Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az AF-ben valahogy meg lehet azt csinálni, hogy a rádió üzeneteket szövegesen is kiírja a gép?
Ja és tudtok olyan videót ahol a bejövõ rakéták elleni védekezést lehet megtanulni?
THX
múlt héten majd elkaszált egy román kamion a híd aljában mert nem mentek a lámpák (zebrán!) - mindezt a rendõrség épülete elõtt
ma este meg 2x állítottak meg a zsernyákok az isten háta mögötti poros földúton.. mind2x igazoltattak ezt kábé fél kilóméterre egymástól (szonda miegymás)
röhej az hogy mondom a másik párosnak hogy 500méterre innen már lecsekkoltak, nem kéne fontosabb helyen tevékenykedniük inkább
példul ahol kúrvára szükség lenne rájuk...
még azt sem mondhatom hogy a vidéken bóklásztak mert arra aztán tényleg nem lakik senki😊
pojén az a dologba hogy töltésen nem lehet menni mert valki kitalálta, most meg ÁRTÉREN SEM lehet mondván az rombolja a töltést!!!! hát beleröhögtem a rendõr képébe
pénz, pénz, pénz!!! ezt tudják csak gyüjteni
Szerencsére azért nem mindegyik ilyen, láttam normális ellenpéldát is, de sajnos az a ritkább.
én megértek mindent, de lehet hogy itt se tetszene senkinek ha Szöged belvárosában Ficó szobrot szeretnék avatni
siralmas és vicces, poétikus eme augusztus vége
lassan totál egyet értek itt veletek hogy sûvít a sötétség meg a degecség az országban... bibi csak az hogy nem lesz jobb
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mintha csak az lenne a szórakozása, hogy velem kötekedjen mikor kinyithatta volna azt a kibaszott RP5 kézkönyvet vagy tesztelhette volna a Falcont, ha már fejleszti is. Mi a bánatért nem hisz nekem miután felfedeztem pár olyan bugot amitõl a játék = volt a 0-val?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Csatoltam egy adatlink fordítást,magamnak készítettem,hogy megértsem mirõl van szó.Gondoltam megosztom veletek.Remélem érthetõ lesz,mert nehol kicsit nyers a fordítás.
katt
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
"Szeasztok!A miskóci bányászok üdvözletét hosztuk a debreceni parasztoknak!😊
Szerinted megkergették õket?
Debrecen szép város.imádkoztam hogy oda vigyenek le katonának.Kicsit melé csúszott,Nagyatádra😊De viszont voltak debreceniek😊)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nincs árvíz, földcsuszamlás :-)
Viszont fa van millió, olyan a város fentrõl, mint egy erdõ :-D
PL:
Bár tulajdonképpen kedvelném Lokit, mert legalább akkora rohadék mint én 😊 Thor lenne a befutó ha nem lenne olyan kis khm... Egyszerû. Bár ezt jobb neki nem mondani mert nála van a Mjölnir aztán verekszik vele.
Feltöltöm majd a jó fájlokat is a tárhelyre és egy cserével jó lesz.
Azért bohóckodom ezzel az utólagos dologgal, mert nekem nem tetszenek a beintegrált reptér update textúrák. Szerintem az eredeti Tom félék jobbak. Persze kinek mi jün be jobban.
Ha utólag telepít valaki HiTilest a BaZ SRTM domborzat nem aktív. Visszaáll az alapra.
Sajna utólag nem lehet aktiválni a BaZT - SRTM Korea.exe-t. Csak telepítéskor indul magától.