Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ventura82
Komoly lehetett 😊
Nekem a múlt heti szolnoki honvédségi bemutató tetszett, amikor a Mi-17-esbõl úgy ugráltak ki katonák a Tiszába, hogy a gép két hátsó futója a vízben volt. Nem volt rossz látvány 😄

Molnibalage
Ezt a mutatványt egy F-14-tõl is láttam egy hordozón. Csak az egyik futó volt lent teljesen mikor beakadt a horog és lehúzta gépet. Azt hittem, hogy rosszul látok, de nem. Az picit erõsebben süllyed ennél a gépnél.<#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ventura82
Jóóóó <#eljen>

Azért egy futómûtörés benne volt egy picit. Bár az orosz gépek sokmindent kibírnak 😄

Ventura82
Egy kis gyakorlás 😊

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Szerinted neki honnan van meg. Még minidg a PMC Tactical az ahonnan a helyszínek leszedhetõek.

Pl. itt keresgélj.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Boconadi
Le lehet valahonnan tölteni?
Scottt
Gyerekek,most jött meg a vonat.Ez hihetetlen volt
GYÕZTÜNK

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
OF 4.7 Aegean hadszíntér:

L Viper
Holnap frissítem az OF segédletet és feltöltöm a jó BaZ SRTM fájlokat is. Akartam korábban is, de nem jutottam odáig.
Boconadi
😄
polluxware
honnan veszed hogy nem örülök? <#vigyor2>

Molnibalage
Most tényleg muszáj ilyen negatívnak lenni? Nem lehetne esetleg örülni egyszer az életben?

L Viper
Nem lesz nehéz, épp dolgozom :-)
polluxware
hullócsillag az égen...

Molnibalage
Viper, kijózanodsz csütörtökre? 2:0! 😊

L Viper
Esetleg szerda, vagy csütörtök.
Molnibalage
Ma már késõ van, fejlesztek és kézikönyvet bõvítek. Holnap este 8-i röpi.

Boconadi
Nem akartok valamikor repülni? Ma, vagy esetleg holnap este?
L Viper
A múltkori strandos "méltó" folytatása :-)
Kurva nagyooook! <#taps> fõleg Sztálin<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Molnibalage

Molnibalage

L Viper
:-)
Ha ide beírtad volna akkor ezt a kis problémát, biztos, hogy pár percen belül segített volna valaki, még képpel is :-)
Molnibalage
Ideiglenes kézikönyv 22. oldal. Még kép is van róla.

Molnibalage
Az setup advanced részénban van egy flight controls. A második sorban van a gázkar. A kézikönyv is elmlíti emlékeim szerint.

az FF5-öt próbáltam, de nem tudtam beállítani hozzá Throttle-t és a Fighterstick-et, hogy menjnek. A bot még ment, de a Throttle nem, nem is találtam neki olyan opciót ahol meg lehet adni mi legyen az gázkar. Az AF-ben ez kurva egyszerû volt.
L Viper
Egyébként AF mellé egyszer próbáld ki az FF5-öt, vagy az Open Falcont.
Pár Open Falcon 4.7 kép:

Köszi szépen 😊
Molnibalage

Ne haragudj megmondanád pontosan hol?! Balfaszoskodom már itt, végignéztem az összes linket és sehol nem találtam ilyen nevû videókat!

Köszi szépen!
Molnibalage
Dogfight training 2 és a Radar missile and wingman ops videóban is van szó errõl.

Boconadi
nekem az is élmény ha csak veletek repülhetek 😊
Köszi. de ott nem találtam pedig végignéztem az összeset.

Melyikben van a rakétaelhárításról?

L Viper
Lehet nem is élvezted volna most a multit.
Mindenféle radarteszteket csináltunk FF5-el, különbözõ távolságokból, stb.
Kell pár érték Balázsnak a munkához...
Aztán volt egy kis hadjárat repülés is.
Legközelebbi multi OF 4.7-el lesz.
Boconadi
az fasza lehet ilyenkor 😊

Amúgy jó hogy én kérdeztem a multit és én nem voltam 😄 sry
L Viper
Én meg dolgozom éppen. :-)
Molnibalage
Ja, társasjátékot nyomtunk idáig. 5 órás parti volt. Vesztettünk... 😊

(Rettegés Arkamban.)

L Viper
Durvulsz, de jogos.
( A végén azt hiszik, együtt söröztünk és most megy a hõbörgés. )
<#vigyor1>
Molnibalage
Az EU az én szememben egy rossz vicc. Csak a hülyeségért pofáznak, de mikor tényleg rendet kellne tenni akkor semmit. Most megvárják, hogy EU-n belül legyen még egy Koszovó? Megáll az ember esze?

Az EU parlamenti szavazás helyett inkább arra kellett volna szavazni, hogy az ottani barmokat is Leo II vagy Challeger II tapossa -e agyon.

L Viper
Jó reggelt Balázs :-)
Molnibalage
Az FF4 oktatófilmek között van ilyen. Lesz majd FF5.0-höz is. Majd egyszer...

L Viper
NVidiásoknak, akik újabb drivert használnak egy megoldás, arra a hibára, ami "gebaszossá" teszi a Tactical Reference és a Munitions képernyõket:
Alt + Tab után a leírás és a táblázat rész a piloniokkal jó lesz, a gép 3D modellje eltûnik, de ami fontos az látható.

A régebbi driverekkel persze mindenhol tökéletes.
Gundark 1 1
Ne ítéljük el õket.. rossz lehet nekik, van egy országuk 10 perce, és erõsnek akarják magukat érezni. Kéne nekünk is egy megmondóember. Az megmondaná nekik a tutit (szlovák nacionalisták... 😊) mi meg némi hatásszünet után elhatárolódnánk tõle. A mostani helyzetben az lenne a legkevesebb hogy hazaküldeném a szlovák nagykövetet, a többi féleszûnek meg vázolnám hogy majd ha ember módjára tudnak beszélni akkor küldjenek levelet.

Az EU akkor sem szólt semmit mikor a benes dekrétumokat helybenhagyták. Ja hogy lehet? Egyszerûen az EU németország franciaország és anglia szövetsége. ( no nem katonai 😊 A többiek meg a töltelék aztán valahogy csak lesz.
L Viper
Tót kisebbségi érzés. Nevetséges amit mûvelnek. Az a gáz. hogy az Unió meg semmit nem szól ellenük, noha elvileg a kisebbségek védelméért pofáznak állandóan.
polluxware
vitc, vitc...

nincs még egy ilyen ország, az tuti

arra leszek kíváncsi hogy lesz e a közeljövõben ciriburi Ficóékkal. egyre durvábban megy a gányoskodás amit úgy le is ..., csak ne bántanák a kint élõket miatta

siralmas padhelyzet ez az egész

nyakaskarajkodás meg csak rontani fog ezen

L Viper
Egyébként AF-ben némelyiket szinte lehetetlen lerázni. Okos taktikával meg kell elõzni inkább, hogy rád indítsanak.
Köszi szépen a segítséget!

Akkor átnézem megint a kézikönyvet!

M
Gundark 1 1
Erre tudod mit mondok? Amit az oktatóm szokott forgalomban. Mi megállunk a zebránál. Nem baj ha 10en nem. De ha tízbõl csak egy elszégyenli magát legközelebb akkor máris elõrébb vagyunk. Az hogy az "ország" itt tart az a mi hibánk is. Mi vagyunk az ország.

Nem mennek el a szemetesig? Miért mennének? Hol tanulták volna meg? Otthon? Az iskolában? A gyerekeket nevelni kell, nincs velünk született erkölcsi érzékünk. Ezért zavar az is hogy bárki lehet tanár. Rendben de akkor a Dawn-kóros ember miért nem vezethet dömpert?

Ennél is jobban szeretem az értelmiséget ami "nem néz tévét" mert az hülyeség. Renben akkor kezdjünk el könyvet égetni, mert vannak szar könyvek is. Itt is az "ésszel" a jelszó.

Ártér? Hö az is jó, egy idõben az önkormányzatok orrba szájba adták el ott a telkeket. Mé fõd nem? Az a nagy szerencséje budapestnek hogy a nagy árvíz nem mostanában öntötte el. Ha akkor nem épülnek meg a rakpartok meg a gátak minden egyes évben elvinné a belvárost a víz, mert valaki mindig ellopná a pénzt. Persze lenne felelõs. Mindig más.

Balázs: Most Hustler ki a franc ott? Õ van Aragorn helyett? Az meg hogy miért kötözködik? Több lehetõség van. Az egyik hogy nem bír téged. Lehet hogy okoskodásnak látja a javaslataidat. De egyébként jól halad az FF. Lassan megöli magát. Rá kéne menni a legrealisztikusabb avionikára, és minél életszerûbbre feltenni a repmodellt. Nem lesz belõle soha egy BS, de azért lehetne próbálkozni.

Valamelyik okos 20. nyilatkozott hogy ha most eljönne közénk István... Na baz attól mentsen meg titeket a sors, akkor szar világ lenne, igen gyorsan lekardoznák a "politikai elitünket" 😊
L Viper
AF-ben nem megoldható.

Raksik kikerülésére sok gyakorlás és tapasztalat, meg a kézikönyvben találsz inkább használható infót.