Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Igen. Ebben sorrendben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hna lassan meglesz az eredeti Falcon 4. Nos mit kell OF-hoz?
4.5 és 4.7 update? Nem ismerem. Itt a rakiban ami van?
polluxware
No pont az ilyen esetek miatt erölteti az amcsi légügyi hatoság a TCAS rendszer szélesebbkörû elterjedését... GA gépekre is

L Viper
Egyértelmû, Lee felhõk. Na már Lee is dolgozik OF alá.
Molnibalage
Khöm, ezzek FF5.0 felhõk OF alá betéve. <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Nem lesz ez rossz: Felhõk az OF 4.8-hoz

Ez meg egy jó mod a 4.7-hez.
Aki a régi .bak-os exet használja, annak különösen. Telepítés után lehet állítani a gyakorlásban az idõjárást, mint a normál exénél. Már ezért is jó.

Itt lehet letölteni.
L Viper
Szomorú.
Ez történt a Hudson fölött: Piper vs. Alouette...
Fogalmuk nem volt egymásról, a légiirányító meg ezalatt mobiltelefonált...

Molnibalage
Azta! :)

Poénos és a zene sem rossz!

Molnibalage
Az is jó nekem. Bõven. Elvileg tökegyedül leszek itthon.

polluxware

L Viper
A hosszú hétvégérõl volt szó, sajnos nem jó ma.
Molnibalage
Ma esete akkor lesz multi? Akkor fel kell tennem a nem 5.2.5 verziót. :)

L Viper
Nem sok híja volt, hogy nagyobb baj történjen.
Ventura82
Némi oldalszél befigyelt :)

NikkiSixx69
Ezt láttátok már?

NikkiSixx69
Oké, kösz kipróbálom<#eljen>

Ventura82
A múltkor olvastam a hivatalos FF fórumon, hogy némi bütykölgetéssel stabilabbá lehet tenni. A következõkrõl volt szó:
A desktopod felbontása legyen ugyanaz, mint a játéké. Dxdiagban állítsd a hardware-es hangkártyagyorsítást alapállapotba. Ati káryta esetén a Catalystban kapcsold ki az Adaptive Antialiast és a Catalyst A.I-t.

Én ezeket megcsináltam és valamivel stabilabb lett.

NikkiSixx69
KOREA 1. hadjáratot próbáltam. de majd megfigyelem az idõt is. Hotfix az fent van

Molnibalage
Konkrétan melyikek? Hotfix fent van? A játékan nem egész óra 5 perckor fagy le? Eddig összesen ketten jelentettek effajta hibát. Én mondjuk az elmúlt hónapok alatt csak 5-6 bevetést repültem, de a hotfix óta egy fagyásom sem volt se CTD-m.

NikkiSixx69
Az FF5 hadjáratban 10-bõl 5x lefagy. Lehet valami beállítással javítani ezen?

L Viper
Elképesztõ, hogy ezek milyen videókat tudnak csinálni. Nagyon profik, jó volt megint megnézni a videókat.
Molnibalage
Nem, jó hogy leírtad, mert én is ezen agyalok.
A rakétás módszernél már csak az füst bekapcsolását kell megoldani.

Egy biztos, ettõl a szinttõl és k*rva messze vagyok.

Boconadi
Meglehet csinálni vegassal is, de nagyon hosszadalmas idõ. Ahhoz hogy részletes és szép legyen, minden egyes rétegelt képkockát szépen meg kell szerkeszteni. Rengeteg idõ, erre vannak komolyabb programok is mint a sonyvegas.

Még egy olyan megoldást tudnék elképzelni, hogy készítettek egy maverick rakétát, aminek a modellét ráhúzták valamire, és azzal lerepülték a felvételt, amelyet késõbb felgyorsítottak, illetve lassítottak. Ez egy egyszerûbb megoldás. Amikor pedig a rakéta lecsúszik a géprõl, azt lehet hogy vegassal csinálták. Ebben az esetben, mivel csak akkor ezt a részt kellett megcsinálni, ami nem olyan hosszú idõ.

De mondom erre sokkal komolyabb programok vannak, amelyekkel nem kell szenvedni annyit mintha vegasban akarnád megcsinálni. Vannak olyan programok amelyekbe animált 3D modelleket lehet importálni, és ezeket belehelyezni videóba. Rengeteg megoldás van.

Tehát csak annyit akarok mondani, hogy a "köznép" szinte csak a vegas-t ismeri, holott még rengeteg van. Az Adobe-nak is van videó szerkesztõ programja Adobe Premier néven. Igaz drága is, de úgy hallottam elég precíz kis progi.

Nem kötekedésképp írtam, csak a véleményem, remélem nem haragszol meg.

Molnibalage
Maga a vágás szerintem azzal készült.Ott magába a Lonciba nyúltak bele..

A többi csak layerezés kérdése. (Bár nekem az istennek sem sikerül egyes estekben átlátszóvá tenni a képet ott ahol akarom...

arrow19
Hát az A-10es részen beszartam :D:D:D:D HIIIGHHWAYTOOHELLL
Boconadi
hát nem sony vegassal az biztos.
Molnibalage
Hogy a túróba csinálták meg a Mavercikes részt vajon?

Molnibalage
Megjött a kevem, hogy Loncival csináljak klipet. :)

JoeDestroy
De de. Láttam már :D
Ezek ütik azt is... :D
X-Plane-es is van ugyanezektõl.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Scottt
Idióta franciák:D

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
A Baywatch-os Lonci videót nem láttad? :)
Sajnos ahhoz még nincs felirat asszem.

JoeDestroy
Skacok!! Két beteg videó, de szerintem jók!! :))
1 vidijó

Ez még betegebb :D
2 vidijó

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

arrow19
Stopworksben nincs console gomb.Illetve van csak nem csinál semmit.
Hali!
AF-ben a Stopworks kabinoknál, hogy a tökömbe kell lekapcsolni a világítást?? A "Consols" kapcsolót engedi de nem csinál semmit, a másikra nem is tudok klikkelni, ez normális?<#confused>
Molnibalage
Ja. A térképet meg 4 éve használom, érte azt már minden. :)

L Viper
Szép mûvészi képek, meg egy borostás zûrös alak <#vigyor3>
Látom a térképen, volt ázás is.
Molnibalage

LeonSilver
Az utasok gondolom nem de én jót röhögtem rajta.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
polluxware
azért azt csak felteszem.. remélem janhas melóit is alapból beleteszik

polluxware
köszi<#eljen>

L Viper
A 4.8-ról van egy szép topik a Globalon, hogy mik a kívánságok. Ami már majdnem kész az az új particle cuccos. Arról már voltak nagyon szép videjók is.
Lesz CG-hez is új 3D-s kabin, nagyon jó képek voltak róla.
Mostanában én sem vagyok annyira képben, de dolgoznak.
LeonSilver
Uff tápig de igazán szép landolás.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Mikor errõl utoljára volt szó (olyan 1,5 hónapja), akkor Hustler 3-4 hónapot mondott. Nem is biztos, hogy 5.1 lesz. Már most 5.2.5 verzió van nekem. Mikor hazajöttem akkor pár napja ki lett adva nekünk az 5.2 és tegnap jött hozzá még fix. Nagyon sok dolog még mindig nincs benne, de sok új már benne van.

polluxware
Azt egyébként lehet tudni hogy a 4.8as OF-ben mik az új dolgok? errõl tudol valamit?

másik kérdés...

mielõtt bárki (példul Balázs)a nyakamnak ugrana e kérdés hallatán

szóval az 5.1 az köbö mikor? (totál nemvok képben hónapok óta Falcon dolgokkal)

Molnibalage
Az csak neve. Azt jelenti, hogy Koreában Európai típusok repülnek a kék oldalon, de a koreai térképen. Errõl is van szó a kézikönyben. Az alap telepítéskor meglevõ theaterek nem azok, mint a késõbb telepített theaterek. Azok is ott jelennek meg, de más néven.

NikkiSixx69
Az eurowar-hoz külön kell térképet berakni, mert ha átváltok akkor ugyanugy korea térképe látszik?<#pias>

Ventura82
Vannak érdekességek ebben is, fõleg amit az utasszállítók csinálnak :D

Molnibalage
Na, kb. ez volt a hosszútúra amirõl írtam. Majd ide is rakok fel pár képet a szebb helyekrõl és egyéb vicces eseményekrõl. :)