52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #34362 érdekelne, de "Page not found" -
#34361 Szép, szép. Egy bibi van. MP inkompatibilitás. Ugyanis JanHas belenyúl az adatázisba. Ha valaki felteszi a cuccait, de más meg nem, akkor nem tudnak online repkedni. Ahány játékos, annyi adatbázis helyzet állhat elő. Ide vezet az, ha nincs egy fejlesztőcsapat... :(
Egyébként az ő és Eagle-611 munkája meg fog jelenni a MolnyFalconban. -
#34360 Fincsi. Soha nem hittem volna, hogy a Falconban a táj lehet ennyire szép. Viszont, ha még el is készül, akkor mihez? A probléma az én szememben, hogy egy "rossz emberre" varr egy nagyon szép kabátot. :(
BMS4 leak videó 1 éves. Azóta nagy kuss. Én nem bízom abban, hogy emberi időn belül kijön. Igazából kicsit olyan, mint a Fighter Ops. Hiszem, ha látom...
Az OF 4.8-az elvben elővették Ok.. Gyakorlati melót nem igazán látok, még terv szinten sem. Amit láttam az is felesleges FPS zabáló effekt hozzáadása. Tényleg ez kell? Nem elég FPS szegény már így is...? Én iknább "csúnyább" - lowres - effekteket szeretnék látni, hogy 3 füstoszloptól ne feküdjön már meg az a gépem, amin a mai játékok is lazán futnak...
Hol van egy picit is új / fixált hadjárat? Legalább egy hangyányival pontosabb adatbázis? Ha megcsinálom a MolnyFalcon-t, akkor játszani is szeretnék végre. Nem érzek már erőt magamban, hogy az OF-et is olyan szinten bolygassam, mint az FF-et.
Továbbra is elképesztő hibának tartom, hogy OF alá lesz csak. Semmiféle bizonyítékot nem adott a nagy szeptemberi flém óta sem mavj-jp sem Giorgo, hogy miért is halott az FF és miért kellene az OF / BMS vonalban bízni...
Igen, a MolnyFalcon sincs kiadva. Még. Viszont lehet látni, hogy haladok vele. Február eleje óta már harmadszor (!) állok neki felépíteni az adatbázist. Ha nem kellene állandóan újra felépíteni, akkor mostanában ért volna egy "mondjuk kiadható már próbára" állapotba a cucc.
Igazából kicsit szomorú vagyok. Gyakorlatilag semmiféle feedback nem jött szinte senkitől az első tesztverzióval sem. ---> Lényegében teszteletlenül lesznek a hadjáratok kiadva. Annyi derült ki, hogy 3-ból két kinti teszternek már 5.3-as DB-vel is atomstabil volt a hadjárat. Az egyikük 6 bevetést repült le zsiórban. Semmiféle FPS / CTD gondja nem volt. Elvben tehát az új DB-vel is az lesz. -
#34359 Anyu OF-el akarok játszani!!
JANHAS dolgozik egy uj F16blk50-es modellen is és mellette texturázza az F35-öst , meg mellette a környezö statikus modelleket is csinositja.
Az oldalárol már letölthetök a képen látottak -
#34358 új FLARE képek
remélem nemsoká elkészül, nagyon jonak tünik és jó lenne ha valaki ráálna a domborzati mesh finomitására vagy az épületek nagyobb számban valo megjelenithetöségére, mert ugy már felhozná a látványt a mai korhoz egy BMS4-essel karöltve. -
#34357 De jó lenne ennyi időm lenne :D -
#34356 Estére ez jól esett. -
#34355 Ezt kapd ki! :)
Meg ezt.
-
#34354 A Block 25-ig a két catridge 30 chaff és 15 flare töltetet jelentett. -
#34353 Köszönöm! -
#34352 A 15 top hardcore szim. -
#34351 igy jár aki rossz hangárban éjszakázik :) -
#34350 köszi. rég jártál erre. -
#34349 http://www.zone-five.net/showthread.php?t=231 -
#34348 Mindig is elgondolkoztatott, hogy milyen "belső" különbségek vannak a blk 40 és 50 között, gondolok itt az avionikára, képességekre, csalik számára stb., egyedül csak a WAR HUD-ot tudnám mint egyetlen (és szembetűnő) példaként felhozni... A falconokban számomra nincs sok különbség a hajtóművön, a HUD-on, illetve a fegyverintegráción kívül (pl. CCIP nélkül nincs HARM...).
Valaki (Balázs? :D) összetudná nekem foglalni mik a különbségek? -
#34347 Tudom, nem elég durvák -
#34346 Skacok, most épültem fel egy betegségből. (Remélhetőleg.) Azt akarjátok, hogy visszazuhanjak? Kisebbfajta sokkot kaptam. :) -
#34345 És ez, kicsit magyarosan :-) ?
Na jó ez csak egy vicc Leandertől, az igazi ez lennetőle és ez is. Hörög, énekel és egyedül csinál szinte mindent. -
#34344 Tudtommal nincs,de így is mérföldekkel jobb mint az alap :) -
#34343 Viszont van az újban egy ilyen is.
Added some SEAD weapons and role scores to the Red Side a/c as requested. -
#34342 ebböl nem készült hörgés nélküli változat, mert ugy még tetszene is,de igy nagyon erotikus a fülemnek :) -
#34341 Off
Még, hogy nem lehet szarból váratépíteni... :)
On -
#34340 Én meg importálhatom át a változtatásokat az 5.5.4-ből ide. 4 óra munkám megint megy a kukába... -
#34339 Ugyanez volt az első reakcióm. -
#34338 Fasza, tehetem ujra az egészet :( -
#34337 FreeFalcon 5.5.5 Upgrade
-
#34336 Csak az FF szed le mindent most uninstallal, az OF nem. Az AF külön dolog. Az FF uninstall olyan alapos, hogy mindent leszed még akkor is, ha másolva lett betéve. Mint pl. a MolnyFalcon. -
falcon16 #34335 Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy miután uninstallal leszedtem a Falcon 4-t a többi kiegészitőt azt csak törléssel tudom leszedni vagy van hozzá uninstall, az Open Falcon esetében.
Falcon16 -
#34334 Nem FSX
0:14 -nél: X-Plane 9.21
:) -
Wampa #34333 Ja a szent madár:) Azért a 12Yo maláta ott is 12 környékén figyel
Más.ez FSX?
Ez -
#34332 Egyébként ehhez a gyakorláshoz is ott az interaktív tréning, akár feliratozva is tanulhatod. -
#34331 1. AG üzemmód: Backsace
2. A jobb oldali MFD-n alul nyomd meg az RDI HSD-t aztán ugyanezen gombot nyomkodd, ameddig bal szélen nem látod a TGP üzemmódot. asszem 2x kell csak.
3. Nyomd meg a TGP gombot bal felül.
4. Felül balra nyomd meg a STB gombot, ekkor jobb oldalon látni fogod az AG menüt.
5 Nyomd meg jobb oldalon az AG-t és kész. Innem ugyanaz, mint más Falconokban.
6. Ha oldani is akarsz akkor Master Arm és a lézer megvilágítás is legyen felkapcsolva.
Egyébként nálam nem a 4.5-ös OF, hanem a 4.7 van fent. -
#34330 Az OF bonyásabb. Abban nem tudok segíteni.
Más. Felépültem annyira, hogy tudok dolgozni a MolnyFalconon. Eddig úgy tűnik, hogy gyorsan megy. Lehet, hogy már holnap ott lesz, ahol az 5.3 alapján felépített volt. -
#34329 Mivel én is kezdő vagyok és voltam ebben a cipőben a TGP-vel(meg még van 1-2 problémám), de szerintem az a prob, hogy bekapcsolod de a Master Arm az nincs bekapcsolva és akkor se kép se szinkron(legalább is szerintem az a baj) egyébként Shift-M az hiszem :D -
falcon16 #34328 Sziasztol
Feltelepítettem az Open Falcon 4.5-t a gyakorló küldetésben a lézervezérlésü bombánál nem tudom hogyan kekk a TGP-t bekapcsolni, próbáltam úgy hogy a Free Falconban Vagyis Weapon gomb aztán TGP de itt ez nem működik, ebben kérném a segítségeteket.
Üdv Falcon16 -
#34327 Ha már skótok,akkor Famous Grouse,csak itthon sajnos nem sok helyen lehet kapni. -
#34326 nagyon szép :( -
#34325 Képek. -
#34324 Outerra, hullámok. -
#34323 Szükség is lesz rá, mert mikor 6 éve szedtem legutoljára ilyen antibiót nekem hazavágta. Most is... Akkor mondjuk sört ittam. :)