52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#34162 Vasárnap délután, estefelé lenne jó :) -
#34161 Tőlem bohóckodhatunk egyet este, én benne vagyok. -
#34160 Ha MolnyFalcon kész, akkor lehet róla szó. Karácsonykor elsikkadt. :) -
#34159 Hmmm de szép is a kici delta -
#34158 Ettől a viditől kedvem lett egy kis funfalconhoz :)
-
#34157 Az KAB bombák közül már az összes működik. :) -
Wampa #34156 Kösz papa,az uj háttérképem:) -
#34155 Meghát :)
Csak Ez a skin benne legyen -
#34154 Tegyed fel és jól megnézzük :)) -
#34153 Nem lesz telepítő, mert Khronik annak ellenre, hogy felajánlotta egyetlen PM-re sem válaszolt az elmúlt 1,5 hónapban... :(
Másolgatni kell majd és egy sort betenni a theater.lst-be. Ha valaki HiTexet akar használni vagy Aeyes pitet, akkor lesz picit gázosabb, de nem sokkal.
Méretre nem lesz túl nagy sőt, lehet hogy alig 50 MB fullos tömörítéssel az egész. A 150 megás DB-t összenyomja 30-ra a 7zip. Ehhez jön nyersen 20 MB UI + 1 mega simdata + egy TGA kép.
Annyi lesz még a feladat, hogy a meglevő KoreaObj mappát meg kell duplázni, hogy a modelleken legyen textúra. Csak így tudam a rack editet megcsinálni.
Ezzel viszont bónuszban azt éred el, hogy független lesz a MolnyFalcon textúra kiosztása a többitől. Ez pl. azért is jó, mert a fekete-fehér Szu-27 soha nem létezett, de hadjáratban az az alapskin asszem. Lesz egy dds is mellékelve, amivel felülírva megszűntethető ez a hiba (?).
Stingray_six anno ígért '80-as évek F-14 skineket. -
#34152 Király. A telepítő mekkora lesz ? -
#34151 Akkora ma és holnap igyekszem belehúzni és befejezni az összes gép loadoutját. Az eddigi hadjárat tesztekhez csak töröltem szinte az összes MANPAD és SHORAD-ot kék oldalról, hogy lássam mi lesz. Határozottaj jobb. -
#34150 helyes. remélem 1-2 ember még ráér. Bátyám csak jövőhét vasárnap jön haza (de akkor sokáig) addig nekem jó. -
JohnTerry #34149 még másfél hétig EÜ szabin vagyok, lenne időn tesztelgetni! -
#34148 Jöhet. Ha lesz idő, és ember nézhetünk vele 1 multit is. -
#34147 Skacok, akarjátok betatesztelni a MolnyFalcon-t? Hétvégén van rá esély, hogy ki tudok adni nektek egy "valamennyire kész" verziót. A teszt célja annak megállapítása lenne, hogy stabil -e, van e FPS gond és az, hogy mennyire érezni az újradefiniált battalionok hatását.
A hadjáratok lényegében 5.3-as hadjáratok, "csak" más adattal lesznek feltöltve. Tehát nem lesz még új OOB sem, sem új repszázadok, vagy alig. -
#34146 F.L.A.R.E., februári képek. -
#34145 No igen. Van ennek is lelki világa :-)) -
#34144 És, ha nem indul, akkor törölje le az into moviet. :) -
#34143 Az alap AF-et, miután feltelepíted tedd rá az 1.013-as javítást innen.
Utána Reboot, majd a játék menüjében kapcsold ki a netes frissítést.
(Setup-Update Check-Never) -
#34142 Bármelyik torrent verzió jó szerintem. Igazság szeritn az AF multizáson kívül semmire sem jó. Totálisan elavult. -
falcon16 #34141
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket hogy honnan lehet jól letölteni az Allied Forct-t, mert én leteöltöttem de amikor indul valami regisztrációt vagy mit kér , el is indul de nem sokáig , vagyis ha az internet kapcsolatot megszakítom nem működik .
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv:falcon 16 -
#34140 Hírek. Az MF adatbázisát nem sikerül még összerakni, de lassan tényleg készen lesz. Addig is leteszteltem pár dolgot. Sajnos nem tökéletes a cucc. Hiába van lenullázva a vörös oldalon több fegyver is, mégis néha hajlamos az MI rátenni olyat, amiből 0-nak kellene lenni. Alapvetően azért jobb.
A Szu-27 gépek pl. faszán repülnek mixelt R-27 légiharc rakéta fegyverzettel és a SEAD Su-24 gépeken van radargyilkos rakéta és CBU is, stb.
Lerepültem egy hosszú bevetést, fatális hiba nem volt, CTD sem volt. -
#34139 Tacedittek lehet megbabrálni, de kezdőként ez nem olyan egyszerű. Azért nem tudod variálin már, mert a gépek a levegőben vannak.
Az alap training mission-ök szerintem semmire sem jók azért, mert ez end mission esetén sem kapsz kiértékelés, így elég nehéz megmondani, hogy mit csináltál jól vagy rosszl. Az AF-ben az ACMI működik, de FF-ben Tacview és exportáló progi kell hozzá. -
falcon16 #34138 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy a Falcon4.0-ban, ill. az Allied force-ban a traning menüben ha kiválasztok egy feladatot és aztán a munitions-nál megváltoztatom a gép fegyverzetét mégsem az a felszerelés van rajta amit én akartam, hogyan lehet ezt megoldani, ha egyáltalán meg lehet.
Segítségeteket előre is köszönöm !!
Üdv:falcon16 -
Wampa #34137 Repvez
A házban jó a szellőzés?
Vagy azt nézted már a ventillátor nem e forditva van?Engem félévig szivattak az AMD sek,vagy a magyar köcsögök,akik összeszerelték,ugyani az egybe vett gépnél nem elég hogy kicsi volt a ventilotyó,de forditva is volt.Az csinált ilyen fagyásokat igaz CPU vonalon.
Vagy maga a hűtőborda jól van feltéve?
Nem igaz hogy az ARMA pont a videokarit recsenti igy meg. -
#34136 BaldEagle új ajándéka. -
#34135 OFF
Ez kész. :)
ON -
#34134 Skacok, lehet továbbra is témát küldeni az új és szebb fórum kinézethez. A banner lehet, hogy ma lecserélődik. -
#34133 Némi bűvészkedéssel végre sikerült ezt elérni.
Van végre nagy légellenállású FAB-500 és a régi FAB-500 M64 is. Az előbbiből mehet kettő egymás mögé az módosított rack-re. -
#34132 Rövid helyzetjelentés a MolnyFalconról. Kb. 28 gép HP editálása van még hátra és kb. 15 zászlóalj belövése és elvben össze van rakva a cucc! :) -
#34131 nekem 10 perc arma2 után lett ez :
-
#34130 Nekem úgy, hogy most fut hátul a CIV IV úgy 45 fokos a GPU az Aida 64 (vagy mi a neve) szerint. A CPU az, ami felmegy 70-75 fokra. -
#34129 az a bajom hogy látszolag egyik sem , mivel a ventilátor pörög és a ventilátor sebességét is tudom vezérelni manuális modba.
Csak 100% ventifordulatnál nem igen lehet megmaradni a gép mellett és ugy is olyan 75 fok körül van üresjáratba, másnak meg 35%on megy terhelés alatt. -
#34128 Soha nem volt gondom komolyabb videokártya alaphűtőjével. Pedig nem egyet raktam bele gépekbe. Repvez, az a kérdés hogy a hűtő szállt-e el, vagy a hűtés vezérlése. Egyik sem nagy öröm.
Én csak év vége fel tervezem hogy gépet váltok. És először AMD-re intelről. (legalábbis az itthoni gépen:) Addig elzörgök a kis 7400es procimmal meg a 4 giga rammal. No meg új valami lesz majd a 9800as GT helyett is. Sok szépet láttam mostanában, csak győzze az ember megfizetni. -
#34127 Gyakorlatilag minden alaphűtő egy hajítófát sem ér. Mondom, volt pofájuk eladni a VGA-t olyna hűtővel, ami a könnyített helyzetben sem működött. 1-2 perc után túlmelegedett levett ház oldallal miniálisra levett VGA beállítással. Gyakorlatilag megzsarolnak, hogy vegyél hűtőt... -
#34126 Én is néztem a VGA hütöket,de már nem akarok pénz ölni erre a VGA-ra, mert nem fogom tudni többért eladni a VGA-t ha uj hütö van rajta vagy ha csak az eredeti. -
Razor18 #34125 Bocs, mostmár aida64 az új változat neve. -
#34124 Skacok, a Balkánnal repült valaki az elmúlt két hétben? Tapasztalatok? -
Razor18 #34123 Sziasztok,
nem akarnám kitalálni a csőbe a lyukat, de pár k Ft-ért pöpec VGA meg procihűtőket lehet kapni. Az everest nevű progi meg asszem a lényegesebb hőmérsékleteket kiírja a Sys Tray-be.