52965
  • z0ty4
    A kék keretes. Szerintem
  • Molnibalage
    Szerintetek melyik a legszebb?

• Molnibalage
    Ja. :)
  • repvez
    annyit már tudok hogy lesz körbe futó szöveg benne :P
  • Molnibalage
    Amíg várok az FF5.5.4-re, addig elkezdtem csinálni a release videót a MolnyFalconhoz. ;)
  • repvez
    igen Nvidia kártyáknál hoz javulást az FPS-ben de az átlátszó modellen nem segit ATI-n
  • Molnibalage
    Az OF4.8 csak adatbázis és model frissítés lehet max., exe-vel nem tudnak mit csinálni. Tehát elvben szerintem nem fog menni.

Nem pont pár napja volt, hogy átnevezéssel megy az OF?
  • repvez
    Remélem azzal már menni fog w7+ATI-val is, mert ahogy kinéz a következö VGA-m is ATI lesz, és az idö haladtával egyre többen fogják az XP-t leváltani.
  • Molnibalage
    Mégis lesz OF 4.8?
  • z0ty4
    Így elolvasva volt vele munka rendesen.

• Molnibalage
    A dokumentációját hét közben picit írtam, csak elfelejtettem hazaküldeni magamnak. Én marha...

A kiadás most már az 5.5.4 idejétől is függ. Ha az a jó DB, akkor azzal fogom megcsinálni. Ha nem, akkor pár dolgot kiexportálok az újabból és megy az 5.3-ba és azzal csinálom meg.

Pár rakéta FM-ja van hátra és szenzor értékének változtatása. Lényegében kész ez a rész. A harci + AAA battalionokat kell még definiáli úgy, hogy értelmes és szép legyen, aztán mehet az egybepakolás. A nagy SAM rendszerek és a SHORAD nagy része készen van.

Azon fiolózok még, hogy melyik gép és milyen magasról hajigálja bombákat. (kék és vörös oldalon egyaránt) Az F-111F-et egy gyors hadjárat tesztben kipróbáltam úgy, hogy én voltam a flight leader.Végig alacsonyan mentünk, a cél előtt weapons free ment. Az első SAM indítás előtt fossá bombáztuk a repteret. A bibi az, hogy ha 100% MI van, akkor csak az IP-t elérve kezdenek süllyedni, mert az MI ott ad 'weapons free' parancsot.

Összegezve:

- Kb. 70 (!) rakéta FM-je buherálva, soknak egyéb szenzor értékei is.

- Lényegében az összes SAM rendszer (MANPAD,SHORAD és nagyok is) buherálva. Az üzeg állománya és képességeik.

- Orosz LBG bugok javítva.

- Eddig 16 repcsi dispenser és rack kiosztása van javítva és fejlesztve.

- Kék és vörös oldalon is új rack pakolási sorrend a reálisabb és szebb kinézet érdekében.

- Új SAM indítási távolságok több rendszer számára.

- A 60 mérföldes haladási sebesség 25 de lehet, hogy inkább 20 mérföldes sebességre lesz csökkentve. (Alapból 60, ami gigantikus állatság. Még km/h értékben is az lenne...)

- Új squadron stores beállítások és úgy fegyverzet konfigok kb. 40-50 gépnek.

- Javított HP pozíciók a Szu-24 és MiG-27 gépeken.

Ezek a főbb változtatások.
  • z0ty4
    Annyira tudtaaaaam....

Köszi Balázs, most még jobban várom mint eddig.
    Szórhatnál nekünk egy kis infót, mert tűkön ülünk egy ideje.
  • L Viper #33990
    A fórum fejléc alatt a Viper OF raktára részben vannak még képek, meg egy kis leírás, de szerintem eleinte elég, ha az AF-el ismered ki a Falcon lelkivilágát :-) Az OF-ben bizonyos dolgok (pl. Avionika) másabbak kicsit.

• High end PC #33989
    Szép képek, tetszik :)
  • High end PC #33988
    Igen, közben rájöttem, ha updatelek, működik már mindkettő :)
  • L Viper #33987
    Szeretem mindegyiket, bár az OF-et többet tolom. (pár kép a galériámban)
  • L Viper #33986
    Az 1.013-at mindenképp tedd fel az AF-re.
  • Molnibalage
    A throttle axe választás az advanced részben van, ott kell definiálni a tengelyeket.
  • Molnibalage
    Kézikönyv eleje válasz ad kérdésedre.
  • High end PC #33983
    Open Falcon és Free Falcon-okat még sosem próbáltam. Melyik miben más?
  • High end PC #33982
    Egy gondom van a Warthog-al, de gondolom van rá orvoslás: vagy a joy-t, vagy a throttle-t fogadtatom el a setup-ban, mint inputot, mindkettő nem megy egyszerre. Repülés közben értelemszerűen az egyik nem működik, és a setup-ban sem, csak az éppen az aktuálisan kiválasztott.
    Teljesen szűz 4.0 Allied Force van fent.
  • Molnibalage
    Csak győzd kivárni a MolnyFalcon-t. Az dewdog a köbön. :)
  • Molnibalage
    Vasalóval...?
  • Molnibalage
    Nem a középpont stabilitás a gond. Ha nagyon előremegy fejem vagy lenézek, akkor gyak nem látja a szenzor. Aztán a 0 pont totál elmegy. Egyszeráen kellene egy olyan sapi, hogy víszintes legyen a fényes felület, ha felrakom rá. Még nem találtam ilyet...
  • JoeDestroy
    :)
    Nem vasalt, megszerelte. ... aztán bedugta.
  • z0ty4
    Nem úgy helyes, hogy az asszony vasalója?
    Elképzeltem ahogy vasalja az alaplapodat. LOL

Most repültem Dewdog modjával a Funstrike-ot. Hihetetlenűl élvezetes volt.

A dombok között nagyon jól lehetett a SAM-ek elől bujocskázni.

• JoeDestroy
    Szép :)
    A Cougar is vagy 8 kiló összesen, ahogy elnézem az is van annyi :D
  • JoeDestroy
    Más.
    Most lenne időm, de a gépem alaplapját az asszony kinyírta a vasalójával, és így év elején akadozik az új beszerzése. Eléggé üresek a nagykerek is, így lehet kell 1-1,5 hét míg telepíthetek vissza mindent.
    De amint meglesz jövök repülni én is.
  • JoeDestroy
    Itthoni más forgalmazót nem tudok, de a garanciális dolgokat is rendesen intézték nekem. Már kétszer is vettem tőlük. TIR4 és TIR5 -öt.

Balázs, csak egy kis deathzone-t kell csinálni minden tengelyen középre a görbéken és lesz stabil középponttartása a TIR-nek.
  • z0ty4
    Ma Péntek van, ez már hétvége.
    A drága szomszédaim jönnek át valamikor vasárnap Skype-olni vmi Anglia rokonukkal de hogy mikor azt passzolom. Amugy nincs program.

Illetve nem érdekel, rég repültünk már, most az az első.

• arrow19
    Zotya rád számítok,a hétvégén rfactor és freefalcon lesz teamspeaken bennt leszek amikor ráérek...
    Már csak egy public molnyfalcon beta teszt kéne és teljes lenne az öröm...
  • z0ty4
    Nem kell képet csinálni, megyünk és kipróbáljuk. Szépen egyesével.
  • z0ty4
    Szívemből szóltál kedves barátom.

• arrow19
    Hétvégén egy multit összetolhatnánk már hiányzik a repülés...
  • arrow19
    Srácok TIR4-es vagy TIR5öst a virtualtransporton kívül lehet máshol kapni?
  • Papa01 #33967
    Gratula, használd egészséggel! :) Nehogy leessen az asztal széléről, mert még én is agyvérzést kapnék.. :))
  • Molnibalage
    Kezdő repszimesként egyből ilyen komoly cuccot vettél? Az igen. :)

Nekem X52 már a világ teteje. Én azt sem tudom, hogy Thrustmaste, Couger, Warthog és egyebek micsodák, mit tdunak. 1-1,5 éve van X-52-öm, még soha nem konfiguráltam, mert komolyan játszani időm sem volt.

A Track IR4 is olyan, mert nem igazán tudom rendesen beállítani, nincs rendes shield-es sapim, minig lefele / előr néz picit a fényes felület. Ha gyorsan mozog a fejem, akkor elveszi a jelet a cucc...
  • High end PC #33965
    Sajnos az egész országban csak a Pixmania-án keresztül tudtam beszerezni, nagykerekben sem volt, Pixmania-ról meg 100+k a szállítási költséggel együtt (valahonnan külföldről hozzák ők is, egy hét alatt ért ide).
    Súlyra a doboz eszméletlen volt, nem akartam elhinni.
    Csinálok képet, ha megmondod mire vagy kíváncsi. :)

Igazából nincs mivel összehasonlítanom, hogy kezelésre milyen, még sosem volt profi rep.szimes cuccom, ez az első, amivel szeretnék elmélyedni a dologban. :)
  • High end PC #33964
    Innen tudsz rendelni ilyen házakat (Cooler Master a márkája, több típúsú házuk is van, a keresőben több félét is kidob, ha rákeresel)

http://www.argep.hu/product_834695.html
  • arrow19
    Tudnál több képet felrakni?Esetleg pár dolgot hogy milyen a kezelése stb.
    Marhajól néz ki erősen érdekel engem is,ára mennyi volt?
    Látom G25öd is van