Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Ez meg az Aegean fóruma a Globalon.

Megjegyzem, nem a kedvenc hadszínterem, mert nem szeretek F-16-al F-16-osokat kergetni :-)
L Viper
Itt vannak hadszínterek, de nézd meg melyik jó 4.7-hez, mert van olyan ami még nincs átírva.
Az Aegean jó.

Itt kutakodj, KLIKK.
Molnibalage
A szárnyvég kis híján leért és volt egy kis ív a mozgásgban mikor megállt. Netes sajnos soha nem találtam meg a felvételt. Asszem a Spektrumon láttam sok sok évvel ezelõtt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ventura82
Komoly lehetett 😊
Nekem a múlt heti szolnoki honvédségi bemutató tetszett, amikor a Mi-17-esbõl úgy ugráltak ki katonák a Tiszába, hogy a gép két hátsó futója a vízben volt. Nem volt rossz látvány 😄

Molnibalage
Ezt a mutatványt egy F-14-tõl is láttam egy hordozón. Csak az egyik futó volt lent teljesen mikor beakadt a horog és lehúzta gépet. Azt hittem, hogy rosszul látok, de nem. Az picit erõsebben süllyed ennél a gépnél.<#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ventura82
Jóóóó <#eljen>

Azért egy futómûtörés benne volt egy picit. Bár az orosz gépek sokmindent kibírnak 😄

Ventura82
Egy kis gyakorlás 😊

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Szerinted neki honnan van meg. Még minidg a PMC Tactical az ahonnan a helyszínek leszedhetõek.

Pl. itt keresgélj.

Boconadi
Le lehet valahonnan tölteni?
Scottt
Gyerekek,most jött meg a vonat.Ez hihetetlen volt
GYÕZTÜNK

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
OF 4.7 Aegean hadszíntér:

L Viper
Holnap frissítem az OF segédletet és feltöltöm a jó BaZ SRTM fájlokat is. Akartam korábban is, de nem jutottam odáig.
Boconadi
😄
polluxware
honnan veszed hogy nem örülök? <#vigyor2>

Molnibalage
Most tényleg muszáj ilyen negatívnak lenni? Nem lehetne esetleg örülni egyszer az életben?

L Viper
Nem lesz nehéz, épp dolgozom :-)
polluxware
hullócsillag az égen...

Molnibalage
Viper, kijózanodsz csütörtökre? 2:0! 😊

L Viper
Esetleg szerda, vagy csütörtök.
Molnibalage
Ma már késõ van, fejlesztek és kézikönyvet bõvítek. Holnap este 8-i röpi.

Boconadi
Nem akartok valamikor repülni? Ma, vagy esetleg holnap este?
L Viper
A múltkori strandos "méltó" folytatása :-)
Kurva nagyooook! <#taps> fõleg Sztálin<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Molnibalage

Molnibalage

L Viper
:-)
Ha ide beírtad volna akkor ezt a kis problémát, biztos, hogy pár percen belül segített volna valaki, még képpel is :-)
Molnibalage
Ideiglenes kézikönyv 22. oldal. Még kép is van róla.

Molnibalage
Az setup advanced részénban van egy flight controls. A második sorban van a gázkar. A kézikönyv is elmlíti emlékeim szerint.

az FF5-öt próbáltam, de nem tudtam beállítani hozzá Throttle-t és a Fighterstick-et, hogy menjnek. A bot még ment, de a Throttle nem, nem is találtam neki olyan opciót ahol meg lehet adni mi legyen az gázkar. Az AF-ben ez kurva egyszerû volt.
L Viper
Egyébként AF mellé egyszer próbáld ki az FF5-öt, vagy az Open Falcont.
Pár Open Falcon 4.7 kép:

Köszi szépen 😊
Molnibalage

Ne haragudj megmondanád pontosan hol?! Balfaszoskodom már itt, végignéztem az összes linket és sehol nem találtam ilyen nevû videókat!

Köszi szépen!
Molnibalage
Dogfight training 2 és a Radar missile and wingman ops videóban is van szó errõl.

Boconadi
nekem az is élmény ha csak veletek repülhetek 😊
Köszi. de ott nem találtam pedig végignéztem az összeset.

Melyikben van a rakétaelhárításról?

L Viper
Lehet nem is élvezted volna most a multit.
Mindenféle radarteszteket csináltunk FF5-el, különbözõ távolságokból, stb.
Kell pár érték Balázsnak a munkához...
Aztán volt egy kis hadjárat repülés is.
Legközelebbi multi OF 4.7-el lesz.
Boconadi
az fasza lehet ilyenkor 😊

Amúgy jó hogy én kérdeztem a multit és én nem voltam 😄 sry
L Viper
Én meg dolgozom éppen. :-)
Molnibalage
Ja, társasjátékot nyomtunk idáig. 5 órás parti volt. Vesztettünk... 😊

(Rettegés Arkamban.)

L Viper
Durvulsz, de jogos.
( A végén azt hiszik, együtt söröztünk és most megy a hõbörgés. )
<#vigyor1>
Molnibalage
Az EU az én szememben egy rossz vicc. Csak a hülyeségért pofáznak, de mikor tényleg rendet kellne tenni akkor semmit. Most megvárják, hogy EU-n belül legyen még egy Koszovó? Megáll az ember esze?

Az EU parlamenti szavazás helyett inkább arra kellett volna szavazni, hogy az ottani barmokat is Leo II vagy Challeger II tapossa -e agyon.

L Viper
Jó reggelt Balázs :-)
Molnibalage
Az FF4 oktatófilmek között van ilyen. Lesz majd FF5.0-höz is. Majd egyszer...

L Viper
NVidiásoknak, akik újabb drivert használnak egy megoldás, arra a hibára, ami "gebaszossá" teszi a Tactical Reference és a Munitions képernyõket:
Alt + Tab után a leírás és a táblázat rész a piloniokkal jó lesz, a gép 3D modellje eltûnik, de ami fontos az látható.

A régebbi driverekkel persze mindenhol tökéletes.
Gundark 1 1
Ne ítéljük el õket.. rossz lehet nekik, van egy országuk 10 perce, és erõsnek akarják magukat érezni. Kéne nekünk is egy megmondóember. Az megmondaná nekik a tutit (szlovák nacionalisták... 😊) mi meg némi hatásszünet után elhatárolódnánk tõle. A mostani helyzetben az lenne a legkevesebb hogy hazaküldeném a szlovák nagykövetet, a többi féleszûnek meg vázolnám hogy majd ha ember módjára tudnak beszélni akkor küldjenek levelet.

Az EU akkor sem szólt semmit mikor a benes dekrétumokat helybenhagyták. Ja hogy lehet? Egyszerûen az EU németország franciaország és anglia szövetsége. ( no nem katonai 😊 A többiek meg a töltelék aztán valahogy csak lesz.
L Viper
Tót kisebbségi érzés. Nevetséges amit mûvelnek. Az a gáz. hogy az Unió meg semmit nem szól ellenük, noha elvileg a kisebbségek védelméért pofáznak állandóan.
polluxware
vitc, vitc...

nincs még egy ilyen ország, az tuti

arra leszek kíváncsi hogy lesz e a közeljövõben ciriburi Ficóékkal. egyre durvábban megy a gányoskodás amit úgy le is ..., csak ne bántanák a kint élõket miatta

siralmas padhelyzet ez az egész

nyakaskarajkodás meg csak rontani fog ezen

L Viper
Egyébként AF-ben némelyiket szinte lehetetlen lerázni. Okos taktikával meg kell elõzni inkább, hogy rád indítsanak.