Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Az AF-ben valahogy meg lehet azt csinálni, hogy a rádió üzeneteket szövegesen is kiírja a gép?

Ja és tudtok olyan videót ahol a bejövõ rakéták elleni védekezést lehet megtanulni?

THX
L Viper
Nem semmi.
L Viper
Szomjúság oltása:

polluxware
tudnák írni én is mit ezügyben... de egyszerûen nincsenek már értékek

múlt héten majd elkaszált egy román kamion a híd aljában mert nem mentek a lámpák (zebrán!) - mindezt a rendõrség épülete elõtt

ma este meg 2x állítottak meg a zsernyákok az isten háta mögötti poros földúton.. mind2x igazoltattak ezt kábé fél kilóméterre egymástól (szonda miegymás)

röhej az hogy mondom a másik párosnak hogy 500méterre innen már lecsekkoltak, nem kéne fontosabb helyen tevékenykedniük inkább

példul ahol kúrvára szükség lenne rájuk...

még azt sem mondhatom hogy a vidéken bóklásztak mert arra aztán tényleg nem lakik senki😊

pojén az a dologba hogy töltésen nem lehet menni mert valki kitalálta, most meg ÁRTÉREN SEM lehet mondván az rombolja a töltést!!!! hát beleröhögtem a rendõr képébe

pénz, pénz, pénz!!! ezt tudják csak gyüjteni

L Viper
Számomra felfoghatatlan, hogyan lehet valaki akkora bunkó, hogy a pad mellett ott a kuka és 1 métert nem képes odamenni, hogy abba dobja bele a szemetét és ne a háta mögé.
Szerencsére azért nem mindegyik ilyen, láttam normális ellenpéldát is, de sajnos az a ritkább.
polluxware
erre a környezetre szabadísd rá a mostani fiatalságot..

L Viper
A korabeli képeken is látszik, mennyire igényesek voltak a régi emberek.
polluxware
Falcon modul? ugye nem FS??? <#banplz>

polluxware
JAJJ!!! Hát a SAS, a sas-t nem engedték leszállni... hogy mik vannak😊

én megértek mindent, de lehet hogy itt se tetszene senkinek ha Szöged belvárosában Ficó szobrot szeretnék avatni

siralmas és vicces, poétikus eme augusztus vége

polluxware
Én a mai eset után már semmin nem lepõdök meg😊

lassan totál egyet értek itt veletek hogy sûvít a sötétség meg a degecség az országban... bibi csak az hogy nem lesz jobb

Buren
Ej, de szép dolgok készülõdnek itt a nagyvilágban.

ON

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Mert egy keleti ember vagy, csak õ lehet okos.
Molnibalage
Komolyan modom ilyenkor lenne kedvem Hustlert elküldeni a sunyiba.

Mintha csak az lenne a szórakozása, hogy velem kötekedjen mikor kinyithatta volna azt a kibaszott RP5 kézkönyvet vagy tesztelhette volna a Falcont, ha már fejleszti is. Mi a bánatért nem hisz nekem miután felfedeztem pár olyan bugot amitõl a játék = volt a 0-val?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Köszi a multit, rakok 3 képet:

<#eljen>
L Viper
TeamSpeak:

tss.thomi.hu - szoba: Falcon - jelszó: kajla
Molnibalage
Készen állok. FF5.0 + hotfix és OF 4.7 van fent nekem.

L Viper
Nagyjából készen volnék.
FF5+Update - OF 4.7 - AF 1.013 -al vagyok jelen.
Molnibalage
OFF

Ez jó! 😊

Scottt
😊Eltudom képzelni a tömeget 1 ilyen beszólás után😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Palinko
ez így nem jó! mert mindenkis a saját fájlait látja, mappánál van a share gomb azt nyitsd meg ott lesz egy hosszú kód azt másold be.
Palinko
jah erre nem is gondoltam! valószínûleg ez lehet, mert nem manuális az ernyõ nyitás, most ahogy mondod mintha hallottam volna olyan esetrõl hogy eszméletlenül jött le a pilóta az ernyõvel.
Adatlink

Csatoltam egy adatlink fordítást,magamnak készítettem,hogy megértsem mirõl van szó.Gondoltam megosztom veletek.Remélem érthetõ lesz,mert nehol kicsit nyers a fordítás.
Molnibalage
FF5.0. Egy kb. 1 perces teszt is kellen e kézikönyvhöz, a beaming változót kellene tesztelni. Most megyek, kb. 1,5 óra múlva jövök.

L Viper
Akkor melyik Falconnal próbálkozzunk?
Molnibalage
Ok. Addig még telepíteni is kell. Az kb. 10 perc.

L Viper
Gondolom a pitot akkor lép mûködésbe, amikor a pilóta zuhan az üléssel együtt és kellenek a légnyomás adatok. Abból számolhatja ki, hogy mikor váljon le az ülés és mikor nyíljon az ernyõ.
Palinko
már csak az maradt a kérdés (báris számomra) hogy minek a katapultülésen a csõ, mert ugye elzárt pilótafülképen úgy sem használatos, ha meg katapultálni kell akkor meg sztem úgyis mind1 mennyivel repül, persze késõbbi adatelemzésekhez még jól jöhet, hogy ki mennyit mit viselt el. vagy van valami gyakorlatiasabb használata is?
L Viper
Ajjaj, ezt már ismerjük :-)
Fél tíz körül?
Molnibalage
Hánykor kezdünk? Mert akkor úgy jövök haza a kajakozásból és bringázásból.

L Viper
Nekem van AF, meg OF. De ha FF5-öt óhajtotok, rakok azt is.
L Viper
Ja egy ideig ez is volt a nevük ( a komcsik adták ) 56 után újra DVSC lett. Igazad van ,a Loki név abból az idõbõl ragadt rájuk.
L Viper
Ahh, ez jó rajz. Le is mentem ezt a képet. <#eljen>
Na ezen a rajzon jelölve van pititcsõ is meg a törõszerkentyû is:
katt

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Volt egy munkatársam,zenészrockercsávó,annak idején felléptek Debrecenben....kiállt a singer a szinpadra és imigyen szólt a mikroba:
"Szeasztok!A miskóci bányászok üdvözletét hosztuk a debreceni parasztoknak!😊
Szerinted megkergették õket?
Debrecen szép város.imádkoztam hogy oda vigyenek le katonának.Kicsit melé csúszott,Nagyatádra😊De viszont voltak debreceniek😊)

49-55 ig Debreceni Lokomotivnak hivták<#wave>

láttam

Kerestem képet,tegnap látam egy katapult ülést,mert elõsször én is ilyesmire gondoltam.A tetején volt két oldalt,massziv lekerekitett vas,nem ilyen...majd ha találok képet linkelek.

Boconadi
Open Falcon, FF5, AF, nekem mind1.
Molnibalage
FF5-tel? Akkor fel kell raknom az aktuális verziót.

Boconadi
Este akkor repülés? Vagy holnap?
Scottt
Én is szeretek itt élni bár tartom magam ahhoz az állításomhoz, hogy Debrecennél több parasztot csak BP tartalmaz:/

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Hát nem egy koszos, zajos, büdös aszafalt és betondzsungle, mint Bp. nagy része...

L Viper
Én nagyon szeretek itt élni, bár nincs hegy, folyó, de akkor is.
Nincs árvíz, földcsuszamlás :-)

Viszont fa van millió, olyan a város fentrõl, mint egy erdõ :-D

PL:

Gundark 1 1
Hmm. Elmés 😊 Köszönöm.
L Viper
Debrecenei Vasutas Sport Club. A vasutasra utal a locomotion angol szócska, amibõl lett a loki.
Gundark 1 1
Kedves Bennszülöttek 😊 (Fõleg Vipera és Scott 😊 Miért hivják a DVSC-Teva-t Lokinak?

Bár tulajdonképpen kedvelném Lokit, mert legalább akkora rohadék mint én 😊 Thor lenne a befutó ha nem lenne olyan kis khm... Egyszerû. Bár ezt jobb neki nem mondani mert nála van a Mjölnir aztán verekszik vele.
L Viper
De jó hogy van fent több verzióm is egyszerre. Csak annyit kell csinálni, hogy a \Falcon4\terrdata\korea\terrain\ tartalmát ki kellett cserélnem a jó SRTM-esre és megy szépen.

Feltöltöm majd a jó fájlokat is a tárhelyre és egy cserével jó lesz.

Azért bohóckodom ezzel az utólagos dologgal, mert nekem nem tetszenek a beintegrált reptér update textúrák. Szerintem az eredeti Tom félék jobbak. Persze kinek mi jün be jobban.
L Viper
NO AZ OF SEGÉDLETEMBE MÁRIS LESZ MÓDOSÍTÁS!

Ha utólag telepít valaki HiTilest a BaZ SRTM domborzat nem aktív. Visszaáll az alapra.

Sajna utólag nem lehet aktiválni a BaZT - SRTM Korea.exe-t. Csak telepítéskor indul magától.
L Viper
Akkor melyik részen található a sarkantyú?