52965
  • JoeDestroy
    Vasárnap délután, estefelé lenne jó :)
  • z0ty4
    Tőlem bohóckodhatunk egyet este, én benne vagyok.
  • Molnibalage
    Ha MolnyFalcon kész, akkor lehet róla szó. Karácsonykor elsikkadt. :)
  • L Viper #34159
    Hmmm de szép is a kici delta
  • JoeDestroy
    Ettől a viditől kedvem lett egy kis funfalconhoz :)

• Molnibalage
    Az KAB bombák közül már az összes működik. :)
  • Wampa
    Kösz papa,az uj háttérképem:)
  • z0ty4
    Meghát :)

Csak Ez a skin benne legyen
  • JoeDestroy
    Tegyed fel és jól megnézzük :))
  • Molnibalage
    Nem lesz telepítő, mert Khronik annak ellenre, hogy felajánlotta egyetlen PM-re sem válaszolt az elmúlt 1,5 hónapban... :(

Másolgatni kell majd és egy sort betenni a theater.lst-be. Ha valaki HiTexet akar használni vagy Aeyes pitet, akkor lesz picit gázosabb, de nem sokkal.

Méretre nem lesz túl nagy sőt, lehet hogy alig 50 MB fullos tömörítéssel az egész. A 150 megás DB-t összenyomja 30-ra a 7zip. Ehhez jön nyersen 20 MB UI + 1 mega simdata + egy TGA kép.

Annyi lesz még a feladat, hogy a meglevő KoreaObj mappát meg kell duplázni, hogy a modelleken legyen textúra. Csak így tudam a rack editet megcsinálni.

Ezzel viszont bónuszban azt éred el, hogy független lesz a MolnyFalcon textúra kiosztása a többitől. Ez pl. azért is jó, mert a fekete-fehér Szu-27 soha nem létezett, de hadjáratban az az alapskin asszem. Lesz egy dds is mellékelve, amivel felülírva megszűntethető ez a hiba (?).
    Stingray_six anno ígért '80-as évek F-14 skineket.
  • z0ty4
    Király. A telepítő mekkora lesz ?
  • Molnibalage
    Akkora ma és holnap igyekszem belehúzni és befejezni az összes gép loadoutját. Az eddigi hadjárat tesztekhez csak töröltem szinte az összes MANPAD és SHORAD-ot kék oldalról, hogy lássam mi lesz. Határozottaj jobb.
  • z0ty4
    helyes. remélem 1-2 ember még ráér. Bátyám csak jövőhét vasárnap jön haza (de akkor sokáig) addig nekem jó.
  • JohnTerry
    még másfél hétig EÜ szabin vagyok, lenne időn tesztelgetni!
  • z0ty4
    Jöhet. Ha lesz idő, és ember nézhetünk vele 1 multit is.
  • Molnibalage
    Skacok, akarjátok betatesztelni a MolnyFalcon-t? Hétvégén van rá esély, hogy ki tudok adni nektek egy "valamennyire kész" verziót. A teszt célja annak megállapítása lenne, hogy stabil -e, van e FPS gond és az, hogy mennyire érezni az újradefiniált battalionok hatását.

A hadjáratok lényegében 5.3-as hadjáratok, "csak" más adattal lesznek feltöltve. Tehát nem lesz még új OOB sem, sem új repszázadok, vagy alig.
  • Molnibalage
    F.L.A.R.E., februári képek.
  • L Viper #34145
    No igen. Van ennek is lelki világa :-))
  • Molnibalage
    És, ha nem indul, akkor törölje le az into moviet. :)
  • L Viper #34143
    Az alap AF-et, miután feltelepíted tedd rá az 1.013-as javítást innen.
    Utána Reboot, majd a játék menüjében kapcsold ki a netes frissítést.
    (Setup-Update Check-Never)
  • Molnibalage
    Bármelyik torrent verzió jó szerintem. Igazság szeritn az AF multizáson kívül semmire sem jó. Totálisan elavult.
  • falcon16

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket hogy honnan lehet jól letölteni az Allied Forct-t, mert én leteöltöttem de amikor indul valami regisztrációt vagy mit kér , el is indul de nem sokáig , vagyis ha az internet kapcsolatot megszakítom nem működik .
    Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv:falcon 16
  • Molnibalage
    Hírek. Az MF adatbázisát nem sikerül még összerakni, de lassan tényleg készen lesz. Addig is leteszteltem pár dolgot. Sajnos nem tökéletes a cucc. Hiába van lenullázva a vörös oldalon több fegyver is, mégis néha hajlamos az MI rátenni olyat, amiből 0-nak kellene lenni. Alapvetően azért jobb.

A Szu-27 gépek pl. faszán repülnek mixelt R-27 légiharc rakéta fegyverzettel és a SEAD Su-24 gépeken van radargyilkos rakéta és CBU is, stb.

Lerepültem egy hosszú bevetést, fatális hiba nem volt, CTD sem volt.
  • Molnibalage
    Tacedittek lehet megbabrálni, de kezdőként ez nem olyan egyszerű. Azért nem tudod variálin már, mert a gépek a levegőben vannak.

Az alap training mission-ök szerintem semmire sem jók azért, mert ez end mission esetén sem kapsz kiértékelés, így elég nehéz megmondani, hogy mit csináltál jól vagy rosszl. Az AF-ben az ACMI működik, de FF-ben Tacview és exportáló progi kell hozzá.
  • falcon16
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy a Falcon4.0-ban, ill. az Allied force-ban a traning menüben ha kiválasztok egy feladatot és aztán a munitions-nál megváltoztatom a gép fegyverzetét mégsem az a felszerelés van rajta amit én akartam, hogyan lehet ezt megoldani, ha egyáltalán meg lehet.
    Segítségeteket előre is köszönöm !!

Üdv:falcon16
  • Wampa
    Repvez
    A házban jó a szellőzés?
    Vagy azt nézted már a ventillátor nem e forditva van?Engem félévig szivattak az AMD sek,vagy a magyar köcsögök,akik összeszerelték,ugyani az egybe vett gépnél nem elég hogy kicsi volt a ventilotyó,de forditva is volt.Az csinált ilyen fagyásokat igaz CPU vonalon.
    Vagy maga a hűtőborda jól van feltéve?
    Nem igaz hogy az ARMA pont a videokarit recsenti igy meg.
  • Molnibalage
    BaldEagle új ajándéka.
  • Molnibalage
    OFF

Ez kész. :)

ON
  • Molnibalage
    Skacok, lehet továbbra is témát küldeni az új és szebb fórum kinézethez. A banner lehet, hogy ma lecserélődik.
  • Molnibalage
    Némi bűvészkedéssel végre sikerült ezt elérni.

Van végre nagy légellenállású FAB-500 és a régi FAB-500 M64 is. Az előbbiből mehet kettő egymás mögé az módosított rack-re.
  • Molnibalage
    Rövid helyzetjelentés a MolnyFalconról. Kb. 28 gép HP editálása van még hátra és kb. 15 zászlóalj belövése és elvben össze van rakva a cucc! :)
  • repvez
    nekem 10 perc arma2 után lett ez :
  • Molnibalage
    Nekem úgy, hogy most fut hátul a CIV IV úgy 45 fokos a GPU az Aida 64 (vagy mi a neve) szerint. A CPU az, ami felmegy 70-75 fokra.
  • repvez
    az a bajom hogy látszolag egyik sem , mivel a ventilátor pörög és a ventilátor sebességét is tudom vezérelni manuális modba.
    Csak 100% ventifordulatnál nem igen lehet megmaradni a gép mellett és ugy is olyan 75 fok körül van üresjáratba, másnak meg 35%on megy terhelés alatt.
  • Gundark 1 1
    Soha nem volt gondom komolyabb videokártya alaphűtőjével. Pedig nem egyet raktam bele gépekbe. Repvez, az a kérdés hogy a hűtő szállt-e el, vagy a hűtés vezérlése. Egyik sem nagy öröm.

Én csak év vége fel tervezem hogy gépet váltok. És először AMD-re intelről. (legalábbis az itthoni gépen:) Addig elzörgök a kis 7400es procimmal meg a 4 giga rammal. No meg új valami lesz majd a 9800as GT helyett is. Sok szépet láttam mostanában, csak győzze az ember megfizetni.
  • Molnibalage
    Gyakorlatilag minden alaphűtő egy hajítófát sem ér. Mondom, volt pofájuk eladni a VGA-t olyna hűtővel, ami a könnyített helyzetben sem működött. 1-2 perc után túlmelegedett levett ház oldallal miniálisra levett VGA beállítással. Gyakorlatilag megzsarolnak, hogy vegyél hűtőt...
  • repvez
    Én is néztem a VGA hütöket,de már nem akarok pénz ölni erre a VGA-ra, mert nem fogom tudni többért eladni a VGA-t ha uj hütö van rajta vagy ha csak az eredeti.
  • Razor18
    Bocs, mostmár aida64 az új változat neve.
  • Molnibalage
    Skacok, a Balkánnal repült valaki az elmúlt két hétben? Tapasztalatok?
  • Razor18
    Sziasztok,

nem akarnám kitalálni a csőbe a lyukat, de pár k Ft-ért pöpec VGA meg procihűtőket lehet kapni. Az everest nevű progi meg asszem a lényegesebb hőmérsékleteket kiírja a Sys Tray-be.