• bgabor
    Szerintem a blitzkrieg taktika Tiger I-esével többre mész, mert kérhetsz újat belőle ha meghal az első. Mellesleg az ellen a bizonyos 17 fontos ellen csinálsz két sima halftracket, felszerled őket walking stukával és könnyedén szétszedsz bármilyen brit építményt. Durvább bit betelepülés ellen pedig ott a V1, az mindent lerendez.
    Nekem a WM a kedvenc frakcióm a játékban, és nem a Tigerek vagy más tankok miatt. Gyakorlatilag az első két épület(Tier2) felépítésével minden szitura tudnak reagálni. Van minden, AT gun, mortar, MG, Gránástosok, még halftrack is. Gyakorlatilag már ezzel nyerni lehet, Tier3-at nem is feltétlenül kell fejleszteni. Aztán ott a puma, amit ha jó időben hozol ki egy tapasztalatlanabb US/brit ellenféllel szemben akkor vége. Csak előbb kell kihozni mint az amcsi az AT gunt vagy a brit a 17 fontost, és nyersz. És nem lehet az amcsi oldal tükörképének mondani, mert teljesen más az épületek és egységek elosztása(a WM-nél sokkal optimálisabb), mint az amcsiknál. És ahogy más is mondta, a sok egység miatt óriási a variációk aránya.

A PE szintén nagyon durva ha valaki megtanul rendesen jétszani vele, egy PG+IHT+Hetzer kombóval képzetlenebb játékosokat 20 perc alatt le tudod rendezni. Tényleg velük lehet a legagresszívabban tármadni, ha jól játszol, hamar földbe döngölöd velük az ellenfeledet.

Amcsikkal nagyságrendekkel rosszabbul tudok játszani mint a WM és PE oldalal, így őket nem szeretem annyira. Azért képzetlen játékost ők is meg tudnak szivatni például az M8-asokkal. Mindenképpen nehezebb velük játszani mint a WM-el.

A brtieket pedig sose vettem túl komolyan. A WM és PE oldalhoz képest egy vicc a fejlődési sebességük, az emplacement építgetős móka alól pedig egy jól képzett WM/PE player hamar kirúgja a széket. A britek még az amcsik hatékonyságát se érik el, nemhogy a WM-ét vagy netán a PE-ét.