Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Fõleg a franciákra😊
Szépen ki van elemezve a sorsunk is...
Minél harciasabb skinek lehetnek használva a klip alatt. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A magyar kocsmákban az IQ átlag veri a Francia Akadémiáét😊
Akkor csak bejön amit a "miért utáljukban" irnak rólunk😊
A focihoz is mindenki ért, nem beszélve a quantum fizikáról..
Nézz csak meg például itt az ezsgén egy tudományos cikket.Bármilyen témában.
A végére annyi szakértõ jön össze, hogy azon szoktam csodálkozni, hogy még nem találéta fel valamelyik ezsgé fórumozó a perpetuum mobilevel kombinált idõgépet ami erõsen hajaz a balatonon közlekedõ vizibiciklikre...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én meg magamat nem kimélve feltérképeztem az agean terület keleti részét, föleg a partot 😊
Valaki látom kérte a portokat: itt lehet tesztelni öket java kell hozzá.
Látom mennek a viták külföldön is, de remélem azért nem szakad meg a fejles és nem szorodik szét a csapat
Figyelsz tûzoltó barátom?
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Bal lábam oda adnám érte
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Aeyes válaszolt a PM-re amit küldtem.
Hi Molny,
Thanks for your open and honest email, really appreciate it.
I have done nothing wrong in my book, and today only wanted to defend myself against insults and lies on the FF forum that Steve posted. Why I got banned there permanently I don't know, I haven't said anything bad or rude on the forum..
When I am given the chance to make add-ons meaning stuff that can be added I will continue making them add-ons.
When it is made impossible, and it looks like it will be, at least that is what I have been hearing last months from Steve, it ends.
Right now development of a major 3D cockpit is an example of what ended premature. Simply because I was notified by Steve a couple of times last months that new cockpits would not be installable on FF5+.
http://www.cockpits.nl/PRODGAL_F163Dcockpitmodel.html
So I had to redirect resources (time and effort) to something that was installable and that are the HiTex v1.0.
Luckily flexibility is important for me so we will see what the future can bring. Thanks again for your PM.
Regards, Eric
Elképesztõ azért, hogy Hustler egymaga képes volt ekkora rombolást végez vinni. Itt egy srác aki csinálna kibaszott jó kabinokat és mi elvesztjük.
Pillanatnyilag nincs 3D kabingyártó a FF csapatban tudotmmal. Ezért van az, hogy "csak" 2D F-16A pit lesz a közeljövõben. Pillanatnyilag radicaldude1234 az egyetlen kabinkészítõ, csak nem sikerül rendesen optimalizálnia a kabint és alig van szabadideje. Az F-22 kabin is azért lett olyan, amilyen. A nyers 3D modell amit 3DS-ben láttam ahhoz képest ami bekerült atombrutál volt. Majd rakok pár képet róla.
Ezért is álltam át az OF-re. Nekem adja azt a stabilitást, játékélményt amit elvárok. Nekem szép, bár nincs csicsás flare füst és annyira csillogó fém. Viszont van lámpaoszlop :-), ami szerintem sosem lesz FF5-ben. Remélem tévedek.
A SuperPak széria a gyökere, akárcsak az AF-nek. Az AI is úgy viselkedik, mint abban. A 29-es nincs lebutítva.
Ez a Hustler féle hozzáállás röhej. Képes belekötni Aeyesbe is, ez nem normális dolog.
Balázs én átnéztem a listádat, a módosításaidat, ez kész katasztrófa, hogy az idióta felfüggesztéseket nem hajlandóak rendbe rakni, ami ráadásul nem is lenne nagy munka. Nem értem miért. Nem hiszik el?
A manpad egységek erõssége meg enyhénszólva is irreális. Szerintem ez is jobb az OF-ben. Ha nem figyelsz és megszegsz mindent, lekapnak, de nem minden bokor mögött vannak.
Ennyire hülyék, hogy ragaszkodnak a rosszhoz, vagy csak Hustler ennyire csõlátó?
Én a helyedben már rég otthagytam volna õket. Elment Lee, Quawa, Biker, stb. Szerintem ezt látva nem is bánják.
A gond az, hogy milyen hadjáratok lesznek, ha a gépek és fegyverek szarok, mert szar a felfüggesztési konfiguráció és a fegyverek értékei felülmodellezettek és minden bokor alatt 2 SA-14 van, az SA-2 hatótávolsága picit kicsi, stb. Ezek nagy részét én megírtam, hogy mi a jó. Nem került be. Egy Draken meg ilyen. Logika hol van? Mert én nem látom...
Hustler karácsonyra tervezi az 5.5.-öt. Ha addig nem kerül be valami abból, amit én csináltam akkor követelni fogom, hogy legyen nyílt az adatbázis vagy akkor adjon nekem olyat és jogot, hogy azt csináljak vele, amit akarok. Dev. vagyok vagy mi a fene, bassza meg...
Kezdem megelégelni, hogy "ki is zárt" (levette a hosszú és olvasmányos topikot) a hadjárat fejlesztésekbõl, mikor én csinálnám a koreai hadjáratokat (!). Öcsém, két éve dev vagyok lassan és ilyen dolgokat van pofája megcsinálni?
Hát Hustler véleményem szerint jól lejáratta a csapatot. Zseniális. Ahelyett, hogy örömtüzek gyúltak volna a Hitex helyett, flém lett belõle. Zseniális.
Viszont én nem írom le kint, hogy nem értek egyet Hustlerrel, mert csak súlyosbítaná a helyzetet.
Aeyesnek írtam PM-et, hogy ne vegy a szívére Hustlert és amúgy én sem értem és a magyara közösség reméli, hogy nem ér véget az FF-hez való fejlesztés.
A gond az, ha zárt lesz a DB. Mert akkor véget ér...
Technikai tudásuk ellenére azt nem értem, hogy miért nem veszik észre, hogy miden más helyszín adatbázisának erre kell épülnie. Ha ebben nem kerül be, akkor minden más helyszínhez meg kell csinálni külön. Azt mégis hogyan? Mert az ITO2 és Tajvan kivételével a többi nem FF supportált helyszín, FF4 szinen vannak. FF5.0 nem tud mit kezedeni velük igazán, még Dewdog fixálásaival sem. Még FF4 alatt sem voltak tökéletesek.
Úgy lett bannolva Aeyes az FF fórumról, hogy nincs kiírva a nickje mellé a "Banned" státusz. Most olvastam át mégegyszer Aeyes posztját a Frugalson.
Ezek után shoa a büdös életben nem lesz FF-hez F-16A 3D kabin. 2D lesz. Máe majdnem kész.
Aeyest olvasva jól értelmezem, hogy nem írhat az FF fórumba? Ez szép. Õ egyedül is elég sokat tett le az asztalra.
Alakul ez szépen. Hustler esélyes rá, hogy kicsinálja az egész FF csapatot, ha így halad. Gratulálok a diktátornak !