abban még csak új frakció sincs a singli kampány meg röhej kb. 2 óra alatt végigi tolod. Hát akkor kap mindneki (aki megveszi) pár über sereget(pl T17 de majdnem mind) és ha már elegen megvették (mert tökük ki van hogy szopatják őket multiban) akkor hirtelen majd sikerül a balance. Reméljük nem kesz több kieg... -
CAC #4486 Teljesen érthető volt, hogy mit akart kérdezni a kolléga. Nem tudom mit görcsöltök ezen... -
bgabor #4485 A patchekkel nem egyensúlyoznak, hanem folyamatosan változtatják a játék súlypontjait, hogy fenntartsák az érdeklődést. Ami ma tuti egység, az lehet hogy három hónap múlva majdnem használhatatlan lesz. -
bgabor #4484 Igen, az összes frakcióval fogsz tudni játszani multiban. Népek pedig az age of empiresben vannak. :D -
smusher #4483 A Wehrmacht az nem nép. A PE sem nép. Eleve hülye a kérdés. -
hyperati #4482 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, ha megveszem a Tales of Valort, akkor multiban tudok lenni az összes néppel? Vagy ahhoz meg kell vegyem az opposing fronts-ot is. (az alapjáték megvan)