• Molnibalage
    Az MolnyFalconban több gép tud már vinni tripla AGM-65-öt. Ezt teljesítettem, mert erős kérés volt és valósnak is érzem, főleg Koreaában. Viszont úgy kompenzálok, hogy cserébe pl. az F-16A/C gépek a belső tartón egyet sem tudnak vinni és a más gépen is hasonló korlátozás van vagy lsez. Tehát az összmennyiség pl. 4x2 helyett 2x3. Ez van...

TE-ben úgy lehet variálni majd - elvben - hogy hadjáratban csak D verzió van csak engedélyezve, ami csak a külső tartóra mehet. TE-ben a B verziót lehet a belsőre is tenni, így akár többet is lehet. Asszem ezt még nem valósítottam meg. A másik, hogy azért a 8-10xAGM-65 tényleg elég elborult felfüggesztés. Koreában még elegy, de ha egyszer Europe vagy más helyszínen ezt megjátszod, az gáz. Hatótáv probléma lesz.

További bib az a korreláció a valósággal. Tessék kapaszkodni, mozgó célok elleni stabil célleküzdés képességét D Maverik egyik verziója adta meg 1984-85 (!) magasságában. Addig az elsődleges pc. elhárító fegyver bizony a kazettás bomba lett volna.

Felmerült bennem, hogy 1982-es hadjáratban nem lesz AGM-65, de ez játékélmény szempontjából az öngyilkosság kategória lett volna és nagyon nehezen lehetett volna megvalósítani. Ezt úgy hidaltam át, hogy minden öregebb gép csak AGM-65B-t visz, a 2D-ben ez jóval harmatosabb elvben mozgó célok ellen. 3D-ben nincs mit tenni...

Szóval látható, hogy nem kis töprengés összerakni egy valóban használható adatbázist.